bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
4
3
topic
peh
yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 25. martā, 00:42

peh | 78.84.126.213 | STEAM_0:0:196193435

saņēmu ziņu no kitajozaa [ admins, kurš nobanoja šo spēlētāju, taču spēlētājs izveidoja apelāciju un saņēma unbanu ] par šo spēlētāju, kurā iekļaujās tas, ka peh jau ir banots fastcupā par čītiem + viņš nespēlē uz main accounta [ baidās dabūt VAC ] bet gan uz alt accounta un izmanto family sharing, lai spēlētu CS.

slīprakstā rakstītais ir tas, ko man teica kitajozaa

 

.dem

47:13 - raunda sākums. čalis iet uz B pusi ar lielu līkumu, taču pirms tiek ieraudzīts starp durvīm, viņš apstājās un pagriežās ar sānu pret durvīm. STOP! pievēršat uzmanību tam, ka viņš atrodoties pie tās klints fiksi paskatās uz durvīm -> aizgriežās -> paskatās uz durvīm. kāpēc tā? nu es nezinu, laikam jau viņam ir kubi, lai arī cik smieklīgi tas neizklausītos. viņš ieskatījās durvīs, pagriezās un tad atkal ieskatījās, jo kubs tak iemirgojās un viņš saprata, ka enemijs nāks pa A2 un ieskries midā caur double doors. dažiem šis izskatīsies kā nesvarīgs/sīks moments, bet, piemēram, man ar šo vien pietiek lai pateiktu, ka cilvēks čīto. normāls, tīrs spēlētājs neskatās sienā un nepārdomā pēkšņi, ka ies un nostāsies kreisajā pusē aiz double doors, jo zin 10000%, ka enemijs izlīdīs [ pohuj pēc cik ilga laika, bet izlīdīs ] un viņš dabūs killu. karoč tagad paātrinājumā šo momentu - raunds sākās, viņš skrien uz B pusi bet apstājas pie klints, palūr pāris reizes sienā un izdomā, ka nostāsies aiz sienas, pēc milisekundēm jau var dzirdēt, ka pa A2/mid iet enemijs, kurš pēc neilga laika iziet caur double doors un šis spēlētājs dabūn killu.

48:37 - dabūjis 2 killus skrien caur double doors uz B pusi. tuvojoties durvīm pačeko iekš B un pēkšņi izdomā pašaut pa sienu. pēkšņi pēc pāris šāvieniem izdomā pagriezties atpakaļ un neko nedarīt. nu labi, tas bij pēdējais dzīvais terors bet tāpat, tā dauņi dara...šito momentu papildināšu, kad izskatīšu HLTV demo.

48:37 papildinājums - karoč tieši kur viņš šāva tur aiz sienas bij enemijs.

šajā demo tālāk vairs nav ko skatīties, jo next raundā viņš kaut ko notroļļoja un izpisa no servera.

 

tālāk HLTV .dem

sākumā nekas īsti nav, prost šaudās pa sienām, bet skatoties tālāk noķēru vienu interesantu momentu.

11:10 - dauņa sindroms? atkāpjās, sāk šaut pa sienu un tad apstājās. kaut ko kruķī, recoilu regulē? hzhz..

23:00 - beidzi čekot, ieslēdzās dauņa sindroms. prost iet uz sānu nekustinot peli. pasēžam afk..

26:34 - reakcija vai arī wh, jo nu viņš tēmēja tā, lai piezemējoties tēmeklis būtu tieši virsū.

35:29 - nav vairs reakcija. ierauga Sintiju, reāli REDZ viņu sekundes divas un prost neko nedara, beigās izšauj 2 lodes un nomirst. vairs nav reakcija kas bij ~10min atpakaļ.

36:35 - šajā raundā arī iet uz A2 pusi, notēmē vienā punktā un tur D pogu, tad scroll-ducko un tur A pogu. nah tā? laikam enemijs parādījās caur sienu, kurš arī pēc laika izlien no stūra.

42:16 - davaj, iesim uz B, ai nē tomēr paslēpsies aiz kastes. aizejot aiz kastes palūr uz zemi, tad skatās cauri kastei uz double doors pusi. pēc laika no mida izskrien enemijs un iet uz CT spawn, free kills. karoč, tas ka viņš varbūt dzirdēja enemiju ejot no double doors uz CT ir viens, bet saplānot ko tādu ir kas cits. GAIŠREĢIS. ai, tāpat nosprāga, bij vērts?

45:50 - te es ienācu un te ietilps tie pirmie divi momenti, kuri ir topika sākumā...

Pēdējo reizi rediģēja yostu, 2019. gada 25. martā, 01:01.

грязный
Jauniņais
✞ батя ✞
пиздатый батя
234 atbildes forumā
Online: 3d 18h 26m
Redzēts 2020. gada 19. janvārī, 17:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 25. martā, 00:58
0
post

Atļaušos piebilst. :)

 

MAIN profils - MAIN ACC

FAKE profils caur kuru spēlē FAKE ACC

BANNED FC PROFILE

 

Protams viņam ir dinamiskā IP adrese (Lattelecom) kura dažkārt pati mainas, bet var arī pats nomainīt, kā arī jauns steam profile izmaksā tikai jaunu e-pastu (līdz ar to jauns steam-id). Vēroju jau sen, tikai tas iepriekšējais unban topic's, kur protams viņš dabūja unban diezgan daudz ko mainīja, admini vairs nepievērsa viņam acis, cerams tagad šis visu labos.

 

Ty, yostu . 

Pēdējo reizi rediģēja грязный, 2019. gada 25. martā, 00:59.

peh
Lietotājs
pehs*
293 atbildes forumā
Online: 27d 19h 36m
Redzēts 2022. gada 31. jūlijā, 16:34
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 25. martā, 08:30
3
post

Veci xd Visa demka tīra ir, man vēl ir viena , kuru speciāli saglabāju xd. Par to main acc, runājot, man tur nemaz 1.6 nav, tur spēlēju tikkai csgo , kur man bija globals, skaties screenshotos, bet man to acc nesen noskamoja un visiem sūta kkadu sūdu. xd Paskaties last online. Par to fc banu, es šo accountu nopirku , pa 3eiro ,lai prosta uzkapaatu pubaa. Tas nav mans bans, ieejot ar jaunu acc , es vareešu speelet, tas acc ir tikai nobanots, kurš nav mans. Iedod man steam acc, un varu iemaukt fc, ja tu tik ļoti gribi. P.S. demkās nekā netīra nav, speelēju godīgi, nezinu ko tur var atrast, aa un jaa, es nespeeleeju ar family share xdd. Es uzliku spēles privātas, ko tu nekad nesaproti. xd Nezinu vai bija jēga ,tev tā laiku izšķeerst xdd. Haha. Ceru, ka kāda cits izskatot demkas, sapratīs , ka tur nekā nav xd Par to afk un prosta apstašanos, es ēdu ceptus kartupeļis(baigi garšo). Tas kurš paluugs, tam aizsutišu screenus ,ar pieradijumu ka man mainu noskamoja

Pēdējo reizi rediģēja peh, 2019. gada 25. martā, 09:13.

Xtcent
V.I.P.
Lietotājs
Sertificēts Mērglis
Above all
1397 atbildes forumā
Online: 66d 3h 48m
Redzēts 25. aprīlī, 18:20
Pievienots, 2019. gada 25. martā, 11:27
2
post

47:13 nekā īpaša, čalim tikai deagle tādēļ aiziet uz mid durvīm, tālāk redz apšaudi un granātas kur sagaida pretinieku. Nākošais kills sekoja arī nebija nekāds one shoot vai kas abstrakts.

48:37 Pēc tiem saviem kiliem loģiski jau būtu bijis iet uz ct mid lai ar savu komandas biedru divatā mēģinātu tikt b plantā, tas wallbang uz b planta pusi arī nekas īpašs, tur  nevienu viņš nenošāva. Kā arī viņš atkāpās lai iespējams saglabātu savus status un viņu nonošautu.

 

HLTV:

11:10 nu atkāpas uz mazliet pašāva pa sienu, brīdi pavadīja afk, un tālāk sāka spēlēt. Un šajā brīdī saskatīji čītus par kuriem drošvien vajadzētu banot, jā?

23:00 nu par šo jau noteikti jāliek bans... Čalies pēkšņi iet pa labi līdz atduras un ieiet stūri, un kur pēc brīža atsāk normāli spēlēt

26:34 vispār nekā, kur šeit tika kaut kas saskatīts? čalis dabūju 1 fragu, pēc kura arī pats momentā tika novākts.

35:29 pierakstīji momentu jo nenošāva pretinieku? Pilnīgi nekā....

36:35 no kurienes pretinieks vēl varēja nākt, rēķinot kā tas bija raunda sākums??? Protams tika nošauts, un nekā pārdabiska kārtējo raundu nav

42:16 negāja uzreiz, gaidīja vai kāds no t puses šaus caur durvīm, pēc momenta iet uzreiz uz zaļo kasti kur notupjās, mēģināja likvidēt pretinieku, kas neizdevās..

45:50 pilnīgi nekā, raunds pat netika izvilkts... Būtu bijuši čīti, tad viņš būtu varējis novākt to kas sēdēja ct spawnā, bet nē, tieši no viņa nomira

 

Sūdzība aplama, slēgts.

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0