bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
24
7
topic
Tas ira kiks kiks kiks
Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 21. maijā, 23:00

Sveiciens visiem jawkajiem,forshaaajiem kikeriem. Sen neesmu neko jaunu rakstījis, tad nu, kaut ko uzskribelēšu, okey? Savādāk Jūs te pārāk mierīgi, ja neskaita dažus "policistus" čatiņā.

 

Tad nu, man te mazs info par dažādiem kika notikumiem, kam svarīgiem, kam ne tik ļoti, bet kādam varbūt kiks ir visa dzīve? Ļoti iespējams. Un vēl viens svarīgs info,kamēr Dž Depiņam aka Džekam Sperovam ir tiesas lietas, rumam ir normāli skidoni veikalos, iesaku. Pats pagrābu kapteini, iet jau uz beigām, bet ir tak sestdiena... šovakar drīkst. 

 

Nu, ko... Piržu ārā. 

 

Aktuālākais notikums laikam ir ''Dzejo'' konkurss šobrīd, par kuru čatā notiek diskusijas katru mīļu brīdi. Pat kad es izlēmu nobalsot, dabūju virtuālu pi*duļeeeeei. Protams, par maniem balsošanas motīviem Jūs neko nezinat,tādēļ nav ko braukt man virsū. Paldies.

 

Tā nu ir sanācis, ka mūsu kick dzejnieks Hybrids Minds šajā konkursā vienmēr ir ļoti pārliecināts un lepns par sevi un savu dzeju, taču šoreiz viss ir iegrozījies citādāk un viņš nav vadībā. Kā tā? Jo lietotāji ir izvēlējušies balsot par citu dzejoli, nevis viņa!  Vai spējiet ko tādu iedomāties? Pats ķēniņš ( ne jau tas Ķēniņš kurš Latvijas izlasē) Hybrids!!! Jā, viņš ir nosēdināts uz rezerves soliņa un tieši šis ir iemesls visam haosam forumā. Ja no 20 balsotājiem - 15 būtu balsojuši par Hybrid , tad viss būtu bijis bumbās un tauta klusētu, taču tā kā visvairāk balsis ir par citu dzejoli - tā noteikti ir sazvērestība, sadarbošanās un nelegālas darbības un tagad ir jāpieprasa konkurenta diskvalifikācija, jo kā gan citādi Hybrid Minds tiks pie cimdiem un Stenlija kausa? 

 

Bet ziniet, kas šajā visā ir visironiskākais? Tieši Hybrid Minds ir tas kick'a lietotājs, kurš patstāvīgi organizē pats savas balsis! Un kā viņš to dara? Nu, kā lai saka, katrām attiecībām dzīvē ir nozīme, vai ne? Vai tās ir draudzīgas - vai arī romantiskas. Tad nu, Hybrid Minds ne mirkli nekaunas izmantot šo iespēju savā labā un palūgt savai dāmai vai draugiem par viņu nobalsot! Tas pats , protams, attiecas arī otrā virzienā. Hybrid prot mistiski arī uzminēt savas dāmas un draugu dziesmas, bildes, zīmējumus vai ēdienus! Man šķiet,ka ar šādām spējām viņam noteikti vajadzēja pacelt visus ''Sixth Sense'', ne? Jūs varētu mani censties izlabot un bļaut, ka tā nav, bet konkursu posti pasaka visu manā vietā!  

 

Šeit būs daži piemēri:

1. https://www.kick.lv/forums/topi…-18-balsosana/

2. https://www.kick.lv/forums/topi…f-galerija-32/

3. https://www.kick.lv/forums/topi…-20-balsosana/

4. https://www.kick.lv/forums/topi…-19-balsosana/

5. https://www.kick.lv/forums/topi…f-galerija-29/

6. https://www.kick.lv/forums/topi…s-galerija-36/

7. https://www.kick.lv/forums/topi…f-galerija-25/

8. https://www.kick.lv/forums/topi…-19-balsosana/

9. https://www.kick.lv/forums/topi…-11-balsosana/

10. https://www.kick.lv/forums/topi…-15-balsosana/

11. https://www.kick.lv/forums/topi…-22-balso-ana/

12. https://www.kick.lv/forums/topi…u-galerija-29/

13. https://www.kick.lv/forums/topi…u-galerija-28/

14. https://www.kick.lv/forums/topi…0/?post=487386

15. https://www.kick.lv/forums/topi…2/?post=510408

16. https://www.kick.lv/forums/topi…-16-balsosana/

17. https://www.kick.lv/forums/topi…me-konkurss-5/

18. https://www.kick.lv/forums/topi…me-konkurss-6/

19. https://www.kick.lv/forums/topi…s-frazes-11/#3

20. https://www.kick.lv/forums/topi…s-frazes-13/#2

21. https://www.kick.lv/forums/topi…mp;post=577068

22. https://www.kick.lv/forums/topi…4/?post=575698

 

Te nu laikam ir domāts ielikt otrajā vietā, nu tā, lai mazāk aizdomīgi: 

 

23. https://www.kick.lv/forums/topi…9/?post=550231

24. https://www.kick.lv/forums/topi…0/?post=555730

25. https://www.kick.lv/forums/topi…4/?post=523202

26. https://www.kick.lv/forums/topi…7/?post=541746

27. https://www.kick.lv/forums/topi…-12-balsosana/

28. https://www.kick.lv/forums/topi…u-galerija-29/#14

29. https://www.kick.lv/forums/topi…anas-frazes-7/

 

Un te būs tā, pa čomisko:

 

30. https://www.kick.lv/forums/topi…-18-balsosana/

31. https://www.kick.lv/forums/topi…-balsosana/#10

32. https://www.kick.lv/forums/topi…-18-balsosana/

33. https://www.kick.lv/forums/topi…-16-balsosana/

Ā, un ņemiet vērā, ka tie ir tikai piemēri no pāris konkursiem. Gan jau ir vēl kāds, kurš šoreiz netika pačekots. Kā arī, ļoti svarīgi ir saprast, ka postos redzami ir tikai tie gadījumi, kuros Hybrid ir ticis top3!  

 

Runājot par kick'a pārīšiem, ir dikti forši, kad šeit tādi ir un var pavadīt savu laiku kopā arī forumā, taču žēl, ka ne visiem ir izdevies šeit par to nedabūt banu strikto noteikumu dēļ par citu cilvēku profila izmantošanu. ( btw, R.I.P. Sigona un viņas vīra profili)  

 

Atcerieties lielo trakumu, kad izrādījās, ka DarkPrincess un KK izmanto viens otra profilus, būdami abi administrācijā? Jā, toreiz bija traki, visi gribēja, lai soda viņus par šādu rīcību, jo izmantot cita cilvēka profilu ir kategoriski aizliegts un tas ir kā stingrs noteikums kick'ā taču.  Es pat brēcu kā sazin kas, jo gribēju beidzot uzzināt vai čemim ir olas, un uzzināju... (Neteikšu vai ir) #nohomo btw

 

Redziet, izskatās, ka šis noteikums neattiecas uz visiem! Tā nu mēs nonākam pie mūsu saldā pārīša akasi un skyyas. Super jauki, ka viņi ir atraduši savu ceļu viens pie otra, vai ne tā? 

 

Problēma gan parādās, kad akasi neprot nodalīt privāto dzīvi no foruma noteikumiem un viņa dāma vēsu prātu čatā var pajautāt moderatoru, nu tā, aši uz 2min, lai noslēgtu ''Atrodi bildē'' konkursu. Kur ir svētie kick'a noteikumi tagad? Spriežot arī pēc pārējām skyyas darbībām forumā - vai skyya ir jaunā moderātore tikai administrācija to ir aizmirusi mums pārējiem pavēstīt?  

 

Ā, rēcīgs faktttts – Vai ievērojāt, kurš skyyas veidotajā konkursā ''Atrodi bildi'' visvairāk objektus atrod un visvairāk naudiņas nopelna? Vai to, ka skyyai padodas uzminēt akasi veidotā Guess Celebrity cilvēkus? Skyya pat atrod Devila ''Atrodi webā'' dotos tekstus visātrāk. It īpaši tos, kas ir akasi veidotajos topikos. Apbrīnojami!  

 

Noslēgumā vēlos pateikt, ka pārīši ir forši, taču vai sen nebija laiks aizliegt šāda veida balsošanu vienam par otru? Un nevis vienkārši topikā pierakstīt, ka nedrīkst tā darīt, bet TIĒŠĀM aizliegt. Attiecīgi, ja ir pāris, tad uzzināt, kurš ir partnera darbs un nebalsot par to? Tieši tas pats ar konkursiem, ja viens rīko - otrs nepiedalās un viss!

 

 

 

Turpinot par konkursiem.... Kā jums patīk, ka cilvēki, kas no administrācijas ir aizgājuši (Jā, KK ir prom un akasi ir jaunais priekšnieks, kurš Chemiju zem tupeles varēs pasviest)  aizliedz rīkot foršos, konkursus, kuros visi labprāt piedalītos? Piemēram, tagad ļoti aktuāla interese bija par PČH, taču to aizliedza rīkot, jo redz autortiesības. Nejau KK to pats ar savu galvu izdomāja. Tā ir lieta, ko var dara visā pasaulē, kad ir PČH. Visi liek likmes un cenšas minēt spēļu iznākumus. Kādas vēl autortiesības? Tieši tas pats stāsts ar ''Izroc Lādi'' . Nevar ne tādu, nelīdzīgu rīkot, kaut pati Princese ideju ir ņēmusi no spēles Battleship ar laukumu un šaušanu. Labi, ka ir vismaz Devils un Sintija, kas izdomā kādu jaunu aktivitāti forumā, citādi vecās labās atrakcijas nedrīkst rīkot, bet jaunu neko izdomāt ar nav tik viegli. Un pat, ja kāds izdomā ko, tāpat aizliedz to rīkot vai nozog ideju un uzrīko pati administrācija. Galu galā, kas gan notiktu, ja uzrīkotu kādu no šiem aizliegtajiem konkursiem? Kick'u tiesā iesūdzētu un rīkotājus apcietinātu? Haha 

Un tādas mazāk aktuālas vai nemainīgas lietas kick'ā - mūsu lielie CS:GO fc spēlētāji izrādās ir nelīdzsvaroti jaunekļi, kuri pazemo savas dāmas ikdienā un vaino pie katras fc kļūdas. Puiši, sāciet novērtēt savas dāmas taču, jo reti kura meitene spēj paciest tādu kretīnismu!  

Un kamēr vieni savas dāmas pazemo un neciena, ir Piziks un knejvs, kas lai kā arī censtos kick'ā dabūt kādu žubi, nu galīgi neprot to izdarīt. Mazās dvēseles ir aizvainotas pie katras cs čiepas, kas uzdrīkstas pateikt nē vai neizrāda interesi. Nē, nu traki, ka dzīvē neiet tā un arī virtuālajā pasaulē nav iespējas nevienu savaldzināt. Tā sāp, ka jāsāk visas atraidītājas saukt grēcīgos vārdos un visos iespējamos veidos jāatgādina par savu eksistenci, jo tomēr ir viegli aizmirst tukšas un vājas personas!  

 

Reāli, šajā topikā ir vairāk vārdi, nekā dažs un labs izlasa gada laikā, tādēļ - lēnām,mierīgi, nesteidzoties palasam,pabaudam :)

Īpašs šautauts tiem faniem kuri izlasīja visu. Respektt un uvažuha man. Pa lielam, mēs lielākā daļa cilvēciņu kuri cenšas domāt paši zinām to ka te notiek pilnīgs bērnudārzs, pareizi? Atšķirība ir - kurā pusē mēs nostājamies, kādu "pozu" ieņemam. Bet nu, izbaudat weekendu. 

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

Kikii.
Jauniņais
Meitene zeltene
755 atbildes forumā
Online: 92d 16h 56m
Redzēts 2023. gada 28. oktobrī, 22:07
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 25. maijā, 11:22
1
post

Nost ar adminiem un Chemiju,mani par īpašnieci!!! Parādīšu kur vēži ziemo!!!! 


 

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5484 atbildes forumā
Online: 351d 13h 26m
Redzēts pirms 10 stundām
Pievienots, 2022. gada 25. maijā, 22:37
2
post

RCHWZKY :

"Sarakstot tādu eseju" - nemaz tik liela eseja nav, citos topikos sanākušas lielākas. Izceltajos punktos esmu izteicies tik vienā otrā teikumā. Un galvenais atsevišķais punkts arī nemaz nav tik liels penteris.

"bet viedoklis pats par sevi ir huiņa" - kāda tad tur ir tā huiņa? Vari paskaidrot? .... ja Tu to izdarīji jau tajā posta, tad pārlasi ko es esmu rakstījis un kādus piemērus es devu.
Es runāju par postiem kuri noiet prom no tēmas, kā šie pāris:
https://www.kick.lv/forums/topi…-kiks-kiks/#18
https://www.kick.lv/forums/topi…-kiks-kiks/#20
https://www.kick.lv/forums/topi…ks/?page=3/#43
nevis tavs un kāda cita sīkais tekstiņš/jociņš saistībā ar foruma tēmu.
Jā piekritīšu, mods sačakarējās ar tavu postu.
Iespējams tu man mini savu postu kā piemēru, jo es tajā penterē izvilku tekstu no tevis? ... nu kad es to redzēju, tad tajā brīdī tev nebija warna vairs. Un atkal minu, ka es nerunāju par īsiem tekstiem, ja tie ir saistīti par tēmu, bet gan par random novirzi no topika tēmas.

"būsim atklāti, kuram reāli pis lasīt tos penterus" - Kā redzi ir sauja ļautiņu kuri lasa, ielaiko vai dislaiko un pat atbild uz garajiem penteriem. Ja spēj īsāk izteikties, tad malacis.

"ņemot vērā, ka jūsu spējas intelektuālai sarunai līdzinās Jantārim, odekolonu ekspertam." - Un kas tu tāds? Pats nekā neesi šeit komentējis par tēmu. Tik izmeti "joku", un tad iečīkstējies par warnu, un tad tik atbildēji man un pietam daļēji pārprati manu domu. .... bet nu HAH tīkami ar pateica. https://www.kick.lv/forums/topi…ks/?page=3/#57


SHIT :

"Rezumējot - neuztveriet šo spēļu forumu tik nopietni." - Taisnība, ir lietas kurās iespringst pārāk daudz te (es arī), bet ja ļautiņi krāpjas un tik balso par čomiem nevis labāko darbu pēc viņu domām, ja nav godīguma, tad kāds jēgs vispār veidot un piedalīties konkursos? Nekāds. Nu un tad iestājas neaktivitāte un tauta sūdzas ka nekas nenotiek.
p.s. (nesaku, ka šeit tāda notika, jo es par to neko nekomentēju un nezinu kāda ir patiesība, jo nevar zināt, kuram te īsti var ticēt)

"Par warniem runājot, tas gan ir pilnīgs sviests. Beztēmas sadaļā tiek doti warni, jo neatbilst topika atbilstībai" - Tātad pēc tavām domām tas ir pilnīgi normāli, ja šajā tēmā, kuras temats ir "krāpšanās foruma konkursos", sāktu postot simtu vienu postu par to "cik maksa piens litrā, kādas atlaides ir kartupeļiem maximā, vai redzejāt vakardienas hokeja spēli, kura ir jūsu mīļākā krāsa, utt" vai pat pilnīgs random sviests, kas topiku pārvērš sviestā un sūdā, tikai tāpēc ka topiks ir izveidots Beztēmas/Offtopic sadaļā? ...... ja jā, tad lūdzu pasaki ar ko pēc tavām domām atšķiras šī Beztēmas/Offtopic sadaļas no citām??

"Tā kā 1.6 Lv komūnā jau tā ir +- fiksēts cilvēku skaits un jaunas personas parādās pavisam reti, šie foruma bani tikai radīs lielāku neaktivitāti un pagrimumu te." - kā redzi puse lietotāju nenovirzās no tēmas, un neposto pilnīgu random sviestu. Lielākā daļa random sviesta postotāju, arī ir tie paši, kas iet un posto to random sviestu apelācijās, sūdzībās un citur ārpus Beztēmas/Offtopic sadaļas. Uzmet aci pāris mēnešu vecām sūdzībām/apelācijām, redzēsi ka ta pats Piziks tur vairāk kārt iepirda un dabūja banu. Šiem ļautiņiem ir vienalga, viņi postos sviestu visur. .... Ja ir vēlme redzēt kaut kādu kārtību, tad var teikt "good riddance".


Messiah : okey bro :sad:


Beztēmas/Offtopic sadaļa ir domāta topikiem, kuri neiederās citās sadaļās, nevis trulam spamam, un tas pats arī attiecas uz postiem iekš tiem topikiem.
Cik zināms Kickā nav atļauts veidot trula spama topikus .... laigan ir manāmi sava veida izņēmumi.
Lielākajā daļā forumos tas tak arī nav īsti atļauts piespamot ar random sūdu un baigi novirzīties no tēmas. Tad vai nu jūs tiksiet brīdināti, jūsu posti tiks dzēsti vai bloķēti, vai arī pārvietoti citur. Šajā forumā tā metode, tā warn sistēma ir savādāka tik. Un arī viens otrs warnotais un pat banotais, posto sūdu apzināti un arī citās sadaļās, tā kā pats vien vainīgs.

            

🌿🌿🌿
Skatās sākumlapu
Biedrs
🤙 420 metrus no zemes 🌿
881 atbildes forumā
Online: 105d 19h 34m
Redzēts pirms 3 minūtēm
Pievienots, 2022. gada 25. maijā, 22:52
0
post

Uzspiediet dislike Kikii postam divus virs mana.

 

Brīdināts. (c) SintijaL

Pēdējo reizi rediģēja SintijaL, 2022. gada 31. maijā, 21:23.
akasi
Administrators
Konkursu rīkotājs
Papucītis
awkward vibes
11955 atbildes forumā
Online: 210d 2h 40m
Redzēts pirms 10 stundām
Pievienots, 2022. gada 31. maijā, 18:55
2
post

Sveiki, labdien, labvakar!

Vakara lasāmviela ir ieradusies. Paķeriet kādu kafiju un bulciņu!


Sen neesmu neko jaunu rakstījis, tad nu, kaut ko uzskribelēšu, okey?

Sveiciens Mendijai par tēmas izveidi, atbildēšu viņai. Negribu skaitīt, cik burtus ir pierakstījis Fūdiņš. Vai arī.. šeit notiek profila šērošana un Mendija veido tēmas no Fūdiņa profila?!


Aktuālākais notikums laikam ir ''Dzejo'' konkurss šobrīd, par kuru čatā notiek diskusijas katru mīļu brīdi. Pat kad es izlēmu nobalsot, dabūju virtuālu pi*duļeeeeei. Protams, par maniem balsošanas motīviem Jūs neko nezinat,tādēļ nav ko braukt man virsū. Paldies.

Eh, gaidīju balsošanas motīvu izdzirdēt, bet nespīd. Kāda sakritība, ka izdomāji ienākt uz dzejo laiku, kad pavasara teksti jālasa un ziedputekšņi nāsīs sit.


Tā nu ir sanācis, ka mūsu kick dzejnieks Hybrids Minds šajā konkursā vienmēr ir ļoti pārliecināts un lepns par sevi un savu dzeju, taču šoreiz viss ir iegrozījies citādāk un viņš nav vadībā. Kā tā? Jo lietotāji ir izvēlējušies balsot par citu dzejoli, nevis viņa!  Vai spējiet ko tādu iedomāties? Pats ķēniņš ( ne jau tas Ķēniņš kurš Latvijas izlasē) Hybrids!!! Jā, viņš ir nosēdināts uz rezerves soliņa un tieši šis ir iemesls visam haosam forumā. Ja no 20 balsotājiem - 15 būtu balsojuši par Hybrid , tad viss būtu bijis bumbās un tauta klusētu, taču tā kā visvairāk balsis ir par citu dzejoli - tā noteikti ir sazvērestība, sadarbošanās un nelegālas darbības un tagad ir jāpieprasa konkurenta diskvalifikācija, jo kā gan citādi Hybrid Minds tiks pie cimdiem un Stenlija kausa? 

Kā tā? Jo lietotāji ir izvēlējušies balsot par citu dzejoli, nevis viņa!


1. 


2. 


3. 
4. 


5. 
6. 
(Tik lieli tukšumi, jo tur ziņas, kas nesaistītas.)


7. 


8. 


9. 

Pat kad es izlēmu nobalsot, dabūju virtuālu pi*duļeeeeei. Protams, par maniem balsošanas motīviem Jūs neko nezinat,tādēļ nav ko braukt man virsū. Paldies.


Kad jau kļuva skaidrs un čatā sāka lidot skrīni:
10. 
Paldies visiem, ka metāt skrīnus čatā!


Kaut kā tā tas viss sanācis. Nabaga Hybrīds nesaņem balsis par savu dzejoli, jo lietotāji nobalsojuši par citiem. Viņiem no visas sirds licies, ka citi labāki.

"Eu, sabojājam konkursu, haha" Nu nejau nopietni, reāli tik ļoti nav ko darīt? ou mai gad. Rēcīgi, bet bedīgi.
Varētu pasniegt Oskaru par lielisko aktiermākslu, ka "es jau neko", "mani vaino, es vispār neko".


Par balsošanas tēmām, kad draugi balso par draugiem utt. ir iepriekš celta līdzīga tēma, taču tad man Chemijs atbildēja, ka nav pierādījumu un tās visas ir tikai sakritības.

Neliels ieskats balsošanas tēmās:
Fūdiņam 2 posti šogad balsošanas tēmās (dzejo neskaitot, jo atcēlās), tie paši par Mendiju:
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=537499#8
https://www.kick.lv/forums/topi…post=550242#12
Bet tas pats dzejo jau ir 3. posts par 4. darbu, kas pēc iepriekšējiem skrīniem laikam ir Lāsmas, kā arī te jau skaidrs Fūdiņa balsošanas motīvs pēc iepriekšējiem skrīniem:
https://www.kick.lv/forums/topi…-balsosana/#12

Kamiks balso par Mendiju:
https://www.kick.lv/forums/topi…post=558638#10
https://www.kick.lv/forums/topi…post=552070#11 (2. vieta, jo 1. vieta ir Lacz)
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=537494#4 (2. vieta, jo 1. vieta ir Lacz)
https://www.kick.lv/forums/topi…9-balsosana/#8

HSKill balso par Mendiju:
https://www.kick.lv/forums/topi…1/?post=567922
https://www.kick.lv/forums/topi…post=569194#16
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=554284#3
https://www.kick.lv/forums/topi…post=552119#19
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=550171#8
https://www.kick.lv/forums/topi…post=542119#20
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=537493#3
https://www.kick.lv/forums/topi…0-balsosana/#3

Lāsma balso par Mendiju:
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=569066#5
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=567245#2
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=554292#7 (2. vieta, jo 1. vieta 575)
https://www.kick.lv/forums/topi…post=552117#17
https://www.kick.lv/forums/topi…post=542154#22 (2. vieta, 1. vieta SintijaL)

Lacz balso par Mendiju:
https://www.kick.lv/forums/topi…72054#20 
https://www.kick.lv/forums/topi…post=552294#27
https://www.kick.lv/forums/topi…post=569339#17

Agneshuks balso par Mendiju
https://www.kick.lv/forums/topi…post=569435#19 (2. vieta, 1. vieta Lāsma)
https://www.kick.lv/forums/topi…post=558755#20 (2. vieta, 1. vieta Lāsma)
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=554299#8 (2. vieta, 1. vieta 575)

Devils balso par Mendiju:
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=570910#2
https://www.kick.lv/forums/topi…554285#4 
https://www.kick.lv/forums/topi…post=552069#10
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=541967#2
https://www.kick.lv/forums/topi…post=537501#10 (2. vieta Mendija, 1. vieta Piwrix, sadarbošanās?)

Mendija balso par Lāsmu:
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=573981#5
https://www.kick.lv/forums/topi…post=569185#15 (2. vieta, 1. vieta Lacz)
https://www.kick.lv/forums/topi…post=556124#13 (3. vieta)

Mendija balso par Minnia:
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=573981#5 (2. vieta, 1. vieta Lāsma)
https://www.kick.lv/forums/topi…post=556124#13
https://www.kick.lv/forums/topi…post=554055#10 (2. vieta, 1. vieta Minimi)
https://www.kick.lv/forums/topi…post=551182#11 (2. vieta, 1. vieta 575)

Mendija balso par Lacz:
https://www.kick.lv/forums/topi…post=569185#15
https://www.kick.lv/forums/topi…48684#22 
https://www.kick.lv/forums/topi…post=544612#18 (2. vieta, 1. vieta Pickle Laura)
https://www.kick.lv/forums/topi…post=544191#10 (2. vieta, 1. vieta SintijaL)

Lāsma balso par Lacz
https://www.kick.lv/forums/topi…post=552117#17
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=549282#4 (2. vieta, 1. vieta Blackbeats)
https://www.kick.lv/forums/topi…post=544613#19
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=543205#8

Blackbeats balso par Lacz:
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=569084#9
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=550984#5 (2. vieta)
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=549999#8
https://www.kick.lv/forums/topi…post=539337#11

Devils balso par Lacz
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=557143#3 (2. vieta, 1. vieta 90_degrees)
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=556031#4 (2. vieta, 1. vieta Minnia)
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=555455#3 (2. vieta, 1. vieta Evils)
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=549931#3 (2. vieta, 1. vieta flabijs)
https://www.kick.lv/forums/topi…545975#2 
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=543721#2 (2. vieta, 1. vieta SintijaL)
https://www.kick.lv/forums/topi…post=542892#14 (2. vieta, 1. vieta 575)
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=541132#4
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=539241#2 (2. vieta, 1. vieta Flabijs)

Kamiks balso par Lacz
https://www.kick.lv/forums/topi…post=552285#14 (2. vieta, jo 1. vieta Lāsma)
https://www.kick.lv/forums/topi…post=552070#11 
https://www.kick.lv/forums/topi…post=551193#12 (2. vieta, jo 1. vieta Pickle laura)
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=543199#5 (2. vieta)
https://www.kick.lv/forums/topi…42180#23 
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=537494#4 

HSkill balso par Lacz:
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=540951#7
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=546767#2
https://www.kick.lv/forums/topi…post=546363#10
https://www.kick.lv/forums/topi…1/?post=567922
https://www.kick.lv/forums/topi…post=569194#16
https://www.kick.lv/forums/topi…post=574018#10
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=539247#4

Agneshuks balso par Lāsmu:
https://www.kick.lv/forums/topi…post=569435#19
https://www.kick.lv/forums/topi…post=558755#20
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=554299#8 (3. vieta) 
https://www.kick.lv/forums/topi…post=552290#15

knejvs balso par 575
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=557145#5
https://www.kick.lv/forums/topi…post=542879#11
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=540938#2
https://www.kick.lv/forums/topi…post=528909#15 (2. vieta, 1. vieta Hazard)

Jazeps Vitols balso par Minnia:
https://www.kick.lv/forums/topi…post=574024#12 (2. vieta)
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=556070#9
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=553926#8
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=550988#6
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=549281#3
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=549930#2
https://www.kick.lv/forums/topi…?post=546344#7

Venta balso par SintijaL:
https://www.kick.lv/forums/topi…konkurss-8/#19
https://www.kick.lv/forums/topi…alerija-28/#16
https://www.kick.lv/forums/topi…na/?page=2/#26
https://www.kick.lv/forums/topi…-balsosana/#18
https://www.kick.lv/forums/topi…na/?page=2/#25
https://www.kick.lv/forums/topi…-balsosana/#16
https://www.kick.lv/forums/topi…alerija-38/#20
https://www.kick.lv/forums/topi…alerija-14/#17
https://www.kick.lv/forums/topi…alerija-30/#18
https://www.kick.lv/forums/topi…na/?page=2/#25

Un jā, man slinkums hiperlinkot. Ak, nē!


Vismaz Mendija spēja atzīties.
Chemijam un Kuz9 rakstīja, bet man nē. eh.

Hybridu un 575 apskatījāt, kaut ko par eKs. arī minējāt vai skrīnā bija.
Arī gadījumi, kad Pickle Laura, Capture nobalso viens par otru, par to jau čatā arī bija runāts.

Lielākā daļa bija manas tēmas, kur uzreiz varēja redzēt, kuram kurš darbs vai arī citas tēmas, kur konkrēts lietotājs iekļuvis TOP3. Netika skatīts gluži katrs lietotājs, bet tie, kuri visbiežāk balso vai par viņiem iepriekš bijušas aizdomas. Paldies skyya par palīdzību!
Ja ieskatītos Kuz9 tēmās un citās, varētu vēl redzēt brīnumus un saraksts būtu daudz lielāks.
Tikai kaut kur pusē vai jau pēc puses, tika saprasts, ka cilvēki balso vienā postā arī par vairākiem cilvēkiem, saviem draugiem. Tāpēc sāka parādīties 2. vietas sarakstos, taču arī šis skaits būtu bijis lielāks, ja tas jau būtu bijis skaidrs no paša sākuma. Sākumā vienkārši tika skatīts: 1. vieta, ok, pierakstu.

Protams, šeit mēs varam dažādi teikt un argumentēt visu notiekošo.
Es nenoliedzu, ka ir iespējams saprast, kurš ir kura darbs. Tomēr attēla, gif krāsas, tips, kvalitāte, to izvēlē var redzēt stilu. Tas pats dzejoļos, rakstniekos u.c. stāstos, kur redzama gramatika, rakstības stils, izmantotie vārdi, atskaņas utt.
Tāpēc es nesaku, ka visi šie cilvēki ir krāpušies. Varbūt tiešām lielākā daļa ir tikai sakritības un veiksmīgi uzminēti. Tajā pašā ceļojošajā smaidiņā, kad ir 5 darbi, procentuālā iespēja uzminēt, kurš ir tava drauga darbs (ja ir iesūtījis) jau ir 20%, neskaitot vēl stilu utt. pēc kā varētu noteikt.
Šeit bija ļoti interesanti redzēt, ka pārējos cilvēkus tā neminēja, bet pēc tā, kas sekos tālāk, es neesmu pārsteigts.

Īsāk sakot, vairāki cilvēki ļoti aizdomīgi balso. Izskatās, ka tiek balsots par saviem draugiem. Kick neļauj tā balsot, lai visiem cilvēkiem būtu iespēja uzvarēt, iegūt kādu balvu, lai būtu jēga piedalīties un būtu tāda aktivitāte. Ja tā nebūtu, tad balvas vienkārši varētu dot tam, kuram visvairāk draugu jeb lielākajam ņurkotājam, līdējam. Respektīvi, tad bagāts kļūtu 1 cilvēks, pārējiem pat nebūtu jēga neko mēģināt. Tad jēga no konkursiem vispār nekāda, ja vienmēr uzvarētāji zināmi, tad vienkārši var dot balvas konkrētam cilvēkam un pārējie neko nesaņem, netērē lieki laiku.

Šie bija pāris izvirzītie varianti, kā turpmāk var notikt balsošanas:
v1 žūrijas veidā (arī pamato)
v2 žūrija + lietotāji
v3 random veidā ar giveaway, kas vairs nav balsošanas, bet veiksmes spēle vien
v4 lietotāji ar liegumiem balsot par saviem draugiem (bet tad balsošanas tēmas būs izretinātas, kā arī vienmēr teiks, ka kāds cits ir kāda draugs un vienmēr tā balso, ļoti problēmatiski)
v5 lietotāji balso, bet pamato vismaz 20 vārdos katru ielikto vietu (bet tad balsošanas tēmas būs izretinātas, kickiešiem švaki ar rakstīšanu iet, pamatošanu)
Intereses pēc, šeit neliela aptauja, lai jūs varētu nobalsot par to, kurš jums šķiet pareizākais variants: aptauja šeit

Tagad tika izvēlēts v1, ka ir žūrija. Žūrijai arī japamato savi vērtējumi. Lietotāji netiek iesaistīti, jo balsis bieži ir aizdomīgas vai liktas randomā, pat nelasot tekstu vai neskatoties bildes, darbus utt.

Gan jau redzējāt dzejo balsošanu, ka tā tika atcelta visu šo lietu dēļ. Tur arī rakstīts, ka tiks meklēta žūrija.
Principā, tagad visās tāda tipa balsošanas tēmās būs žūrija. Līdzīgi kā tas bija DISS. Loģiski arī, ka balsošanas konkursi kā tādi tagad varētu notikt daudz retāk, jo jāmeklē žūrija utt. Labāk ir fokusēties uz konkursiem, kur lietotājiem ir jāsacenšas savā starpā, kur beigās tiek iegūts TOPS no pašu centības, pūlēm. Protams, nevajag arī aizmirst par balsošanas tipa konkursiem.

Ja nu kādam interesē, vēlas zināt, kā pēc tam balsošanas konkursos rakstīt žūrijai, šodien šādi biju sūtījis balsošanas vēstuli izvēlētajiem cilvēkiem:

Sveiki!

Jūs tikāt izvēlēts/-a kā žūrijas dalībnieks/-ce ceļojošā čata smaidiņa konkursam.

Pāris žūrijas noteikumi:
1. Neatklājam, kas mēs esam. Tas arī iekļauj sevī to, ka nebļaujam, ka tikko lika nobalsot utt.
2. Nesūtam tālāk darbus.
3. Balsojam kā parasti vienmēr balsošanas tēmās, kur ievērojam balsošanas principu:
   1. vieta 3 punkti,
   2. vieta 2 punkti,
   3. vieta 1 punkts.
4. Savu TOP3 izvēli pamatojam vismaz 5 vārdos, lai pēc tam būtu skaidrs, kāpēc tas ir izvēlēts pār kādu citu.

Šeit varēsiet redzēt smaidiņus: links

Domāju, samērā ātri varēsiet nobalsot un atsūtīt atpakaļ.

Žūrijai jācenšas izvēlēties neitrālus cilvēkus, kuri nebalsotu par draugiem utt. Es arī skatījos, lai žūrijā nebūtu tie cilvēki, kuri iesūtīja, lai viņi nebūtu spiesti atdot balsis kādam citam. Arī skatījos, lai žūrijā nebūtu to cilvēku draugi, kuri iesūtījuši.


Problēma gan parādās, kad akasi neprot nodalīt privāto dzīvi no foruma noteikumiem un viņa dāma vēsu prātu čatā var pajautāt moderatoru, nu tā, aši uz 2min, lai noslēgtu ''Atrodi bildē'' konkursu. Kur ir svētie kick'a noteikumi tagad?

Kad pirmo reizi šo izlasīju, man tāds smaids pavērās pār lūpām! Visu cieņu šī teksta oriģinālajam autoram par izdomu! Iesaku rakstīt grāmatas! Konkrētāk, drāmas.
Šeit atkal varam redzēt to, cik daudz dažādu teoriju varam izdomāt, publiski to teikt, taču beigās tomēr bez jebkādiem pierādījumiem. Kaut vai, ka viņa sēdētu admin panelī, tādu skrīnu pievienotu, tas jau būtu kaut kas. Bet labi, nedošu jau vēl idejas, lai pēc tam neredzētu fake skrīnus.
To visu var mierīgi pārbaudīt. Labākais jau ir tas, ka jūs domājat, ka es tērēšu 5x vairāk laiku, lai iedotu pieejas, pēc tam noņemtu, nevis pats uzspiedīšu "atvērt/ aizvērt" tēmu, kas aizņem 2 sekundes, pat mazāk. Kur palikušas acis, kas redz arī manas darbības, ka es ieeju tēmā?

Spriežot arī pēc pārējām skyyas darbībām forumā - vai skyya ir jaunā moderātore tikai administrācija to ir aizmirusi mums pārējiem pavēstīt? 


Sakritība?
Pilnīgi prieks, ka jūs viņu pieņemat kā moderatori!


Ā, rēcīgs faktttts – Vai ievērojāt, kurš skyyas veidotajā konkursā ''Atrodi bildi'' visvairāk objektus atrod un visvairāk naudiņas nopelna?

Paldies, paldies, ka tika izceltas manas lieliskās spējas! Es būtu arī atradis vairāk, ja vien citi neiepostotu tieši to, ko biju atradis, kamēr man bija jāgaida postu intervāls.
Ja tā nopietni, visiem vienādas izredzes, tikai kurš ātrāk iepostos. Protams, neskaitot, ka kādam slikta redze utt., bet tāpat parasti ir redzams viss.
Tā jau reti kur piedalos.


Vai to, ka skyyai padodas uzminēt akasi veidotā Guess Celebrity cilvēkus?

Esmu izveidojis 33 Guess Celebrity tēmas. skyya atminējusi ir 2.
Devils 6
575 4
Venta 4
ZnT 3
Capture 3
eKs. 2
HSkill 2
Kamiks 1
Mendija 1
kaifotajs 1
sсhoKKur- 1
medalus 1
aspuma 1
Agneshuks 1
Šeit apkopojums ar uzvarētājiem un cik viņi ir atminējuši Guess Celebrity.
Kāpēc slava tiek tikai skyyai? Lūk, Devils ar 6 atminētiem. 6/33! 575 un Venta ir atminējuši katrs 4/33. ZnT un Capture katrs 3/33. eKs. un HSkill 2/33, pat vienādos skaitos šie, bet viņi nav pieminēti. Šeit arī nav minēti tie cilvēki, kuri pareizi uzminējuši slavenību otrie, tikai paši veiklākie pieminēti.
Atminēt Guess Celebrity arī nav tik grūti. Vienā viņa atrada debesskrāpi, kas bija izmantots kā hints no seriāla, tad atrada slavenību. Tas tāds grūtāks bija. Otrā atrada oriģinālo bildi, nu uzreiz skaidrs. Pie tam, kurš kaut vienu reizi nav redzējis "Наша Russia"?
Pēc šī redzam, ka ir cilvēki, kuri ir uzminējuši vairāk, taču viņi vispār netiek pieminēti. Kāpēc tā?


Skyya pat atrod Devila ''Atrodi webā'' dotos tekstus visātrāk. It īpaši tos, kas ir akasi veidotajos topikos. Apbrīnojami!

Visi var meklēt, arī tu. Viena frāze no 7 atrodi webā bija manā tēmā, ko skyya atrada, otra wind tēmā. Viena tēma, bet "akasi veidotajos topikos".
Un, ka manis veidota tēma? Es pats varu piedalīties, arī ierakstīt, kur tas ir, nav aizliegts.
DISS tekstu tēma: "Pievienots, 2020. gada 18. novembrī, 21:17" Ja tā būtu tava tēma, veiksmi tev atcerēties vienu frāzi starp lieliem tekstiem, kas ir bijis pirms 2 gadiem. Lieki piebilst, ka tekstu ne es devu Devilam, ne viņš man viņu prasīja, ne es teicu skyyai. Teksts bija dzirdēts, bet konkrēti atcerēties jau nevarēju, kur tas bija. Tāpat par to, ka tas bija dzirdēts, rakstīja vairāki čatā. Pat ja atcerētos, kāpēc gan nevarētu pateikt, kur tas ir? 

Īsāk sakot, par šiem pēdējiem 3 punktiem: redzu asaras, skaudību un naidu.

Lieki piebilst, ka tie cilvēki, kuri ir ko veidojuši, to ir veidojuši citiem. Tā vietā, lai to novērtētu un pateiktu, paskaidrotu, ieteiktu, kā būtu labāk, beigās cilvēki pārmet un smejas par trūkumiem vai lietām, kas nav tik ļoti izdevušās. Šādas attieksmes dēļ, cilvēki bieži vien vairs negrib neko darīt. Citi cilvēki čatā saka, ka varētu to, varētu tādu konkursu, pārmet administrācijai, ka viņi necenšas tos izveidot, kaut vai paši varētu aprunāties, vienoties par balvām un veidot konkursus. Un tie paši cilvēki ir teikuši, ka nevēlas to darīt, lai pēc tam nesaņemtu to negāciju, kas ir no citu lietotāju puses, kaut vai paši arī tā dara, taču to izjust uz savas ādas negrib.

Tikko kādam tavam draugam labi ies tavā konkursā, teiks, ka sadarbošanās. Tikko tu nelaimēsi giveawayā artefaktu, tas būs scams. Nerakstītie kick noteikumi.

Lietotāji bieži brēc, ka administrācijai ir slikta attieksme pret lietotājiem (nesaprotu, kāpēc tā saka, bet nu labi), taču kāda ir lietotāju attieksme?
Man cilvēki raksta vēstuli, kurā iemet linku. Un, tālāk? Labs links, kas ar to? Izpaliek viselementārākās pieklājības normas - sasveicināšanās, lūdzu, paldies utt. Beigās jūtos izmantots un kā vergs. Sākšu darīt tā, ka neatbildēšu vai rakstīšu pretī "Ko?", tad atkal nebūs labi, laikam jau cita varianta nav. Tas pats ar darbu iesūtīšanu. Vienkārši atsūta vienu bildi, kaut vai paralēli vēl ir citi konkursi. Kā saprast kuram konkursam tas ir un ka tas vispār ir konkursam? Varbūt vienkārši man atsūta bildi.
Nākamais, lietotājam uzliek brīdinājumu, pēc tam vari lasīt, kāds slikts cilvēks tu esi. Un vēl visādi citādi šādi līdzīgi punkti.
Zinājāt, ka par to visu netiek nekas saņemts? Cilvēki dara lietas jums, taču par to beigās vēl jūtas vainīgi un slikti, saņem lielu negāciju.


Kā jums patīk, ka cilvēki, kas no administrācijas ir aizgājuši (Jā, KK ir prom un akasi ir jaunais priekšnieks, kurš Chemiju zem tupeles varēs pasviest)  aizliedz rīkot foršos, konkursus, kuros visi labprāt piedalītos?

Te atkal Mendijas vārdi. Princese neļāva taisīt izroc lādi viņai.
Lietotājiem ļoti patīk izroc lādi. Beigās ar Princesi vienojāmies, ka viņa pati laiku palaikam izveidos izroc lādi, jo viņa to grib paturēt sev. Minēja, ka reizi mēnesī centīsies, taču neko nevaram solīt, tas arī nav tik ātri viss izdarāms.
Šeit izroc lādi, kas tika izveidots un jau ir noslēdzies.

Par PČH runājot, par to interesējās ļoti liels daudzums lietotāju, bija patīkami redzēt tādu aktivitāti no lietotājiem.
Žēl, ka izpalika. Biju jautājis KK, vai kāds to var vadīt vai viņš novadīs, centos arī viņu motivēt. Tad sarunājām, ko un kā nevar.
Ar Piwrix vienojāmies, ka viņš veidos totalizatoru uz punktiem, tur vēl izdomājām citas lietas, taču beigās Piwrix neizveidoja tēmu. Biju teicis, lai taisa, ka balvas izdomāsim vēlāk, jo tad nebija ne mazākās nojausmas, cik lielām balvām vajadzētu būt. Beigās tā arī administrācija nevienojās par balvām, to lielumiem utt., Piwrix arī bija ļoti grūti ko teikt, iedomāties, cik lielas balvas varētu būt. Man pat liekas, ka bez balvām cilvēki varētu minēt, prognozēt rezultātus un tas būtu bijis interesanti, tas veicinātu aktivitāti. Protams, nevar jau aizmirst, ka citi cilvēki vēlas ko saņemt un savu pirkstu nepakustinās, lai izdarītu kaut ko tāpat, neko nesaņemot, par velti.


Visiem te šautauti lido, nu labi, šautauts tiem 3 cilvēkiem, kuri varbūt izlasīja pilnībā visu, katru vārdu!
Paldies arī visiem pārējiem, kuri netika pieminēti, jūs zināt, kas jūs esat un paldies iet jums!
Esiet draudzīgāki, izvēdiniet telpas!

Pēdējo reizi rediģēja akasi, 2022. gada 31. maijā, 19:01.

Nina Dobrev Vampire GIF - Find & Share on GIPHY

Kikii.
Jauniņais
Meitene zeltene
755 atbildes forumā
Online: 92d 16h 56m
Redzēts 2023. gada 28. oktobrī, 22:07
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 31. maijā, 19:23
0
post

Pēc akasi posta ,varat droši slēgt ciet!

TC!

šis kuģis grimst! :sadx:


 

𝗮𝗸𝗮𝘇𝗶
Lietotājs
Король
Gomiks
460 atbildes forumā
Online: 54d 20h 3m
Redzēts 22. janvārī, 20:45
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 31. maijā, 20:11
0
post

Visiem te šautauti lido, nu labi, šautauts tiem 3 cilvēkiem, kuri varbūt izlasīja pilnībā visu, katru vārdu!
Paldies arī visiem pārējiem, kuri netika pieminēti, jūs zināt, kas jūs esat un paldies iet jums!
Esiet draudzīgāki, izvēdiniet telpas! 

Esmu neitrala persona , bez draugiem! Gribu but Žūrija!

Жизнь — это вопрос времени.

 

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 01. jūnijā, 16:53
0
post

Es balsoju tikai par drawgiem, tāpēc kaut kas jādara lai es to nevarētu :(((

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

santiz
Lietotājs
so low
9206 atbildes forumā
Online: 235d 23h 4m
Redzēts pirms 21 stundas
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 01. jūnijā, 18:28
2
post

Lāsmu jaizbano , zb ka balsis prasa .

un vēl man patīk ka esmu kkur tur pieminēts ka balsošu par kko , protams pats nezinu ko :reec2: bet laikam baigi ieliku uhā, hybrida dzejolis kkā labāk pie sirds gāj

wind
Jauniņais
#DAKTERIS
winDeN-
111 atbildes forumā
Online: 45d 11h 43m
Redzēts 26. aprīlī, 17:15
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 08. jūnijā, 10:24
0
post

Vai viss tiešām tik ātri apklusa?? 😟

Parakstu taisīja Mendija.

 

Moxley
Jauniņais
Bandīts / Mežonis
338 atbildes forumā
Online: 9d 3h 4m
Redzēts 23. aprīlī, 01:37
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 08. jūnijā, 11:06
0
post

eu zb, neviens neraksta PM lai nobalsotu par vinu pret camel yellow cigas pacinu. 

 

Sonedelas izsole = pret 1 camel yellow pacinu balsosu par visiem jusu darbiem VISU SO NEDELU.

 

PM FOR INFOOOOOOOOOOO

Pēdējo reizi rediģēja Moxley, 2022. gada 08. jūnijā, 11:06.

Churix
Jauniņais
201 atbildes forumā
Online: 21d 17h 37m
Redzēts 2022. gada 29. jūnijā, 20:51
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 08. jūnijā, 11:17
0
post

Mmm, man arī sagribējās dzelteno kamieli. 

Vai vēl labāk - kāds atcerās JIN LING?? 

hehegeeva
Meitene zeltene
338 atbildes forumā
Online: 29d 1h 4m
Redzēts 2023. gada 06. janvārī, 01:44
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 08. jūnijā, 23:35
0
post

 

TAS IRAAAA KICK

Janka

ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇
Biedrs
Tiger on Fire
3950 atbildes forumā
Online: 320d 19h 9m
Redzēts Vakar, 12:29
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 09. jūnijā, 09:49
0
post

Dodu balsis pret aliņu un šašliku 

Piziks
Lietotājs
Labsirdīgais
989 atbildes forumā
Online: 117d 10h 11m
Redzēts Vakar, 12:03
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 24. jūnijā, 14:43
0
post

Neredzu warnus/brīdinājumus liekiem postiem.  Modi tagad izvēlas kam likt un kam nelikt! Viens mods mīž no vecāka moda. Otrs Mods mīž no administratora.

༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 2m
Redzēts 24. aprīlī, 21:13
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 11. augustā, 11:48
0
post

Lietotāji skatās šo tēmu: 0