Norise: 02.11. ttt.kick.lv ~20.00
Mapes: aim_cseesti_day, cs_italy_mini
ja daudz cilvēku pirmajās 2 mapēs, un būs vēlme, tad vēl cs_mansionsimpsons
Balvas:
Katras mapes TOP5 spēlētājiem, kuri iegūs 1000 karmu. (Var uzvarēt vairākās mapēs.)
(Ja līdz mapes beigām nebūs 1000 karma, tad balvas iegūs TOP5 ar augstāko karmu. Ja karma būs vienāda, vadīsies pēc nāvēm (kam mazāk, tam virsroka). Ja arī nāves sakritīs, tad tiks veikta izloze.)
aim_cseesti_day
1. = 4 elementu komplekti
2. = 2x Galaktiskā lāde + atslēga
3. = 2.00 iEiro
4. = 10 spini
5. = 7 spini
cs_italy_mini
1. = 2x Leģendārā atslēga
2. = 2x Leģendārā lāde
3. = 2x Dārgumu atslēga
4. = 2x Sparrova atslēga
5. = 2x Dārgumu lāde
cs_mansionsimpsons
un spini
1. = 4 komplekti
2. = 3 komplekti
3. = 2 komplekti
4. = 7 spini
5. = 5 spini
+ Par 111 222 333 444 555 666 777 888 999 karmu, iegūsti 2 spinus. (Katrā mapē.)
+ Kuri neiekļuva TOP'ā, tie saņem 2 spinu par piedalīšanos. (Katrā mapē.)
+ Visiem TOP'os award.
Vakara vadītājs: Latvians
TTT noteikumi
TTT princips, kā spēlēt

Beidzot! Noteikti, ka būšu

Neesmu šitos pekomona modus spēlējis, bet nu noteikti ienākšu lai vismaz kādam citam nervus pačakarētu ar savu nekompetenci 😂 vispārīgi ar spēles būtību iepazinos, bet negrasos iedziļināties.

o joptv

Busu busu

OooooO nu moš ja sanaks ar laikiem

kad kz vakars? 4 gadus jau gaidu

@HSkill Pēdējais Topiks uz kz bija martā, tu neieradies, tāpēc nestāsti ,ka gaidi jau 4 gadus,1 gads vēl nav pagājis pat kopš pēdējā kz vakara.
Es domāju, ka nebūs tik daudz cilvēku uz ttt vakaru ,tāpēc mazākas mapes paņēmu, bet nu nekas, jo vairāk cilvēku jo vairāk gaļas un haosa būs, kā jau TTT serverim pienākas!
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Pamēģinās

@Latvians

Vajadzētu mēģināt tikt, bet kāda iespēja sestdienā.

šitāds labs vadītājs , noteikt nebūšu

Hskill, ts3 serveri vel atceries?

Baigā problēma, es nosapņoju, ka nokavēju pats savu gaļas vakaru, a kurš vadīs, ja es nebūšu?
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Es nebūšu, bet lai foršs vakars visiem! Spēlējat abas mapes, jo būs jautri!
Sveikis Lietuva

Bushu.

Nebūšu

Laikam nogulēju
Ibetāa, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, Pīle, cruelcin, pankuksh, akasi, Latvians, Pickle Laura, Jan4a, Amors, traitors, Kiwi :], ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ـﮩﮩ, Mežpils, 🌿🌿🌿, duck, **Nezināmā**, Kriksons, Wunderschlange, skubs777, 575, chubbynalwayshorny, pigmi , Rubax, HSkill, ZeltaBlack, Hybrid Minds, luīze, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, ZnT, alska, KickMan Kick, Laurz, WickedLady, AndisKoks, Spridzeklis, One Tunnel, maar4a, Krisiittz, Em4a, 90_degrees, MayKizz, Capture, 32x6JLsuPy, Wolfyy, inar4xx, Piziks, medalus