bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
27
1
topic
1 Gads Kopā Ar KICK. [Hazard]
Hazard
Biedrs
twenty one hazards
7007 atbildes forumā
Online: 252d 22h 40m
Redzēts 1. aprīlī, 00:03
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 11:02

sveicināti visi, dārgie, kick lietotāji.

sagatavojiet savas lasāmās brilles un noskaņojiet sevi uz negatīviem komentāriem. 

Skatījos, ka šodien aprit tieši, precīzi, gads, kad esmu reģistrējies šajā portālā. Ja tā paskatos atpakaļ uz visu, ko esmu šeit pieredzējis, ir intersanti izdarīt secinājumus. Sākumā bija ļoti grūti saprast man, kas ir kas, kur ko atrast un tādā garā. Un, protams, biju galīgi nepazīstams. Redzēju, jau sākumā, ka lietotāji šeit ir ļoti daudz, aktivitāšu šeit ir daudz, darīt ir daudz ko.  Pateiksimies vēl reiz par to Chemijam. Un ne tikai, arī schoKKur- un DarkPrincess^ un visam pārējam vadošajam personālam, kas kicku ir pataisījuši par ļoti foršu gaming portālu.

Kaut arī no 2010-2018. gada es pavadīju Matricā. Es biju Matricā jau no viņas pirmsākumiem. Varbūt arī no 2011. gada tur biju. Labi, tas nav svarīgi. Diemžēl Matricā, bija daudz trūkumu. Man personīgi, tur patika tikai JB. Forumam arī nebija ne vainas. Daudziem atkal patika tur CSDM ar visiem sentry guniem, etc. Tomēr, lielākajai daļai, kas nebija no turienes, tas portāls likās galīgi p0k3monisks un vēžains, kur spēlē pārsvarā 11-15 gadīgi kungi un kundzes, kuriem pēc skolas nav ko darīt un diršās ar visiem. Diemžēl, to es biju dzirdējis no daudziem. UN TĀ KĀ, tas portāls tika aizklapēts ciet, daudzi kravāja savas pekeles un devās uz citiem portāliem, un atnāca uz KICK, tas nav nekāds noslēpums, daudzi, kas ir šeit tagad, arī tur kādreiz uzturējās, piemēram, Devilishh, hnc, Messiah, LaQ, un daudzi citi. 

Tad nu lūk. Ko varēju novērot sākumā šeit? To, ka viss ir ļoti krāsains un ir daudz visādu sadaļu, no kurām, dažas es pat, joprojām neesmu paspējis izprast. Atceros, ka pirmajās dienās es uz reiz jau sāku čatoties ar kick lietotājiem, pašā sākumā, mani tur sasveicināja Chreepy. (Pirmais manā profilā). Tad iepazinu tādas meitenes kā Bārbija un hehegeeva, kuru spēka lauks man likās neuzlaužams, jo viņas bija BFF. Domājot, ka es esmu kaut kāds babņiks un izliekos par to kas neesmu. Savā ziņā viņam taisnība, jo es vienmēr esmu bijis troļļotājs forumos, kurš visu acīs ir galīgi dumjš un galīgi nesaprotošs, bet īsumā man vienkārši patīk komunicēt ar cilvēkiem un uzturēt jautru un foršu gaisotni, un šim teikumam seko vēl cits. Ļoti labi nāk Fūdiņa teiktais, viņš ļoti labi to pateica, ka es "vismaz nečatoju tikai ar kick meitenēm, bet arī sasveicinos un runājos ar pārējiem", nu kaut kā tā apmēram. Tas ir ļoti patiesi, jo tā tas tiešām ir un arī seko Mendijas teiktais, - ka mūsdienās cilvēki nespēj atšķirt koļīšanos no laipnības, nu arī kaut kā tā, apmēram. Atkal ļoti patiesi. Vienkārši lielākajai daļai liekas, ja Tu komunicē ar visiem pēc kārtas, it sevišķi ar vairākām pretējā dzimuma pārstāvēm, Tu uz reiz esi babņiks. Patiesībā, gluži vienkārši, patīk runāties. Daudziem, to vajadzētu likt aiz auss. Protams, tas izklausās diezgan stulbi, bet nu tāds esmu. 

Viena lieta, kas man šeit ļoti patika un joprojām patīk ir tas, ka šeit ir daudz kas cits, kas nav citos forumos. Par to jāpateicās atkal Chemija radošumam, jo nekur nebiju redzējis tādu lietu, kā "Somu un Chemu" un tas, ka ir iespēja krāt līmeņus, naudiņas, utml. Ļoti forši. Par citu lietu, - protams, ka mans viedoklis ir absolūti nevajadzīgs un nulles vērts, bet, - man liekas, ka pašā čatā, cilvēkiem vajadzētu mazliet mazāk strīdēties un džadžot citus par to kāds katrs ir, tas bieži ir attiecināms uz Empress, un daudziem citiem, ka katrs uzspiež savu viedokli, savus principus, savu dzīves stilu uz citiem. Nu cik ilgi var malt vienu un to pašu uz riņķi. Tak katrs stūrē savu dzīvi nevis kāda cita. Labi, tas pārāk "emo" izklausās. Anyway.

Ir ļoti smieklīgi paskatīties, kā te cilvēki tiek iedalīti dažādās grupās, piemēram, jau dažus mēnešus var redzēt, kā visi heito prote1nu, kā daudzi dislaiko Mežpili un kā daudzi, kas nav statusos, ļoti kritizē moderatoru, banteam, piemēram tas pats Latvians vai akasi, un vispār administrācijas darbu, ir tik nepacietīgi un dirš un dirš un dirš, par to, ka kaut kas ir nokavēts par dažām stundām, ka kāds admins čatā noignorēja, utml. Ir jāsaprot, ka cilvēkiem ir citas lietas darāmas savā ikdienas dzīvē. Nevar taču vienmēr visu paspēt, Tev paredzētajā laikā. Kritizēt ir ļoti viegli, bet uzņemties, jau negrib neviens. Protams, Protams, Protams, Te sekos, - tie ir viņu pienākumi, man pox, viņiem par to maksā vai kas vēl :D, bet vajag taču mazliet padomāt ar galvu, ka cilvēkiem ir svarīgākas prioritātes par spēļu portālu, KURU tik ļoti daudzi uztver pārlieku nopietni un ir gatavi pat dažiem galvas izsist un aizbraukt uz dotajām adresēm, jo kāds viņus CS`ā nodirsa, vai arī noflašoja. Ir jau, protams jāatbild par bazaru, bet dāmas un kungi, ir taču sprauga starp virtuālo un reālo pasauli. Cmon. Tādas lietas vajag uztvert ar vēsu prātu. Tā, savu psihoholga teikto esmu pateicis par šo tēmu. 

NU KO TIK NEGATĪVI?

Taisnība, tas negatīvisms ir pārāk daudz mūsu dzīvēs. Ja skatās uz to gaišo pusi, tad man tomēr ir prieks, ka esmu sadraudzējies ar tik daudziem kick lietotājiem. Patīk ieraudzīt, kā Empress ar windu parunā par vēsturi :D,  kā prote1ns ar SHIT , HAHLOL, Lakkijs parunā par rajona ģēlām, par kačāšanos, uvažuha jums stiprinieki ! :). Protams, būsim godīgi, prote1n, varbūt nevajag TIK daudz apsaukāties, jo dažiem cilvēkiem ir tiešām trauslas sirdis. :D

Ļoti patīk, ka KICKĀ ir tik daudzveidīgi cilvēki, daudziem patīk sports, piemēram Hybrids Minds patīk volejbols, kas man sirdij tuvs, citiem patīk hokejs, kas arī man sirdij tuvs, daudziem patīk mūzika kā Wunderam, piemēram, tādi talantīgi mums te tie ļaudis, vai arī gluži vienkārši, patīk tādi cilvēki, kas vienkārši, pamostās no rītiem, mierīgi sasveicinās, pasaka, jādodas uz darbu, jauku dienu. Nu tā, tādas mazas ikdieniškas lietas, kas uzlabo garastāvokli, bet nevar noliegt, ka nav interesanti, bez mazas čata drāmas un tās drāmas ir ļoti daudz un katru dienu. Venta, ceru ka neesi dusmīgs par to, ka esmu Tevi izsitis no šašliku topa. :D

Grūti pateikt vai vasarā tā tauta palielinās vai samazinās forumos un serveros, bet man izskatās, ka viss ir ļoti labi un tauta vienmēr ir gan forumā, gan čatā. Es, protams, ceru, ka cilvēki vēl nāks šeit uz šo portālu un mēģinās noturēt šo nemirstošo spēli CS pie dzīvības Latvijas mērogā, jo kā man pagaidām izskatās, CS skillas nav zudis tādiem indivīdiem kā capture, JērsA vai tas pats jauniņais Ethe, laikam tās iedzimtas prasmes. :D

Ceram uz ļoti aktīvu darbību kickā, kā tas ir joprojām, gaidam tautu dd2, gaidam tautu jb. Gan serveros, gan forumā. Un apsveiksim vēl reiz knejvu vakardienas dzimšanas dienā un Chreepy rītdienas dzimšanas dienā. Un vienkārši sveicieni visiem šajā jaukajā jūlija dienā .:]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(uzskaitat kāds 0.05 i-euro, vajag pūķa galvai)


 i cøuld take the high road but i knøw that im going løw ♪


 

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 11:06
0
post

Uu, šautauts par šo šiko un emocionālo lasāmgabalu.  Oriģināli, negaidīti, Interesanti. Asara notecēja. 

 

PS, šā uzskaitīšu tos 5 centus pūķa galvai

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼
Lietotājs
|𝐀𝐮𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭ā𝐭𝐞|
lisais
484 atbildes forumā
Online: 21d 2h 7m
Redzēts Vakar, 15:24
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 11:12
0
post

Gribu raudāt.

Bet vispar malacis ,man prieks ,ka šādi cilvēki ir ar mums šeit.<3

Sexy Booty GIF

prote1ns
Skatās sākumlapu
Jauniņais
Cukurdupsīts
514 atbildes forumā
Online: 157d 21h 56m
Redzēts pirms 17 minūtēm
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 11:13
0
post

Nu ko tgd ej kko uzeed jo daudz kalorijas esi patereejis rakstot sho shedevru. RESPECT!

wind
Jauniņais
#DAKTERIS
winDeN-
111 atbildes forumā
Online: 45d 11h 43m
Redzēts Vakar, 17:15
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 11:13
0
post

Tas bija tik..skaisti

 

Parakstu taisīja Mendija.

 

MENDIJA
Meitene zeltene
Lietotājs
Kaķu tante.
4245 atbildes forumā
Online: 139d 6h 22m
Redzēts 2023. gada 22. augustā, 14:20
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 11:26
0
post

Piekrtītu Fūdiņam - negaidīts, bet superforšs topiks!!!

Paldies Tev, Hazard! :sirds:

ketamine
Jauniņais
abstrakts
2059 atbildes forumā
Online: 38d 5h 39m
Redzēts 2020. gada 26. jūlijā, 13:19
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 11:32
0
post

7 ! Sēdies !

bnation-
Biedrs
RWRec
5695 atbildes forumā
Online: 66d 12h 19m
Redzēts 2022. gada 30. oktobrī, 18:59
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 11:42
0
post

ka ļoti daudzi uztver pārlieku nopietni un ir gatavi pat dažiem galvas izsist un aizbraukt uz dotajām adresēm, jo kāds viņus CS`ā nodirsa, vai arī noflašoja. 

:D jā, šis te gadās bieži šeit. // labs topiks, labi cilvēki

⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 23m
Redzēts 18. aprīlī, 20:38
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 12:20
0
post

Katrs kurš uztaisa šāda veida topiku, par katru pavadīto gadu, būtu diezgan patīkami, kad kick administrācija kaut ko uzdāvinātu šādā jubilejā topika autoram :giggle:

 

Godīgi sakot izsalīju tikai pirmo rindkopu, jo šausmīgi daudz jālasa, bet izskatās ka esi pacenties, apsveicu =]

Ethe
Lietotājs
532 atbildes forumā
Online: 26d 3h 57m
Redzēts 2023. gada 02. aprīlī, 00:02
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 13:18
0
post

Interesanta lasāmviela! Prieks, ka pieminēji. Esam jau iemanījušies atrast kopīgu valodu! Lai tev jauka diena! 😌

You don't need to tell me that my coffee is good!

 

 

Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12828 atbildes forumā
Online: 264d 21h 40m
Redzēts pirms 3 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 13:19
0
post

Es netiku pieminēts. :cry:

Bet jā, Tu esi un paliksi babņiks. 

Ar cieņu, 

18 lietotāju uzskati. 

༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 2m
Redzēts 24. aprīlī, 21:13
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 13:23
0
post

biežāk būtu šādi topic, bet man personīgi būtu slinkums tādu taisīt katru gadu.

jollylv
Jauniņais
Meitene zeltene
𝐿𝑖𝑙 𝑃𝑎𝑛𝑑𝑎
Džollī
1864 atbildes forumā
Online: 162d 17h 6m
Redzēts 25. aprīlī, 22:53
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 13:42
0
post

Nu baigais dzejnieks :) Apsveicu jubilejā un daudz gadus vēl priekšā šajā komūnā. 
 

Dažās vietās pasmaidīju :) par to seju iznešanu, ja kāds noflashoja utt. :D 

 

 

 

 

Welcome to the show... Welcome to my life!

pankuksh
Meitene zeltene
Lietotājs
pīlīte
1517 atbildes forumā
Online: 157d 8h 48m
Redzēts Vakar, 14:16
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 14:02
1
post

laikam jau ka neesam vairs draugi :( priecīgu gadiņu, lai veicas turpmāk.

 

 

radžiņš
Lietotājs
Chugunovs
raģiks
211 atbildes forumā
Online: 14d 5h 43m
Redzēts 2022. gada 02. aprīlī, 19:58
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 14:43
1
post

es tevi zinu? 

 

tu esi tītars

Haiduk
Lietotājs
dušplēsis
(。◕‿◕。)
241 atbildes forumā
Online: 89d 15h 13m
Redzēts Vakar, 14:45
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 15:53
0
post

Neinteresanti. Nekā par sexu.

pigmi
WAR3 Admins
Lietotājs++
awkward vibes
8357 atbildes forumā
Online: 193d 21h 7m
Redzēts Vakar, 12:49
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 19:17
0
post

Apsveicu Tevi ar gadiņu! :champagne:
Paliec ar mums, nebēdz lūdzu prom, jo otrs Hazards nav un nebūs! :tuctuc: 
Izlasīju visu, bet savu niku neieraudzīju, ehhh nekas - tiekamies nākošgad! :)

 

ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇
Biedrs
Tiger on Fire
3950 atbildes forumā
Online: 320d 19h 9m
Redzēts pirms 4 stundām
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 19:41
0
post

Nē nu, jā viss forši, a kur es paliku? :(
 

Yakuza
Lietotājs
Original
Sačukr
618 atbildes forumā
Online: 68d 8h 55m
Redzēts 2023. gada 26. oktobrī, 19:44
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 20:05
1
post

Labs Topiks hazard, man ar tu smaidu uz sejas dabūji :) 

ZnT
V.I.P.
Kretīns
#nostarmaucību
4790 atbildes forumā
Online: 121d 5h 37m
Redzēts 21. aprīlī, 13:23
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 20:16
0
post

Un kāpēc es neesmu pieminēts?

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5484 atbildes forumā
Online: 351d 13h 14m
Redzēts pirms 2 stundām
Pievienots, 2020. gada 04. jūlijā, 16:29
0
post

"Grūti pateikt vai vasarā tā tauta palielinās vai samazinās forumos un serveros" - gadalaiki neietekmē lietotāju aktivitāti.
Reāli vieni saka vienu, citi ko otru, un beigās vienkārši ir kā ir.
Vasarā ārā labs, tāpēc maz tautas? Bet tad saka, ka bērniem vasaras brīvlaiks, varēs 24/7 CS spēlēt.
Ziemā ārā švaki, tāpēc visi sēdēs mājās uz spēlēs? Esmu manījis ka citreiz ziemās tieši ir mazāks spēlētāju skaits.


Matricietis ... hm, vai iespējams ka šajos laikos kickā kikieši ir minoritāte un visvairāk šeit ir atnākušie healieši un matricieši??

            

Lietotāji skatās šo tēmu: 0