bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Banu apelācijas / Ban appeal
5
3
topic
Neprasmīgs admins nesaprot TTT servera noteikumus.
Amors
V.I.P.
Lietotājs
Svaigonis
312 atbildes forumā
Online: 171d 20h 1m
Redzēts pirms 3 stundām
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 13. decembrī, 20:22

1.
[CBAN] Tev ir bans no si servera
[CBAN] Vari sudzeties : k.lv
[CBAN] Nobanotais nicks : Niknais ( Niknais )
[CBAN] Laiks palicis : 2 hours
[CBAN] Iemesls : nepamatots slay ( dm_depot )
[CBAN] Bana IP : 92.21.164.66 ( 92.21.164.66 )
[CBAN] Bana Steamid : STEAM_0 : 0 : 219142760 ( STEAM_0 : 0 : 219142760 )
[CBAN] Admins : Heracleum

2. Bans

3. Demo

4. Moments sākas aptuveni 2.40 demo, stāv bars ar vairākiem spēlētājiem, kāds kādam šauj tad iesit ar lomiku (čalis laikam afk nesapratu īsti, kas notika pirms tam) un tad pa to čali, kas ar lomiku nokiloja afk čali šauj Heracleum ar scoutu un trāpa 2 cilvēkiem vienlaicīgi.

Pēc tā Heracleum neko nesaka ne atvainojas par demage otram čalim prosta nošauj likās aizdomīgi, ka tik pārliecinoši šauj neraizējoties par karmu (šī momenta dēļ paturēju prātā, ka jāuzmanās no Heracleum iespējāms treitors).

Detektīvs pārbaudīja abus, kas uz zemes un abi bija Innocenti, vēlāk detektīvs iešāva vienam ar goldenu un palika no mana skatupunkta divi iespējamie treitori.

Izdomāju nošaut Heracleum, jo šķita liela iespējamība, ka viņš ir treitors. Viņš nebija.

Nākamajā raundā saņēmu slay, jautāju par ko slay viņš saka, ka random.

Acīmredzot viņš nezin, ko nozīmē random un varbūt vajag Latvisku skaidrojumu noteikumos.

Randoms būtu tad, ja es bez nekādas pilnīgi un galīgi informācijas vienkārši nošautu, bet info bija diezgan daudz.

 

Pēdējo reizi rediģēja Amors, 2019. gada 13. decembrī, 20:25.

 

 

Latvians
Skatās sākumlapu
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12162 atbildes forumā
Online: 456d 17h 10m
Redzēts pirms 11 minūtēm
Pievienots, 2019. gada 13. decembrī, 20:33
1
post

Blah,blah,blah.

https://failiem.lv/u/b59kg54m#">https://failiem.lv/u/b59kg54m# mana demka.

2:35 viss cirks sākās,  firetiger sēž afk, blackghost izdomā viņam ieraut hs un pēc tam nodurt, protams, es blackghost nošāvu, jo nu, kurš būdams Innocent randomā izdomātu šaut kādu, kurš afk. Protams, tēmējot blackghost'am galvā, kāds pieskrēja priekšā mērķim (nepaspēju noreaģēt) un iešāvu viņam, nu neko, neviens neko nesaka, nekas īpašs nenotiek.

Un tad ap momentu 3:35 Niknais izdomā pamosties un sākt šaut pa mani, bišk pa vēlu pēc visa notikušā, ne? Jo lūk aizdomas  esot bijušas, ka es esmu treitors, PROTAMS, es viņu nošāvu, ne viņš mani, nu loģiski,  es nošāvu innocent būdams innocent, tātad man karma aiziet mīnusā, darīju to , ko visi admini darītu- iedevu slay gan viņam, gan blackghost'am.

Labi, moš tur viņš varēja šaut mani or whatever, BET, kāda velna pēc viņš mani noslayoja tādā gadījumā? Jo es nejauši ierāvu tam otram galvā, jo viņš pielīda mērķim priekšā? Demo skaidri redzams kā bija piezūmots un tas pēkšņi uzskrien virsū uz lodes. 

No viņa slay bija 5:20 minūtē, līdz ar to arī paņēmu izbanoju. :nez:

Tātad ķip noteikumos ir īpašs punkts, kur ir teikts, ka uz aizdomu pamata var šaut nost? :thinker: Cik padzirdēju citā dienā no capture (laikam), tad ar to kinda ir par maz, lai šautu nost. 

Nez, labprāt gaidu kiwi atbildi, nestrīdēšos.  

^ Tas bija mans skatījums uz visu notikušo tajos momentos. 

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Amors
V.I.P.
Lietotājs
Svaigonis
312 atbildes forumā
Online: 171d 20h 1m
Redzēts pirms 3 stundām
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 13. decembrī, 20:47
2
post

"2:35 viss cirks sākās,  firetiger sēž afk, blackghost izdomā viņam ieraut hs un pēc tam nodurt, protams, es blackghost nošāvu, jo nu, kurš būdams Innocent randomā izdomātu šaut kādu, kurš afk. Protams, tēmējot blackghost'am galvā, kāds pieskrēja priekšā mērķim (nepaspēju noreaģēt) un iešāvu viņam, nu neko, neviens neko nesaka, nekas īpašs nenotiek."

Cilvēki visu laiku ar lomikiem sitās un randomo afk cilvēkus tas nav nekas jauns un vietā kur ir tik daudz cilvēku reti kurš kam ir treitors sāktu mēģināt kādu tā novākt drīzāk no tāluma mēģinātu tapot, kad visi izklīst un vispār ir diezgan bieži tā, ka treitori sāk uzreiz prosta hedā mēģināt šaut randomotājiem, jo domā, ka par viņiem nebūs aizdomas.

"Un tad ap momentu 3:35 Niknais izdomā pamosties un sākt šaut pa mani, bišk pa vēlu pēc visa notikušā, ne? Jo lūk aizdomas  esot bijušas, ka es esmu treitors, PROTAMS, es viņu nošāvu, ne viņš mani, nu loģiski,  es nošāvu innocent būdams innocent, tātad man karma aiziet mīnusā, darīju to , ko visi admini darītu- iedevu slay gan viņam, gan blackghost'am."

Pamosties? Tu izlasiji vispār apelāciju? Es paturēju prātā, ka tu varētu būt treitors momentā kad tu nošāvi to čali, tad gaidiju, lai detektīvs pārbauda abi bija Ino vēl lielākas aizdomas tad bija, pēc tā kādam iešauj ar goldenu... aizdomas pieaug.

Randoms tas tīri pēc definīcijas nekādīgi nevar būt.

"Labi, moš tur viņš varēja šaut mani or whatever, BET, kāda velna pēc viņš mani noslayoja tādā gadījumā? Jo es nejauši ierāvu tam otram galvā, jo viņš pielīda mērķim priekšā? Demo skaidri redzams kā bija piezūmots un tas pēkšņi uzskrien virsū uz lodes."

Pēc tam kad šo tekstu uzrakstiji vēl nespēj atzīt savu kļūdu? Noslejoju, jo nav godīgi man saņemt slay par to, ka tu spēli nesaproti līdz ar to tev arī vajag sodu un pirms slejoju adminu čatā arī rakstīju, domāju pēc tam sāksi ko runāt adminu čatā un varēšu tev paskaidrot kapēc varēju šaut, bet aizsvilies un izbanoji.

Atbildi uz šo topiku arī uzrakstījis esi bērnišķīgi ar visiem tiem smaidiņiem.

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Amors, 2019. gada 13. decembrī, 20:51.

 

 

Kiwi :]
Skatās sākumlapu
Seržants
V.I.P.
Auglis
9704 atbildes forumā
Online: 352d 18h 45m
Redzēts pirms 16 minūtēm
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 14. decembrī, 15:25
0
post

Jau vakar teicu, ka tā tāda strīdīga situācija.

Pēc būtības Latvians kādu bija šāvis/nošāvis, tāpēc jebkuram bija iemesls arī viņu nošaut. Tālāk jau cilvēki paši atbildīgi par to, cik karmu zaudēs vai iegūs. Es tikai nesaprotu, kāpēc jums situācijas ir jārisina uzreiz ar banu?

Un vēl es nesapratu, kāpēc Niknajam bija jāatriebjas ar slay. Tā kā bērni - tu mani slay, tāpēc es tevi.

Runājot par situāciju - uzskatu, ka randoms tur īsti nebija, jo jebkurš varēja Latvianu šaut uz aizdomu pamata (lai gan tas bija ļoti muļķīgi šaut).

Banu es nekomentēšu. Lūdzu, iztiekat bez tādiem stulbiem baniem.

 

TC.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0