Uzdevums:
Lietotājs uzraksta savu izdomātu preci un tās cenu, bet otrs lietotājs atbild: Pirks vai nepirks.
Obligāti pamato, kapēc to pirksi vai nepirksi. (Vismaz ar 5 vārdiem)
Otrs lietotājs arī raksta savu citu izdomātu preci un tās cenu, lai varētu postot cits lietotājs.
Piemērs:
Es:
Pārdodu vistu olas par 0.60 EURO
Cits lietotājs:
Pirkšu, jo man visas vistas ziemā nosala. It īpaši tuvojas Lieldienas, noksrāsotu tās sev tīkamās krāsās un izmantotu olu kaujām ar draugiem vai radiem.
Pārdodu guļammaisu 10.00 EURO
Pirmais posts:
Nepirkšu, jo man jau ir pašam kādi četri, vai pat vairāk. Vēlvienu noteikti neizmantotu, vienkārši mētātos kaut kur skapī un krātu putekļus.
Pārdodu Suņu būdu par 15.00 EURO
Noteikumi:
Ja pērc, tad jāpieraksta, kur, kādam nolūkam izmantosi. (Vismaz 5 vārdos.)
Ja nepērc, tad jāpaskaidro, kāpēc nepērc. (Vismaz 5 vārdos.)
Obligāti jādod nākamā prece ar cenu!
Postu intervāls: 3
Nevajag, nekad iphone neesmu lietojis un arī nelietošu.
Pārdodu kaķbarību pa $2
Man , kæ reiz ir kaķis, noderes !perku
Pardodu gleznu ar dabas skatiem. 10eur
Ne nevajag
Pārdodu 2 diskus r17 m no e39 (200eiro)
PALDIES, BET ŠOREIZ ATTEIKŠOS PIRKT, MAN NAV NEPIECIEŠAMS!
PĀRDODU - KAĶI (10.00 EUR)
Nepirkšu tādas lietas nepērku.
Pardodu
Kapu sveces 10c gb
Nepirkšu, neviens vel nav man pagaidām nomiris.
Pārdodu.
10 kubi sausas malkas - 400 eiro.
Kamīnam noderes, perku.
Pardodu ceļojumu telti, 4 personām 30eur
Super, man un 3 sievietēm noderēs
Pārdodu siltu mēteli-100euro
Sākumā vēlēšos redzēt un tikai tad došu atbildi vai pirkšu.
Pārdodu - Kaķi (20.00 EUR)
perku vienmer esmu gribejis kaķi
pardodu ziepes 1 e
Nopirksu
Pārdsšu ziepes ar virvi pa 2ero
Nepirkšu, nemāku ar virvi cilpiņu uztaisīt, bezjēdzīgi.
Pārdodu allaha slepkavību, 3eiro
Paldies, bet man nav nepieciešams.
Pārdodu - Vannas putas (3.00 EUR)
Paldies, bet man nav nepieciešams.
pardodu akvariju loti laba stavokli 80 eur
Nepirkšu, jo man nav zivju un ja būtu tās būtu nomirušas badā dēļ manas švakās atmiņas.
Pārdodu omes zapti. 3eiro burciņa
Paldies nevajag pietiekam ome sanes pati
pardodu BMW e60 diskus 250euro
atkarībā kads izmers ? bet nu perku
pardodu trīs riteni
Pārdodu čemodānu ,rokas bagāžu saucamo,jauns un svaigs. pa 3 eiro.
Nepērku. Nevajag man čemodānu.
Pārdodu nike apavus. Diemžēl 1 kurpe pazudusi tāpēc pārdošanā ir tikkai kreisajai kājai. - 50 eiro
Nepirkšu, jo labajai kajai nebūs kurpe un būs jastaigā vai nu ar vienu kurpi vai viena tada otra cita ...
Pārdodu spēļu kārtis par 0.50 EUR
Mežpils, MayKizz, Spridzeklis, Rubax, alska, luīze, Xtcent, KickMan Kick, Draugs , Pizhikz, Keeram3, Hazard, DoubleT, cruelcin, Falcon, Omega, duck, Bubis, Jan4a, ZeltaBlack, Meth, 575, PaksPorgand, PrixoditeV4era , Boris, , Lakrica, Nurmachimaevmakachev, Deu, NewbieEU*, Moxley, Pīle, Kristy, Shepis, gary, Kide54, mrfouley, bicis no MOSS, love_me, Hybrid Minds, kapteinis, Kamiks, Mcmz, emaymyska., Bridzaa, aimbatten (;, SintijaL, beijbe_, Zane, auns*, Aut0ft, Сhrееру©, vytuls, RokkY*, ~*TuttiFrutti*~, santiz, Minnia, duum, cyruss, pigmi , efka, tenblunt, Amors, Piziks, cheburashka, Venta, Pickle Laura, Incorrigible qwz, Dzonis, Kiwi :], MENDIJA, Arch, akasi, who`s who, Agneshuks, pankuksh, Girdle , Laurz, RushFuck, Wunderschlange, ⚒️Stoick the Vast⚒️, Mohit, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Latvians, Chemijs, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., eKs., inar4xx, skyya, Gloks, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, Peak, bnation-, arbuz, Marshmello, tomts, Fruzenty, ZnT, ღ𝓑𝓮𝓪𝓽𝓻𝓲𝓬𝓱ღ, ScoRp1oN^^, Anna, Kaa_nava, Diplomāts, Kupaats, Almighty., GrimReaper, Criple, kaifotajs!!! :D, Chillotajs, wishuamerryc, Mคtrΐxf๏x, Pilots, ChmooZvaigzne, Faacha, Vecteevs, eslats, kaishi, BigTomens, medalus, Manis te nebija, knejvs, Lacz, Koška, Klaus, SM_97823, Dzēsts lietotājs3133033, Deebosantana, enrico, Pilsonis., Pigijs, Codee, edytricks, mrs. doubtfire, Em4a, fxqcxq, Minimi, PooKa, ruutam, h1x_immortals, log1, ZirguZaglis, deqwatian357ANW, NOvEnJKAJA, HSkill, 𝗮𝗸𝗮𝘇𝗶, 2nf*, tuis, KewKew, Churix, Wolfyy, UTSNAHUY, X X X, mrc, Cheriss, Leh , raiviss, Snuffeklis, Jackass3D, Witch, Jazeps Vitols, JērsA, Oskars.R, Cirulitis, **Nezināmā**, atpisies, C0ppy, denzens, ritvatsbb, Maisinsvajag???, 2kk, Kalvix, AndisKoks, kakaataajs, concijs, DzeksNoLaukiem, Krisiittz, ReactivE., `Barbija`, Duzis, DEVIL_BOY, Ibetāa, KOB, kumeljdzemd, Matriks, rodzh, Karro, Exc, Flabijs, Erikzzz, keKei, exe, dzēsts profils, w3Ed!ch7, gettingahitwithgod, Kikii., Osiits, Outlawz., Maruzha, Crack, Draiskule, Sandis., 0blivionx, 6paaudze, rEinold, Canep, LaQ, jollylv, Bumm, Who cares, Bronza, din1ja, nanKa^, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, Nightdog, KrievuJakudza, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, K@@SiS, Jorcikk, EmptY^, Dinčaa, Королева, jevrika, Obijs, BANZAI, Vardarbība, M*Z*, Mozerejs_21, Xeexs, phine, prote1ns, Kosmoss., Baltais, ⛔lolwut?, Enemijs, maar4a, Beyondz, Weksijs, VILKNADZIS, Fūdiņš, ILL BILL, krish_im back, LowSkillL, slice, magisterial , no-legal, Kriksons, radžiņš, Zalkt!S, Kristersss, Bubliks, Artūrs, Lamba, **MoHiTo**, NunCe, Yakuza, AzBest, ariZona1337, T. Bagvels, black cobra, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, BRATSKY KRUG, CukurTeetis, SniegaRausis, INLOVE., bitchzzzz, adjustable, 𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼, malbaro, qppykt, Mazaciepa, Paldies., Diademantus, RagnaR, xvid, daniels1523, Jon Snow, masieris, hehegeeva, chubs, ............., Saldaaa., HaTeMeZzz, not hns, latvietis75, SpeZ, #unbangansganaganus, Valtero, Flak3, Naft'līns, MAIZE., Kirpič, Alise12345, Lvbulta, nisker, maisinsvajag??, socket.io, keni, Mr.Wii, Haskys`, ZīLe, Pankuka, SiGoNs, Cietvīrs , antimatērija, Daavis_, iFamous, Wukong, 123456789, _Mazaiss_, Smaiča, CepumCepuminshhh, slAyzorkjeeee-, -Bembij$-AR-Lielgabalu-, KKK, Haiduk, ALLAHS, daryl, Foxculated, LEGALIZEWEED, KonQx, EXIT.-, SINCAS_MONSTRS, FreakyyPrime., Kipchoge, BUU`, Truth_Hurts, thestyle, Fon der Markov, Capture, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, Evucite, Bastaardio777 , Mercury`, Alty, 47th, ★ToughEnough★, Gussi` ^^, oy74, Koka gabals, Nighterance, a3apT, R0DEmental-, Lachubliezejs, Shmaro, Amphetamine, ketamine, walle, Platais:P, WickedLady, Džamals, MateYz, lazyhustle, goosy, zelchh, LOOK, Reideris, GANDALFS, Rastaman, ExorcisT^, emciic, StaFFорд, Annaconda, Jautrais opis, PANDAROO, Jautrais oopis, Kopas, fitz fake - phine, deewekzij, Edward, Creed, Ridgefub, LanDerSs, SycyS, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., Remember-ME, SMix, Martinshhh, KELLY, Zapturo., loveusobad2, Snicker, Atty, SaucamaisKrievs, Muiza, Laauriinaa, Gamora, underdoggie, b1g nn., agaa, RnB, Cool Dude, Strelnieks., nolodžik, muwa, 𝒶𝓋𝒾𝓀𝓈, PlayerCS, Vaaveriite*_^, NewBoy, Uksors, Mǝrcury, naziits, Vienki, ysl, FinCH, Jager, NoBodijs, Mamba, Angelius, N3bz, zexty, Maize, Lauku puika a.k.a hnc. , Sikaiis, ZombikOzy, Rolković, 9 9 9, Benjamins, wwaaddee, Zaņuks, siirups, Go0dFather, Farmaceits, Saema, CuLt., Sin4a, kaimiņšš, peh, Dairis, грязный, rasii, eslat, Unicorn, Apocalypse, Golden Nugget, Kick, TwenyHwuaN, Aaron Kyro, dasdja, kamy, wBc* | Tapke, MrColt , HaRZz, Huligans, Medis, named., Мишка, 32x6JLsuPy, KenT1k, FIN., Puzisss, eena, theblaumanis, shaize_, aaaaaaalise, Prometajs, vichh, `MEXX`, calcyy, ksa, nKz', RooFee, Eskazvers, Violexy, Chemp1k, Mazais Gacha, vamos a la playa, Rose, Cipsijs, DoppyZ, sсhoKKur-, Otricala, Duksitis, asdf, Šķidrais Ēriks, AssAss1N, король мажор, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, MadrYy, SpriditisMAD, Vilnis123, Jumpybug, A4Tech, Rasinieks, Grizzlijs, Hennessy-, Ralfuuzis, SyRiizZzY., mishynee, p0sitiv3, Gustins, stn, Brencis, 2+2=4 fikss maten, Kubi, vhlamiwwu, Latgales Čalis, bullets aim far, EddieLV, Kanazews, Mazulis, Dalī, MKs'Powa, STAKLA, h2o, OlegkaFen, andrisptrs, EvE, Daņiks, Hlors, StonerKumar420, klubuJuris, tHEBEAST, Sajma, crewified, mimiC, Fally, lemony, Bacardi, pointseven, dudi, sneiks, HaskyLacky, Saldenieks, exdent, gaz1kkk., mashq, kid gamer, Sextape, MelodijAa., Foxxy`s Poxxy`s, Madness, kuzons