bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
13
9
topic
Dinč bans pls?
Venta
Seržants
V.I.P.
4589 atbildes forumā
Online: 393d 11h 52m
Redzēts 12. februārī, 21:15
Pievienots, 2021. gada 08. februārī, 21:16

Attēlu rezultāti vaicājumam “Ban hammer”

Labdien, labvakar, labrīt, hz kāda jums šī diena.

Nāku pie jums ar tādu aptauju, cik no jums gribētu dinču banā un kāpēc?

Manās acīs smags gadījums, tiešām kkas jādomā :c

Apakšā uzrakstat kāpēc negribat viņu te redzēt, paldies jau iepriekš :)

Strelnieks.
V.I.P.
1252 atbildes forumā
Online: 139d 20h 45m
Redzēts 7. martā, 10:08
Pievienots, 2021. gada 08. februārī, 22:06
2
post

Pilnībā piekrītu Devilam, jo...

Slinks palicis. 

Riteni pametis, mašīnu nopircis.

KrievuJakudza
Jauniņais
𝕲𝖍𝖔𝖘𝖙
1119 atbildes forumā
Online: 25d 0h 57m
Redzēts 2023. gada 04. aprīlī, 00:12
Pievienots, 2021. gada 08. februārī, 22:07
5
post

Man vienīgajam liekas, ka šis topiks un vispār heits ir lieka laika tērēšana? Jo nu nopietni jebkurš kicka var nobloķēt cilvēku kurš nepatīk un viss būs ok. 

 

Es jakas nēsmu neviena pusē, vienkārši izteicu savas domas par visu šo.

Pēdējo reizi rediģēja KrievuJakudza, 2021. gada 08. februārī, 22:35.
Mežpils
Lietotājs
HaTeR HaTeR
2470 atbildes forumā
Online: 48d 15h 13m
Redzēts 6. aprīlī, 15:08
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 08. februārī, 22:14
2
post

Mans viedoklis???

Te 50-60% līdzigi brīžiem uzvedas ,kāds kādu nodirš vai draud utt. Katrā ziņa Mēs paši neesam labaki... 

Topiks huiņa.

Agneshuks
Jauniņais
1639 atbildes forumā
Online: 125d 23h 33m
Redzēts 26. martā, 17:35
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 08. februārī, 22:19
0
post

Noteikti pret!

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12161 atbildes forumā
Online: 455d 7h 6m
Redzēts pirms 59 minūtēm
Pievienots, 2021. gada 08. februārī, 22:25
3
post

O, topiks, kur var izteikties.

*​​​​​​Neviens nekad nav sapratis, ko pie velna viņa šeit dara, ok sākumā saprotu, atnāca "padirsties" ar main kick cilvēkiem, jo mta kašķis bija, tas beidzās, viņa pilnīgi uzrakstīja mendijai atvainošanos, nepagāja pat nedēļa kā jau atkal šī Drama queen atsāka drāmas un kāpēc? Loģiski, jo viņai uzmanības trūkums tāpat kā bomžiem, kuri kāš naudu uz ielām.

*Papildus nervu bendēšanai  viņas hobijs arī ir baumas laist apkārt un tad izlikties, ka neko nav teikusi, kā visi lec viņai virsū, tā iet krist akasi pie kājām un sūdzās, ka visi ir ļauni pret viņu. :blablabla:

Cik ironiski, ka paši heiteru bariņš liek tikai par. Vai tiešām neesat peilnījuši šādu attieksmi, ja lienat iekšā manā privātajā dzīvē, sūtat draudu vēstules kā arī dažs labs draudu zvanus (nezinu kurš tas ir). Izsmejat manu izskatu regulāri, bet vai tad kāds cilvēks var mainīt savu izskatu, lai izpatiktu heiteriem? Jums pašiem viss ir perfekti savā izskatā?  Ar vairākiem cilvēkiem runājusi esmu privāti un bieži vien seko teksts, ka čatā no šīm pusēm esm padarīta par briesmoni. Jā, es nenoliedzu, ka esmu maita un diršos, bet šajā situācijā ar šādu heitu ir grūti palikt neiespaidotai un saglabāt vēsu prātu. Pēdējās dienās pat esmu ievērojusi, ka pat neesot čatā mani nodirš un tas liek jautāt - vai tad problēma ir manī? Kā arī neaizmirsīsim, ka ir opcija bloķēt lietotāju un jums nebūs vairs mani jāredz čatā<img class=" src="https://www.kick.lv/assets/img/emoticons/2/smile.gif" />

1. Cilvēkus nesāk heitot no plika gaisa, visi kickā ir heitoti, bet ar laiku pāriet, tu esi vienīgais izņēmums kick mūžā, kuru nevar neheitot, tava attieksme ir tik sasodīti briesmīga, ka tiešām dažkārt gribās ar autobusu pārbraukt pāri. (tas kā salīdzinājums :figa: )  Būtu sākusi mainīt savu attieksmi, būtu cilvēki beiguši heitot, bet ko tu dari? Tu tik turpini visu to putru vārīt un vārīt, protams, ka visiem tu esi apnikusi, pat pilnīgi mūsu nabaga Agneshuks  ir sākusi lamāties, jo tu pat viņai līdz kaklam jau esi.

2. Kā tu vari zināt, ka tieši no kick tev zvanās, varbūt tavi mta draudziņi zvanās, a tu vaino citus. Nepārliecinoties atkal d#rs.

3. "Izsmejat manu izskatu" A ko tu pati dari? Viena esot resna, otra lietojot pārāk daudz meikapa, u.t.t. Attieksme rada attieksmi, draudzenīt, tu nodirs citus, citi nodirsīs tevi, viens par visiem, visi par vienu. ;))

4. Tu pati sevi padarīji par briesmoni un maitu (tavi vārdi, tika citēts ) kā jau minēju, tu  un tava attieksme ir cancer , tie divi vārdi perfekti tevi noraksturoja.

5. Problēma definitely ir tevī un tu pati esi problēma, kad tu nebiji kickā, cilvēki pataisīja mazas drāmas un izbeidzās, atsēdēja blokus/banus un viss, pēc nedeļas draugi, a tevis dēļ, cik cilvēki nav jau sēdējuši blokos un banos, mani ieskaitot.  Tu esi kā velns, kas parausta cilvēkus aiz nerviem, lai "Aizsvilstos" , beigās tēlosi nevainīgu jēru un neko nezināsi, bet rezultātā tu esi tā sakne, kuras dēļ cilvēki sēž banos.

6. Bloķēšana nepalīdz, es tevi esmu bloķējis, bet triggero vien tava klātbūtne.  Nē, es neiešu prom no kick , šīs ir manas interneta mājas, tev šeit nav vietas, ej atpakaļ uz savu mta.kick.lv un netraucē mums dzīvot, netraucēsim mēs tev dzīvot. Gribi čatot ar saviem simp'iem? Sadod viņiem snapchat, ig, nr or whatever, lai raksta tev, bet nebojā cilvēkiem dzīves šajā komūnā, TEVI NEVIENS TE NEGRIB REDZĒT.

Eu jā, nenoliegšu, ka čatoju ar tevi, tiešām sākumā šķiti normāla meitene, nu kā jau visas kickietes, bet ar laiku sapratu kāda tu esi, it īpaši no malas skatoties, tad kad tu baumo, well ok, tagad nebūs saglabāti ss , kas tik teikts pirms mēneša/diviem, bet visi to var apliecināt, ka tāda tu esi. Nevajag tik noliegt to. Nesāc spraust tik tagad batonus, ka esmu tevi koļījis, es un mazais puisītis (nu tas Andža, kas tev rakstīja) iesmējām tik par tevi, neuztraucies, neesi manas uzmanības vērta. :shlop:

Lai vai kā, runājot par paša topika jēgu, nu par to banu, definitely esmu PAR banu, bet tas nenotiks, jo main kick nav tik zemu nolaidies kā mta, kur pietiks ar tekstu "jāiziet dinčai pabojāt nervi mta" , lai norautu perm ban. (rip Obijs, iedegsim svecīti [*] ) 

Esmu runājis par perm ban pirkšanu, bet nu tādas lietas arī vairs kickā nenotiek, tik tiešām žēl, jo šīs būtnes dēļ būtu vērts iztērēt naudu un neredzēt nekad vairs. 

 

 

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

MA1M
V.I.P.
gailis
1682 atbildes forumā
Online: 73d 14h 34m
Redzēts 24. aprīlī, 23:22
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 08. februārī, 22:29
2
post

ludzu nebanojiet vinu

SintijaL
Meitene zeltene
Veterāns
peļuks
7448 atbildes forumā
Online: 362d 15h 5m
Redzēts pirms 3 stundām
Pievienots, 2021. gada 08. februārī, 22:55
1
post

Noteikti PAR banu. 

Pati atzini,ka atnāci šeit ,lai drāmotu un visus kaitinātu,prococētu. Cs tu nespēlē ,nekad neesi spēlējusi. 

Mta tu esi moderatore,un mani nobanoji perm. ,jo es nespēlēju mta un veidoju konfliktsituācijas,bet tajā pašā laikā nāc šeit turpināt to visu. Redz mta jūs izdomajat savus noteikumus un darat ko gribat.

Tad varbūt tu arī varētu būt izņemums šeit? Jo ja labi gribētu un visi samestu uzņemtos skrīnus,tad būtu vesela grāmata iemeslam,lai tev iedotu banu. Un pilnīgi 0 iemesls ,lai tevi nebanotu. 

Ja tu teiktu ,ka neesi te ,lai provocētu un nenāc pēc uzmanības,tad ko te dari?

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 08. februārī, 23:07
0
post

Bērnudārzs... Ieradās audzinātāja. Garlaicīgs topiks, bet nu jūs centāties, kādi jaukumiņi. Tad nu tā, mani dārgumiņi.

Pateicoties šim topikam, tiek pieņemts lēmums izteikt liegumus - VentaSintijaLMENDIJA.Kiwi :]BlackBeats.

Ko tas nozīmē?
Tas nozīmē, ka VentaSintijaLMENDIJA., Kiwi :] un  BlackBeats ir jebkādā veidā aizliegts tiešā, vai netiešā veidā pieminēt Dinčaa. Kā arī Dinčaa ir identisks liegums uz iepriekš piecām minētām personām. Lieguma pārkāpuma gadījumā - 7 dienu atvaļinājums no foruma.

Veiksmi!

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0