Superīgais pavārs
Spēles gaita:
1. Spēlētājs ieraksta vienu ēdienu (Tā var būt uzkoda, otrais ēdiens vai deserts) + pievieno šī ēdiena bildi.
2. Nākošais izsaka savu viedokli (Ēdīs/Neēdīs) un pamato, kādēļ tieši šāds viedoklis (Ne mazāk, kā piecos vārdos) + ieraksta sava izvēlētā ēdiena nosaukumu un pievieno bildi, lai nākošais var izteikt viedokli par tavu izvēlēto ēdienu.
Piemērs:
1. Medus kūka + bilde (Ēdiena bilde)
2. Neēdīšu, jo medus kūkas man negaršo no bērnības.
(+ Tavs ēdiens) Pankūkas ar šokolādes mērci + bilde.
Postu intervāls: 3
Es sākšu:
Frikadeļu zupa
Ēstu. Pat tagad labprāt uzēstu. Ātri pagatavojamas un vieglas brokastis. Piparus tik piebērtu.
Piedāvāju kārtainās mīklas brokastu maizītes.
Atteikšos, jo neesmu jēlas olas cienītājs bet paeksperimentēt būtu gatavs.
"Pelmeņu sacepums ar papriku, tomātiem un sieru"
Mmm mmm izkatas loti garsigi laprat noprovetu sadu veidu
Vāriti apcepti kartupeli ar zalumiem
ēdīšu, jo klasiskais ēdiens
Nātru salāti
tu esi tītars
apēdīšu, jo man garšo viss, kas ir skābs, kā arī zaļumi - 8/10.
Angļu brokastis... (sorī, pagaidām šaura recepšu izvēle man).
Ēstu. Ir sanācis ēst vairākas reizes. Viņas ir diezgan vieglas un barojošas. Labprāt tagad brokastīs uzēstu!
Piedāvāju krabju un avokado salātus.
Atteikšos, jau biju minējis iepriekš ka sparģeļi man neiet pie sirds.
"Pupiņu - maltās gaļas sautējums ar kausēto sieru"
Intresanta mikstūra iespējams japameiģina, bet jā.
raised in hell
спокойный как граната,
некакая щишка не сделает тебя артистом
buy bitcoin and get 10$ free bitcoin when you buy 100$ worth
Mmmmm labprāt tgd ar kečupinu mmmmmm 😍😍😍
Ēstu. Pēc medībām bieži uztaisām konservus. Ir garšīgi. Man garšo meža gaļas! Uz kādas maizītes uzliktu. Vienīgais, man nepatīk, ja meža gaļu liek pie makaroniem.
Piedāvāju grilētus kartupeļus ar ķiplokiem un dillēm.
ķiploki nepatīk for sure, bet, kartupeļi... Nu, tie aizietu uz urrāa!!
Bekons un čederas siers kartupeļu biezenī.
Mmmmm izskatās ļoti gardi patīk šāda veida miksiņi.
Piedāvāju tikko gatavotus spagetī bolojonas mērce ar svaigu dārzeņu salātiem.
ēstu, jo afigenna izskatās un garšo arī.
Parasti salāti ar tomātiem un kaut kādiem zaļumiem
tu esi tītars
Nesapratu nosaukumu (nezinu vai bija jāsaprot), bet, šito ēstu!
Kijevas kotletes
neesmu vinas iepriekš ēdis bet izskatās labi, ēstu
jokbal ( cūkas kājas)
Atteikšos, neciešu tik daudz speķi, ja būtu tikai liesa tad esmu par.
Karaliskā rabarberu plātsmaize ar zemenēm un maskarponi
diemžēl atteikšos, negaršo īsti
skābeņu zupa <3
Es ēstu,ļoti garda!Krabju salāti
Crazy_Fredis, luīze, MayKizz, Mežpils, alska, Xtcent, naviat, Pizhikz, One Tunnel, WickedLady, 575, Keeram3, Hazard, duck, DoubleT, gary, RagnaR, Falcon, Meth, Latvians, cruelcin, Nurmachimaevmakachev, Cool Dude, Ibetāa, inar4xx, mrfouley, Mcmz, love_me, Moxley, NerealsKabans, pigmi , 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, Minnia, Laurz, Zane, vytuls, Kikii., RokkY*, santiz, ~*TuttiFrutti*~, K@@SiS, concijs, beijbe_, HSkill, Kiwi :], SintijaL, Agneshuks, Bubis, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Pickle Laura, Kamiks, Incorrigible qwz, Spridzeklis, MENDIJA, efka, Arch, melns, Gloks, deqwatian357ANW, cheburashka, tenblunt, Techno Vikings, Chemijs, Hybrid Minds, RushFuck, Boris, ⚒️Stoick the Vast⚒️, knejvs, Snuffeklis, Eddy, wishuamerryc, Unicorn, Piziks, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, skyya, lacuks, Oz1ris, akasi, bnation-, Top G, tomts, Bridzaa, ღ𝓑𝓮𝓪𝓽𝓻𝓲𝓬𝓱ღ, Obijs, kaifotajs!!! :D, CaHb4o, medalus, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., Anna, Criple, ScoRp1oN^^, Enemijs, maar4a, Vecteevs, король мажор, eKs., Venta, Aaron Kyro, Minimi, AndisKoks, Churix, duum, Mazaciepa, Hellabooza, magisterial , Crack, mdma, Faacha, petuunija, Jitzie, Almighty., PooKa, eslats, 𝔄𝔨𝔪𝔢𝔫𝔰 𝔷𝔞ķ𝔦𝔰, Flabijs, space cadet, ZnT, C0ppy, ruutam, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, 25CM, Lacz, mrs. doubtfire, Klaus, è’lei, LatvietisNU, raiviss, StaFFорд, Canep, Martinshhh, Beyondz, , 2kk, ChmooZvaigzne, nisker, Oskars.R, Kizit, Kirpič, kakaataajs, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., Fūdiņš, sсhoKKur-, andrisptrs, Flafijs, Mohit, Duzis, **Nezināmā**, Capture, `Barbija`, hehegeeva, rodzh, vamos a la playa, Jackass3D, milo humble, Bastaardio777 , keKei, 𝗮𝗸𝗮𝘇𝗶, nanKa^, dzēsts profils, Fruzenty, Pīle, din1ja, seskosio, enrico, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, Draiskule, konstance, 6paaudze, Weksijs, Bumm, Geroiam Slava, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, MA1M, Swex, Exc, Dinčaa, Jorcikk, kik0, Manuris, 𝒶𝓋𝒾𝓀𝓈, 𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼, - З Л О -, Siipols, BARBARIAN, Amors, BANZAI, latvietis75, klubuJuris, w3Ed!ch7, 2nf*, Cheriss, FastShooter, PD / Kapteinis, Deu, daryl, Ethe, Vaaveriite*_^, izpirtirpeklis, Critikalz., RV`, AIDZIS., KrievuJakudza, AK-69, Beichz, Rolković, BunnyHop, Rastaman4iks, Leh , Сhrееру©, activision, Jan4a, kon4, Kraapaals, JērsA, bstky1337, Lauriitis, jollylv, Gambit, BandiHUNGARY, Excellent., RooFee, auns, Matriks, Hennessy-, hermis, headbangerz.-, Witch, sOn3Z, Kristine)*, DEVIL_BOY, Bu4haa, prote1ns, Kupāts, Kāposts , stulbs, Peak, Dzonis, Abeliitee, kalimaoff, Baltais, socket.io, Sneaky, Bavility, punktinjshh, VILKNADZIS, ILL BILL, who`s who, AkuuEyyy, LowSkillL, rnx, Wolfyy, GlicK, Skies, ᴊᴀɴᴄʜᴜx, malbaro, bitchzzzz, slice, medusa, no-legal, Tropkillaz, Artūrs, ⛔lolwut?, FIIR1M, rronijs, aim.ru~~~~~, nenshuks, radžiņš, Zalkt!S, aimbatten (;, Королева, mickey.jpg, T. Bagvels, <FiZz>, ZīLe, phine, exe, Lamba, ariZona1337, Jazeps Vitols, Kriksons, black cobra, Purpel, kumeljdzemd, ŠuhRuh, goosy, BRATSKY KRUG, peaky, Maruzha, LACOBRA, SniegaRausis, ethereum, jevrika, INLOVE., Diademantus, Mr.Wii, Celms, Rindindin, allk, Ebyrn, masieris, deewekzij, Roman_Reigns, Frii, Haiduk, Paldies., qppykt, CukurTeetis, G$ SHOOTER, Swizy, tuis, Kalmars, Flaatroon, Kristersss, chubs, FireFun#TnT, Chemp1k, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, sojka, Krisiittz, Herkules, LOP5612, EvE, ERIKS K, Limpo10, AzBest, Bubliks, not hns, snowqueen111, Chillotajs, M*Z*, Dzēsts, VERT'Z, Mercury`, Jon Snow, wind, replay ., tumshaiss, **MoHiTo**, InsaneCamper / Mr.NobodyX, HUSEINS88, Naft'līns, Salvador', VendeN, ............., Black_*_mafia, BUU`, daniels1523, ★ToughEnough★, KoKoC, Kоролева シ, BRAZILIJS, Kikaaa, Yakuza, MaxFly, Veteraans, dest, drotzy, lainNy, 47th, LapIn, Flak3, HaTeMeZzz, HaRZz, Paula fake killem, Riepa, Saldaaa., Pienvedeja., MadrYy, ozijs, Jimmy Smith, Strelnieks., Wukong, -Zajka-, adjustable, zefirss, Jetta, duffer, peh, arthurqee, NORMALY, Snicker, Valtero, LaQ, SKREDSS, #unbangansganaganus, Šķidrais Ēriks, Papirgalva, NoBodijs, SHUT, Waikss, sixed, Forluvs69, Gussi` ^^, Alise12345, gucci, ilmarens, Singapuras DAGS, Em4a, Cirulitis, Lvbulta, kraims, lauvasdeeels, bEEEr, Whatever*, Shmaro, Grizzlijs, Erlends, ketamine, пуси, 37FPS, mokabezpiena, Violexy, agaa, Noravajumtu, Edward, Pipins Cietais, iFamous, Cietvīrs , SiGoNs, spoks, SaltyDexteer, spokio, 3G_LITRS, antimatērija, Dilan you Son Of Bitch, Daavis_, KOB, Remember-ME, HakeRs, MAIZE., emaymyska., eena, awelv, Osiits, Foxculated, pankuksh, ZeltaBlack, nezinits, ALLAHS, _Mazaiss_, 327, slAyzorkjeeee-, ANormalStick, CepumCepuminshhh, Pankuka, BonGa, Mandarīns, Pilots, Wunderschlange, Fon der Markov, WizKhalifa*, *DIY*, del 🔫, Evucite, ImNotLegit, Kipchoge, oy74, Nighterance, Koka gabals, Sin4a, Apocalypse, puli_ot_babuli, Skill Kill, EXIT.-, Amphetamine, kys, MateYz, Lauku puika a.k.a hnc.