bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
0
2
topic
bans no test admina JB
**MoHiTo**
Jauniņais
$cocaine boy$
373 atbildes forumā
Online: 87d 9h 9m
Redzēts 2022. gada 15. septembrī, 14:09
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 07. jūnijā, 14:15

CBAN] You are banned from this server 
[CBAN] You can complain at : v 
[CBAN] Banned nick : dobre brothers ( dobre brothers ) 
[CBAN] Time remaining : 1 hour 
[CBAN] Reason : nespelejies_ar_acc ( jail_ak_idea_mini ) 
[CBAN] Ban IP : 85.158.76.65 ( 85.158.76.65 ) 
[CBAN] Ban Steamid : STEAM_1 : 0 : 221885903 ( STEAM_1 : 0 : 221885903 ) 
[CBAN] Admin : ^M k0n tis` 
*************************************

nepamatots bans no mākonītis

nogagoju cilvēku ar niku radiators jo visu laiku sauca pa gai*i un pa daun* testa admini nereaģēja beigās nogagoju uz 20 min pēc tam saņēmu bano no mākonīti par acc sava laba kūra pats testa admins makonītis visu demo garumā mani nolamāja un hvz nereaģēja uzreiz bet tikai beigas uzlika 5 min gan un pēc gag mākonītiss turpināja mani nolamāt ....

ceru ka izskatīs un veiks bridinājumu

DĒMO https://failiem.lv/u/ec7fq7fg#sign_up">https://failiem.lv/u/ec7fq7fg#sign_up

Pēdējo reizi rediģēja **MoHiTo**, 2020. gada 07. jūnijā, 14:20.
radžiņš
Lietotājs
Chugunovs
raģiks
211 atbildes forumā
Online: 14d 5h 43m
Redzēts 2022. gada 02. aprīlī, 19:58
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 07. jūnijā, 14:20
0
post

Nevienu reizi nenosaucu par dauni nevienu, neuzskatu, ka gailis vai tītars ir aizvainojums, lai gagotu +, ja tas netika raidīts tavā virzienā, es to teicu Liqam.

 

tu esi tītars

**MoHiTo**
Jauniņais
$cocaine boy$
373 atbildes forumā
Online: 87d 9h 9m
Redzēts 2022. gada 15. septembrī, 14:09
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 07. jūnijā, 14:22
0
post

bet tu lamājies tas ir punkts kapēc testa admins drīkst nodirst citus spēletājus un tu sekosi viņam ,, saņēmi sodu par aizvainojumu saki paldies testa adminam kurš tevi uzaicināja uz lamāšanos !!!!

Pēdējo reizi rediģēja **MoHiTo**, 2020. gada 07. jūnijā, 14:24.
Zalkt!S
Jauniņais
Likumsargs
Njam
74 atbildes forumā
Online: 13d 6h 50m
Redzēts 2023. gada 11. aprīlī, 02:03
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 07. jūnijā, 14:24
5
post

Tu esi pilnībā pārpīpējies vai pārdzēries vai kā ar tevi? Ko tu nāc serverī un pīksti tu nelaimīgais? Tevi sit mājās vai kā?

Tātad izstāstīšu kas serverī darījās. Mēs kā admini nedaudz gribējām pataisīt interesantāku spēlēšanu serverī un pamainīt mapes uz tādām kas nav maplistā, un spēlētājiem tas patika, jo nebija tā parastā rutīna serverī, bet notika kaut kas īpašs. Nomainījām pat uz dust 2, un tad dobre ienāca. Sāka pīkstēt ka mēs kā test admini redz huiņu daram utt un nu mēs nomainījām dēļ viņa atpakaļ, jo no vienas puses jau viņam taisnība, mēs nemaz nevaram tā darīt bet nu visiem bija interesanti un tad kaut kāds āksts nāk un čīkst ka viss ir slikti utt.

Tad nākamajā mapē viņš nepārtraukti pīkstēja ka saucu viņu par tirliņu kas nu nav nekas aizvainojošs nu ko tu reāli pīpē ffs.. tad lai viņš mierīgāks paliktu, par gaili vai tītaru, un viņš redz teica ka es saucot viņu par pidaru, kas nebija patiesība. Es ļoti sen jau jb esmu iemācījies neaizvainot nevienu ar lamu vārdiem, ja protams mani nenokaitina līdz robežai. Nu tad jau beigās radiators mani nosauca par gaili vai tītaru es pat neatceros, un dobre viņu nogagoja. Es apsolīju dobrei, ka ja gagos par tādiem vārdiem saņems ban uz stundu no manis un savu solījumu izpildīju.

Ja te visi pārpīpējuši jēgu jūtaties, liekat man kautvai brīdinājumu, man ir pilnīgi vienalga reāli, bet šis serveris ir viens liels cirks. Par komūnu kopumā nemaz nerunājot. Paldies par uzmanību.

 

EDIT: Mani uz 5min liq nogagoja par cik sapratu earrape jo es bļāvu mic, viņš mani nebrīdināja iepriekš ka ir tik traki par ko es arī viņam agresīvi uzbraucu, bet es sapratu par ko viņš mani gagoja, un tas bija pamatoti. Tevi neviens neaizvainoja tā lai būtu pamats kādu gagot. Izaudz tak.
EDIT 2: Un vispār ko tu nahuj dari jb serverī ja tu nevari paciest ka kāds lamājas? Reāli nu kāds sakars tak ko var čīkstēt? Cs nav spēle priekš kautkādiem bērneļiem lai izslēgtu lamu vārdus. cilvēki lamājas, un tās ir emocijas, un tas ir normāli, to jebkurš normāls cilvēks var saprast. Reāli ja tu to nevari paciest tad tinies nahuj projām. Turpināsi par šitādiem sūdiem gagot un es tevi turpināšu banot, un man vienalga vai mani te kāds brīdinās vai kā. 

Pēdējo reizi rediģēja Zalkt!S, 2020. gada 07. jūnijā, 14:29.

Njam

Hvz
JB Admins
☭Bring PSRS back☭
1309 atbildes forumā
Online: 91d 11h 32m
Redzēts pirms 1 stundas
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 07. jūnijā, 14:26
0
post

+ radiatoram 

 

Iznak būtu jagago par gaili, tirliņš, tītars ??? :D:D

saprastu ja ietu mazliet spēcīgāki vārdi kas varētu aizskart spēlētājus un sāktu test admini tad rīkoties bet par tādiem niecīgiem vārdiem uzskatu ka neviens admins tev negagos atrāk pasmiesies.

 

Ja ņem pie sirds tādus vārdus tad nespele :nez:

**MoHiTo**
Jauniņais
$cocaine boy$
373 atbildes forumā
Online: 87d 9h 9m
Redzēts 2022. gada 15. septembrī, 14:09
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 07. jūnijā, 14:27
0
post

tu kā testa admins , tev uzsticēja adminu lai tu ievestu kartību serveri bet tu tajā brīdi maini uz parastu dd2 serveri mapi un telo lielo ja tev ir tik jautri tad dari to kad visi tam piekrīt nevis kad ienāk citi cilvēki un tu viņu nodirs un beigās nobano jo tev kaukas nepatika ,, ja esi tik nereāls čuvaks uz testa adminu tad pierādi sevi nevis tēlo lielo ja gribi pm nr uz tikšanos :):)

HVZ ; mani latviāns nogagoja par vārdu idio*s un ja tu mani sauci pa gail* kurš mani aizskar es tevi gagoju un tu tajā brīdi prosta neko nedarīji un prosta smējies ja tev ir pretenziju pret parasties spēlētājiem jo viņi nav tikuši tik tālu ka tu tas nenozīmē ka vari viņus nodirst !!!!!

Pēdējo reizi rediģēja **MoHiTo**, 2020. gada 07. jūnijā, 14:31.
adjustable
Lietotājs
160 atbildes forumā
Online: 8d 19h 1m
Redzēts 2022. gada 07. oktobrī, 23:38
Pievienots, 2020. gada 07. jūnijā, 14:49
1
post

@**MoHiTo**  tev vispar perm vajag likt un pc pa logu izmest, to vien dari kaa frago jb serveri....  Un provoce visus uz kaukadu agresiju...

 

Brīdināts. (c) DarkPrincess^

Pēdējo reizi rediģēja »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, 2020. gada 07. jūnijā, 17:38.
Yakuza
Lietotājs
Original
Sačukr
618 atbildes forumā
Online: 68d 8h 55m
Redzēts 2023. gada 26. oktobrī, 19:44
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 07. jūnijā, 14:58
2
post

Eueueueueuru..... Chill btw gaidu warn :]

Tatad gagot par vārdu gailis nav normāli, teiksim ja tēvi pa idiot* nosauktu tad gan varētu likt gagu, bet gailis nav nekas aizskaroš, ja nevari paciest ka tevi ik pa laikam apsmej, apsaukā. Jb nav īstā vieta tev D:

 

Brīdināts. (c) DarkPrincess^

Pēdējo reizi rediģēja »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, 2020. gada 07. jūnijā, 16:15.
Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12161 atbildes forumā
Online: 455d 7h 39m
Redzēts pirms 2 stundām
Pievienots, 2020. gada 07. jūnijā, 15:19
2
post

Nez, kas tas par demo, noteikti nebija no mapes, kurā banu dabūji, bet anyways neko nedzirdu, ne no steamed cs, ne no nonsteam.

Runājot par to tītaru un gaiļu izmantošanu lamuvārdu vietā, tad teikšu tā, jā, protams, vienu reizi var nosaukt, bet ne nonstopā. Paskatījos radiatora chata historiju, tur vārds "tītars" ļoti bieži izskanēja, ir apnicīgi kaut ko tādu klausīties, nezinu vai gagotu, bet nu tad jau redzētu. Beigu beigās, nevajag runāt tizli un nelidos gagi un bani  uz visām pusēm.

Mēs kā admini nedaudz gribējām pataisīt interesantāku spēlēšanu serverī un pamainīt mapes uz tādām kas nav maplistā, un spēlētājiem tas patika, jo nebija tā parastā rutīna serverī, bet notika kaut kas īpašs. Nomainījām pat uz dust 2, 

Paldies, ka pateici, nākošreiz visiem tiks noņemts admins, ja liksiet mapes, kuras nav paredzētas spēlēt jb, kad nav konkursu, t.i. speciālās konkursu mapes, kuras tika taisītas priekš tā un mapes, kuras nav paredzētas priekš jb, tādas kā de_dust2.

Ja te visi pārpīpējuši jēgu jūtaties, liekat man kautvai brīdinājumu, man ir pilnīgi vienalga reāli, bet šis serveris ir viens liels cirks. Par komūnu kopumā nemaz nerunājot. Paldies par uzmanību.

Serveris gadījumā nekļuva par cirku, kad šeit ieradās cilvēki no matricas?:thinker:  Bet nu labi, nenovirzīsimies no topika, man vienkārši patīk visu komentēt.

Karoč, runājot vispārīgi, ja tev pašam ir admins un kāds saukā tevi par gaili, tītaru or whatever, tad jā, pabrīdini un ja neklausa, liec gag, bet neprasi citiem adminiem reaģēt uz to,  ja netiek izmantoti lamuvārdi.

HVZ ; mani latviāns nogagoja par vārdu idio*s un ja tu mani sauci pa gail* kurš mani aizskar es tevi gagoju un tu tajā brīdi prosta neko nedarīji un prosta smējies ja tev ir pretenziju pret parasties spēlētājiem jo viņi nav tikuši tik tālu ka tu tas nenozīmē ka vari viņus nodirst !!!!!

Es jau nebūtu gagojis ,bet tu ar savu smsņiku blatoji visiem serverī un rādiji, ka tev liels i-krāns vēl beigās draudēji, ka gagosi mani par vienu  nejauši "izpļautu" lamuvārdu, jo nobloķēju forumā, sad.

Anyways, kamēr ēdu un visu lasīju, un rakstīju , tev bans jau beidzās.

Sūdzība patiesa, admini brīdināti.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0