bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
22
0
topic
Vai kick iet uz grunti?
Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3442 atbildes forumā
Online: 131d 5h 0m
Redzēts Vakar, 14:06
Pievienots, 2020. gada 19. jūlijā, 22:32

Padiskutējam lietotāju starpā.

 

Es personīgi uzskatu, ka serveri tiek atstāti novārtā, administrācija laiž luni biežāk nekā jebkad agrāk un kopumā lietotāju apmierinātība ir baigi kritusies.

𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼
Lietotājs
|𝐀𝐮𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭ā𝐭𝐞|
lisais
484 atbildes forumā
Online: 21d 2h 7m
Redzēts 26. aprīlī, 15:24
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 19. jūlijā, 22:34
1
post

man patīk tīģeri

Sexy Booty GIF

ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇
Biedrs
Tiger on Fire
3950 atbildes forumā
Online: 320d 19h 9m
Redzēts 27. aprīlī, 12:29
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 19. jūlijā, 22:35
0
post

Ja jau man pat nav vēlmes šeit uzturēties tad jau tiešām kaut kas nav riktīgi, un par serveriem, tas tiešām, jo nu es 1.6 gāju tikai kick severu dēļ, bet tagad jau labu laiku tur neesmu rādījies

 

#AtlaistVadību

 

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12161 atbildes forumā
Online: 455d 7h 39m
Redzēts pirms 49 minūtēm
Pievienots, 2020. gada 19. jūlijā, 22:36
13
post

Chemijs aizņemts ar forumu, nevar pieķerties visam laicīgi, gan jau ar laiku visu sataisīs, viss saies bumbās!

#Depression

#BelleDelphineIsBack

#ChemijsTryHard'oArUpdeitiem

#KickAdministrācijaVisLabākā

#KickCeļasDebesīsJoVienīgaisDzīvaisKomūns

#VajagJaunusServeruModus

#CapturePārākDaudzRaudJoLatviansLabākais

#IDGAF , #IDC

#UnbanKatls&PuisītsViņiNavVainīgi.

Pēdējo reizi rediģēja Latvians, 2020. gada 19. jūlijā, 22:38.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 48m
Redzēts Vakar, 22:02
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 19. jūlijā, 22:37
1
post

argumenti? risinajums? ieteikumi?

kapec tev liekas ka pedejie lielie udpeiti kuri tika taisiti nebija veidoti lai uzlabotu situaciju? kadi bija faktori kuri pasliktinaja aktivitati - iznemot ka "neapmierinati lietotaji". ka vinus varetu padarit apmierinatus?

 

loti nepilnigs topiks

 

OBLIGATI diskutesim isi un kodoligi - neizversisim sho gara diskusija. Tu veidojot shadus topikus vari bremzet projekta attistibu un cilvkeu nepiemierinatibu, jo man bus ta vieta lai taisitu updeitu un padaritu kicka lietotajus apmierinus - jatere shim laiku. 

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 19. jūlijā, 22:38.

Uksors
Jauniņais
Uksors
133 atbildes forumā
Online: 5d 22h 45m
Redzēts 2023. gada 01. oktobrī, 14:49
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 19. jūlijā, 22:43
2
post

Kicks mirst

 

Bop Em Heads

Feel free to follow Twitch

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3442 atbildes forumā
Online: 131d 5h 0m
Redzēts Vakar, 14:06
Pievienots, 2020. gada 19. jūlijā, 22:48
0
post

Šis nav ieteikumu topiks, bet gan tāds, kur var izteikties. Nesagaidu, ka administrācijai te vispār būtu jāiedziļinas. Šī ir offtopic sadaļa, kurai ir arī atbilstošs topiks - dzenam puslīdz sakarīgu bazaru par dažādām tēmām.

Es tev, protams, varētu konkrētāk Chemij, bet cik jau N topiki ir veidoti par dažādām problēmām. Man reizēm šķiet, ka jūs dzīvojat pļavā un ka lietotāji jau tā ar karoti rīklē sprauž lietas, kam ir jābūt izdarītām. Te runa ir par attieksmi pret lietotājiem un spēju novērtēt kaut kādas problēmas, kas galvenokārt ir tā, ka lietotāji apšauba administrācijas lēmumus un vairs nerespektē to.

Tu, Chemij, nekad ieteikumus nespēj novērtēt, bet tā vietā uzgāz ieteicējiem "cik grūta tev dzīve", izturies nievājoši pret ieteikumu un uzraksti vairākas problēmas, kas parādās meklējot risinājumu, iznīcinot ieteicēja vēlmi palīdzēt kick forumam/serveriem.
Visa tava problēmu risināšana ir tā, ka tu pats kaut ko dari līdz brīdim, kad pašam šķiet, ka ir zajebis, bet lietotāju feedbackā klausies reti.

 

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5484 atbildes forumā
Online: 351d 13h 26m
Redzēts Vakar, 11:21
Pievienots, 2020. gada 19. jūlijā, 22:51
0
post

Rip Kick, #nostarmaucību un sazin kas vēl notiek visu laiku, ik pa kādam laikam. Nav ne pirmā reize ne pēdējā. Un man nemaz neizskatās, ka šoreiz būtu vēl sliktāk kā kādā citā reizē.

Pirms tam ar tika uz savu prātu pieņemti cilvēki amatā, gan randomi, gan ne-randomi. Nesaprotu ko vēl var par to čīkstēt vai mēģināt panākt kādu taisnīgumu. Sen jau sapratu ka ir lietas ko vairs neizmainīt strīdoties, protestējot, utt.

Cilvēki nav apmierināti? Tad lai arī paši beidz taisīt h***as. Taisa kaut kādus trulus topikus, minitoringi iekš ts3, vieni vienīgi ddos savā starpā, utt. Neapmierinātie āksti.

Un pats varēji dot konkrētākus punktus, piemērus par ko diskutēt, ja jau uztaisīsi šādu tēmu, nevis tik "serveri pamesti novārtā, administrācija luni laiž, lietotāji sad un mad". Ok, varbūt kāds izteiksies un aizies saruna, bet tomēr, pats arī varēji minēt ko vairāk.

 

Laigan ar jāmin, ka es pats neesmu vairs tajā foruma dzīvē tik dziļi šeit, un serveros vispār nespēlēju. Iespējams neredzu šo un to kas notiek, bet tomēr, katru dienu te ienākot, no malas to redzot, nekas savādāks neliekas.

Pēdējo reizi rediģēja Enemijs, 2020. gada 19. jūlijā, 22:54.

            

★ToughEnough★
Lietotājs
★AMARANTHE★
184 atbildes forumā
Online: 92d 23h 20m
Redzēts 2022. gada 20. oktobrī, 19:24
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 19. jūlijā, 23:05
0
post

Vasaras laikā kinda po*uj uz cs..Man un daudziem citiem ir problēmas ar dažu labu Lielo puiku un viņa suņiem,kas cilvēkiem vairs neko neļauj  pat normāli webā darīt..Neaizmirsīsim par  izredzēto grupiņām kas netiek nekad sodīti no Lielā puikas  un viņa suņiem..Tikai vieni draudi ar baniem un viss :D

Es vnk varu iedomāties cik daudz kaudzes ar mēsliem Čemijam ir ieplānots taisīt vien atceroties cik ilgi ZM spēlētāji gaidīja updeitus serverim.Nepārspīlējot vismaz gadu tika gaidīts,kā minimums.

 

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 19. jūlijā, 23:06
0
post

eu, Capture, foršs topiks, pluss no manis. 

 

Es serveros nespēlēju, tikai ik pa brīdim ieheitoju administrāciju , jo Čemijs ir izgudrojis vārda "sen" precīzu nozīmi , dēļ kā man , protams, pienācās warns. Attiecīgi, administrācijas kļūdu dēļ warniņu saņemu es. Srsly? 

Iepriekšējā raudamā tēma bija jaunie modi, bt, kas , protams tika paņemti uz haļavu , un tādējādi liela daļa lietotāju palika ļoti neapmierināāāti, beeeeeeet, Čemijam šķiet ka viss ir čiki piki, jo tā noteikti saka KK , un kā mēs visi zinam ka viens ir otram zem tupeles. Uzminat kurš kuram? 

 

Ja par dizainu, man pat laikam patiks, vismaz no PC uz tumšā screena man patīk, un ja defekti tiks izlaboti, es personīgi būšu apmierināāāāāātsssssss.

 

āā, un ir jūtams neliels, liels po*ujisms no BT, bet kuru gan tas interesē? Viens topiks 4 dienas stāvēja , un čemijs bija par to informēts, bet tas neko nemainija. Ok, KK tagad izskata daļu sūdzību, mazais hektors viņam par to.  Daži ( varbūt viens) administrācijas lietotājs ienāāāk uz sekundi, uzšauj gaisā 2 konkursu topikus ( lai čemis redz aktivitāti ) un atkal pazūd uz nenoteiktu laiku. Ja nav laiks, tad nav, protams, bet varbūt stafete jānodod kādam citam? 

 

 BET IR TAK VASARA, VISS IR SAPROTAMS 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Fūdiņš, 2020. gada 19. jūlijā, 23:11.

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

Hybrid Minds
Biedrs
lelelelelekeke
11256 atbildes forumā
Online: 267d 8h 57m
Redzēts Vakar, 23:56
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 08:30
0
post

Oi, te varētu diskutēt par šo tēmu, daudz un dikti, bet par cik, man pēc darba nav ko darīt, uzrakstīšu arī savu personīgo viedokli.

Tātad, sāksim ar forumu:
1) Pa n-tajiem gadiem, kurus esmu pavadījis visdažādākajos CS komūnos, es NEKAD dzīvē neesmu redzējis tik fucking haotisku, toksisku vidi, nekad dzīvē! Jo, no vienas puses, kāpēc lai cilvēki neuzvestos kā pilnīgi retardi, ja ir iespēja tāpat visus savus grēkus, utmldz. untumus izpirkt ar naudiņas palīdzību? Ja Tu norauj banu - tad sēdi tajā, nevis paņem savu, mammas, draudzenes vai kā citādāk bankas karti, pārskaiti pāris eiriņus un aidā - esi zirgā, un turpini visu iesākto! Čatā notiek mūžīgs haoss, forumā - haoss. Viens vienīgs haoss! Viens otru beefo, noliek aiz muguras vai tieši čatā, bet banus, saņem retais. Ok, var jau teikt, ka nepamana, bet nu still.
2) Par BT situāciju - ok, 2 BanTeam locekļi (3 ieskaitot KK) - NU NAV PIETIEKOŠI! Bet, kā var vispār runāt par BanTeam kā tādu, ja ir atvērtas apelācijas, kuras jāizskata, bet tas pats Latvians sēž čatā, un bīda standarta tēmas? Kāda būtu situācija, ja knejvs nebūtu paņemts par BT? Vispār viss būtu, maigi sakot, pilnīgā dirsā! Vai tiešām, lai kā negribas to atzīt, Kiwijs visu vilka uz savas muguras situāciju? Bēdīgi. Tik stulbākais visā ir tas, ka šajā haosā, kas notiek, neviens taču negrib pieteikties par BT!
3) Par Modu situāciju - same šits, kas ar BT. Viens aktīvs moderators, kurš cenšas uzraudzīt visu, darīt 85% darbu, un tad ir otrs, kuram interesantāk ir čatā parunāties ar visiem! Ir saprotams, ka ir darbi, nav mazi bērni, un iztika ir jāpelna, bet ja situācija ir tāda, kāda tā ir - tad kāpēc neņemt citus vietā? Vai papildus cilvēkus? Nebūs atdeve vai korektums no konkrētā cilvēka puses - paldies, pieejas noņemt, meklēt kādu, kurš tiešām to vēlās darīt, un arī darīs to kvalitatīvi!

Kāpēc viss forumā ir tik nenormāli jāsarežģī? Vispirms vajag izdarīt lietas, kuras ir jādara STEIDZAMI, un tad domāt par jaunām inovācijām, vai papildus lietām! Jo, nu es atvičaju varu galvot, ka ar to, kā ir tagad, te ilgi nekas nevilks vairāk. Tak cilvēkiem jau ir līdz kaklam! Un es to nesaku aiz tā, ka esmu kkada veidā aizkaitināts par kaut ko, vai man kāds konkrēts cilvēks patīk/nepatīk- tā ir skaudrā realītate, ar ko saskaras visi, bet administrācija to nevēlās ņemt vērā, vai lidinās pa mākoņiem. Nu ir stulbi vērot, kā pāris cilvēki cenšas kko labot, bet otrai pusei ir pofigs. Not cool!
Un tad vēlāk nevajag brīnīties, ka, čatā notiek konstanta cilvēku/administrācijas apvainošana, viens dabon banu, tā cilvēka 5 draugi sāk piebalsot, un sākas ķēdes reakcija.

Par serveriem korekti es nemācēšu izteikties, jo tur bieži neuzturos, tikai tāpeč, ka man bieži tie crasho, un nevaru normāli izbaudīt pieredzi tur esot, kā arī man traucē visi tie šiti, ar ko serveris ir piebāzts.

No offence, ja kāds jūtas aizskarts. Tikai personiskais viedoklis.

P.S - dizains man patīk, tas ir foršs, tas jaatzīst. :]

Haiduk
Lietotājs
dušplēsis
(。◕‿◕。)
241 atbildes forumā
Online: 89d 15h 13m
Redzēts 26. aprīlī, 14:45
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 08:46
0
post

Vajag vairāk meiteņu, lai ceļas apmierinātība. Tā - ap kilogramiem 55.

Pēdējo reizi rediģēja Haiduk, 2020. gada 20. jūlijā, 09:03.

Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12829 atbildes forumā
Online: 264d 22h 43m
Redzēts Vakar, 23:56
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 09:06
1
post

Tak chemijam varat skaidrot ka gribat tāpat daris pa savam.

Kaut vai par ttt serveri taja butu pilns serveris ja vins izdarītu mazas lietas ko teicu pirms 3 menesiem.

Un forumā lvl bet nee svarigak ir kko sakt jau jauna un nepabeigt.

Mes labi zinam chemiju ka vinam patik pa savam darit (nav uzbrauciens bet vjg vairak, cilvekos ieklausities) 

Riepa
Lietotājs
70 atbildes forumā
Online: 19d 20h 56m
Redzēts 2023. gada 06. oktobrī, 22:14
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 09:20
0
post

Par serveriem skaidrs, visiem iet kick neiet. Ak jā braļukām serveris pilns ar pluginiem, free vip utt un visi laimigi uuun Capture vecīt -Braļukām temejot galvā ari krit galvā :) to saka jebkurs kas tur pirmo reizi ienacis :D Diez kapēc tur ieejot dzirdi vairums kick bijusos aktivos speletājus,jo Kick piedāvājums ir kinda shit. ak jā un ari cenas bralukai ir daudz daudz draudzigakas, ja gribi papildus labumus. Un uztaisi beidzot lielu pogu profilā ! #dzēstProfilu

juliet
V.I.P.
Meitene zeltene
Lietotājs
609 atbildes forumā
Online: 35d 14h 12m
Redzēts 2023. gada 18. martā, 19:00
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 10:22
0
post

forumos un serveros updeitus var taisīt cik gribi, tas neuzlabos nekādā veidā to toksiskumu, kas valda forumā un serveros. manuprāt, tā ir lielākā problēma, kāpēc cilvēki te negrib nākt.

ir jābeidz beidzot piesegt savējie un jāsoda visi godīgi, nešķirojot un domājot pie sevis: "aj, nē, šis cilvēks ir ieguldījis mega daudz naudas un laika, viņu nevar banot. kas tad man palīdzēs, ja ne viņš?". nav arī brīnums, ka liela daļa heito administrāciju.

2-3 gadu laikā šeit nekas nav mainījies. vienmēr, kad ieeju paskatīties, kas šeit ir jauns, foruma čatā redzu kārtējās drāmas. varbūt tad beidzot ir laiks mainīt kaut ko sevī?

Lacz
Jauniņais
⏳ Bandas līderis ⌛
1362 atbildes forumā
Online: 79d 15h 28m
Redzēts 2022. gada 06. jūnijā, 22:02
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 10:23
0
post

Šis labs :D

Es mēģinu atrast "dzēst profilu" pogu. Paldies vējamāt, paldies! Nekas, esmu procesā!

 

Šķiedra
Jauniņais
Šķidrais
57 atbildes forumā
Online: 13d 1h 5m
Redzēts 2021. gada 11. novembrī, 12:03
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 12:39
0
post

Chemi, kas 1.6 komūnos ir kodols parasti? Forums vai serveri? Komūns var pastāvēt bez foruma (rupji runājot), bet bez serveriem kur šķaidīt galvas kuras šeit nekrīt nav 1.6 komūns.

A huļi tika taisīts jaunais dizains, papists daudz laiks uz ko tādu kas nedeg? Serveri deg nevis dizains. 
Vispār vecais un JAUNAIS dizains ir kaka, daudzi ir teikuši ka nepatīk utml, nav slikts, nav labs (not great, not terrible), bet kur jēga bija zaudēt vairākas stundas laika lai tikai nedaudz uzfrišinātu viņu? tās pāris stundas varbūt pat dienas varēji ieguldīt serveros nevis mājaslapā. Tumšais skins ir OK un tas ir viss ko varētu ieskaitīt......? Mājaslapai derētu nomainīt visu struktūru nevis tikai kakai pielikt puķi plāt.

I know that my opinion is trash so is this community. 
 

Kikii.
Jauniņais
Meitene zeltene
755 atbildes forumā
Online: 92d 16h 56m
Redzēts 2023. gada 28. oktobrī, 22:07
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 18:33
1
post

Te taču var runat par visu,kāpēc javer ciet topiks,lai neviens neuzrakstītu KĀ IR? 

Laikam grūti klausīties un lasīt kritiku. :D nevajag domat ,ka kick ir labākais projekts, tā nebut nav. 

Un nevajadzetu uztraukties,par neslavu projektam ,jo visi jau ir lietas kursā, ka viss ir slikti tāpat.

Patiesībā visi spēlē kickā , jo citu 1.6 serveru lv nav,kur butu cilveku,bet ja būtu, tas noteikti nebūtu top1.

Vajadzetu saprast,kas šajā ķēdītē ir vājais posms, varbūt tad saprastu ar kuru galu jāsāk šitos sudus smelt. :D

Viss ko par dd2 var dzirdēt ir atmaskas un updeitu nepartrauktā taisīšana. Ja serveris visiem patiktu,tad arī butu vairāk cilvēku.  

Ja vairākumam  parādās nepatika,tad tas nozīmē tikai to, ka kaut ko jāmaina vai janoiet pa burbuli. Un tas ir tieši tas, kas notiks. Bēdīgi. 

Esmu pamanījusi, tiklīdz kādam ir kadas pretenzijas vai nesaskaņas, viņam tiek aizvērta mute vai uzlikts bans, tikai tādēļ ,ka kāds nevar izturēt spriedzīti^^

Dažbrīd liekas, ka te tikai pastāv teksts: "pie kk" ,itkā viņš būtu šī projekta īpašnieks. Čalim drošvien smadzenes varās. Ja problēmas ,tad raksti viņam :D

Man liekas te daudzi uzturās, jo nu, pēdejais projekts 1.6 :D


 

༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 2m
Redzēts 24. aprīlī, 21:13
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 18:50
0
post

izteicos jau pa lielam par šo visu pirmš šī topika, jūnija nomināciju topikā, situācija nav mainījusies:

 

tl; dr - bt un administrācija slinko, warnus par vistizlākajiem iemesliem visiem salikt spēj, rīko konkursus ik pa pāris nedēļām, lai būtu kkāda random aktivitāte, lai Reiņa var dzīvot savā ilūziju leiputrijā.

daļu foruma noteikumu var norakstīt, jo pieteikumus uz statusiem - reālus, pamatotus, argumentētus pieteikumus - vairs neviens neraksta neatkarīgi no cilvēka personības īpatnībām (jā es arī esmu savdabīgs, bet cilvēks, tāpat kā visi pārējie, nevajag mani stereotipēt un lietot aizspriedumus - dienas beigās es esmu tāds pats, kā vairums šeit) bet nu lūk, statusus var iegūt par lieliem pupiem, skaistām acīm, lielu pakaļu, etc.

arī cs 1.6 ir globāli mirstoša spēle - esmu vienā kaimiņu krievu projektā, kurš ir diezgan augsti gametracker.com topos, un arī tur ir daudz tukšu serveru.

cilvēkiem vienkārši nav liels incentive spēlēt cs 1.6 kā tādu, kad vienkārši eksistē labākas spēles, kurām ir mazāk tehnisko un citu problēmu.

----------

bet ja ar to ir par maz - nu tad relaksējieties - viss ar laiku tāpat ies uz grunti, jo nekas neeksistēs mūžīgi ārpus Visuma.

 

Pēdējo reizi rediģēja ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, 2020. gada 20. jūlijā, 18:58.

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts 24. aprīlī, 13:50
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 19:04
1
post

Atlaist Chemiju no amata.

#knejvsīpašnieks

#latvianssliņķis 


Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 48m
Redzēts Vakar, 22:02
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 19:26
9
post

Šīs raudātuves vietā kuras mērķis ir sūdzēties cik visi ir slikti nevis kaut ko mainīt, izveidoju sakarīgu disuksiju par aktivitātes pacelšanu kopīgiem spēkiem.
https://www.kick.lv/forums/topi…es-pacelsanai/

TC

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 20. jūlijā, 19:27.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0