bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
25
1
topic
Jau svētdiena?
Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 15:24

Sveiciens visiem tiem kuri ir pārdzīvojuši brīvdienas, pohas, iztērējuši visu naudu izklaidējoties , vai ieskaitijuši to lai uzspēlētu čemu! 

 

Tātad, svētdiena.  Trešais Novembris, jauns mēnesis ir sācies. (man kaut kāds kredīts tieši ir jānomaksā šodien). 10 grādu silts esot and mākoņains. Vējš 11km/h un gaisa mitrums esot 96% (Ticu ka kāda kick lietotāja ir mitrāka)  

 

Diena pirms pirmdienas. 

 

Kārtējie beefi čatā starp čemiju, Sintiju , Rahhu un dažbrīd arī mani. Interesanti, aizraujoši, bez jebkādiem panākumiem. Chemis as always ar savām teorijām, Sintija nesaprot par ko bani, ja viņa kādu indivīdu netieši nosauc par geju un rahhs iesaistās tad, kad Sintija jau sēž čata banā. Ko es? Es kaut ko čīkstu, cīnos par savu taisnību kura ne vienmēr ir reālā taisnība. Man sāk šķist ka čemijs ir zaudējis ķērienu konfliktu risināšanā. (Tikai manas domas) 

 

Bet Rahha + Sintijas drāma nav beigusies, redzēsim kas tur būs. Mīlestība Jūs domājat? Joprojām nav atbildes! 

 

Mūsu pašu trakais Devilishh esot iekūlies lielās nepatikšanās čilojot Zviedrijā. Informācija nākusi no apšaubāmiem avotiem! 

 

Joprojām Kentiks cīnās par taisnību TTT serverī veidojot vienu sūdzību pēc otras. Vai viņam izdosies panākt taisnību? Arī nemāku atbildēt. Bet viņš noteikti ir apņēmīgs un iet uz savu mērķi kā tanks pa šoseju! 

 

 

Obijs ar Nolodžiku izrādija iniciatīvu un vēlējās dot savu artavu kick attīstībā piesakoties par moderatoriem. Manuprāt, lieliski, skaisti un drosmīgi pieteikumi, bet cauri striktā KK sirdij netika neviens no abiem! žēl, cerams uz turpinājumu un nepadošanos turpmāk no abiem entuziastiem! Varbūt vēl kāds ir gatavs pieteikties??

 

čemas gladiatori joprojām cīnās savos čemas laukumos, šķiet ka viens no dāsnajiem Remzija sponsoriem Bambūzo ir pacēlies, jo jau aptīra citu somas. Kā iet pārējajiem? Nezinu, varbūt kāds komentāros kādu statistiku iemetīs ar uzvarētājiem un zaudētājiem? Tautai jāzin savi varoņi!

 

Joprojām nav skaidrība par Lāsmuka un Witcha attiecību statusu. Būs lielas kāzas, vai tikai tādas nelielas un klusas? Dzirksteli starp Jums tak sajūtam mēs visi! 

 

Iz foruma and servera aktivitātēm. 

 

Joprojām iet KK un Violexy izaudzinātais 2x2 šāvēju konkurss. Es arī piedalijos ,mani tur iznīcināja. Kā iet Jums, draugi? Talanti? 

 

šovakar būs pokera turnīrs kurā piedalīsies lielākie gemblotāji, kicka pokerfeisi un cīnīsies par labāka pokera spēlētāja godu! PIESAKAMIES!

 

Kiwi mums ir devis iespēju nominēt pagājušā mēneša aktīvākos, labākos, neaktīvākos, sliktākos, slinkākos , švakākos cilvēkus dažādās nominācijās!!! Es jau esmu uzrakstijis savas nominācijas, kā ar Jums biedri ? 

 

Joprojām notiek pieteikšanās konkursā "Gordons Remzijs #4" , varu pateikt priekšā ka pirmais dalībnieks savu darbu jau ir iesūtijis. Vai tiešām viņš savāks visu 30ieur vērto banku? Nedomāju gan! Piesakamies ,draugi un biedri! 

 

Aktīvi norisinās Monopola turnīrs, es pats nepiedalos , bet nešaubos ka cīņas tur ir spraigas , un ar lielu nepacietību gaidu cīņu iznākumus. Kurš mums te būs tas lielākais biznesmenis kurš pārspēs citus viltībā un gurdrībā??

 

Savu dzimšanas dienu veiksmīgi ir nosvinējis GULET DELS! Kādēļ saku ka veiksmīgi? Jo viņš forumā ir uzpeldējis, tātad, sveiks un vesels. Par to viņam šautauts. 

 

Banteams Kiwi joprojām cīnās ar pilnīgi bezjēdzīgām sūdzībām no TTT servera, izturību un pacietību viņam. Varbūt Kiwi beidzot atradīs sev kādu palīgu šim darbiņam? 

 

No TTT servera ir izņemts daudziem kaitinošais Prototipa ierocis kurš spēlētājiem bieži vien apdullina galvas tā, ka tie nokrīt pa trepēm. Jūsu domas? Pozitīvi, negatīvi? 

 

TTT serverī ir veikts arī apdeitiņš TTT Update #8. Lasam un ievērojam ieviestos noteikumus/uzlabojumus!

 

Liels offtopic. 

 

Vakar un tagad atkārtojumā pa TV3 iet Karību Jūras Pirāti. 

Joprijām neviens nav pieteicis ar mani samērīties krāniņiem iekš PokemonGO spēles!

Varbūt kāds zin kas jauns ir noticis X Faktorā un var pastāstīt par vaforītiem? Galvenajām intrigām? 

 

Nedaudz par mūsu bagātajiem un labi apmaksātajiem sportistiem @ZA

 

Porzinģis šogad ir jau sācis spīdēt un aizvada lieliskas/labas spēles Dallasas Mavericks rindās. Spēlētājs kura spēles ir vērts skatīties jo vienmēr atrod ar ko pārsteigt! 

 

Dāvis Bertāns arī ir aizvadijis jau dažas lieliskas spēles Washington Wizzards rindās, cerēsim ka viss ies tikai uz augšu

 

Kuruca loma ir nedaudz samazinājusies iekš Bruklinas Nets, tomēr pie spēles laika viņš tiek, cerēsim ka izdosies pierādīt sevi ar skaistām un pārliecinošām spēlēm, labu statistiku un viss ies tikai uz augšu. 

 

Hokeja laukumos joprojām turpina uzvarēd Girgensona Sabres, kuri šogad rāda negaidīti labu sniegumu. Pats Girgensons ik pa laikam arī paspīd ar kādu punktiņu. 

 

Bļugers,šķiet ir nostiprinājies Pitsburgas sastāvā un var mācīties gudrības no paša " Sid The Kid" 

Balcers pagaidām iedzīvojies traumā, bet nešaubos ka tiks atpakaļ sastāvā, jo Senators komandai sezonas sākums ir briesmīgs! 

Elvis iekš Blue Jackets ir ticis pie savām iespējām, bet vai ir izmantojis? Pirmajā spēlē viņam iemest izdevās mūsu pašu Tedijam. Bet turpinājums ir labāks un cerams ka spēs nostiprināties NHL 

 

 

 

Paldies visiem kas izlasija, veiksmīgu Jums dienu un nākamo darba nedēļu! 

 

Pēdējo reizi rediģēja Fūdiņš, 2019. gada 03. novembrī, 15:38.

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

iFamous
Lietotājs
F*** Me I'm Famous
1367 atbildes forumā
Online: 30d 10h 21m
Redzēts 2023. gada 19. decembrī, 19:43
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 15:29
0
post

Turpmāk no tevis šādu rakstu sagaidu katru svētdienu, superīgi uzrakstīts un var redzēt, ka esi piestrādājis. Liels cepums no manis. 

Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9701 atbildes forumā
Online: 352d 17h 33m
Redzēts Vakar, 22:20
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 15:47
0
post

Fantastisks topiks, bija jautri palasīt.

 

Tā kā tu vēlējies diez gan daudz vietās dzirdēt komentārus, viedokļus, tad centīšos izteikties.

Es domāju, ka rahha un Sintijas starpā ir kaut kas, bet netiek baigi izrādīts. Šādas tādas uzmanības izrādīšanas, kasīšanās, kaitināšana utt. - tas viss par kaut ko liecina. Cenšas izpatikt laikam otram. :nez:

Es gan pats nevaru pieteikties par moderatoru, bet cepuri nost tiem, kas mēģinaja. Pēc manām domām Obijs nebija tik lielisks kandidāts un arī Lodžiks nepacentās pieteikami savā pieteikumā, bet aizkulisēs parunāju ar Lodžiku un viņam ir radusies motivācija nopietnāk šitai lietai pieiet un ja nepazudīs šī degsme, tad ļoti iespējams sagaidīsim pieteikumu #2 no viņa puses. Iespējams, iespējams nē - laiks rādīs.

Ak, tad tu gribi dzirdēt čemas statistiku. Es varu pateikt to, ka pēdējā mēneša laikā esmu aptuveni -40 ieur čemā aizgājis, varbūt pat mazliet vairāk. Un no maniem novērojumiem, tad arī MAIZE. ir savus 110+ ieur pazaudējis čemā. Visa statistika liecina par to, ka šī spēlīte ir pilnīgi rigged. Varbūt tas ir tikai mans un vēl desmitu cilvēku viedoklis. Varbūt mēs vienkārši esam pilnīgi lūzeri un neveiksminieki, tāpēc mums pilnīgi un galīgi neveicas.

 

Runājot par 2x2 turnīru aim_map'ē, tur šobrīd dominē Snicker un Danis - šis pāris pēc manām domām uzvarēs visu turnīru, jo viņi plosas pilnīgi kā zvēri. Šī komanda arī uzveica manu komandu "Tūplis" un es lieku visas likmes uz viņiem. Lai gan neesmu redzējis, kā spēlē otrs finālistu pāris, vienalga esmu diezgan drošs, ka šis turnīrs ir komandas "PUBERI" rokās.

Tieši tā, ilgi gaidītais pokeris jau šovakar. Mazs sneak peak - MAIZE. dabūs pirmo vietu.

Man gan mazliet negribas piekrist tavam komentāram par monopola turnīru. Neuzskatu, ka šī būtu baigi balstīta uz gudrību un viltību. Šī spēle vairāk ir kā laimes spēle. Pats es pirmajā kārtā zaudēju, jo katrs mans gājiens beidzās ar uzkāpšanu uz kāda pretinieka īpašumu. Šoreiz man nepaveicās, varbūt nākamreiz paveiksies. Vēlu veiksmi finālistiem un vēl jo vairākas savas grupas finālistiem. Vēlu uzvaru DarkPrincessei, jo viņa mani vienkārši iznīcināja šajā turnīrā. :D Pārējiem vēlu vienkārši izbaudīt spēli!

Man jau negribās baigi nesmuki izteikties, bet Devilishh. jau tikai solījā uz laiciņu pazust no kick un tad atgriezties man palīdzēt. Ja nemaldos, tad viņš solīja pazust tikai līdz oktobra sākumam. Nu jau ir pienācis novembris un vakar paklīda baumas, ka viņam ir radušās nepatikšanas un iespējams, ka vēl kādu mēnesi kā minimums nebūs. Viegli nav, pārāk grūti nav, tikai sāk zust motivācija izskatīt sūdzības un apelācijas. Vēl jo vairāk, ja tās ir bērnudārza līmenī. Bet nu kā ir tā ir, cīnos vēl pagaidām.

Par Prototype izņemšanu no TTT - pats personīgi uzskatu, ka tā ir diezgan pozitīva lieta, jo pēdējā laikā bija ĻOTI daudz sūdzības par to man ienākušas PM, ka tādas personas kā Kent1k, ALLAHS u.c. personas viņu izmanto tikai trollisma pēc. Un netiek pildīts pat detektīva darbs, bet tiek pirkst tikai šis ierocis un šaudās ar to pa citiem. Sākumā biju domājis, ka ar ložu samazināšanu šim ierocim būs gana līdzēts, bet acīm redzot tā nebija. Varbūt šis ierocis būs jāatgriež spēlē, bet nu tas būs atkarīgs no tautas viedokļa. Sanāca arī diskusija ar TTT veterānu WunderChalnge un viņš bija diezgan negatīvi noskaņots pret šīm izmaiņām. Viņš uzskatīja, ka ierocim ir jāpaliek spēlē. Tas man lika vēl mazliet pašaubīties par šo izmaiņu veikšanu, bet nu intereses pēc pārmaiņas tomēr tika veiktas.

 

X-Faktorā beigusies krēslu izaicinājums. Tagad katram žūrijas pārstāvim ir nokomplektēta sava komanda un redzēsim, kā viņiem izdosies. Mans personīgais favorīts šajā sezonā ir Diāna Paško no Aijas Auškāpas komandas. Redzēsim vai viņai izdosies. Intereses pēc arī gribētos dzirdēt citu cilvēku favorītus.

 

 

Kopumā uzskatu, ka Fūdiņam ir lielisks topiks sanācis un prieks, ka viņš ko šādu ir sācis veidot. Ir interesanti palasīt un padiskutēt par kaut ko.

SiGoNs
Lietotājs++
DiABLo
Sīdž
928 atbildes forumā
Online: 8d 15h 28m
Redzēts 2019. gada 18. novembrī, 13:25
11 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 15:50
0
post

Ļoti aizraujoši un interesanti jaunumi par kick dzīvi , tādus rakstus vajag katru nedēļu , un izveidot sadaļu - Kick avīze :D

 

KOB
Lietotājs
ČEMAS TARZĀNS⭐
447 atbildes forumā
Online: 41d 5h 18m
Redzēts 2021. gada 12. novembrī, 20:17
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 16:08
0
post

Man pēc ballites,tieši tas ko vaig, nu kā jau teicu galva tev stradā, tik moči

ScoRp1oN^^
Jauniņais
♥❤️sikais ❤️♥
1091 atbildes forumā
Online: 24d 11h 45m
Redzēts 2023. gada 14. decembrī, 11:24
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 16:14
0
post

Man jau ari skiet ka pec sitam divam dienam kas bija prieksa, tiesi laika ta tikai turpinat:D

milkhouse`
Jauniņais
MILKHOUSE.exe`
#9G6FAM
212 atbildes forumā
Online: 6d 1h 48m
Redzēts 2021. gada 09. janvārī, 02:59
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 16:45
0
post

Tā?! Kur es, Fūdiņ.. Paskaidrojumi?! Bet tik un tā, Tev, mīļais draugs ieteiktu iet par komentētāju ziņās " Hey yo es esmu Fūds no Kick, LTV ZIŅAS VAI MĒS VARAM IEDOT TROOKSNI?" 


 

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 17:11
0
post

@Kiwi - vismaz tagad zinu kurš ir Tavs favorīts xfaktorā. Iespējams, nākamajā rakstā (ja tāds būs) , atklāšu savu favorītu!!!! Btw, par pokera uzvarētāju šaubos, tur liela konkurence un favorīts ( es ) nepiedalos!!!!!! 

 

@R U D Z H E X X O - Visam savs laiks, visam savs laiks. Iespējams, sastrādāsi ko tādi, ko būs vērts pieminēt nākamajā reizē. Soreiz sanāca tā kā sanāca ;)) 

 

 

 

 

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

Obijs
V.I.P.
Lietotājs
2312 atbildes forumā
Online: 251d 11h 28m
Redzēts 27. aprīlī, 00:18
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 17:27
0
post

Nu fūūdeli pūdeli... ko tādu tev ir jāturpina... ne retāk kā reizi nedēļā.... šis laikam ir pats labakais kas kickā vispār ir bijis :D itkā jau nekas īpašs bet tomēr tas likās smiekliigi un perfekti :D vienkārši BOMBA!!! šis tev izdevās ka nakas :D 

 

Remember-ME
Lietotājs
Čūpis
1480 atbildes forumā
Online: 27d 4h 17m
Redzēts 2022. gada 06. aprīlī, 21:07
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 19:10
0
post

Šos topic veru ar lielāku dvesmi vaļā kā kādus konkursus kur jāvāc dārzeņi, puķes utt. 

Kopumā viss patika, vienīgi burtu font traucēja mazliet, bet cik cilvēki tik viedokli. 

Runājot par x faktoru mana favorīte arī ir Diāna Paško, viņa jau labi sevi pierādījuši ir Ukrainas x faktora, ja nešaubos pirms 2 gadiem. Potenciāls tur noteikti ir un varbūt Aija jau 3 sezonu pēc kārtas triumfēs. Bet no puišiem, noteikti Kevins ir pelnījis uzvaru, ka Marats teicis kad šis bija vieņa nepareizais lēmums. Un tam es piekrītu. 

Par kick mīlestībām  neko nezinu, 2 kickieši nummuri man ir, bet kura tad grib sarakstīties ar vecu veci... Tas tāds mājiens brīvas daiļavas, :D

Un nāk mans lauciņš klāt. Nba. Sekoju līdzi ik dienu un naktis skatos spēles gan vien laiks. Vienalga vai tur ir mūsējie vai arī citas spēles. 

Ko sakiet nba experti par gsw stratēģija? Saprotu kad Stefs Karijs dabūja sāpīgu traumu, nav brīnums, ja uzkrīt milzis Ārons Beins virsū. Bet pēkšņi arī traumas Dreimondam Grīnam un Reselam. Komanda šobrīd spēlē apmēram ar sastāvu kur es zinu labi ja trīs spēlētājus, tātad pastarīte lomā. Beidzot NY Knick kādus spēs uzvarēt. Bet domājot tagad loģiski. Uz nākamo sezonu atpakaļ Kleis Tomsons, Stefs atlabis un sezonu pabeigs domāju ar vēsu prātu. Komanda, manuprāt, noteikti pabeigs lejas sezonu tabulas lejas daļā, tātad dabūs top 3 noteikti pick spēlētāju. Kuri arī nav slikti nākamo sezon. Viens no tiem ir slavenajiem Boliem dēls. Kaut vai nekad nav pateikusi neviena Bola spēle. 

Nākamais ja runājam par mūsējiem iekš NBA. Sāksim par mūsu zvaigzni KP, nu nezinu vai šis ir tas ko viņš pats vēlas. Sezona ir iesākusies diezgan labi, bet ja skatāmies statistika fd procentu, tas ir daudz par maz. Noteikti ir jauzlabo precizitāte. Kā viņš pats ir minējis kad vēlas but defender of the year, līdz tam viņam vēl garš ceļš. Ja skatījāties Maveriks spēli pret Bucks, tad kā Janis ārdīja Mavs grozu. Un kuram bija jāsedz viņš? KP. Emocionāli Kristaps ir vairākkārt teicis kad ticis traumai pāri, bet manuprāt tieši pret grieķu frīku viņam spēle vēl labu laiku nesanāks, jo tieši liktenīgo traumu viņš dabūja sadursme ar šo super zvaigzni. Ja iepriekš bija vairākas domas kurš būs Mavs līderis tad tagad tas, manuprāt, ir Luka Dončic. Jaunais slovēnis sevi parādījis ir pilnībā. 

Ja runājam par Washingtonu un Bertanu, viņam galvenais ir uzdzīt savu statistiku pēc iespējas augstāk, jo, manuprāt šajā komandā viņš ilgi nespēlēs ja viņam viss izdosies. Viņš ir un paliks 3pt metējs. Komanda ir pilnīgi nesakarīga jau vien ar līgumiem. John wall un Bredlija Beal līgumiem norakstama komanda uz šo brīdi. Lai Dāvis pēc iespējas vairāk izsitas personiski, ne komandas labā. 

Par Kurucu, nezinu, pagājušo sezonu man šī komanda daudz vairāk patika. Tas klimats ko Irvings ienes nav nekas labs, viņš pats reizēm nesaprot ko dara. Saprastu ja šajā sezonā atgrieztos Kevins Durants atpakaļ, tad šo komandu varētu Austrumos redzēt augšgalā. Bet šobrīd neko labāku īpaši par pagājušo sezonu neredzu. Komandas ķīmija ir pazudusi, un jācer kad sezonas gaitā parādīsies. Kurucam būs sevi divtik jāpierāda lai paliktu kaut vai Bench spēlētājs, jo konkurencē ir palielinājusies. Ja pagājušo sezonu bieži tika sakumsastavā tad šogad par to būs 5x vairāk jāpacīnās. 

Un nobeigumā par nba. Jūsuprāt šī gada uzveretaji? Teikšu kā domāju Perosnigi tikai es. Tagad man ir top 4 komandas sarindotas šādi. Austrumos top1 Bucks, top2 76ers. Rietumos Clipers un Lakers. Šīs komandas ir gredzenu pretendentes. Ja Cliperiem atnāks Pols Džordžs atpakaļ labā kondīcijā, tad jau varam saukt šo komandu 70% par čempioni. Paskaidrošu. Kawai un Džordžs ir konkrēti zvēri. Ja mēs rēķinam viņu aizsardzību tad jebkurai komandai būs pretī divi top spēlētāji aizsardzība. Un no uzbrukuma arī var gaidīt fantastiku. Vēl tikai pietrūka Andre Igudala klāt šiem vīriem un komanda ir zvērīga. Atceramies kad Beverlijs, Harelz arī neatpaliek viņi ir domāti tieši aizsardzībā. Un Bench arī ir viens no labākajiem. Abi top6 spēlētāji ir šeit. Tātad šī būtu mana Favorit komanda 

Bet kopumā šādas tēmas ik pa laikam vajadzētu pacelt, jo nedomāju kad forumā vien jāraksta par gamming dzivi.

 

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 21:15
0
post

@Remember-ME. 

 

Par basi var runāt daudz un dikti , šī sezona man personīgi šķiet viena no interesantākajām un gaidu arī visādus brīnumus no dažām komandām. Gribu redzēt cik tālu tiks Mavericks , cause man patīk eiropeiskais duets ,protams dubulta interese ir dēļ Porzinģa. Un ņemot vērā cik viņš ir izlaidis, kāda viņam bija trauma, tad pašā sezonas sākumā stabilitādi būtu pagrūti sagaidīt, bet man patīk tas ka viņš tomēr ir pamanāms un komanda izskatās solīdi. 

 

Par GSW. mmm, pat nezinu ko īsti pateikt. Ja nemaldos ,tad turpmākos 3-4 gadus viņiem būs jaiztiek bez kaut kādiem papildinājumiem jo visām zvaigznītēm ir sadoti palieli līgumi pāris gadus uz priekšu , lūk arī var apskatīt https://prnt.sc/prye8g.  Teorētiski pats kodols ir saglabājies, bet benķis vairs nav tāds kāds bija 3 sezonas atpakaļ. Tāpēc no GSW tuvākajā laikā nekādus brīnumus negaidu. 

 

Man personīgi ļoti interesē kā ies Lakers šajā sezonā, vienmēr esmu bijis viens no tiem Lebrona faneļiem + patīk arī komandas sastāvs, patīk kā komanda spēlē. McGee no spēlētāja kuru izsmej ir pārvērties par spēlētāju ar kuru visiem pretiniekiem ir jārēķinās, AD komentārus neprasa un ir arī interese par Hovarda spēli! Vai spēs saņemties. Neaizmirsīsim ka LAL pagaidām iztiek bez Kyle Kuzma, Rondo.

 

Clippers noteikti būs favorīti ,ja nemaldos ,tad šobrīd viņi tiek uzskatīti par TOP1 favorītiem uz kausu. Tā komanda nekad agrāk nav simpatizējusi un ceru ka kāds tomēr viņus spēs nolikt pie vietas. 

 

Bertānam Washingtonā jākačā stati, jāmet metieni un jāparāda ka spēj būt STABILS metējs ( shooters) , jo tieši tāda ir viņa loma NBA. Ja izdosies būt stabilam, nešaubos ka bez laba līguma nepaliks. Varbūt pat kāda titula pretendente gribētu tādu metēju sev uz soliņa? who knows. 

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

Remember-ME
Lietotājs
Čūpis
1480 atbildes forumā
Online: 27d 4h 17m
Redzēts 2022. gada 06. aprīlī, 21:07
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 21:21
0
post

Fuud. 

Nu gsw noteikti centīsies Rasell ā izmainīt pret ko citu, viņiem noderētu kāds centrs. Jo šķiet kad tiksi viņiem no centriem ir Bugut un Loony. Bet neviens no viņiem nav stabils un bez traumām. 

Tā domā ir tāda šī sezona būs lai dabūtu augstāku pick izvēli, un nākamsezon Kley Tomsons ir back. Kas ir liels papildinājums.

Par maws, zinu un ticu kad KP šobrīd labi ja spēlē uz 70 %, šonakt spēle pret Cavaliers. Noteikti būs double, double. 27p 11r 2a 4b.

Par Bertanu domas vienādas.

Lakers ir skaisti sakārtota komanda, bet tur LBJ pārāk daudz ar laiku pārņems virsroku un domāju komanda izjuks, ka arī AD arī nav tas paklausīgākais puika.  Sezonā viņiem būs jātiek pāri Clipers. Jo šajā gadā sanāks Rietumu grupas fināls arī pateiks arī uzvarētāju kopējā sezonā. 

Pēdējo reizi rediģēja Remember-ME, 2019. gada 03. novembrī, 21:23.
Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 21:26
0
post

Jā, GSW kko tur tanko un Rasela ņemšana laikam nebija labs variants, jo ,manuprāt, (neesmu nekāds eksperts utt) , viņiem vajadzēja kādu lomu spēlētāju vai stabilu centru, nevis vēl vienu playmakeri. Viņiem ir Stefs, Grīns kas var veidot , ir Klejs kas var mest. Rasels? Nezinu, manuprāt, slikta izvēle. Viņa vieta bija Bruklinā, kur viņš sevi bija parādijis kā stabilu līderi! 

 

Vai ies pēc pickiem? Redzēs. Bet tas tik būtu kaut kas pēc tik grandiozām sezonām kādas viņiem bijušas pēdējajos gados! 

 

Par KP. Nu jā, pret Gianni viņam ir grūti jo nu, Giannis ir MVP. Ko tur piebilst? Bet vispārīgi man patīk ka KP jau no sezonas sākuma parāda ka grib būt līderis , pirmā vai otrā opcija uzbrukumā + defa spēlētājs. Pirmā opcija šobrīd stabili tomēr ir mūsu rookie of the year, bet domāju ka KP šosezon būs daudzas tiešām labas spēles. Un ļoti ceru ka Mavs tiks playoff, lai gan , par tiem cīņa vienmēr ir ļoti grūta! 

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇
Biedrs
Tiger on Fire
3950 atbildes forumā
Online: 320d 19h 9m
Redzēts pirms 6 stundām
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 21:51
0
post

Lūdzu vēl šādus rakstus :) diezgan interesanti palasīt!

 

neliels komentārs par Rahhtw un SintijaL. Šeit laikam darbojās teiciens, kas ķīvējās tas milējas.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 48m
Redzēts Vakar, 22:02
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 23:44
0
post

super, īsts ziņu korospondents :D

daudz interesanta info, un ļoti patika arī ka tu nesāc šo "avīzi" pārvērst par sava viedokļa izteikšanu, bet vnk neitrāli tam pieejam visam.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2019. gada 03. novembrī, 23:45.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0