bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
15
1
topic
Balalaika DžeilBreikā
Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12161 atbildes forumā
Online: 455d 7h 39m
Redzēts pirms 8 stundām
Pievienots, 2020. gada 05. martā, 19:10

Parunāsim par šo  topiku https://www.kick.lv/forums/topic/15772/unban/#1">https://www.kick.lv/forums/topic/15772/unban/#1 un pie reizes uzkakāšu "Jb Ban Team"

1. Nu kā kas, loģiski, ka ddos, kas gan cits tajā serverī notiek? 

2.  Hltv demo https://failiem.lv/u/emargxfk#">https://failiem.lv/u/emargxfk

 Maisiņa demo  https://failiem.lv/u/unwudryg#">https://failiem.lv/u/unwudryg

3.  6. punktā visu sarakstīšu.

4.   46.109.21.118  STEAM_0 : 0 : 138723105 

5. Jumpybug

6.  Parunāsim sākumā par Jumpybug, pēc tam parunāsim par to Useless ban team biedru, kurš tur ir nevajadzīgs. =]

Sākšu runāt par maisiņa demo, pēc tam pāriesim uz HLTV, lai būtu labāks skatījums uz visu, tātad sākam:

7:30 Jumpybug vienreiz ieraksta xlist konsulē.

* 13:03 Izdomā atkal  ierakstīt xlist konsulē.

* 15:22 Un atkal ieraksta xlist konsulē.

^Tie ir tikai laiki, kad tika izmantots lieki/speciāli xlist, lai paņemtu ip adresi.

Tagad ķeramies klāt pie HLTV demo, kur  var redzēt visu, uzspiežot tab, ok, let's start:

*Hmmm, dīvaini, labi, varbūt pirmā ir maza sakritība, bet sākot skatīties HLTV  no 7:30  un skatoties uz Replay ping būs redzams, ka tas mistiski paceļas, līdz tai septītai minūtei pings bija  normāls, tātad kāds uzdarbojas, ok, turpinam ceļu.

* Neilgi pirms 13ās minūtes Replay atkal pings uzkāpj augšā, ap 15:20 pings atkal paliek normāls.

*Hmm 15:40 Pēkšņi vāverītei pings uzkāpj augšā un ap 16:30 (nedaudz uz priekšu) viņš vienkārši pazūd no servera, proti nonesa netu vispār.

Runājot par JAILBREAK Ban Team'u, čalim vakardien pirmā diena bija ar Bt un jau nepilda kinda pienākumus, tātad Maisiņš tajā topikā iemeta savu demo, kur ir pierādījumi, kāpēc viņš izbanoja Jumpybug, bet ŠIS čalis pat nepacentās nolādēt Maisiņa demo, lai iečekotu kas un kā, UN varu derēt, ka hltv arī nenolādēja.

Jā, jūs teiksiet, ka Failam ir divas lejupielādes  , bet īstenībā viena ir no manis un otra ir no Maisiņa paša, jo viņš šodien to demo nolādēja, lai uzrakstītu man laikus, kad jumpybug ierakstīja konsulē xlist. Rodas jautājums, nah vispār kaut kādu čali , kurš nonstopā nodirš čemiju, kick un bauro, ka viss slikti tika par Ban Team? Main's piekrita? Well, es ar main'u parunāju TeamSpeak, viņš nemaz neiebrauca, ka dos Ban Team tikai priekš Jb servera, Lodžiks domāja, ka viņš prasa  vai viņš galvos par viņu, ja rakstīs pieteikumu or whatever, VISMAZ tādi bija vārdi  no viņa, neko neizdomāju.

Mani secinājumi- Lai jumpybug pasēž vien perm ban un padomā par to vai būs gudri "troļļot" (pec bt teiktā) , izmantojot xlist/xip bezjēgā, kamēr serverī tiek ddosoti spēlētāji, UN NĒ, NAV NEKĀDU STULBU SAKRITĪBU, negribu ticēt un neticēšu par to,  kad uzraksta xlist un pēc nepilnām 2-5min mistiski kādam pēkšņi pings paceļas līdz debesīm.

7. Nezinu.

8. JailBreak

Pēdējo reizi rediģēja Latvians, 2020. gada 05. martā, 19:13.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12829 atbildes forumā
Online: 264d 22h 54m
Redzēts pirms 1 stundas
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 06. martā, 09:10
0
post

Te tak valda anarhija. Ej un ieskaidro Chemijam vai   ŠņuKKuram-. Uzskatu, ka katram statusam jābūt pieteikumam. Vēl jo vairāk uz BanTeam amatu. Nezinu kāpēc Ventam iedeva jb banteam, ja viņš ir <aizvainojums>, kā jau minēji, neskaitāmas reizes ir nodirsis īpašnieku, projektu un serveri. Viņš ir nevēlama persona šeit.

Tagad teiksi, ka "aijh tur čalis briziem nav nopietns bet parzin servero loti labi" bla bla bla.

Ja viņš uzrakstitu pieteikumu, neviens NEVIENS nedotu viņam rec. NEVIENS.

Ceru, ka Kiwi izskatīs un pieņems pareizos lēmumus atstājot banu Jumpybug un unbanojot c4replay.

Pēdējo reizi rediģēja Kiwi :], 2020. gada 07. martā, 12:07.
nolodžik
Biedrs
lodžārs
Koks ar diviem galiem.
1109 atbildes forumā
Online: 57d 14h 36m
Redzēts 31. martā, 05:30
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 06. martā, 17:16
0
post

Aizmirstot visu un runājot par JB BanTeamu, domāju patiešām, ka man raksta par parastu vispārīgu BanTeamu, jo nezināju, ka atsevišķi serverim var būt viens banteams, tā kā tur taisnība. Ātri atbildēju, rekomendēju uz BanTeamu un nepievērsu uzmanību tam, ka tas ir tikai JB.  

Chemijam jau pateicu, ka nedomāju, ka ir iespējams viens BanTeams uz serveri, un domāju, ka tieši jailbreakā Ventai nevajadzētu būt BanTeamam.

Pēdējo reizi rediģēja nolodžik, 2020. gada 06. martā, 17:18.
Prometajs
SuperStar
Promizaurs,
2403 atbildes forumā
Online: 66d 22h 28m
Redzēts 2020. gada 17. augustā, 15:56
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 06. martā, 21:51
1
post

@Vaverīte,vietā ierakstu

 

tātad paturpināsim šo stāstu, kā viss notika patiesībā. ir tāds <aizvainojums> vārdā - Venta, kuram galvā tikai <aizvainojums>. tātad sāksim ar šo lietu - https://www.kick.lv/forums/topi…ana-apelacija/" target="_blank">https://www.kick.lv/forums/topi…ana-apelacija/ - Replay nobanots par ddos.. ok, turpinam lietu - @maisinsvajag vairākkārt publiskajā čatā jautāja, kur pierādījumi, jo pirms tav Venta smirdēja, man ir "pierādījumi". nesanāca toreiz jau uztaisīt fake SS ? dienas beigās izrādās nekāds ddos nav bijis no Replay - bans noņemts. haha, <aizvainojums>. Turpinam. nākamā diena. man uzraksta, kad BT tiek uzņemts Venta. hahaha, viss skaidrs, Replayam RIP. :frowning: un tieši tā arī notiek, replay tiek nobanots par "DDOS". kāpēc lai viņi "draugi" neiegāztu replay`u un kāpēc tieši ŠODIEN, ja ne iepriekšējās citas reizes nekas tāds nenotika ? SAKRITĪBA ? loģiski padomājot, Venta ar tīģeri un shokkur ir draugi, tāpēc nekad Replay netiktu atbanots tādā veidā viņi atbrīvotos no viņa !! Turpinam. Kiwi tu esi gļēvulis ? vai baidies no viņiem, kad notiek tāda korupcija un Tevi arī izmetīs ārā ? speciāli gribēju lai Tu izskati šo lietu, jo Tu būtu neitrāls, bet nē, Tu uzdirs maisinjam par to, ka viņš dara ļooti labi savu darbu un tiem <aizvainojums> tas nepatīk ?!! NOPIETNI ? REPLAY NEKAD NAV MĀCĒJIS DDOSOT, BĻE viņu vienmēr ddoso tie <aizvainojums>. mēs Tev uzreiz centāmies ieskaidrot, ka tas ir fake SS, bet Tu pat tam nepievērsi uzmanību.. malacis, tā turpini. Turpinam. Te kicks izceļas visā savā krāšņumā. par ko man vispār tika noņemts admins ? par to ka godprātīgi pildīju noteikumus un izbanoju nikno par xlist spamošanu ? Un venta aizskrēja pasūdzēties pie KK ? paraudi vēl nabadziņ. kā man viens labs draugs teica " Ak, jā, Tu neesi <aizvainojums> (kickam), tad ņem nost."

 

Brīdināts. (c) Kiwi :]

Pēdējo reizi rediģēja Kiwi :], 2020. gada 06. martā, 22:04.

Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9701 atbildes forumā
Online: 352d 17h 33m
Redzēts Vakar, 22:20
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 07. martā, 12:23
0
post

Nesaprotu, kāpēc man tiek dirsts kaut kas virsū, bet labi, tas nav par tēmu. Un neko nezinu par ventas darbībām, lai tas paliek augstāko cilvēku interesēs.

 

Kā tad ir izskaidrojams tas, ka pirmie lagi sākas jau pirms jumpybug ir paņēmis IP adresi? Visādi citādi, protams, ka vienīgais iespējamais vainīgais ir jumpys, jo raksta xlist. Bet arī visi tie xlisti ir rakstīti tad kad tēma ir par ddosošanu un par to, kā jumpys ddoso (it kā trollisma pēc). Es šo izskatu max neitrāli un saprotu, par ko tāds sašutums, bet kā tad ir tas ddos sākums izskaidrojams?

 

EDIT:

Par vāverīti gan neizskaidrojami. Tā kā jumpybug vienīgais rakstīja bez konkrēta iemesla "xlist" vai "xip", tad viņš ir vienīgais iespējamais vainīgais.

Banots.

 

TC.

Pēdējo reizi rediģēja Kiwi :], 2020. gada 07. martā, 12:57.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0