bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
5
3
topic
Empress @ JB
༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 2m
Redzēts 24. aprīlī, 21:13
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 15. augustā, 23:49

Pieteikums:
1. Empress 
2. https://www.kick.lv/cs/stats/hl…=1413287 

 
Prasības:
1. Kopš pēdējā rr - ~330  
2. 21 gads 
3. Adminēju burtiski tepat, bet laikā, kad biju stipri virs vidējā stresa līmeņa, tāpēc neizturēju; kā arī pāris ārzemju - pamatā krievu - serveros.   
4.1.

Ir tikai 3 admini un viens no viņiem ir patiešām aktīvs un nopietni pieiet kārtības organizēšanai tur - tas ir knave (kaut arī viņš ir ar saviem mīnusiem). hvz īsti neņem nopietni to kas tur notiek... itkā spēle, itkā nē... bet adminēšanu no viņa puses dikti daudz redzējis neesmu... vienu brīdi arī spēlējās ar akonk pieejām konkursu laikā (konkrēto demo neesmu saglabājis). Viss tas pats attiecās arī uz Blackghost pa lielam. Tāpēc, man nav skaidrs kāda sakara pēc viņam ir pastāvīgais acc tad, kad viņam neatbilst vairums prasību, kā arī viņš ir diezgan emocionāls pēc dabas, ko varēja secināt vēl pirms viņš rakstīja pieteikumus free acc topikā vairākas reizes - viņam ir tieksme braukt augumā situācijās, kad tas nebūtu jādara, kā arī tendence nezināt noteikumus. в общем šis uz (?) zīmes.
5.Forumā ir jābūt iegūtam statusam LIETOTĀJS 
6.  Jābūt mikrafonam 

7. Jābūt sasveicināšanās tēmai forumā te
8.   Jābūt labai aktīvitātei forumā  esmu on principā katru vai katru otro dienu šeit, par spīti tam, ka nav daudz ko darīt uz vietas, šad tad organizēju mini-konkursus, kā arī esmu ieguldījis projekta attīstībā kā minimums 100 €.


9. neuzskatu, ka par mani kā par spēlētāju tur jebkad ir bijušas nopietnas sūdzības, kurās varētu redzēt tā itkā es patiešām un apzināti pārkāptu noteikumus. Kā arī reāli, noteikumu ir tik daudz, ka nevar izveidot katrai unikālajai situācijai universāli - visiem pieņemamu - reakciju.

sūdzības kā par test adminu - jā, tur bija padaudz, bet tas manā iztēlē bija banāli, jo tur katra otrā sūdzība bija no cilvēka, kurš pašlaik ir banots permā un pastāvīgi maina IP, un pastāvīgi centās atrast pie kā piekasīties; rezultātā, tas gūlās diezgan smagi uz maniem nerviem, tāpēc uzskatu ka tamdēļ pamazām zaudēju savaldību. Cita starpā man uz to brīdi bija studijas un eksāmeni, kas vēl vairāk uzsita stresa līmeni. Ok, atzīstu, bija pāris pamatotas sūdzības arī, kurās es nedaudz pāršāvu pār strīpu un tiku attiecīgi sodīts.
 

10. tā pagrūti viennozīmīgi teikt - kaut arī tur ir trīs admini, tikai viens no viņiem tā patiešām lieto smadzenes un ņem nopietni tur sev uzstādītos pienākumus, bet tajā pat brīdī ir viņam bijuši gadījumi, kad viņš vai nu nav bijis skaidrā, vai arī vienkārši čakarēja cilvēkus, piemēram, izdomādams savus noteikumus. Kā arī, uzskatu viņu par riktīgu liekuli, kurš momentāli sāks dirsties ar kādu citu, ja viņam šis cilvēks nepatīk tāpat vien (piemēram, mani) kaut arī viņu tas personīgi nemaz neskar, vai arī ja kautkāds sīkums tur neabilst viņa mērauklai. Citādi, nav tā, ka viņš būtu bijis bez uzmanības projekta vēsturē kopumā - savulaik ticis banots permā no foruma un daļa no tā laika dabas viņam vēl arvien ir saglabājusies, ko var ik pa laikam redzēt čatā, arī topikos, līdz ar ko viņš ik pa laikam strīdās, bet par spīti visām stulbībām, kas viņu raksturo, viņš arī laikam izceļās vairākos amatos. vāŗdu sakot, man domas par viņu ir mainīgas.

tāpēc uzskatu, ka esmu diezgan chill salīdzinot ar viņu, bet ar nosacījumu, ka cilvēki reāli ir gatavi spēlēt pēc noteikumiem. Ja sadaru kautko nepareizi, parasti cenšos kompensēt savas izdarības.

Tāpat, vienmēr esmu bijis tikai par un atbalstījis to, ka jb tiek spēlēts kā jb, nevis kā pubs  vai dd2 - t.i. cenšos ierobežot fragošanu, jo vēstures pieredze serverī ir rādījusi, ka pēc tam kad sākas fragošana, pāris minūtēs iztukšojas serveris un no tā gandrīz vai slikti paliek.
11. daži topiki ir ''out-dated'', bet tāpat savulaik bijuši pārkāpumi ( jo bija prestatā noteikumiem uz to brīdi)

1, 2, 3, 4. pamata sajēga principā ir.

 

(ja šis topic tiks aizslēgts bez rūpīgas teksta analīzes, es būšu reāli vīlies augstākstāvošajos)

manas personīgās atbildes uz postiem:

 

#1 lakkijs - neobjektīvs posts. Situācija ir mainījusies gandrīz pa pusgadu - uzsvērt, ka esmu neaktīvs tad, kad tu pats esi uz pusi neaktīvāks pēc pēdējā rr ir vienkārši... vāji... cmon nu, saņemies;

#2 malbaro - nē, es reāli spēlēju, bet tu nebiji on uz to brīdi, kad es biju on kopā ar duci citu cilvēku, kā arī konk laikā

#3 knave - jau paredzēju, ka sāksi braukt augumā un melot par manu aktivitāti tur. ļoti ceru ka tavs pilnīgi subjektīvais (un neobjektīvais) viedoklis tiks ignorēts, jo tu vispār nemainies webā. Tevi maina tikai katrs jaunais statuss, pēc kura tu skrien, bez viņiem tu jau sen šeit neatrastos. Varu arī nosaukt visus momentus, kuros tu nomelnoji projektu, krietni mazāk ieteikdams kautkādas izmaiņas, kuras nav saistītas ar jb. tu esi vienkārši pretīgs cilvēks bez intelekta un saprāta. Kā arī, tu neesi spējīgs uzrakstīt nopietnu pieteikumu, jo tev ir kauns par sevi. es rūpīgī iegaumēju galvenos kick notikumus un perm banus, tāpēc es uz tiem vienmēr atsaukšos. Vismaz atšķirībā no tevis, neesmu nolaidies tik zemu, ka man būtu jāiet permā no weba.

pietiek ar šo miskasti, izaudz vienreiz, nevis pastāvīgi nomelno visu un visus, kas nav tavā gaumē, objektīvi neizvērtēdams situāciju.

 

Pēdējo reizi rediģēja ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, 2020. gada 16. augustā, 13:06.

𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼
Lietotājs
|𝐀𝐮𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭ā𝐭𝐞|
lisais
484 atbildes forumā
Online: 21d 2h 7m
Redzēts 26. aprīlī, 15:24
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 16. augustā, 00:06
0
post

ANTIDEPRESANTS, pēdējā laikā vispār serverī tevi neesmu redzējis. Nav nekas konkrēti pret tevi,bet vienu acc jau pazaudēji un arī jb serverī,so nebūs.

Sexy Booty GIF

malbaro
Lietotājs
Skillārs*
1106 atbildes forumā
Online: 56d 10h 11m
Redzēts 27. aprīlī, 23:40
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 16. augustā, 00:10
1
post

Anti, šobrīd JB admini nav vajadzīgi vispār, aktīvs tu vispar neesi, tu biji admins, nu kur tad viņš palika?

pēdējas 4dienas ko nospelēji, vai tiešām nospēlēji, vai vienkārši bisk stundas uzsiti?

te vienkārši smird, pec pakaļ skriešanas statusam.

ja nu tevi tiešām pieņēms, es esmu par visiem 100% parliecināts ka tu nebūsi aktiivs.

Pēdējo reizi rediģēja malbaro, 2020. gada 16. augustā, 00:15.

Dzonis
Lietotājs
Kastracija_BMW X5
758 atbildes forumā
Online: 29d 14h 12m
Redzēts 2023. gada 30. jūlijā, 00:34
Pievienots, 2020. gada 16. augustā, 12:12
3
post

Man jau patìk šitie jb admini es tur pusi no jaunajiem esmu apmacijis..Bet nu jaa.Lielaka daļa prosta man prasija visas komandas.Jo redz paši nezinja.un tgd dirš par Empresu.Kurš ir labs admins.Tikai ar saviem putniem.Rec.

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Dzonis, 2020. gada 16. augustā, 12:18.
knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts 24. aprīlī, 13:50
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 16. augustā, 12:33
0
post

Hahaha hahaha tu un admins atkal? Vecīt tu neesi aktīvs, tu nevari savaldīties, tu visu laiku brauc visiem augumā. Kad biji admins blatoji ar viņu, sodiji par katru uzbraucienu virsū nepamatoti kikoji ārā un bla bla bla. Atkal piesakies lai atkal atteiktos no admina. Ir labāki kandidāti par tevi.

 

Antirekomendācijas

 

​​​​​​Vecīt ko tu tur murgo? Savā topika uz edit postiem. Tu visu uzrakstiji pretistiski sev. Karoč paspēlēji 4 dienas lai tikai pieteiktos par adminu un tagad tu pats melo par savu aktivitāti un pieteikumu.. 

 

​​​​​

 

Pēdējo reizi rediģēja knejvs, 2020. gada 19. augustā, 08:27.


tenblunt
Jauniņais
♛Pothead♛
856 atbildes forumā
Online: 161d 4h 45m
Redzēts pirms 51 minūtes
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 16. augustā, 12:38
1
post

REC Empress MVP :D Mākslinieks uz test stadiju un tad domās vai vajag

MAIZE.
Jauniņais
☆☆☆
200 atbildes forumā
Online: 48d 6h 49m
Redzēts 25. februārī, 20:34
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 19. augustā, 07:12
0
post

Poniju karalienei vjg uzlabot profilu ar statusu hmmm, well why tf not

Rec, ja tas kautko mania 

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 19. augustā, 11:51
0
post

Pēdējā laikā, visiem piekasies par visu. Ņem vērā cilvēku teikto, labojies un mēģini nākošreiz.

Atteikts.

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0