bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Mājaslapā / Projektā
20
0
topic
Pārmaiņas?
Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 6h 47m
Redzēts 26. aprīlī, 23:15
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 13. februārī, 00:02

Projekts ir ieslīdējis garlaicīgā rutīnā, tādēļ mēs strauji vien zaudējam cilvēkus vairāk kā tie atgrieztos. Tā novēršanas gadījūmā es nesen uzsāku nelielu "reformu", lai to mainītu.

Es nekādā veidā nemēģinu apgalvot, ka administrācija maz darītu, vai arī, ka viss kas projektā notiek ir dēļ viņiem. Projektā aktivitātes tomēr nosaka gan paši lietotāji, gan updeiti, kā arī daudzi citi faktori. Tieši administrācija iespējams ir galvenie, kuri noturēja projektu visu šo laiku, vai arī vismaz vislielākais faktors, it sevišķi pēdējo gadu.

Tātad, šajā konkrētājā reformā es centos koncentrēties tieši uz administrāciju, lai motivētu viņus darīt lietas, kuras nav darītas agrāk, vai arī nav bijušas darītas ilgi, lai mainītu visu uz labo pusi.

Projekta mītingos, gan privāti, gan arī publiskajā čatā, esmu redzējis, ka lietotaji tiešām grib pārmaiņas, un grib redzēt ko jaunu vai interesantu. Tā, lai būtu ienākot kickā redzams "o, kas tas", nevis "eh, atkal uz riņķi tie konkursi." Bet tad atkal, ja nebūtu čaklā administrācija, kura rīkotu konkursus būtu vispār "eh, nekā nav", kas ir daudz, daudz sliktāk. Bet nu rodas iespaids, ka trūkst radošuma un motivācijas.

 

Galvenais ko es gribēju šajās pārmaiņās bija jauni/aizmirsti konkursi:

1. trackmania - Chemijs uzņemas atrast kas uzrīkos.
2. battlefield - Chemijs uzņemas izveidos pamacibu, sagatavos serveri, rīkos bf2 savākšanās. evils sagatavoja instalaciju
3. skribble - akasi uzņemas
4. https://play.typeracer.com/ - Chemijs uzņemas atrast kas uzrīkos.
5. monopols - Kuz9 uznemas https://www.kick.lv/forums/topi…5/monopols-11/
7. https://pizz.uno/ - Kuz9 uznemas patestēšu. "No regulārajiem pokera dalībniekiem bieži vien izskan piedāvājumi par Uno , aktivitāte noteiktu būtu. "
8. zole - Kuz9 uznemas Chemijs atrada kur var spēlēt - https://games.inbox.lv/online/zole/ , protams ka kas nemak to vajag iemacit, nu tik inboxa vajag registreties, bet nu tas ir daudz labak ka kkados draugos vai feisbuka.
9) jb - Chemijs uzņemas atrast kas uzrīkos. Klauss visdrīzāk ka organizēs un vadīs. Ja bus vajadziba tad vinsh vares dabut konk piejas pilnas serveri jebkura bridi,
10) puzlu sacensiba komanda - Kuz9 uznemas https://jigsawpuzzles.io/
11) csgo - Chemijs uzņemas atrast kas uzrīkos.
12) uzdevumi forum/servers - akasi uzņemas savakt x postus, iepostot x speles, nospelet serveri x minutes un sanemt balvu. (Varbūt kartiņu veida tas..)
13) dargumu mednieka konkurss - akasi/Kuz9 Chemijs palīdzēs izdomāt + princese esot agrāk paspējusi šo jau iesākt plānot, iespējams palīdzēs.
14) minikonkursi - akasi uzņemas pienākums rīkot aptuveni reizi nedēļā
15) viktorīna - akasi uzņemas izdomāt tēmu/veidu ka viegli veidot jautajumus. Associāciju speles / iztrūkstošu vārdu spēles teikumā u.c.
16) blogeris konkurss - Chemijs uzņemas ( uzdevums izvedot visinteresantāko īstu blogu/miniblogu/postu par kaut kādu konkrētu tēmu )
17) Dzejas konkursi Kuz9 uznemas [https://www.kick.lv/forums/topi…jo-22/?post=0] Ik pa brīdim mēģināšu izveidot , pavēros aktivitāte , varbūt tomēr kickiešiem atkal iepatīkas.
18) Kuz9 uznemas [https://www.kick.lv/forums/topi…p;post=523376] Šo vistuvākajā laikā noteikti uzrīkošu.
19) Vārdu režģis Kuz9 uznemas Zini vai mini konkursi. Šeit domāju kā konkursa tēmu var paņemt jebko , kaut ko arī nesaistītu ar kicku. Ātrs konkursiņš ar spin balvām. 
20) Kuz9 uznemas Kz/bhop vakari. Šo biju solījis kaut kad , bet tā arī ne reizi neesmu vēl uzrīkojies.
22) Guess Celebrity - akasi uzņemas
23) POTW - akasi uzņemas
24) ttt - meklejam "main" lietotaju no kicka kursh varetu ar to nodarboties. Chemijs uzņemas atrast
25) PUBG turnīrs - -sсhoKKur- uzņemas
26) Rust servera izveide - -sсhoKKur- uzņemas
27) Zini vai Mini - -sсhoKKur- uzņemas
....Te bija vēl daudz citi punkti kuri tika izņemti pagaidām dēļ visādiem faktoriem vai arī jo bija atzīti par nederīgiem.

 

Papildus svarīgas tēmas kurām pievēršu uzmanību:

2.1 Vajag jaunas foruma spēlēs - vajag idejas.
2.2 Meklējam blogerus/miniblogerus/meme apkopotajus/starterpack blogu veidotajus, kicka avizes veidotajus!!!
2.3 DALAM DRUPAČAS - meklējam veidus kā iedrošināt cilvēkus tos nopelnīt. Blogi/miniblogi, ieteikumi, palīdzība kko rīkot. Meklējam kas veidos saturu un grib palidzet!!!
2.4 pameginiet padomat periodiski radoši - ko vajag projektam updeitott lai tas paliktu popularaks
2.5 adminstrācijai lūdzu pacentieties but mazliet draudzigaki pret lietotajiem, parunājiet ar viņiem, pajokojiet kādreiz ( jo vairāki lietotāji ir teikuši ka administrācija ir mazliet atsevešinājusies no lietotājiem )
2.6 Varbūt jāapsver nelielu warn/ban sistēmas maiņu? Kā to varētu mainīt? ( lai lietotāji tiktu mazāk sodīti, bet lai projekts nepaliktu toksisks )

 

Šis protams nekādā veidā nenozīme, ka tagad un tūlīt vienlaicīgi būs visi konkursi, un viss būs super jautri katru dienu. Bet nu es domāju, ka tas ir solis pareizajā virzienā un varbūt ko šādu vajag biežāk, un arī vairāk veidot šādus topikus, lai Jums būtu iespēja iesaistīties.

 

Vēlies izteikties?

Būtu interesanti dzirdēt Jūsu viedokli par šo, varbūt par kādiem konkrētiem punktiem, kuriem nepiekrītat. Bet lūgums, centieties netaisīt garus postus un pieminiet tikai svarīgāko, jo jau apspriežot šos punktus adminu grupā, kad izsakās par katru punktu ir vienkārši haoss, ir jārunā pa pāris punktiem reizē un viss.

 

Izlasi pirms posto:

Šim topikam ir ļoti stingra politika - NEKĀDA NEGATĪVISMA un NEKĀDU TROĻĻU. Būs pilnīga cenzūra visiem postiem kuri teiks tieša vai netieša veida "nav jegas"/"priekš kam", vai "nebūs kā agrāk". Šie posti tiks dzēsti un ja radīsies iespaids, ka šis posts tika veidots speciāli, lai troļļotu vai ieriebtu, uzreiz būs +1 WP.

Savādāk šeit var brīvi izteikties - vai nu par konkrētiem punktiem, vai vispār par topiku, vispārējas domas par projektu utt.

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2022. gada 13. februārī, 04:05.

Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12828 atbildes forumā
Online: 264d 22h 4m
Redzēts pirms 1 stundas
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 15. oktobrī, 16:21
2
post

Atdzīvināt 1.6 vai taisīt cs2 serverus nebūs jēga. Drīzak šis komūns ir jāpārveido par portālu. Digitālais diskusiju forums līdzīgi kā SS.COM vai FB grupas. Piemēram, dzīvnieku portāls zem sadaļas izklaide. 

Atsevišķu nodaļu mitoloģija (sēņotājiem).

Makšķerniekiem.

Iepazīšanās portāls.

Šo visu var apvienot un iegūt kkādas balvas iekš somas.

Karoč diskiju portāls. Te vairāk neviens negeimo.

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts 24. aprīlī, 13:50
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 15. oktobrī, 22:45
0
post

lol, nau vērc :D

p.s evils

 

Brīdināts. (c) cruelcin

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2023. gada 22. oktobrī, 11:24.


Omega
Skatās sākumlapu
Biedrs
Chemija bots
Foruma spēļu uzraugs
1913 atbildes forumā
Online: 28d 6h 40m
Redzēts pirms 26 minūtēm
Pievienots, 2023. gada 25. decembrī, 17:27
0
post

iesaku visās foruma spēlēs uzlikt posta intervālu max 2, nevis 3. Citām vispār var uzlikt posta intervālu 1.

~Evils~
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6560 atbildes forumā
Online: 327d 5h 41m
Redzēts 26. aprīlī, 12:18
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 25. decembrī, 17:50
0
post

BF2 bija labs, gāja tur jautri, neatteiktos atkal pašaut tur ar kickiešiem, tikai bez chemiju un viņa nolādētajām lidmašīnām :D 

Omega
Skatās sākumlapu
Biedrs
Chemija bots
Foruma spēļu uzraugs
1913 atbildes forumā
Online: 28d 6h 40m
Redzēts pirms 26 minūtēm
Pievienots, 8. februārī, 18:52
0
post

iesaku foruma spēlēm uzlikt lielāku xp, par katru postu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 178 ( 2950 skatījumi )
Omega, Hybrid Minds, milo humble, spycka, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, Chemijs, NewbieEU*, Latvians, Pickle Laura, love_me, Pigijs, luīze, traitors, Ibetāa, Enemijs, Hvz, Pīļuks, cruelcin, Graydow, akasi, Nurmachimaevmakachev, Grizzlijs, Pizhikz., St urpok, Moxley, Vecteevs, BANZAI, Kiwi :], Piziks, Amors, Lakrica, Kamiks, 575, Sandis., Krisiittz, ~Evils~, duck, Tessa&Hardin, inar4xx, Wolfyy, AndisKoks, Spridzeklis, PooKa, tenblunt, Boris, Fēnikss, Dalī, Venta, Crack, knejvs, 0nion_man_LV, Zelts*, wind, santiz, Kikii., maar4a, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, 🌿🌿🌿, Krista, Capture, Bridzaa, prote1ns, pankuksh, Wunderschlange, who`s who, Minnia, Deu, pigmi , alska, Aut0ft, efka, Zalkt!S, MENDIJA, Hazard,    , Zane, Harrison, TwiZzy^, Mihail, Kizit, ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, gettingahitwithgod, Snuffeklis, Fūdiņš, Obijs, medalus, SintijaL, ZnT, `Barbija`, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., ToNic, HSkill, Arch, KaapostgalvaLV, south, kick.lv, Celms, Almighty., kaishi, janis_ir_hakeris, ZeltaBlack, Shadow CS Auf, Dzēsts profils, konstance, Saldaaa., Fruzenty, iFamous, Minimi, satans18, aimbatten (;, Martinshhh, 90_degrees, enrico, 6paaudze, Em4a, X X X, lollka, Chillotajs, eKs., PD / Kapteinis, Alexd, raiviss, headbangerz.-, Lacz, Haiduk, NoScOpE_LV, Klaus, bnation-, Anna, Churix, Kriksons, Gloks, 2kk, Unicorn, Weksijs, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Maruzha, Leh , edytricks, Kalvix, Сhrееру©, JērsA, duum, spookycss, Flabijs, Witch, **Nezināmā**, Agneshuks, gary, rulX, Canep, Pilots, Jazeps Vitols, ⛔lolwut?, Oz1ris, aspuma, 25CM, Bumbiers, sсhoKKur-, h1x_immortals, ChmooZvaigzne, Oskars.R, jollylv, SM_97823, Nightdog, <FiZz>, Jackass3D, Friška, Stas, siirups, Codee, atpisies, RCHWZKY, w3Ed!ch7, kik0, kaifotajs!!! :D, Exc, spraits