bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Banu apelācijas / Ban appeal
1
6
topic
deban @Empress @ JB
༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 47m
Redzēts 2. maijā, 20:47
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 13. maijā, 17:35

1.
Kicked : Tu esi nobanots, atver konsoli lai redzētu detaļas ( ID 48947 ) neko vairāk arī nerāda

2.

https://www.kick.lv/bans/search/?ban_id=48947">https://www.kick.lv/bans/search/?ban_id=48947

3. 

https://failiem.lv/u/6hc2zbp5

 

4.

* kāpēc tevi nobanoja? - Viņš aizsvīlās tādēļ, ka neļāvu viņam un pāŗis citiem CT fragot tad, kad serverī ir ļoti optimāls skaits spēlētāju.

* ~5-10 min.

* Atkarībā no kāda viedokļa. No morālā - jā, jo es vēlos lai cilvēks izmanto piedāvātas iespējas mapē, kuru viņš izvēlējās un pārejot par CT uzvilcis uz sevi atbildību vadīt, nevis fragot. No praktiskā -  nē, jo es teorijā izkikoju viņu par neko, taču manā izpratnē, nav korekti neizmantot karti, kad serverī kopā ir gandrīz 20 cilvēku. Prakse un vēsture parāda, ka pēdējoreiz kad šāds scenārijs notika, no servera pāris minūtēs aizgāja visa dzīvība.

* Nē.

 

Būtu liels lūgums aizliegt šim ākstam pirkt sms acc, tāpēc ka viņš viņu lieto tikai lai palielinātu savu e-peņa izmēru, nevis lai pildītu pienākumus un uzturētu kārtību.

Pēdējo reizi rediģēja ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, 2020. gada 13. maijā, 17:41.

Vaaveriite*_^
Lietotājs
#Just Livin` Life .
Madzis
696 atbildes forumā
Online: 64d 4h 29m
Redzēts 2021. gada 03. maijā, 12:41
6 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 13. maijā, 17:42
2
post

kāds sakars tur ar fragošanu, ja uzdevums - Tev liek pārlekt "long jump" no viena galda uz otru, autisimo b*e ?! 

Flaatroon
Jauniņais
CHEMA KING'S
79 atbildes forumā
Online: 12d 7h 15m
Redzēts 2021. gada 26. septembrī, 18:00
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 13. maijā, 17:57
2
post

Sveicināti , nav pirmā reize kad Empress dara visu tā , ka viņš to ir iedomājies.

Šī bija pirmā cietumdiena , balstoties ar noteikumu  2.15. (Vismaz vienā no katrām trim dienām ir jāizmanto mapē dotās iespējas. Sods – Slay vai Transfer + aizliegums iet pie CT 60 minūtes.) nav pamata mani kickot , jo

1)Tā bija pirmā cietumdiena

2) Noteikumos rakstīts , ka sods ir - slay/transfer.

3) Es liku lekt LongJump cilvēkiem ar dotām divām iespējam , pretēja gadijumā - nošāvu , uzskatu ka šī ir mapes priekšrocības izmantošana un tā netiek uzskatīta par fragošanu.

 

Ceru ka cilvēks , kurš izskatīs šo sūdzību , zina to , ka ši nav pirmā reize kad acc tiek izmantots savā labā .

 

 

༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 47m
Redzēts 2. maijā, 20:47
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 13. maijā, 18:47
2
post

1) tas tāpat nemaina faktu, ka tu gribi fragot, ko tu dari diezgan bieži. ja gribi fragot, ej uz attiecīgiem serveriem, kur tas notiek regulāri. Kad sāksi izturēties pret jb kā pret jb, nevis kā pret pub'u, varbūt arī mainīsies negatīvā attieksme pret tevi

2) pārāk maigi priekš šī gadījuma, kā arī, nevajag atgādināt man noteikumus ar kuriem es esmu pazīstams. Attiecīgi, pēc @Chemijs teiktā, ja nevar atbilstoši lietot noteikumus dotajā situācijā, tad ir jālieto veselais saprāts, kas šajā gadījumā bija - es tevi izkikoju, lai tu saprastu ka tu kļūdies, bet arī nevēlējos banot, nevis ka tu uzreiz aizsvil dirsu un bano mani, kas starp citu, tev ir aizliegts. 

3) tā nebija mapes izmantošana, tu labi zini, ka ir aizliegts vilcināt laiku kamerās un būrī, tas ko tu darīji, nebija nedz spēle, nedz mapes izmantošana bet fragošana. Tādā gadījumā, tu vismaz būtu izdomājis ko darīt uzvarētājiem ar zaudētājiem, nevis tukši nošaut, savu stulbo instinktu dēļ.

 

Nevienam nav vēlmes spēlēt un zūd interese, ja tu neizmanto mapi, kas ir jb pamatbūtība, un burtiski katru reizi, kad uzrodas tādi āksti kā tu, arī visi spēlētāji pazūd maksimums 10 minūtēs.

Pēdējo reizi rediģēja ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, 2020. gada 13. maijā, 18:51.

Hvz
JB Admins
☭Bring PSRS back☭
1311 atbildes forumā
Online: 93d 3h 42m
Redzēts pirms 1 stundas
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 14. maijā, 15:34
3
post

xd,spēlētājiem nezūd interese no JB ja ct mazliet pafrago, jo pašsaprotami tas ir saprotams ka TS sāks fragot ar.

 

Šajā gadījumā aktivitāte spēlētājiem, vismaz pēcm domām, ir kā jūs mani mīļie admini,nu ar dažiem izņēmumiem,neko jums negribās darīt,ja vien tas nesaista jūs pašus. Reāli admini ir serveri un nesēž AFK,still neko nedarīs ja kā piemērs Replay vai arī kāds no matricas atnākušais spēlētājs vnk sāk lamāties.Vel ko pieliek pie vietas ir ka admini savus noteikumus sāk domāt. Noteikumi ir doti,kāpēc viņi būtu jāmaina pēc savas vēlmes.

 

 

Ja mūsu iemīļotais MAIN būtu kautkur redzēts un kautko būtu serveri darījis ar adminiem un ar viņa noteikumu izdomašanu, puse no problēmām nebūtu vairāk.Ja lOg1c būtu kaut mazliet bargāks pret adminiem.

Un iznāk ja ieeju CT un sāku ka fragošu ko ļoti labi zin admini,metīs pāri?Like wtf,es varu runāt dajebko ka es darīšu CT nenozīmē ka to lietu darīšu.

 

Un tu noteikumus ļoti labi pārproti tad kāpēc es neredzu ka cilvēkiem netiek sodīti uz pareizo laika periodu. Vesala saprāta izmantošana xd,debīlāku lietu neesmu dzirdējis vainu tu nezini noteikumus vai arī tu esi īpašs ka nav jāievēro bana noteiktie laiki?

 

Brīdināts. (c) Kiwi :]

Pēdējo reizi rediģēja Kiwi :], 2020. gada 15. maijā, 19:47.

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12162 atbildes forumā
Online: 455d 23h 21m
Redzēts pirms 44 minūtēm
Pievienots, 2020. gada 15. maijā, 19:19
1
post

Saprotams, ka daudzi nemāk lj lēkt,  līdz ar to skaitītos kā  fragošana, jo kādus 60% (ja ne pat vairāk) no spēlētājiem var nošaut a.k.a nofragot.

BET KĀDA VELNA PĒC TU CILVĒKU KICK'O LAUKĀ NO SERVERA NEVIS TRANSFER'O VAI LIEC BANCT? TU ESI TEST ADMINS , TEV NOTEIKUMI BŪTU JĀZIN. :jack:

@Flatroon tu esi smsņiks, nebano test/patstāvīgos adminus.

Bans it kā pamatots, bet no otras puses nepamatots, jo sms admins izbanoja.

Kick dēļ fragošanas bija galīgi nepamatots. Ja kas tāds atkārtosies, tad nāksies vien uzrakstīt main'am, parunāt par jums.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0