bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
4
4
topic
Ieteikumi aktivitātes pacelšanai.
Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 47m
Redzēts 26. aprīlī, 23:15
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 19:21

Šī ir tāda īsa uz kodolīga dusksija, sakarā ar to ka serveros un arī mājas lapā krītas aktivitāte.

Veinmer bija zināms ka cs pienāks šis kritiskais moments, kad tas notiks straujāk kā parasti, tagad bija dēļ koronas aktivitātes lēciens, un bija zināms ka pēc tam būs kritums - un kad cilveks ienak on un vinsh redz ka serveri tikai puse no speletajiem kuri bija on, vinsh var izlemt iziet ārā - tā tas ir jau agrāk bijis un es to saucu par "ķēdes reakciju" kuru vajag kaut kā apturēt.

Vai jums ir idejas kā palielināt kādā konkrētā serverī aktivitāti, nu precīzāk sakot - kā ieinteresēt spēlētājus palikt aktīvākiem?

Šis nekādā veidā nav topiks kur tiks apspriests kaut kas tur ka "a nu tas vainigs" vai arī zeloshanas par to ka kkas ir slikti - tādi posti reali tiks dzēsti, vienalga vai to kads sauks par "viedokli" vai "taisnibu" vai vēl kaut ko, arī par to ka uzbrukumu laikā serverī netiek daļa spēlētāju šeit netiks apspriesta jo tā nav prakstiski risināma.

Šis ir topks reāliem ieteikumiem un risinājumiem - priekš pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem kuriem rūp projekts.

 

1. Manuprāt - vajag izdomāt kaut kādu veidu kā cilvēkiem vnk iedod iemeslu draudzīgi savākties noteiktos laikos serverī, iespējams vajadzētu sākt rīkot aktīvāk konkursus, un iespējams iedot arī vēl kādas lielākas balviņas.

2. Vēl, manuprāt, varētu sākt krietni bargāk sodīt cilvēkus kuri ir ieciklējušies uz kritizēšanu/piepišanos, kuri katru dienu katrā iespējamā momentā meklēs iemeslus runāt par kaut ko sliktu, tādā veidā bojā visiem uzturēšanos projektā, un savā ziņā paši izklausās ka mēģinot palīdzēt visiem ieriebj.

 

Ko jūs domājat par citu spēļu serveriem? varbūt jums ir kāds iteikums?  šobrīd vnk dēļ laika trūkuma vispār kādu mēnesi esmu atlicis visu mc atvēršanu, csgo serveru vēršanu atkal, utt.

 

Ja uzdosiet man precīzus jautājumus, es varu atbildēt lēni, bet nu atbrildēšu uz visu - pacietities :) kopīgi izdomāsim visu

 

 

* Tika saņemts ieteikums war3 serveri mainam likt rīkot daudz vairāk konkursus, ka mains esot pat teicis ka viņam neļaujot rīkot konkursus vai ko tādu - kaut ir tieši otrādi. Tiks izrunāts ar mainu.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 20. jūlijā, 19:47.

Bubliks
Jauniņais
69 atbildes forumā
Online: 1d 13h 26m
Redzēts 2020. gada 20. jūlijā, 20:20
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 19:46
0
post

Aktivitāti varētu pacelt kaut pa tiem pašiem foruma baniem. Kāpēc lai taisot 2 profilus (kurš viens sen sen aizmirsts) dabū perm ban. Tā arī aktivitāte zūd no cilvēkiem.  Ir ļoti daudz personas kuri ir banoti pa to ka ir 2 vai vairāki profili forumā. Ja viņus kaut atbanotu tad parādītos tie paši cilvēki vēl. Neviena cita soc saitā, vai jebkurā vietā pa 2 profiliem nebano uz mūžu un neliek maksāt kautkādus mistiskus 15eiro. Arī ja es dabūtu unban , es varbūt te sēdētu (poh ka mani visi HEITO). Bet +1 aktivitāte būtu, un ganjau arī citi vēl.
Šo ieraksti

- Kā tavuprāt palīdzēs tas ka vissliktākie kicka lietotāji kuri ir dabūjuši banus par nenormāli rupjiem pārkapumiem, varēs nākt velreiz parkapt noteikumus un bojāt visiem uzturēšanos projektā.

- Kā tu noverštu problēmu ka būtu lietotāji kuri ar 10 atveŗtiem ekrāniem ar katra citu profilu vāktu somas itemus, un sanak vini apsteigtu tos kuriem datori nepavilktu to. Vai tas ir labi kaut 1 veida? izklausas nereali negodigi un neintersanti.

p.s. paludza ielitk reaply

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 20. jūlijā, 20:08.
Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3441 atbildes forumā
Online: 131d 4h 32m
Redzēts Vakar, 10:34
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 19:46
0
post

Grūti teikt, vai 2. punkts ir risinājums, tikai saasinās vēl vairāk administrācijas/lietotāju attiecības divās frontēs.

Cilvēki "kuri ir ieciklējušies uz kritizēšanu/piepišanos", ir tie, kuri tiek noignorēti uz jautājumiem administrācijai un kuriem tiek nepiedienīgi atbildēts vēstulēs tikai tāpēc, ka cilvēki ir jau sašķiroti administrācijas acīs.
Cilvēki nebūs "ieciklējušies uz kritizēšanu/piepišanos" tajā brīdī, kad visi kā viens saņems normālas atbildes uz parastiem jautājumiem, kad schokkura armija dos iecietīgas atbildes arī tiem, kas pēc teksta šķiet lohi. Pašsaprotami - normas robežās, nevis katra lietotāja iegribai.

- tu pat nestādies priekšā šīs situācijas par kurām te iet runa. Nu vislabākais piemērs bija ļoti nesenā situācija kad lietotājo nominācijas saņema warnu jo viņiem likās ka "sen" nozime menesi, nevis pāris dienas, un pat kad vinjiem tika dota iespeja izlabot, vini uzstaja ka tas nav pareizi - reali tur katram izsatastiju precizi kas, kāpēc, kāds ir princips tadas situaciajs, ka tadas situacijas vienmer tika ta risinatas, ka nav labaka risinajuma, ka esmu izdarijis visu iespejamo lai vinjiem palidzet - bet tapat vinji uzstada ka vini zin kā būtu labāk un ka pamatā jāmaina visu projekta ideju tāpēc ka viņi tā grib. Šis bija ideāls piemērs kā "lietotājs domā ka vainigs ir admins" jo viņi nesaprot no malas un negrib saprast ka viņu risinājums nebūs labāks vnk tāpēc ka viņi ir tajā situācijā un viņi vispār nav gatavi iet pretī jo tic ka zin kā ir labāk. Tieši dēļ šādām situācijām - kurās visās vaino administrāciju, kurās pilnībā visiem tika viss atbildets un uzklausīts - bet pat pēc tam cilvēki vel mala uz rinki un gribēja vēl stundas diskutēt, viņi bija neapmierināti. Viņi nekad nebus apmierināti, varbūt tikai ja pilnigi visus adminus trenkādu kā vergus, sodītu par 1 vārdu kurš kādu triggero vai ja uzliktu 1 sodu kuram nebutu 200 vardu pamatojums un vel atvainošanās pec tam par to ka ir tādi noteikumi kuri varetu kadma nepatikt. Lietotāji vnk tic ka vinjiem ir taisniba, ignorejot principsu uz kadiem ir buvets projekts. Es negribeju sheit veidot par to diskusiju, jo ta ir loti gara, un mes beigas nonaksim pie tā ka tu nepiriti man, un es nepiekritu tev.

 

Ja trūkst laika vai cilvēku, kas risina lietotāju problēmas un jautājumus, tad paskatieties uz latvianu un paprasiet "ko ellē šis jaunēklis dara ar statusu?"

- nesaprotama sūdzība. Ko tev liekas ka latvians dara slikti? detalizeti pamato, velams ar pieradiajumiem vai vismaz konkretam situacijam tik daudz kuras liktu saprast cik tas ir nopietni

 

1. punkts pats rullēs no sevis, kad administrācija, precīzāk Chemijs, atzīs serveru nepilnības un spēs iedziļināties tajās. Saprotu, ka tagad laiks trūkst n stuff, bet man šķiet, ka katram serverim ir lietas, kas jāpaveic šajā brīdī. Protams, vairāk konkursu / vakaru arī būtu labs sākums.

- ludzu konkretak. Isi un kodoligi, kur tev liekas ka vajag ivsvairak updeitu - vnk tad es varu vismaz tev sniegt precizu atbildi nevis "nu jā, kaut kā tā ir", nu jo tas isti neko nedos.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 20. jūlijā, 19:57.

༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 2m
Redzēts 24. aprīlī, 21:13
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 19:53
0
post

vai tik tu pats neesi teicis, ka visas iespējamās opcijas ir izsmeltas?

- nop, vismaz ne vispārējā kontekstā. Iespējams tu runā tikai par cs 1.6 serveri kādu konkrēti, nevis par visu kopā, jo opcijas ir vel miljards, vienigais faktors ir vnk cik daudz no ta man ir laiks taisit un cik vel citi var no ta kko darit kopigi.

nevajag vērt vaļā jaunus serverus, ja ir grūti uzturēt aktivitāti jau esošajos.

- kāpēc tu tā domā? vai tev tieši neliekas ka vajag vērt serverus lai projekts attistitos uz jauniem serveriem ar laiku? man vienkarshi vienmer ta likas, un es atceros ka gadus 5 atpakalj biju domajis ka cs 1.6 jau sen bus miris, bet kludijos smagi. Bet nu joprojam prata man ir ta doma ka vajag vert kko citu steidzami, pirms ir par velu, j oagrak vai velak tas notiks, un bus vai nu janotur visus majaslapa, vai ari javer citus serverus un tad vini uzturesies majaslapa vnk kad tur nespeles.

 

Cilvēki izsakās negatīvi nevis tāpēc, ka kautkas nav riktīgi, bet tāpēc ka tev un statusņikiem ir izveidojušās nepareizas pieejas problēmu risināšanā, savukārt ja pieeja ir "pareiza", tad parasti kautkas nav pieslīpēts līdz galam.
- jā, kaut kas nav riktīgi. Es esmu izmeginajis visus risinashanas veidus, neviens nestrada, vienmer bus puse neapmierinata, tapec vnk tagad balstos uz to kas ticu ka ir pareizaka, nemot vera to ka iespejams kaut ko var mazliet piekapties ja tada veida uzlabosies vai noturesies aktivitate. Neredzu shim risinajumu, iznemot ka vnk lietotajiem jasaprot ka nevar nepiekrist gala lemumam vienmer.

Esmu jau ar tevi runājis par šīm lietām 100 un 1 reizi, bet katru reizi kad ir šāda diskusija, tavā pirmā instinktīvā rīcība ir to pieņemt kā uzdirsienu, jo tu nespēj uzņemt jebkādu kritiku - pamatotu vai nepamatotu; tev vienkārši šķiet ka cilvēki vēlas ieriebt projektam, bet tas izriet no ironijas, ka tiek veiktas darbības kas ir pretstatā foruma noteikumiem. 
- busi uzrakstijis loti slikta laika loti sliktā veidā

Apzināti vai nē, tu vienkārši dari visus iespējamos  pasākumus, kuru blakusefekts vienmēr būs pasīva aktivitātes krišana projektā kopumā.

 

iesākumam - vari no statusiem atcelt tos, kuri slinko, vai kuriem nav pamata kritēriji izpildīti lai statuss skaitītos legitimate.
- tadu nav. Ja ir tad nosauc precizus nickus un vinji vares atskatities ko ir dairjushi isuma un tad izskatisimi talak.

Cilvēki sūdzēsies vienmēr, bet tam vienmēr ir kautkāds pamats, tas nenāk no zila gaisa. Reini, lūdzu, atver acis uz brīdi, un pasaki - ko tu redzi?
- daudz ko

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 20. jūlijā, 20:06.

Hybrid Minds
Biedrs
lelelelelekeke
11256 atbildes forumā
Online: 267d 8h 47m
Redzēts pirms 48 minūtēm
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 20:34
0
post

Es salikšu pa punktiem, lai, tomēr, ir vieglāk gan pašam izsekot man, gan arī Tev vēlāk editot, kas būtu tā kā mans skatu punkts uz šo visu situāciju:

1) Nevajag jaunas lietas virzīt iekšā forumos, un serveros! Es saprotu, visas somas ir forši veidi, kā nopelnīt papildus naudu, ko var novirzīt tālāk projekta attīstībā, bet ir jāsāk ar pamatiem, tāpat kā ar māju - ja pamati nav izturīgi, tu necelsi uz tiem neko jaunu! Sāc ar to, kas cilvēkiem nepatīk - serveri! Jā, ir ieguldīts laiks tajā visā, kas ir vairākas stundas, utmldz, un tā jo projām, bet, ja tiktu uzlikts basic servera pamats, ar nepieciešajiem pluginiem, tas būtu 100x parocīgāk gan spēlētājiem, gan pašiem! No 1.6 neviens negaida vairs tur zelta kalnus vai kaut ko fantastiski anormālu - tikai vienkārši parastu "smooth" spēles pieredzi! Forumā arī, jāskatās, kas nav - kur kādi trūkumi, kādas nepilnības, nevajadzīgo aizstāt ar kaut ko, tāpēc ir jākomunicē ar cilvēkiem, kuri nevis DIRŠ virsū, bet prot pamatoti argumentēt - kāpēc? Kā? Jo, viss šeit sākas no mums - nebūsim mēs, mirstīgie, nebūs kicks - tik vienkārši!

- bet ko darit ja velta tur tukstoshus stundu to serveru pilnveidoshanai, un ar katru tukstoshu stundu ir tikai vel vairak sudzibu un tikai vel vairak prasa updeitus. Rodas iepaids ka nekad to nepietiek. Piemeram luk, majaslapa pirms somas vispar nebija updeitu pusgadu, tapat visi serveros vlava balva ka slikti pat kad tur bija katra pa lielam updeitam reizi paris meneshos. Kaut kada momenta jasaprot ka vnk tas serveris nevares but labaks un tie updeiti to peksni nemainis pat ja tam vel veltis 10 cilveki katrs pa 100 stundam menesi. bet es sapratu ideju - tu vnk iesaki ka vajag mazak uzlabot majaslapau un vairak serverus - jo shobrid serveros kads kaut ko loti gaida - nu tik isti neesmu droshs ka sapratu ko un kurā, un vai tas ko tu gaidi ir iespejams.

2) Saistībā ar balvām par viskautko - iesaisti kaut vai somu! Es, piemēram, serveros nespēlēju tik bieži, man tie 3.25eiro serveros utmldz. neko neizsaka, tāpēc man motivācija piedalīties konkursos ir tikai un vienīgi tāpēc, ka, nu, nav nekas labāks ko darīt! Es nezinu, iesaisti tos "maksas statusu" maiņas kā balvu - par velti nomainīt nika krāsu, kaut kādi itemi somā! Noņemt warn, nu kaut ko tādu, kas cilvēkiem tiešām dos vēlmi piedalīties! (Apzinos, ka tas ir koks ar diviem galiem, bet jāiesaista arī to grupu, kuri serveros neuzturas!)

- problema ar sho ietiekumu ir tada ka ieiro vai balvas kuras tiesha veida mainas pret ieiro jau tiek dalitas parak daudz. Pamata tapec es nosaucu ka piemerau ka var "mazliet neilgu laiku padalit vairak balvu", bet diemzel isti nederes ietiekums ka "vajag dalit vel vairak ieiro veida balvas" :D

3) Saistībā ar konkursiem arī - atsevišķu statusu kādam, kurš ir gatavs visu rīkot! Lai Moderatori koncentrējas uz savu darbu, un serveru/foruma aktivitāšu uz savu! Sabalansēts darbs, vienkāršāk gan moderatoriem, gan arī tam, kurš uzņemtos rīkot šo!

- tu tā runā takā konkursa rikotajus atrast un noturet butu viegli, nevis ka gandriz vienigie cilveki kuri nepaliek slinki ir moderatori, un tapec vini to uznemas darit.

4) Vai stingrāki likumi padarīs visu labāku? Šaubos! Sākt vajag ar mazumiņu - ja cilvēks nesaprot - nebrīdināt, uzreiz izbanot, lai pielec! Te vairs nav tas, ka visiem ir 13/14 gadi, un cilvēki nesaprot, uz ko iet. Ja tu provicē kādu - tu apzinies, ka vai nu Tu norausi banu, vai arī vienkārši tiksi apžēlots! Viena diena banā tak cilvēkus nekādigi neizmainīs. Mana ideja - stingrāk vērot gan administrācijas darbu, tāpat kā mūsu - lietotāju izpausmes foruma sadaļās/čatā!

- nu jā, piekrītu, es jau ari nerunaju par nedeljas baniem uzreiz visas situacijas.

Tāds neliels mazumiņš, ja būs ko papildināt, gjau iemetīšu vēlvienu postu, tgd uz darbu jāskrien!

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 20. jūlijā, 21:24.
Venta
Seržants
V.I.P.
4589 atbildes forumā
Online: 393d 11h 52m
Redzēts 12. februārī, 21:15
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 21:13
0
post

1. Jā, laba ideja, man patiktu....Jb ir labi, ka meinam var paprasīt, vai pats uzrīkot kādu konkursiņu, bet dd2? Vienmēr jāprasa atļauja...nesaprot kādēļ? Itkā admini paši nespēj sekot līdz tam...Iespējams varētu izveidot dd2 konkursa rīkotāju statusu, kāds tas bija war3 un jb? lai nav jāprasa atļauja...

- kapec nevar paprasit? kas tur slikts ka ir kads kursh pieskata ka tie netiek rikoti parak biezi, tada veida padaritu dd2 par pubu, kas neilga laika posma iedragatu ta aktivitati vel vairak? Nav jau ta ka nelautu rikot biezi vai kas tads, tikai japarasa.

Kz vakari? Iespējams šos var atgriezt? Pats labprāt uzrīkotu, bet vai balvas dos? awardus dos?

- sito tu droshi vari pa taisno uzrakstit kejkejam kurs to riko.... pamata shaja konkursa ir loti lielas balvas, tapec to nedrikst rikot biezak.

 

Nedaudz arī par forumu piemetīšu... skatos jau otro mēnesi, ka topiki vienkārši tiek kopēti un nekas jauns netiek pievienots, iespējams kkā pamainīt tos konkursus var, nevis tādā robota veidā, copy/paste katru mēnesi, iespējams tas pats latvians var piedomāt klāt kādu konkursiņu... Piemēram skatos kā akasi atdzīvina vecos topikus, patīkami, ka kāds to dara....

- DO IT, jā, jauni konkursi butu bomba, man ari nepatik tas ka atkartojas lietas un ieiet rutina.

 

Kas noticis ar viktorīnu? Tik foršs konkurss, bet kautkur nozuda...Iespējams, ja administrācijai nav laiks, tad kāds var uzņemties atrast jautājumus/puzles, kuras jāmin? Iespējams kāds ar radošu galvu var to uzņemties....

- tieshi pirms 2 dienam ar princesi sarunajam daudz savadaku norunu un vinja tagad rikos viktorinu daudz daudz biezak. jau atrisinats, driz bus redzams.

 

Tātad arī nedaudz par balvām pieminēšu, jāsāk piedomāt citas balvas, reali ir apriebies uzvarēt kautkādus spinus, jābūt daudzveidībai, piemēram puzles konkursā varētu laimēt puzles komplektus? Uzksatu, ka ir jāsāk piedomāt pie šī, jo es personīgi nevēlos piedalīties, ja balvā ir tikai xp, vai serveru balva kkādā vērtībā...nav tā vērts, ja xp netiek resetoti un viss jau ir nomaksots...

- loti laba ideja, ka papildus konkursam, katra konkursa tiktu iedota mazliet savadaka somas itemu balva, pat ja ta nebutu parak liela, sito jau ar kk saku runat tikko.

 

2.Manuprāt nē...Drīzāk cilvēki uzskata, ka administrāciju ir jāsoda identiski, kā viņi soda lietotājus....Viņiem nepatīk, tas po bracki, kas pašlaik notiek...

Kā arī uzskatu, ka katram sodam ir jābūt screenshots, par ko tiek banots, nav obligāti jābūt vairāki, bet tomēr kāds pamatojums, nevēlos, lai ir kā ar EvE, kur nespēja paskaidrot, par ko saņēma banu...

Vienkārši ir jāsāk ieklausīties lietotājos, nevis to, ko stāsta daži administrācijas locekļi, viņiem var likties viss labi, bet tomēr, pats redzi, kāds haoss te notiek...Jāsāk ieklausīties, to cilvēki arī gaida...Ja nekas nemainas, tad maini kautko savā lokā čemij...

- tu butu parsteigts ja uzzinatu cik reti es vispar rakstu kejkejam un cik reti es vispar komuniceju ar moderatoriem. Ja ir tur kkadas kludas vai slikti lemumi, tad tas ir lielakoties manis pasha delj.

Jautājumi:

Kādēļ nevēlies mainīt IP, lai nerastos šādas kickošanas? domāju, ka ja netiks nekas darīts ar serverim un to kickošanu, tad nekas galu galā nemainīsies un paliks, izmirs... pašlaik serveros spēlēt 25% no cilvēkiem, jo 75% tiek burtiski izkikoti....Kicks ir palicis vienīgais aktīvais projekts Latvijā un domāju, ka aktivitāte būs DAUDZ lielāka, ja tas, ko tu vēlējies darīt, tiks īstenots, nebūs 25%, bet gan 75%...Nekas sliktāks nevar palikt, vai paliekam pie šāda cilvēku skaita, vai arī kāpjam atpakaļ uz tiem 100%...

- shi problema palika aktuala tikai shogad, kad booter saitu skaits ir uzsrpaedzis un par to zin katrs otrais tīnis. Arak tas bija tukshas runas, tagad vnk ta ir realitate. Tapat ka realitate ir ta ka ip mainja panaks to ka serveri 2 meneshus bus pilnigi tukshi, un nav pilnigi neka ko var izdarit lietas laba. Tapat ka bija vel cs labajos laikos - kad no glad bija japariet uz kicku - staveja serveri ieslegti vel nedeljas kuros vnk spamojas teksti ka jamaina ip - tagad kass tads nebus iespejams, bet pat tas toreiz nepalidzeja dabut cilvekus atpaklaj meneshus, un pat pec meneshiem vel ta aktivitate ne tuvu neatgerizas ka bija pirms tam. + neizmirsti ka nav nekadu garantiju ka nomainot hostu uz 3x dargaku, neatradiseis kads ddoseris kursh atradis veidu ka to nobrucinat, un iespejams ka pat vel daudz trakak. Es jau gadus gribu mainit hostu, bet vnk ir parak daudz sliktu faktoru kurus neticu ka projekts pardzivos.

Kādēļ jūs nevarat ieklausīties? Cilvēki grabina jau entos gadus šo problēmu, bet tu kā paliec pie sava, tā paliec, viss esot labi un problēmu nav...Kaut gan aiz visa šī pūkainā aizkara ir redzamas lielās problēmas, kuras pats arī saskati...sākat ieklausīties, nevis ignorēt...

Labi, tātad arī pieminēšu šo topiku un arī piebildīšu cilvēku rakstīto iekš tās tēmas.

Labs teksts, cilvēki gaidīja updeitu GADU...Iespējams jāsāk piedomāt pie kkāda dēļa, kur ir paziņoti nākamie updeiti, ar laika sprīžiem, kad tos jaīsteno...Saprotu čemij, laika tev nav, bet iespējams pagarini tos laikus un lai redzam, kas notiek projektā un ko varam sagaidīt.Savādāk šis te, pēc 3-5dienām tajā un tajā serverī resets, vai kkādi random twitter posti, kur paziņo, ka rr bijis :D...

- zm bija mazi bug fixi periodiski, visiem vinjiem bija tapat par maz vienmer. Pat ja butu milzigs updeits, pec menesha vini gribetu nakamo un atkal butu slikti.

Jā, pats arī šo esmu ievērojis, forumā cilvēki sēž, bet nekā nenotiek...cilvēki tiek unbanoti tikai pēc ilga laika...Kā arī esmu ievērojis šo prikolu ar diviem topikiem, ienāk un nozūd, nezinu kas tas par stilu, bet jāsāk arī pie tā piedomāt, ja nav laika, tad vienkārši dodat kādam citam vadīt, vai vienkārši atsakaties no statusa...

- tā ir, jo ir mazak banteamu un esosajiem ir mazak briva laika shobrid.

Kā arī meklējat vēl banteamus, domāju, ka gan jau kāds piekristu, ja tāda iespēja tiktu dota...


Kā jau redzams, kikā haoss pēc kiwi...Jā to var saskatīt...Jums jāsāk piedomāt pie tā, lai atveltītu laiku izskatīt problēmas, nevis sūtīt pie cita administrācijas locekļa, ja atrodaties forumā, tad izpalīdzat kā varat...Saprotu čemiju, updeiti, bet pārējie, kādēļ jānāk, ja vispār neko nevarat darīt? 

- tu isti neko te neieteici

Pašlaik redzu tikai no akasi to, ka var pieiet un atbildēs diezgan labi, ka lai pagaida, vai uzreiz izdara, tā kā to darīja kiwi +rep, par to, bet pārējie vienkārši sūta pie citiem...

Velviens posts, kur cenšas kautko iestāstīt čemijam, bet paliek pie nepabeigtas tēmas...kā jau kuro reizi teikšu IEKLAUSATIES LIETOTĀJOS!!!!

- tas loti iespejams nedeljas laika tiks sataisits

Šis man reali sāk riebties, atkal tā sūtīšana tālāk, iespējams vari uzreiz KK likt Īpašnieka statusu un sev tehniķi? 

- problema ir taja ka visi visu nak prasit man, tapec vini tiek sutiti talak. ja es pats visiem atbildetu, es nepaspetu atbilet pat pusei kuri man kko prasa, kur nu vel domat par updeitiem vai vel kko.

 

Tātad secinājums ir tāds, ieklausaties vairāk lietotājos, ir daudz labu ideju konkursiem, ko cilvēki ir ieteikuši, bet vai kāds vēlas vispār iet kautko jautāt? Jūs vienkārši sūtat pie kāda cita, cūciska rīcība, nenovērtējat lietotāju iniciatīvas un problēmas..

- uzskatu ka uzklausu lietotajus iespeju robezas pietiekami. Izklausas ka vnk man biezi pasniedz nepareizi infomraciju ka rezultata es kko nesaprotu. Es pedejas nedeljas reali lietotajiem veltu kadus 60% no mana briva laika, tikai 40% paliek updeitiem.

Es pats personīgi esmu jautājis čemijam, vai nav vajadzība no kāda konkursa, vai nav vajadzīga palīdzība ar kautko, bet vienmēr ir nē, jo administrācija tiek galā, nu sorry, bet neredzu... Gaidu vairāk no jūms, bet nekā....

Pamats jau jums sen ir, tikai jāsāk domāt vajadzīgais, labot problēmas, nevis ignorēt tās, tad arī būs aktivitāte un pozitīvisms. Tāds ir mans skatījums, paldies par uzmanību. :)

 

p.s. Patīk dizains, +rep :).

 

EDIT.

Kadēļ cilvēki tiek unbanoti bez appelācijām? 

Tātad šodien parādījās interesants pārsteigums...Katlam unbans? Kopš kura laika? Vakar redzēju, ka Latvians čīkstēja, par to, ka katlam esot bans utt, ka nav ar ko spēlēt, bet šodien jau unbans? kāds tam sakars? kad beidzot tiks ieviests kautkāds standarts, kur lietotājiem tiks paziņots par to, vai vismaz appelācija uztaisīta, kur paziņo to....

Es tiešām nesaprotu to rīcību, sen jau ir šāda problēma radusies, bet nu cmon?

Kāpēc appelācijās ir dubults standarts? Dažiem prasa demkas IP sakritībās, bet dažiem bez demo skatīšānās tiek piešķirts unbans....

Piemēri: Šajā sūdzībā, izskatīšanas laikā nebija lādēts demo...

Skrīns, kuru uzņēmu 17:55, pierādijumi, ka skrīns ir uzņemts tieši tad..


Un šeit lietotājiem tiek jautāts demo

https://www.kick.lv/forums/topi…m/?post=424668">https://www.kick.lv/forums/topi…m/?post=424668

Protams ir vēl daudzi šādi piemēri, kur dažiem tiek prasīts demo, bet dažiem nē, tiešām nevarat nostādīt kautkādu principu pēc kā skatīties banus?

Pēdējo reizi rediģēja Venta, 2020. gada 21. jūlijā, 16:51.
MAIZE.
Jauniņais
☆☆☆
200 atbildes forumā
Online: 48d 6h 49m
Redzēts 25. februārī, 20:34
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 21:53
0
post

uztaisīt ''loyalty points'' jeb, kinda same thing as adminu bonusi, tikai, viņus var iemainī pret kautko, ko tu gribi aka, vip, kāds items, awards?

viņi nepazūd katru dienu un kā dabut same as adminu bonusu

- ko tas isti mainis, ar ko tas atskirots no ta ka admini sanem admin bonusus, kuri pamata ir jau vien tas pats ka vnk dabu vairak mantu, lidz ar to vairak ieiro, lidz ar to vairak var kko sev nopirkt vai ssamainit utt. Izklausas gruti izveidot tadu sistemu, un isti neredzu ka ta sevi atmaksatu kad jau pamata kas lidzigs ir.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 20. jūlijā, 22:03.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 47m
Redzēts 26. aprīlī, 23:15
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 22:34
0
post

"Anonims posts"

Pa lielam, man īsti nerausta kas kickā notiek, bet ja jau šitāds topiks tad īsi un kodolīgi (kā pats teici) uzrakstīšu ko vajag mainīt lai uzlabotos aktivitāte, pa lielam, un vispārīgi, par serveriem man pie kājas, tāpat kā par tevi, bet forumā, lai uzlabotu aktivitāti, vajag MAINĪT BĻED ADMINISTRATORU ATTIEKSMI PRET LIETOTĀJIEM UN NOKĀPT NO TĀM SŪDA DEBESĪM! labākā gadijumā izvērtēt situāciju un nomainīt 2 main foruma policistus

Nosauc pāris spilgtākos piemērus kur administrācija bija lepna/nepieklājīga lai es labāk saprastu par ko tu runa, nevis ka tas izklausitos ka "ew, man nepatik admini, pasaki lai vini ir labaki"

 

Piemēri:

Es nezinu, kur tu pats atrodies ka pats to neesi pamanijis... Pirmkārt, spilgts piemērs, EvE bans, ko uzlika princese.. Nepamatoti, tjipa administracijas aizvainošana, pati beigās aplauzās un nevarēja parādīt kur aizvainoja...
- paintereseshos un iepostoshu savus secinajumus. No tevis saprotu ka tu esi drsohs ka vinja neteica neko atvainojoshu nevienam. atbilde no princeses: https://i.imgur.com/l5CkyE7.png">https://i.imgur.com/l5CkyE7.png - tatad tu un vinja noliedz ka to darija?

Otrais, kur visiem salika wp nomināciju topikā, kuri nominēja kiwi kā moderatoru.. Par ko? Jā ir noteikums ka nedrīkst nominēt lietotaju kurš visu mēnesi bijis neaktīvs/banos.. Kiwi nenobanoja maijā, bet jūnijā, tātad reāli nominācija skaitas..
- ar sho situaciju esmu pilniba iepazinies. Diemzel lietotajs nedrikst interperete noteikumus pa savam. Topika noteikumos bija skaidri teikt ka nedrikst but sen banots, kiwi bija banots menesi kad tika izveidots shis nominaciju topiks.... Menesi ... shobridejie projekta principi ka ja ir shaubas par kadu noteikumu ka lietotajam japaprasa to noprecziet, nevis to japarkapj un pec tam jasaka ka tam bija jabut precziakam. papildus tam shaja situacija visiem tika dota iespeja nonemt warnus bezmaskas lidzko vini izlaboja savus postus lai tie atbilstu "sen banots" definicijai kura ir 7 dienas.

- kopa shi sproblemas risinashanai veltiju kadas 8 stundas sava laika, uzskatu ka uzvedos loti laipni, saprotoshi un ka izdariju visu iespejamo lai situaciju maksimali laipni atrisinatu. Ta rezultata pat sanaca mazliet aizskart moderatoru, kursh bija veidojis speciali noteikumus... un lietotaji tapat bija neapmierinati pat kad dabuja unwarnus bezmaksas un blaustijas cik slikta administracija ... vai tev liekas ka ar sho nav pietiekami lai teiktu ka administraicja shaja situcija bija ne slika, ne iedomiba, bet vnk superiga?

Trešais, kad mūs izbanoja, 7 vienlaicīgi.. Visiem nedēļa bans, man kā wunderkingam mēnesis.. Paradi man noteikumu kur ir kas rakstīts par to, ka ja lietotajs iepriekš ir bijsi banots vairākkārt, tad uz viņa bana ilgumi tiek paaugstināti.. Ok tu esi īpašnieks, tu savā galvā to vari darīt, tu esi noteicējs utt... Bet, tākā nekas tāds nav minēts, tad emm vajadzetu to pierakstīt ka tāda lieta ir? UN, nejau tu banoji mani, bet KK, no tavas puses es vēl daļēji tavu lēmumu pieņemtu par tādu bana ilgumu, bet kk? Protams, KK ir visatļautība, viņš drīkst visu, nu jo potenciāli, viņš tiek uzskatīts par kick īpašnieku, jo tavs viedoklis viņam neeksistē.. Vismaz tā izskatas... 

- tas ir visiem zināms. Es nesapratu prikolu shim argumentam, mums administracijai ir rakstiti admin paneli visi atkartotu sodu ilgumi pec kuriem jabano. kas tavuprat ir slikts taja ka atkartotus parkapejus soda smagak lai vini vai nu labotos vai ari tiktu banoti lidz vispar vairak nespetu uztureties projekta jo neatbilstu ta uzvedibas normam. Parunashu ar adminiem par sho sodu publiceshanu, ja tev tas kka liks justies labak...

 

Nākošais ir par moderātoriem.. .Jā ok, bija tur škandāli, kuri bija pamatoti... Par ko pēctam vel banoja/lika wp... Spilgts piemērs ir mans pieteikums uz mod, neatceros kad tas bija, bet sen.. Man pateica "viens topiks pa gadu, tas pats neizdevies" Okeeeeeeeej.... Vismaz tomēr kaut kas nekā nekas... Un tad uzrodas akasi... Reģistrējies jau hren zin kad, aktivitāte apaļa nulle.. Bez pieteikuma, nekad tāds pat manīts nebija... Okej tas ir sīkums.. 

- akasi ir superigs mods. Negribu aizvainot, bet tu butu visdrausmigakais moderators pa kicka pastaveshanu un es nemuzam nespetu ar tevi normali stradat, es neatceros 1 vakaru kad tu butu bijis on kad tu ar kadu nebutu sacis lamaties. tu esi nenormali agresivs, rupjsh un nejuaks pret citiem.

 

- shobridja administracija kopigi izvelejas kandidatus, parrunaja tos. Tas ir pilnigi normali ka shobrideja adminsitracija izvelas cilveku ar kuru vinjiem bus visvieglak stradat, ka ari par kuru vini var pashi galvot, nevis kkadu randomu. Atgadnu ka agrak moderatori bija tikai ar pietiekumiem, lidz GADUS nebija neviens jauns moderators jo visi visus ienist, tapec saka tikti pienemti moderatori bez pietiekuma - nevis tapec ka "administracija ir sareezverejuseis pret lietotajiem vai ko tadu"

Lab es baigi aizrāvos par tiem modiem, pa lielam man ir pofig, bet tomēr kaut kādai informācijai tak vajadzētu būt par to kapēc tieši viņi, nevis tie kas ir kaut ko darijuši un varbūt tiešām pelnijuši modu ar savu pieteikumu

 

Secinājums: ja šie ir labākie piemēri kur administracija ir slikta - tu mani nepārliecināji.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 20. jūlijā, 22:38.

Obijs
V.I.P.
Lietotājs
2312 atbildes forumā
Online: 251d 11h 28m
Redzēts Vakar, 00:18
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. jūlijā, 23:02
0
post

@Chemijs

"bija tur vēl kkas, bet vairs neatceros"

Es pieņemu, ka uz tavu <pareiza aizvainošana>, šī atbildē no administratora vietnieces pilnībā apmierināja ja? Nosauca par āboltiņu, WOOOOOOOW <seksīgs lamuvārds>... Spēlē pēc Arņa stabules <pamatota spekulācija>?!

- vai tu ieveroji ka princese nosauca 3 lietas - nejauki izteicas par administraciju, ka mes daram ko gribam(apmelošana), stumjam draudzinus ieksa - nevis ka "eve pateica 1 vardu kurs mani azvainoja". Cik saprotu tu apgalvo ka EvE parejo neparkapa un tikai nosauca par abolinju? Tu uzvedies ļoti dzēris... izsaktas ka nevis megini diskutet, bet strideties un blaustities. Ludzu nomiernies un raksti saprotami.

Ieslēgšu pokemonisku krāsu, atļaušos editot tavus editus un atbildēšu!

- negribu samelot, bet ja nemaldos, ienāca 5 skrīni, ko laikam princese bija paņēmusi no čata kur tjipa ir aizvainošana... Viss kas tur bija "ūjina kā āboltiņa" un "spēlē pēc Arņa stabules".. tas bija vienīgais ko "varētu" uzskatīt par administrācijas nomelnošanu.. Bet vai tie 2 teikumi ir banojams iemesls? Nedomāju gan.. Ja arī viņa ņēma skrīnus, tad lai arī parāda.. Tas ka atrunājas ar "neatceros" tevi apmierina? Nebija jau tas tik sen lai neatcerētos!

 

 

WOOOOOOOOOOOOW TĀ NAV? un tas ir iemesls? tas arī ir viss ko teica, Un uzlika banu.. Tā ir pieņemama rīcība? un tu brīnies kapēc par to visi cepjas? Ok te un TU esi bezceris... nav bazara, es pazūdu

- tu nepateici pilnigi neko te tikai "aj, viss slikti, tu slikts"

- Es neteicu ka viss ir slikti, tu slikts.. Es teicu ka te un tu esi bezceris! Tā nav?! Jo tevi reāli neinteresē šis topiks, tu rīko scēnu, liec lai cilvēki iesaka kautko, bet tevi tas tāpat neinteresē. Šinī brīdī varētu teikt "tu spēlē pēc savas stabules"

Tu tagad streso kā Gobzems.... banojams iemesls, mošk permu liec?

- es nestresoju, censhos atbildet tev uz visu loti precizi un korekti. Tu uzvedies loti berniskigi.

- Jā, iespējams nestreso, bet centies saturēt visu šķidrumu lai nav pilnas bikses. Tu uzvedies ļoti neprofesionāli kā projekta vadītājs

+1 wp par aizvainošanu.

+2 wp par manis izbesīšanu

Pēdējo reizi rediģēja Obijs, 2020. gada 20. jūlijā, 23:25.

 

aimbatten (;
Lietotājs
jančiks
541 atbildes forumā
Online: 9d 23h 15m
Redzēts 11. februārī, 01:49
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. jūlijā, 00:16
0
post

Vai jums ir idejas kā palielināt kādā konkrētā serverī aktivitāti, nu precīzāk sakot - kā ieinteresēt spēlētājus palikt aktīvākiem? - Chemijs.

Serveri vienmēr ir dzīvojuši uz jaunumiem vai uz ''senuma''. Šeit nav ne viena, ne otra. Šeit ir vajadzīgs kas jauns, kas tāds, kas nav kur citur,  vai vismaz elementāri sataisīti puba boxi. Kaut, ja tas prasīs ilgāku brīdi, vai no pamatiem pārtaisīts serveris. Saku, ka ''Šeit nav ne viena, ne otra'', jo es nekādīgi neatminos labas atsauksmes par kick.lv serveriem. ''CW'' serveri, kas pēdējā laikā ,(biežāk agrāk), tiek izmantoti bieži, godīgi sakot, ir vispār - šausmas. Chemij.. gribi saglābt serveri? 

- viss ko pateici ir passaprotams, sen izmeginats viss iespejamais lai to risinatu miljards iespejamos veidos veltot tam 99999999 stundas.

- Reklāmas.

- reklamas uz shada tipa projektiem nestrada. ir izmeginats. reklamas atmaksajas tikai ja ir potencials atgut ienakumus no izdevumiem, tada veida reklamas var uzturet gadus, tas ka es izmetishu 100 eiro reklamas pa menesi, un no ta projekta ienaks 10 cilveki, nevienam neko nedos. 

- Sataisīti boxi.

- izdarīts viss iespejamais un vel daudz reizes vairak un vel vairak par vairak un regulari tiek meginati jauni veidi lai sho risnatu. 

- Patīkama attieksme.

- Ir

- Nekā lieka. 

- katrs ar lieku apzime ko citu

- Konkursi.

- Ir

- Nav 1000 administrātoru (Serveru), kas nav aktīvu.

- Sīkums kas neko nemaina. 2 neaktivaki admini ir labak ka ja admina nav vispar. Nav labu kandidatu lai varetu skirot vinus, ta ir aktuala problema jau pedejos 5 gadus un tam nav un nebus risinajuma jo visi rinsaijumi shaja sakara jau ir tikushi izmeginati un vel daudz vairak.

/ Nepieciešamība : Kick.lv staff pārbaude, statusu atņemšana, šķirošana.

- regulari apspriesta tēma, šobŗidējā siutācijā ir vislabākā pieejamā komanda. Labāku kandidātu nav, šāda problēma ar kandidatiem ir aktuala problema jau pedejos daudzus gadus un ir izmeginats viss iespejamais lai to risinatu.

 

1. Manuprāt - vajag izdomāt kaut kādu veidu kā cilvēkiem vnk iedod iemeslu draudzīgi savākties noteiktos laikos serverī, iespējams vajadzētu sākt rīkot aktīvāk konkursus, un iespējams iedot arī vēl kādas lielākas balviņas. - Chemijs.

Mēs esam 2020. gada vidū, nevis 2014.gada vidū. Vairs tādas lietas nestrādā. Šaubos, ka varēsi savākt cilvēkus noteiktos laikos, cilvēki aug, attīstās. Kas strādā, kam ģimene, kam kas. Daži vispār forumu izmanto, lai atpūstos pēc smagās dienas un pasmietos. Priekš kam viņiem tas CS? :D 

Par konkursiem - jā, bet balvām arī jābūt attiecīgam. Pamaini foruma ekonomiku.

 

2. Vēl, manuprāt, varētu sākt krietni bargāk sodīt cilvēkus kuri ir ieciklējušies uz kritizēšanu/piepišanos, kuri katru dienu katrā iespējamā momentā meklēs iemeslus runāt par kaut ko sliktu, tādā veidā bojā visiem uzturēšanos projektā, un savā ziņā paši izklausās ka mēģinot palīdzēt visiem ieriebj. - Chemijs

Ar šo Tu ieriebsi tikai sev, attieksme pret šī komuna administrāciju jau tā ir - so so.. Labāk tieši uztaisi kādu topiku ar ''sūdzības.lv'' nosaukumu :D, kur varēsi lasīt kritiku un pieņemt lēmumus. Saproti vienu - kritika ir neatņemama uzvaras daļa. Neatbalstu.. pavisam nē.

 

Gaidu Tavu viedokli uz šiem ''bezgala nevajadzīgajiem'' teikumiem. :) 

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 14. septembrī, 13:48.
Riepa
Lietotājs
70 atbildes forumā
Online: 19d 20h 56m
Redzēts 2023. gada 06. oktobrī, 22:14
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. jūlijā, 09:51
0
post

kad būs iespēka dzēst profilu ? pogu uztaisi #dzēstprofilu!

- nebūs tuvākā gada laikā. lai to sataisītu butu jaiet cauri pilnigi visam sadlajam, katrai vietai kur jebkada veida tiek paradits kada lietotaja nicks. parak liels darbs, ta vieta var uztaisit milzigu updeitu kursh uzlabos visas majalapas aktivitati uz meneshiem.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 14. septembrī, 13:49.
bnation-
Biedrs
RWRec
5695 atbildes forumā
Online: 66d 12h 19m
Redzēts 2022. gada 30. oktobrī, 18:59
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. jūlijā, 09:56
0
post

+ Riepa un lai dzēšot profilu dzēšās arī visi posti/topiki, tas būtu super

- nebūs tuvākā gada laikā. lai to sataisītu butu jaiet cauri pilnigi visam sadlajam, katrai vietai kur jebkada veida tiek paradits kada lietotaja nicks. parak liels darbs, ta vieta var uztaisit milzigu updeitu kursh uzlabos visas majalapas aktivitati uz meneshiem.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 14. septembrī, 13:49.
ZnT
V.I.P.
Kretīns
#nostarmaucību
4790 atbildes forumā
Online: 121d 5h 40m
Redzēts pirms 10 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. jūlijā, 20:54
6
post

ZnT par administratoru un forumā būs aktivitāte!

Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12829 atbildes forumā
Online: 264d 22h 35m
Redzēts pirms 56 minūtēm
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. jūlijā, 20:58
0
post

Nesaprotu kapec topiks tiek taisits ja pats loti labi apzinies kadi updeiti tev ir jataisa, kadi bugi jasalabo un viss parejais. Šis topiks neko neuzlabos tiesi preteji saisinas attiecibas lietotaju starpa (iespejams ari ar administraciju). Man pasam apnika jau tev rakstit kadus bugus un updeitus taisit jo nu fiziski nav iespejams cinities ar tevi.

- nē, šādi topiki ir noderīgi, jo dažreiz tā var labāk saprast kādas ir prioritātes lietotājiem. Dažriz gadās arī tādi ka enemijs vai kāds cits lietotājs, kuri reali apkopo visādus ietiekumus pa ilgu laik un tas nenormali paātrina visa labošanu un taisīšanu.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 14. septembrī, 13:50.
wind
Jauniņais
#DAKTERIS
winDeN-
111 atbildes forumā
Online: 45d 11h 43m
Redzēts 26. aprīlī, 17:15
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 22. jūlijā, 17:16
0
post

Principā dzēs postu nemaz nelasot, jo pa spalvai šeit netiks glaudīts. Ja warno, tad lūdzu uzliec permu, lai vairs neniez pirksti lapu pat vērt vaļā. 

"...arī mājas lapā krītas aktivitāte."

"Šis nekādā veidā nav topiks kur tiks apspriests kaut kas tur ka "a nu tas vainigs" vai arī zeloshanas par to ka kkas ir slikti - tādi posti reali tiks dzēsti, vienalga vai to kads sauks par "viedokli" vai "taisnibu" vai vēl kaut ko..."

Tad ko tu te gaidi vispār? Ka tev paglaudīs galviņu un pateiks, ka viss ir skaisti un jauki? Nāksies tavu ilūziju sagraut.

"Šis ir topks reāliem ieteikumiem un risinājumiem - priekš pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem kuriem rūp projekts." 

Lasīt kā - "ja esi viens no tiem, kura teikto ignorē jau mēnešiem ilgi, tāpēc tagad esi kinda neapmierināts ar notiekošo, tad vari nemaz nerakstīt, jo vsem pox :) "?? 

Ok, anyway. Gribi dzirdēt random čuvaka viedokli, kurš te ir reģistrējies knapi pusgadu? Gan jau negribi, bet nu visticamāk šis ir mans pēdējais posts, tāpēc pilnībā pajāt. Vari dzēst, vari izprintēt, saburzīt un sev pakaļā iebāzt, vai arī kaut nedaudz ieklausīties. Tiešām, vienalga. Nu jau vienalga. 

Sāku šeit sēdēt, jo čatā bija forši. Tas bija viss, kas man interesēja (MAN - es un man līdzīgie cilvēki, es tāds neesmu vienīgais, atceries to) bija čats. Pasēdēt, pachillot, varbūūt kaut kad pa vakariem uzzipāt 1.6. Tā nu sanāca, ka satiku šeit reāli foršus cilvēkus. Tas bija tad, kad random moderatori nebija pieņemti. Varētu teikt, ka čatā nedaudz valdīja bardaks. Kādu dažkārt apcēla, bet nu pa lielam jau vainīgie tāpat pie baniem tika un viss it kā bija labi. Serveros tauta bija, forumā atmosfēra bija mājīga. Tagad? Nē. Tā vairs nav, un arī es šeit vairs atrasties nevēlos tieši tā iemesla dēļ. Kāpēc? 

Lielākais sitiens kājstarpē, manuprāt, bija EvEs bans, kuru lika princese. Screenshoti ir izmētāti pa forumu, tu tos esi redzējis. Long story short, EvE nedaudz skarbāk aprunāja princesi čatā no rīta, un vakarā par to saņēma banu no princeses. Acīmredzot, iekoda sirsniņā. Normālā situācijā varētu tikai pabrīdināt. Bet šeit? Nē. Nedēļas bans. Par ko? Tā arī neviens nekad nevarēja paskaidrot, kas tieši tur ir tik ļoti faking aizskarošs. Rakstīju PM šokuram, kurš man atbildēja, ka nesen noteikumi ir mainījušies, tāpēc banosim ilgāk. Nu ok, kruta. Forši. Labi. Viens no acīmredzami vecajiem lietotājiem, kuri ikdienā sūdus netaisa vispār, bet pa taisno bans. Nepamatots. 

Kas notiek tālāk? Forumā saceļās shitstorms par to, kas notiek. Ir randomā pieņemti jauni moderatori, cilvēkus bano pa labi, pa kreisi, neviens neko nepaskaidro. Arī es, piemēram, īsti nesaprotu, par ko tovakar tiku nobanots uz 7 dienām, bet ok. Vieglāk un patīkamāk ir nobanot nekā uzrakstīt vienu garu topiku par to, kāpēc kāds ir pieņemts, kas tālāk notiks un kāpēc tiek darīts tas vai šitas.. Zini, Chemij, es to saprastu, ja šeit būtu 14gadnieku komūns, kur admini ir sadoti sīkiem puņķutapām, kuriem galvenais dzīvē ir atnākt no skolas, noskatīties mīļāko muļķiku un palielīties internetā ar savu lielo iPincīti. BET BĻEĢ ŠEIT ADMINI IR 20+ GADUS VECI. JŪS NOPIETNI??????????????????????????? Raksti vienam adminam, raksti otram - visiem pie dirsas. Tu, Chemij, vispār pasaki, ka tādas problēmas nerisināsi, jo tev nav laika un ar to jātiek galā adminiem. Nu, tika. Esam šeit nonākuši. Serveri ir tukši, forumu kopš tās situācijas līdz šim brīdim ir pametuši aptuveni 15 aktīvākie lietotāji.

Nerunāsim nemaz par šībrīža adminu attieksmi. Latvians vispār ienāk čatā, un sajūta ir tāda, ka kāds tev ar pimpi pa vaigu pliķētu un pasmietos, ka viņš ir dievs, bet tu neko tur nevari izdarīt. Bet nekas! VISS IR FORŠI! VAI NE?? 

Es pat nerunāšu par warniem nomināciju topikā, kur warni vismaz 10 cilvēkiem tika salikti tāpēc, ka kādam ir antipātijas pret vienu konkrētu cilvēku. Nerunāšu par to, ka šokurs iet caur princeses profilu uztaisīt copy/paste konkursus, lai tu, Chemij, varētu publiski čatā aizstāvēt savējos. Nerunāšu par to bezjēdzīgo diskusiju starp tevi, Chemij, un EvE tajā vakarā, kad visiem nominācijās tika salikti warni, kur tu pats personīgi pateici, ka tā bija administrācijas vaina, un TĀPAT NEKAS NETIKA DARĪTS LIETAS LABĀ. Warni pa labi, pa kreisi. Bani pa labi, pa kreisi, un galā konveijerim stāv Chemijs ar naudas maciņu, kurā vajag samest naudiņu, lai pats dievs un kungs ļautu parastajam lietotājam atkal atgriezties šeit un justies kā mēslam. 

 

Ā, un atbildot uz jautājumu, kuru tu uzdod vienmēr "kUR iR kĀDI PieRĀdĪjuMI?", atbilde ir elementāra - ja tad, kad serverī nevarēja tikt, jo tas bija pārbāzts, tu tā varēji plātīties, tad saproti pats - tagad, kad dirsa deg, tas ir TAVĀS INTERESĒS atrast kaut kādus pierādījumus tam, kas un kāpēc notiek. Screenshoti tev ir ar stampu štopēti rīklē, un tu tāpat to ignorēji un aizstāvēji savus dārgos adminus. Nē, nu tas ir forši, ka pastāvi par savējiem, bet nu tu to veselīgo balansu esi pārkāpis. Es domāju, ka šīs visas problēmas NAV iespējams salabot ar kaut kādiem konkursiem vai updeitiem, vai faking weba dizainiem. Tas ir attieksmes jautājums. 

Atceries, ka visu laiku viss bija +/- normas robežās. Krahs notika diezgan strauji - meklē nu, vecīt, kas nogāja greizi. Tikai neesi banāls pedālis un nevaino sūda kovidu par to, ka cilvēki vairs šeit nevēlas sēdēt. 

Ā, un vēl kas - paskaties, cik daudz cilvēku vārās čatā, kad kaut kas notiek. Paskaties, cik daudz cilvēku čatā vārās pēdējā laikā par to, kas notiek. Un tagad paskaties, cik daudz saturisku atbilžu ir šajā topikā. Es neesmu nekāds matemātiķis, statistiķis un vēl kas tur - tu noteikti to lietu pārvaldi labāk, bet lieta ir skaidra - cilvēkiem arvien vairāk ir vienalga, kas šeit notiek. Jo cilvēki saprot, ka tiks ignorēti un pazemoti. Kā jau teicu - varbūt 13gadnieks to ir gatavs pieciest, bet pieaudzis cilvēks ne pārāk. Secinājumus izdari pats. 

 

Tas arī viss. Vari izdzēst un nobanot. Paldies par uzmanību! :) 

EDIT: izlaboti vārdi un gramatika, kas nepareizi uzrakstīti niknuma fonā

- interesanti ka izklausās ka tu un daudzi citi esiet parliecinatska taja ka serveros un majaslapa dažreiz krītas aktivitate tikai vai ka galvenais iemesls ir tas ka kads no administrācijas kādu sodīja nepareizi. Man gruti sho komentēt, nu jo es pats esmu visas tas situacijas par kuram visi cepjas izmeklejis, ka arī ļoti daudz mazāk svaŗigu no kuram veido scenas, bet beigās 99/100 tajās atklājas ka lietotājs totāli pārspīlē, vai sagroza informāciju, vai grib lai to situaciju izmekle un diskute par to ka nedeju no vietas pa 14 stundam diena ar visiem pēc kārtas, tā vietā lai precizi nostādītu faktus kurus var pieradit un vnk izsecinatu kas būtu šajā situācjā labāk. Es nemācēšu pateikt kā man reaģēt uz tevis teikto, es zinu ka tev piekrīt liela daļa foruma lietotāju, bet man interesē galvenais - kādu risinājumu tu piedāvā? un es nemekleju kaut ko brutālu.

Man ir lielas aizdomas ka ja nebutu shis problemas, tad butu kaut kadas citas, jo lietotajiem ir dazreiz gandriz lidz apsestibas limenim vajadziba atrast kadu ko vainot visā un ja nav periodisku scenu, tad paliek garlaicigi. Tas ir neskaitāmas rizes pierādījies ka lietotājs izdomā ka grib saprast noteikumus pa savam, kaut precizi ir pateikts savadak un neskaidribu gadijuma ka vienkarshi japaprasa - ta vieta visa tiek vainota administracija... un loti lidzigi ir ari tajas 99/100 sudzibas kad beigas apkopo realos pieradijumus, un beigas rodas iespaids ka vnk "no manis sagaida ka es piekritishu vairakumam jo tas ir vairakums un man jaieklausas lietotajos, nevis ka man pasam ir jaizanalize kas taja situacija butu pareizi"

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 14. septembrī, 14:03.

Parakstu taisīja Mendija.

 

SniegaRausis
Jauniņais
Rausis
450 atbildes forumā
Online: 11d 2h 35m
Redzēts 2021. gada 22. maijā, 15:20
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 22. jūlijā, 17:41
1
post

Pēdēja laikā diezgan bieži ir tā ka dd2 serverī ir ap 24 spēlētājiem, tad ienāk kāds ****rs kurš spamo ka vajagot cilvēkus priekš gatera un lai iet teamspeak , tālāk savācas tur 10 spēlētāji priekš tā sū#a gatera un tad serverī no 24 spēlētājiem paliek 14 un tālāk jau daudzi pa vienam iet off jo nav vairs interesanti. Tā tas vairākas reizes dienā notiek, ā un vēl protams ir reizes kad pusei nokrašo un rezultāts tas pac.

- tada lietotaju "cirkulācija" skaitas normala paradiba.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 14. septembrī, 14:05.

 

aimbatten (;
Lietotājs
jančiks
541 atbildes forumā
Online: 9d 23h 15m
Redzēts 11. februārī, 01:49
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 23. jūlijā, 12:21
0
post

Par gatheriem atbildēšu šim jaunajam cilvēkam es, jo es tos atkal aizsāku ar puba palīdzību. 

Viss ir pavisam elementāri - noteikumos rakstīts "Nedrīkst reklamēt citus projektus", mēs serverus ņemam no KICK.LV, arī teamspeaks ir KICK.LV. Robežas pārkāptas netiek. Tas, ka kāds ienāk pubā un uzjautā normāla līmeņa šāvējiem, vai nevēlās uzspēlēt gatheri (5x5) un tie atnāk, neko ļaunu nenozīmē. Tāpat pubam jau ir pienācis RIP pēc skaistajiem, nepamatotajiem baniem un foruma attieksmes. 

Ja administrācijai ir kādas problēmas ar šo, tad paziņojat, gaidīšu. Arī izmainat noteikumus, pievienojat kko par šo, lqai nebūtu pēc tam nepamatotu banu :) 

EDIT: 

Par tēmu - kick.lv CW serveros boxi ir vēl šausmīgāki nekā pubā. Varu iemest demo failu, vai mazu videoklipu, kurā redzams, ka AFK stāvošam cilvēkam, kuram tiek šauts pa galvu - nekas nenotiek, līdz tiek iztērēta visa aptvere. 

- serveros ir kāda cita problēma tam ko tu apraksti. Tu runā par bagu kurš ir aprakstīts daudz kur internetā ka hitbox vispār iekarās kad atdzivojas un dazreiz ari kad pietupjoties uztaisa paris kustibas pec kartas, tam nav fix un tas ir visos serveros un vienmer ir bijis visos serveros. Kicka serveros ir kaut kada cita problema, kurai nav sakars ar sho.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 14. septembrī, 14:07.
Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12829 atbildes forumā
Online: 264d 22h 35m
Redzēts pirms 56 minūtēm
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 08. septembrī, 00:09
0
post

20. jūlijā topiks izveidots...

Kas no tā paveikts? Nekas. Lietotāju vēlmes uzklausīji, kas no tā tika izdarīts? Nekas.

- atvaino ka meginaju palidzet un izprast lietotajus

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2020. gada 14. septembrī, 14:07.
mid.
Jauniņais
5 atbildes forumā
Online: 5d 11h 0m
Redzēts 2021. gada 01. novembrī, 23:40
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 04. oktobrī, 23:58
0
post

Manuprāt jāveido kkādi turnīri, protams nevis vienreiz, bet regulāri ar vērtīgām balvām.

Pieļauju, ka arī statistika spēlējot būtu nozīmīga, ja cīnītos par kādu vērtīgu balvu utt.

Kick merch, nezinu ir nav, neesmu skatijies vai redzējis (šis slikti no biznesa viedokļa, ja ir pieejams merch, tad man to nevajadzētu neklēt, bet portāls pats to kkā aktualizētu)

Taisot kkādus kick festus, nez gan jau kkas ir bijis, bet regulāri un pārdomāti, tikšanās klātienē, kaut kādā veidolā, nez, kick airsofts, paintbols, lazer tag utt. 

Svarīgākais ir dažādus ķēdes posmus savienot, iedot tiem vērtību, lepoties, dot sajūtu, ka tu esi viens no ( nu vismaz savā laikā atceros tā bija cool lieta).

Pēdējo reizi rediģēja mid., 2020. gada 06. oktobrī, 21:26.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0