bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Banu apelācijas / Ban appeal
5
0
topic
Unban apelācija.
⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 23m
Redzēts 18. aprīlī, 20:38
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 16. februārī, 23:17

1.******************************************** 
[CBAN] Tev ir bans no servera 
[CBAN] Vari sūdzēties : kick.lv 
[CBAN] Nobanotais nicks : lolwut? ( lolwut? ) 
[CBAN] Laiks palicis : Bans uzūžu 
[CBAN] Iemesls : wallhack ( de_dust2_snow ) 
[CBAN] Bana IP : 87.110.98.239 ( 87.110.98.239 ) 
[CBAN] Bana Steamid : STEAM_1 : 0 : 2137204437 ( STEAM_1 : 0 : 2137204437 ) 
[CBAN] Admins : Hybrid Minds 
************************************

2. https://www.kick.lv/bans/search/?ban_id=51510

3. demo - https://failiem.lv/u/g2yr28h3b
    SS - https://failiem.lv/u/ruyjsqyx6

4. Mani nobanoja, jo vairākas reizes šāvu caur sienām un admins padomāja, ka čeatoju. Ir redzami vairāki momenti pēdējās 5 demo minūtēs. Admins ilgi mani specoja, jau no mapes sākuma. Es adminam jau teicu, ka man tikai paveicās, bet tāpat nobanoja.

 

Pēdējo reizi rediģēja ⛔lolwut?, 2021. gada 16. februārī, 23:32.

Hybrid Minds
Biedrs
lelelelelekeke
11256 atbildes forumā
Online: 267d 8h 57m
Redzēts Vakar, 23:56
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 16. februārī, 23:28
1
post

Uzņēmu arī 3 skrīnus, tos ari pievieno, lūdzu! 

EDIT - momenti no manas puses:
* neizteikts moments, bet vienkārši neparasts gameplay (50/50)
** maza niansīte, kur varētu savilkt galus kopā.

!!! Viena lieta, ko uzreiz gribu minēt - tev nekad pricels nav nevienā konkrētā vietā, vienmēr visrandom vietās, kurās varētu būt (uz boxiem, sienām, kur neviens aizslēpties nevar), bet, ja tev ir wh, tad tā ir perfekta pozīcija, lai pārredzētu apkārtni, un ātri ar lielisku reakciju sāktu šaut pirmais, vai pat prefot! un tie nav 1/2/3 gadījumi - tie ir vairāki! !!!

3:30* - ejot caur midu caur ddoors, tu uzreiz skaties uz B, kur ir 1 enemy, kā arī tavējie, bet neviens peaks uz CT respu / A plant side pusi, pa taisno dur uz B, kur normāli, ja iegāji kā ķīlis iekšā pirmais, un redzot radarā, ka CT side nav neviens - acis tur tiks uzmestas 100%, protams, ja nav samesti smoke.
7:15 - nākot no A1 puses uz mid / 9nieku, pricels pa taisno tiek uzmests uz midu. Ok, pēctam iznāk viens no a2, kuru tu nošauj, bet pricels ir atpakaļ uz C / ddoors, kur tieši atrodas viens no CT! dīvaini, dīvaini.
9:20 - šeit viss fine, tu redzi no devenes, ka tur šauj, tiek nošauti tavējie, peč pāris sekundēm tu dodies tajā virzienā, bet izpīkojot shorta, tu uztaisi 1 lodes prefu, kur TIEŠI milimetrus aiz stūra ir enemy, bet tu laid savējos pa priekšu, lai kā otrais pieveiktu Sintiju, kura tur bija, kāpēc prefs, kāpēc uzreiz negāji pirmais? Enemy varēja atkāpties pa to laiku!
11:10** - esot A plantā, manāms prefs uz A1, kur varbūt enemy duckoja lai izmānītu ārā kādu, šeit var pozicionēt arī kā vēlās, jo pāris milisekundes vēlāk izpīkoja CT, bet tas ir moments, kru var arī defot pa a1, sooo.. nianse tikai
11:45 (1/4) - šeit man škiet interesanti tas, ka tu ejot pa longu, tev nav pricels nevienā noteiktā spotā. Kaut kur randomā uz kastes, ko jau minēju augšā, bet tā ir PERFEKTA pozīcija, lai redzētu, ka lejā pie A planta ir apple the fruit, kur bez maz vai tev ir tik sick reakcija, lai sāktu šaut pa viņu bezmaz vai pirmais.. Pricels nav ne tur, ne augšā uz A planta, ne pārbaudot reklāmu, nekur! nu tas ir tik liels mind fucks..
20:32(1/4)** - sākumā pricels uz A2, tad midā, un tieši pāris mirkļus vēlāk, no a2 iznāk enemy, kur tev diezgan quick reakcija atpakaļ uz viņu. Var jau būt, ka šoreiz te viss safe, bet nu, tas moments, ka no turienes sekundi vēlāk iznāk CT, šķiet interesants, bet šo vēl var norakstīt. 
22:30(1/4) - izejot no devenes/mida caur ddoor, pricels uz B loga pusi, kur CT ar awiku skatās cauri doors uz tuneli B, un tev pricels precīzi, PRECĪZI viņam virsū. Damn..
29:46* - ejot no longa uz A, tu uzprefo atkal uz CT respa pusi, tad pa boxu, kas ir pie mida tumsā. Vēlāk tu ej uz CT pusi ar nazi rokās (!!!), apstājies tieši pirms CT respa, lai šautu pa čali kurš ir iekš ddoor B ieejas, un beigās izrādās, ka CT ir viens enemijs? Nu kā var apstāties ideālā vietā, kur tevi neredz, un tad šaut pa to CT, kurš bija respā? ļoti, ļoti aizdomīgs moments manā izpratnē.
36:15* - no tuneļa skatoties platformu iekš B, pricels uz lielās kastes, no kuras sekundi vēlāk izlien Pižiks. itkā def spots, bet tomēr, timings ir krasava.
56:20* - šis ar šķita interesanti, ka sākot iet A2, tavs pricels jau caur ddoor ir perfekti virsū 101fps, kurš ir tieši tajā lokācijā lai ar ak47 tīrītu a2. hmmm...
59:32 - lielisks moments. uzplantojot c4 A plantā, pirmais prefs aiziet pa čali, kurš skrien a2 (ok, viss safe, dzirdēt varēja viņu, ka nāk), bet tad, momentāli prefire iz kāsi, kurš vēl pat nav izpīkojis no kastes shortā ar awiku? Rly? 

Visā visumā, skatoties noteikti ar palīgprogrammām ,varētu izzīzt vēl momentus, bet šie ir tie, kuri man personīgi iekrita acīs. Un te es skatījos ar tīru galvu un sirdi, ja es kļūdītos - bez problēmām atbanotu, un atzītu savu kļūdu, kā arī nevelkot nekādas paralēlas ar awp turnīru.

Lai tālāk domā citi, ko darīt, jo es nevaru teikt gala vārdu, par cik esmu tas, kas Tevi banoja. Paldies.

Edit: man galīgi neuztrauc tas, vai tu esi čītojis awp turnīrā vai arī neesi. Viss, ko esmu šeit uzrakstījis man škiet pietiekami aizdomīgs, un ja man dotajā momentā būtu vairāk brīvā laika, es arī izietu cauri HLTV demo, kur tevi specoju zem cita nika. Pieredzējis esmu, vai arī neesmu, par to nav stāsts šeit. Ja arī tev nebūtu bijis diskābelis uz awp turnīru es tevi visticamāk specotu, kas novestu pie tāda paša iznākuma.

paldies par viedokli, ja nekā nebūs - atvainojos savlaicīgi! 

Pēdējo reizi rediģēja Hybrid Minds, 2021. gada 17. februārī, 16:47.
⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 23m
Redzēts 18. aprīlī, 20:38
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 17. februārī, 14:07
0
post

3:30 - def move, manējais šauj uz ct/A side pusi, un es vienkārši pārskrienu pāri čekojot B, no manas pozīcijas būtu stulbi čekot ct, jo atklājos pret B.

7:15 - īsti nesapratu domu gājienu, pirms tam es pašāvu čali midā, iespējams tāpēc arī pirmais bij ko skatījos mid, bet tur jau neviena nemaz nebija, nošaujot a2, čēkojot mid gāju atpakaļ.

9:20 - skrienot pa a2 dzirdēju, ka kāds tur ir, izšāvu vienu lodi, tur pat viņa tuvu nebija, manējais sāka iet, es pakaļ...es pat viņu neredzēju, kad šāvu, vienkārši raidīju lodes tajā virzienā, randoms.

11:10 - hz kas tas ir, esmu midā

11:45 (1/4) - varbūt tu pamanīji to ka es nekad nečekoju to reklāmu? Mērķis atrodas starp abām pozīcijām, lai paspētu reaģēt uz abām. Reakcijas tur nekādas nav, čali redzu stabīli 1 sec, pat mērķis sākumā gāja pa labi, iespējams gribēju čekot ko citu, hz un tad tik sāku viņu šaut, par kādu reakciju iet runa?

20:32 neesmu visu čītu eksperts, šaubos ka caut to sienu iespējams redzēt pretinieku, lai laicīgi skatītos uz viņu un reakcijas tur atlak nav  nekādas.

22:30 - šāva no tā rajona, skatījos aptuveni uz to pusi, mērķis bija uz viņa pusi, bet ne precīzi uz viņu (pirmais moments kad mērķis aizdomīgi atrodas uz pretinieku)

29:46 - par čali ct infa nebija, vienīgais neizskaidrojams brīdis, kad es prefā paņemu ieroci neredzot čali durvīs un mērķēju, bazara 0, apstākļu sakritība.

36:15 - B side šaudījās vienkārši izskreju ar mērķi uz kasti un pēc tam izsrkein pretinieks, ja man būtu tāda sick reakcija par kuru gāja runa momentus augstāk, es nesāktu viņu šaut pēc 2 sec, bet gan uzreiz kā izskrienot ar mērķi uz kasti, jo nevar paspēt noreaģēt, ka viņš ir aiz kastes nevis pie kastes.

56:20 - def čeks no a2, lai izskrietu durvju šķirbu un redzētu kreiso pusi, ja es būtu uz viņu skatījies tad būtu šāvis kad ieraugi, nevis laidis garām, cmon..

59:32 - mamka pateica, ka a2 pretinieki sāku šaut tajā virzienā, pretinieks bija tuvu bet ne priekš momenta kā tu piefiksēji, ka tas ir pref. Nošaujot pirmo turpināju tapot tālāk tur izrādījās bija arī otrs. Šādu momentu manliekas bij daudz, kad es tapoju def vietas...

 

Runājot par manu pricelu, tad tāds ir mans spēles stilks, es brīžiem varu skatīties sienās un random vietās, jo tajā brīdī čekoju kādu pozīciju ar acīm nevis mērķi vai arī skatos čātā, kā arī turu mērķi tādā augstumā ja nu pretinieks izskrien no vairākām pozīcījām un es spētu noreaģēt.

 

P.S. Balstoties uz taviem momentiem noprotu, ka bans tika uzlikt tikai pēc 2 aizdomīgiem momentiem, tas tavuprāt ir normāli banot pēc 2 momentiem? Nekā personiga, bet tas neizskatās pēc pieredzējuša admina rīcības, tomēr vairāk gribas ticēt, ka tas ir saistīts ar awp turnīru un tā doma ka es čītoju nepameta tavu prātu, bet tās protams ir manas domas. ;)

Pēdējo reizi rediģēja ⛔lolwut?, 2021. gada 17. februārī, 14:13.

KrievuJakudza
Jauniņais
𝕲𝖍𝖔𝖘𝖙
1119 atbildes forumā
Online: 25d 0h 57m
Redzēts 2023. gada 04. aprīlī, 00:12
Pievienots, 2021. gada 17. februārī, 20:57
1
post

Bans pamatots.

 

Slēgts.

 

Brīdināts. (c) akasi

Pēdējo reizi rediģēja akasi, 2021. gada 17. februārī, 20:58.
sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 18. februārī, 12:39
0
post

Bija 2 momenti, no kuriem viens bija maksimālais stulbums, otrais aizdomīgi.

Pirmais moments, viņš nav Hybrīda sarakstā, 9:35, iziet tik retardiski šortu neuzmetot aci zosij, bet tēmēt uzreiz saitā. Tas bija neloģiski.

Otrais moments, 29:46, ejot pirmo reizi longā, tēmējot uz CT bāzes pusi, kā parādās kvadrāts notiek kaut kāds micro fliks, uz 1/4 ļoti labi var pamanīt, kas liek domāt ka tu, lolwut, domāji ka viņš iet pa slīpo augšā, un tā apstāšanās pie CT bāzes, nu pieņemsim, PIEŅEMSIM.

Visi pārējie momenti man nelikās vispār nekas īpašs, varbūt esmu novecojis un ierūsējis. Ja būtu vēl viens šads moments kā otrais, tad tur gabella.

Kā jau Hybrids teica, tu esi viņa pirmais, viņš atvainojās savlaicīgi.

 

 

 

 
Savukārt...

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0