bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
24
4
topic
Ventspilnieks @ Moderators
Venta
Seržants
V.I.P.
4589 atbildes forumā
Online: 393d 11h 52m
Redzēts 12. februārī, 21:15
Pievienots, 2020. gada 07. jūnijā, 18:58

Lai pieteiktos forumā par moderātoru jāizpilda prasības:

 

* Tev jābūt pabeigušam pamatskolu ( 9. klasi ) Esmu.

* Tev jābūt reģistrētam forumā vismaz 3. mēnešus. Reģistrējies 20 maijs 2014.

* Tev jābūt vismaz 300 postiem Pašlaik 2517.

* Nedrīkst būt sūdzības vai WP (brīdinājuma punkti) Protams, ka ir bijuši, pat uzskatu, ka tas nav iespējams šo 6 gadu laikā nedabūt nevienu WP, kā arī pašlaik tādi nav.

* Kādam no moderātora/administrātoriem vai mainiem par tevi ir jāgalvo Čemijs

* Ir jābūt vajadzībai pēc moderātora ( ka šobrīdējie netiktu galā ) Pats par sevi bija moderatoru iztrūkums un tagad vēl tā kiwi situācija....

* Tev jāmāk gramatiski pareizi rakstīt Neesmu jau Latviešu valodas skolotājs, bet rakstīt māku.

* Tev jābūt atbildības sajūtai un savaldīgumam Atbildības sajūta ir un savaldīties spēju.

* Nekādu lamuvārdu vai citu lietotāju aizvainošanas, nekad Dažreiz pasprūk kāds lamuvārds, bet pēdējā laikā ļoti reti, cenšos laboties un uzskatu, ka diezgan labi sanāk.

* Spēt strādāt komandā Spēju.

 

Pieteikuma paraugs:

* Tavs vecums Pilni 19 gadi.

* Links uz sasveicināšanās topiku Pavisam nesen pārrakstiju, jo pirmais ko rakstīju bija gramatiski nepareizs un sasviests vienā teikumā...

* Cik ilgi esi reģistrēts 20. maijā apritēja seši gadi, kopš esmu kickā.

* Postu skaits Pašlaik 2517.

* moderātora/administrātora vai maina nicks kurš par tevi galvo Čemijs

* Kāpēc domā ka šobrīd ir ļoti vajadzīgs moderātors? Jo ir radusies tāda situācija, ka ir palikuši tikai 3 administrācijas locekļi, kuri pārvalda visu forumu, pirms kiwi atlaišanas, jau biju manījis, ka ir neliels trūkums, pēc moderatora, bet pēc šī visa skandāla, viss mainīsies...

* Kāpēc tu domā ka vajadzētu pieņemt tieši tevi? Neuzskatu, sevi par labāko kandidātu, bet esmu diezgan aktīvs, spēju uzņemties kādu nopietnu uzdevumu, esmu vienmēr par taisnību, kad redzu, ka kāds kļūdas, neatkarīgi, vai draugs, vai nedraugs, kā arī vēlos vienmēr palīdzēt(čemijs to zin), nedomāju, ka ar mani būtu kādas problēmas, jo spēju risināt lietas mierīgi.

 

Ar cieņu, Ventspilnieks

»𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«
V.I.P.
Meitene zeltene
✞ 𝓓𝓲𝓮𝓿𝓲𝓮𝓽𝓮 ✞
5073 atbildes forumā
Online: 149d 14h 27m
Redzēts 15. februārī, 16:41
Pievienots, 2020. gada 08. jūnijā, 20:48
3
post

Laikam jau man arī ir jāizsaka viedoklis šajā pieteikumā.

Pat nezinu ar ko, lai sāk..

1.Pieteikumu tu uzrakstīji, oky, BET tā kā ir 21.gs un ir zināms, ka strādājot ar kādu papīrs ne vienmēr dod garantijas, ka tu esi izcilnieks vai spēj atbilst pieteikuma prasībām, svarīgākais šajos laikos ir prakse un tas, kā Tu spēj sadarboties ar cilvēkiem, šajā gadījumā  tā esmu es un Arnis (KK), jo Chemijs ne vienmēr ir kikā un viņam ir savi darbi, kas viņam ir jādara. Strādāt kopā ar cilvēku, kas tevi heito, aprunā aiz muguras un pekšņi cenšās laboties kāda labuma gūšanai galīgi neder. Šodien tu cipa esi labiņš, rītā vai tajā pašā mirklī ar saviem draudzeļiem aprunā. Kā, lai strādā ar tādu cilvēku? 
Esmu pārliecinājusies, ka ir grūti kikā kko darīt, ja kādam no administrācijas ir koflikts. Viens dara vienu, otrs pavisam kko citu, nemaz nesarunā un nepasaka ko dara, un tad ir tāds wtf , kas tas par jaunumu, jo neviens par to neko nav teicis un rodās domstarpības, jo lietotāji ceļ brēku. 

2.Forši, ka liela daļa Tev te dod REC, kaut paši nemaz, manšķiet, nesaprot kāds ir iemesls, jo nemāk sniegt 1 labu iemeslu kāpēc tev jābūt moderatoram. Darbā jau arī nepieņem tikai tapēc, ka tu esi foršs čoms,normāls pipars vai tāpēc, ka runājat ts3, vai tapēc, ka esi vnk kruts. Tie, kas raksts REC bez loģiska pamatojuma, manuprāt, grib tikai sev kadu labumu , ja Tu kļūtu par moderatoru.

3.Nezinu neko par tavu atbildības sajūtu, bet par savaldīšanos gan šo to ,un tas nav nekas labs. Par to neizteikšos, jo augstāk Unis jau minēja šo to.

 

P.S Domāju, ka moderatori pašlaik ir ok.
 

ANTI.

Pēdējo reizi rediģēja »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, 2020. gada 08. jūnijā, 23:25.


Gamora
Lietotājs
Ares
greekson
1267 atbildes forumā
Online: 27d 11h 31m
Redzēts 5. aprīlī, 11:42
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 08. jūnijā, 20:57
2
post

Es dodu tikai PAR jo Venta nu;

Venta ir ar augstu atbildības sajūtu, ko esmu redzējis vēl kad JB spēlēju,

Venta spēj koncentrēties stresa situācijas, tas ir, viņam ir kritiskā domāšana.

Venta, nevajag teikt ka neesi labākais kandidāts, tu esi. Nekad nenoliec sevi par zemu, parādi sevi. Es savus houmijus atbalstu!

Es teiktu ka Venta ir ļoti labs kandidāts, un pieņems šo amatu ļoti labi. Mēs visi mācāmies, un ja arī kļūdīsies, apkārt ir citi kas palīdzēs. Būšu priecīgs ja šis cilvēks palīdzēs uzturēt kārtību.

go Venta

Pēdējo reizi rediģēja Gamora, 2020. gada 08. jūnijā, 21:01.

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts 24. aprīlī, 13:50
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 09. jūnijā, 23:25
0
post

Cilvēks manā uzskatā ir pierādijis sevi no labās puses. Agrāk bija ķibeles ar viņu, bet tas jau bija sen un daudz kas ir aizmirsts.
Galva uz pleciem ir,komandā spēs strādāt vismaz es tā ceru :)
Protams tizli ka dviem cilvēkiem iedeva bez pieteikuma moderātoru. Pat ja viens tikai nāca vakaros iepostot foruma spēlēs, bet for really nekā personīga. Labi Latvians ir forumā caur telefonu bieži, bet viņam jau arī nav tā aktivitāte ko īsti vajadzēja. Tāpēc te ir jālemj nopietni un pārdomāti.
Kā arī esmu redzējis ka viņš ir palīdzējis citiem lietotājiem iekš foruma čata ar jaunumiem iekš foruma vai vispār kur kas atrodas kā arī esmu redzējis ka viņš ir citiem pabrīdinājis lai izlabo postu vai arī iedod moderātoram/adminam topiku. 

Dodu Rekomendāciju.

Pēdējo reizi rediģēja knejvs, 2020. gada 09. jūnijā, 23:32.


sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 10. jūnijā, 19:26
0
post

Kāmēr rakstīji pieteikumu, jau tika pieņemti jauni moderatori. Chemijs pat neizvirzīja tavu kandidatūru tad kad mēs vācām kandidātus. Pagaidām jaunus nevajag.

Atteikts.

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0