bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi un kļūdas
1
4
topic
Daži labi ieteikumi dd2 serverim.
RagnaR
Jauniņais
waffen ss
Fīrers
357 atbildes forumā
Online: 23d 9h 14m
Redzēts 21. aprīlī, 22:32
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. aprīlī, 15:18

Sveiciens visiem šajā jaukajā un saulainajā dienā. Pēdējais mans ieteikums par amx_who tika veiksmīgi uzklausīts un ne-adminiem šī opcija tika noņemta. Līdz ar šādu iznākumu es sapratu ,ka jāiet vēl nedaudz tālāk , lai šo serveri jūs varētu pataisītu gan interesantāku , arzartiskāku un protams nopietnāku.

   Šo topiku veidojot jau sapratu ,ka pavisam iešu uz trīs punktiem un ceru ,ka vismaz viens no viņiem tiks apstiprināts. Zem katra ieteikuma arī būs apakšpunkti ko mēs reāli iegūstam.

 

1.Pirmā un visnoteikt nopietnākā problēma serverī ir to , ka dzīvie redz mirušos.

*Stučīšana jau pa dzīvi nekad man nav patikusi, kur nu vēl ja tu nošauj kādu kurš pēc tam tevi nodod - o mani nošāva tur un tur. 

*Mēs noteikti ķersimies pie šīs problēmas klāt arī otrajā ieteikumā - tu nošauj teroru , tam izkrīt bumba un tad nošauj tevi. Tu noteikti atkal nodosi terorus un līdz ar to 1.45 sec ir daudz par īsu , lai tu bumbu tagad uzplantotu kad viņu sedz jau pus ct teams.

*Pēc maniem uzskatieoušāda iespēja aizbaida ļoti labus old-school spēlētājus kuri spiesti spēlēt pie leišiem vai zviedriem.

*Beigtie traucē dzīvajiem ar saviem čatiem. 

 

 

2.Nomainam raunda laiku no 1.45 minūtēm uz 2 minūtēm.

*1.45min ir daudz par maz , lai uzreiz nevajadzētu teroriem mesties nāvē rašojot. 

*Ja vienam botam būs c4 un viņš to marinēs minūti , tad ar šīm pieliktām 15 sec viņu pēc tam varēs vēl kāds cits uzplantot vai arī teroriem būs 15 sec vairāk laika , lai iznīcināt pretiniekus , lai nenomirtu tupā nāvē. Neuzskatu ka man būtu jālido gaisā kkāda mudaka dēļ kurš 45sec nosēž ar awp bāzē dēļ sava vipa un tad izdomā kkur iet meklēt kur kupātu nolikt,jo ir sapratis , ka tomēr spēlē vēl ar citiem nevis viens pret  īstiem 16 botiem.

 

 

 

3.Man ļoti patīk projekta ranka loģika un apkopojums kur skaita pa punktiem nevis tikai pēc kill/death ratio un viss protams ir baigi forši , jo bumbai ir liela vērtība , bet  kā būtu ja mēs izdarītu tā , ka par bumbas uzplantošanu saņem punktus arī tie kuri atradās blakus plantam kādus 20-30m? Šādi bija MW projektam un tas ļoti labi atmaksājās , jo :

*Būs lielāks iemesls skriet līdzi tam kurš ir ar bumbu un kurš viņu tiešām grib uzplantot.

*Vienmēr esmu uzskatījis , ka punktus pelnījuši arī tie - kuri sedz to kurš planto. 

*To pašu var likt ar defuse , bet uzlikt tā , ka punktus saņemt ct kuri palīdz defūzot tikai tad ja vēl dzīvi ir kaut virns terorists.

 

Paldies , ka lasīji un noteikti izsakies ar savu personisko viedokli. Nekādā gadījumā necenšos pārveidot jau esošo serveri ar saviem ieteikumiem - tikai kaut nedaudz ieteikt un palīdzēt. 

 

Paldies , jauku jums dienu!

 

 

 

 

 

*

PAARDODU VIP , XP U.C KODUS. VAIRAAK INFO MANAA PROFILAA!!!!!!! 

chubs
Jauniņais
190 atbildes forumā
Online: 7d 12h 8m
Redzēts 1. janvārī, 21:05
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. aprīlī, 15:39
2
post

1. Nav nepieciešams , prosta padod info kur nošava tapat serveris visulaiku ir pilns ,tas pieder pie cs. Un tu nevari redzēt enemy ka tu esi beigts ,tu redzi tikai savējos. 2. Neredzu jēgu tam ,jo tapat daudzi misiju nepilda,cik es esmu ievērojis. 3. Tiešam nezinu ka tu to iedomājies 20-30m ,manliekas tapat ir labi. Pats ieiteiktu ka varētu ,tie kas ir mirušie varētu sarunāties savā starpā pa mic .( Gan ct lai dzird terorus un otrādak) Vairāk fun būtu.

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3442 atbildes forumā
Online: 131d 5h 0m
Redzēts Vakar, 14:06
Pievienots, 2020. gada 20. aprīlī, 16:23
0
post

1. Man tas šķiet okej, ka var padot info savējiem. To čatu tāpat retais izlasa, un tas paātrina spēles gaitu, liekot terrikiem vai ct kustēties. Tāpat situācijās, kad nav admina, ir vērtīgi, ka kāds pasaka pretiniekiem priekšā par AFK esošu spēlētāju.

2. Vispār par raunda laika pagarināšanu ir vērts padomāt. Iespējams šo patiešām varētu ieviest. Tā kā bumba tikšķ diezgan ilgu laiku (šķiet vismaz 40 sekundes, kaut oriģināli ir 33sec bombtime), kas dod priekšrocības CT, tad būtu arī loģiski, ja piemestu 10-15 sekundes arī Ts komandai. Esmu par raunda pagarināšanu līdz 1:55 vai 2:00 (ne vairāk).

3. Manuprāt, ļoti nereāli ieviešams, jo kā gan kaut kāds plugins varētu noteikt tos "kuri ir apkārt"? Visdrīzāk tajā MW projektā punktus iedeva visiem dzīvajiem teroristiem par bumbas uzlikšanu, nevis blakus esošajiem. Katrā ziņā jebkurš normāls spēlētājs saprot, ka uz raunda izskaņu jāturas pie bumbas, jo, neesot blakus bumbai, 1) ja bumba kritīs, tad būs ļoti grūti to atrast, 2) ja bumba tiks plantota, tad visdrīzāk notiks defuse līdz paspēsi aizskriet līdz plantam.
Es tev piekrītu, ka varbūt varētu to punktu sistēmu kaut kā uzlabot - dažkārt esmu redzējis, ka CT komandai neiedod 2 punktus par pretinieku likvidēšanu vai ka komandai neiedod 6 punktus par bumbas atmīnēšanu. Bet šis konkrētais ieteikums, manuprāt, spēles gaitu baigi nemainītu.

★ToughEnough★
Lietotājs
★AMARANTHE★
184 atbildes forumā
Online: 92d 23h 20m
Redzēts 2022. gada 20. oktobrī, 19:24
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. aprīlī, 17:42
0
post

1.Liela kaka.Kāpēc,lai es nevarētu dod info savai komandai?

Loģika 0

2.Tgd sēdēsim bāzē ar saviem 10 awp līdz 1:45,jo izdomājām sākt attēlot misijas pildīšanu :D

Celms
Jauniņais
127 atbildes forumā
Online: 4d 6h 24m
Redzēts 2022. gada 22. aprīlī, 19:37
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. aprīlī, 17:56
0
post

Nezinu vai visi var izteikt viedokli, bet nu tā:

1. Man arī sākumā tas likās jocīgi, bet ar laiku var pierast un nav nemaz tik traki ar to visu. Vienīgais, kas tajā visā man nepatīk ir tas, ka cilvēki saka, kurā plantā ir uzplantots. Un lasa, lasa to čatu arī dzīvam esot, īpaši prasmīgāki spēlētāji. Manuprāt, būtu jāļauj arī uzvarēt raundu ar to, ka CT nepaspēj atrast īsto plantu, bet nu tas ir tā, pa pusei to čatu nevar neizslēgt.

2. Personīgi liekas, ka laiks ir tāds tieši vidēji labs, jo ir motivācija pildīt misiju, kā arī kādi iesācēji, kuri par misiju nezina, nav tik ilgi jāgaida, kamēr viņi kaut kur kempo vai skraida apkārt. nepiekritīšu par to, ka kamikadzē jāiet visu laiku rushā. Plus bieži priekš T raundi ieietas tā, ka nevienu plantu nevar viegli ieņemt, un rushošana ir pa lielam vienīgais, kā to apiet. 

3. Liekas, ka to būtu grūti realizēt, bet nu visa komanda saņem punktus par defuse vai, kad bumba uzsprāgst. Varbūt vērts nedaudz pacelt to daudzumu, bet tā diezgan nereāli noteikt kaut kādus metrus.

Pēdējo reizi rediģēja Celms, 2020. gada 20. aprīlī, 18:10.
𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡.
Biedrs
❤Детка, ты мой кайф❤
⸸⁶⁶⁶⸸
6871 atbildes forumā
Online: 409d 4h 50m
Redzēts 2023. gada 02. aprīlī, 23:13
8 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. aprīlī, 11:03
0
post

1. Nezinu ko Tu domā ar to , ka dzīvie redz mirušos , bet labi.. :D :D  Bezjēdzīgi mainīt šo, visi sen ir pieraduši un tas ir tikai normāli.
2. Jāpiekrīt Celmlauzim, laiks ir labs . Pagarinot laiku , pagarināsies [TM] profesionālo spēlmaņu sēdēšana spawnā. Neskaitot to, dažreiz man šķiet, ka varētu pat nedaudz samazināt laiku, bet labi nvm uzskatu, ka laiks ir pietiekoši labs, lai to pagarinātu. 
3. Ļoti tracina šī punktu sistēma, noteikti kaut kas būtu jāmaina/jālabo, lai krājas uz steamID un tamlīdzīgi.. Capture jau izteicās par Tavu ieteikumu, tas tiešām būtu pārāk nereāli... Bumbai uzsprāgstot visi ts saņem punktus , ar to manuprāt pietiek.. 

RagnaR
Jauniņais
waffen ss
Fīrers
357 atbildes forumā
Online: 23d 9h 14m
Redzēts 21. aprīlī, 22:32
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. aprīlī, 11:35
4
post

Par tirm dzīvajiem es domāju , ka var ziņot kur ir uzplantots un , ka dzīvie redx ko mirušie raksta.

Par to punktu sistēmu šaubos vai nevar noteikt tos metrus... war3 serveros pat ir tāda fīča ,,ka ja kāds uzplantod , tad tuvumā esošajiem arī iedos xp. :) 

Un man jay liekas,ka capture vispareizāk izteicās par tām 15 sec. Ja reiz bumba tik ilgi tikšč , tad jādod iespēja arī teroristiem.. iedomājās ja 40sec viņa pīkst - teroriem vispār neinteresanti. (Tiek nodoti kur ir c4 uzplantots + jāgaida mūžība līdz uzprāgst + viņirm ir tikai 1.45min laika lai vsp to bumbu uzliktu) šajā lietā tiešām kko es nedaudz jāpamaina.

PAARDODU VIP , XP U.C KODUS. VAIRAAK INFO MANAA PROFILAA!!!!!!! 

SintijaL
Meitene zeltene
Veterāns
peļuks
7448 atbildes forumā
Online: 362d 15h 5m
Redzēts Vakar, 18:04
Pievienots, 2020. gada 21. aprīlī, 11:40
2
post

1. Noteikti nē, jo visi ir pieraduši un tas ir arī interesantāk ,ka mirušie redz ko raksta dzīvie un otrādāk. 

2. Laiks ir pilnīgi pietiekams, problēma ir tajā ,ka Ts ar awp sēž bāzē līdz pēdējam . Ja palielinātu round laiku, tad vienigais ,kas mainītos ir tas ka Ts sēdētu vel ilgāk bāzē. 

3.-

Riepa
Lietotājs
70 atbildes forumā
Online: 19d 20h 56m
Redzēts 2023. gada 06. oktobrī, 22:14
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. aprīlī, 12:00
0
post

Ragnar -

1. Kā jau daudzi minēja, spēles gaita tiek paātrināta un ir tikai normali, ka vari nodot info, jo dd2 parsvarā spēlē frageri (/rs tiek lietota nonstop, lai tik rezultāts būtu pozitīvs k/d),kas patiesībā ir vilcēji komandai, jo ir spējīgi nošaut pretiniekus - nav te nekāds 5vs5, kur svarīgākā ir komandas uzvara. Gadās reizes, kad tiešām salasās komandā komunicējoši spelētāji un ne visi izmanto mic dažādu iemeslu dēl, es lasu chatu un tur ari nododu info.

2. Laiku pagadināt dd2 noteikti nevajag, c4 normala ts komanda uzliek 30 - 50 sek laikā, bet tikai ja ir komanda kas iet uz vienu spotu un sarunā kkādu taktiku. Problēma ir ka nav komanda, bet parsvarā lielai dalai c4 neinteresē/nomet kkur tapat/nomet vieta kur 1 speletajs netiek klāt (par ko tagad ir bans 30min)/vai ieskrien bāzē kura ieņemta un aizskrien prom ar visu c4 ( ari slay vai ban tagad).

Protams ja ir 32 speletāji kartēs kā tuscan/clan1_mill/nuke/train/cbble ir nepieciešams vairāk laika, jo ir diezgan daudzi kas vispar neorientējās šajās kartēs. Kā arī ja spēlē cs tipa kartes ar hostiem ir nepieciešamas vizmas 2,5 min, jo ir jāparskrien visa karte pēc hostiem un vēl jāatskrien atpakaļ ar visiem hostiem.

3. Punktu sistēma strādā labi, laigan dažreiz nospelē 3-4 h un esi iebrauci mīnusos :D

Ieteikumi:

1.Par frageru un skaisto rezultātu izcelšanu, ieteiktu lai /rs izmantojot parāda visiem servera spelētājiem.

2. Jau kādu laiku team flash plugins neiet un ir noņemts laikam, bija labi ka neļāva pirkt un arī vipiem, kuri flasho komandas biedrus šīs granātas pēc tf vairs nevajadzetu dot. Parasti dēļ tm flash visi rush apraujas un tapec abu komandu daļu speletāju taktika noraujas, jo viens "cirvis" no muguras iemet flashu.

3. Pēdējā laikā bieži nevar tikt serverī, pilns, tiekot serverī redzam ka pēc rounda sakuma 2-3 speltāji paliek spotā, nu uzliekat 30 sek un autokick, nevis parsviest uz spec.

4. Iepirkšanās laiks - lai nebutu granade spam - 15 sekundes bus pietiekami 30 sek laikā, nopirki un skrien.

5. C4 uzliekot -  parādiet līdzigi ka csdm serverī - time to defuse, nebus jautājumi ka nedzirdēja ka c4 uzlikt utt.

6. Zinu ka daudzi nepiekritīs, bet limit awp skaitam komandā 5 piem. nenāktu par ļaunu.

7. Arī ganjau daudziem nepatik, bet regulārā bloķēšana utt komandas starpā ir vnk neizturama, iespējams var uzlikt csdm variantu, kad komandas biedrs tev netraucē, protams nevarēs uzcelt uz kastes utt, bet spēlēt butu vieglā un mazāk naida savā starpā :D

 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0