bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Serveru informācija
17
0
topic
TTT servera informācija
Capture
Skatās lietotāju
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3431 atbildes forumā
Online: 130d 22h 20m
Redzēts pirms 25 minūtēm
Pievienots, 2019. gada 11. augustā, 15:23

Trouble in Terrorist Town spēles apraksts.

 

Trouble in Terrorist Town (TTT) ir Counter-Strike spēles mods ar Teroristu grupējumu, kuru starpā ir nodevēji.

Katrs raunds sākas neilgi pēc atdzimšanas, kad katram spēlētājam tiek piešķirta viena no trīs lomām: Innocent (Nevainīgais), Traitor (Nodevējs), Detective (Detektīvs).

Nevainīgie: Tu esi vienā komandā ar Detektīviem. Tavs uzdevums ir būt vērīgam, aizsargāt Detektīvus, un identificēt Nodevējus. Tev ir aizliegts ievainot citus Nevainīgos, ja vien tev pašam neuzbrūk. Raunds tiek uzvarēts, ja tiek nošauti visi Nodevēji vai beidzas raunda laiks.

Detektīvi: Tu esi vienā komandā ar Nevainīgajiem. Visiem spēlētājiem tu rādies zilā krāsā un uzrādies iekš score sheet (TAB) pie CT komandas. Tavs uzdevums ir palīdzēt Nevainīgajiem, pārbaudīt nošauto spēlētāju lomas un identificēt Nodevējus ar veikalā pieejamiem ieročiem. Raunds tiek uzvarēts, ja tiek nošauti visi Nodevēji vai beidzas raunda laiks.

Nodevēji: Pretinieki nezina tavu lomu, bet citi Nodevēji tevi redz sarkanā krāsā. Tavs uzdevums ir nogalināt visus Nevainīgos un Detektīvus, netiekot pieķertam un identificētam. Tev ir atļauts melot un atrunāties, ja kāds ir tevi redzējis nogalinām vai citādi atklājis lomu. Tev ir pieejams veikals, kas var atvieglot uzvaru raundā, ko sasniedz, nogalinot visus Nevainīgos un Detektīvus.

Veic savas piešķirtās lomas uzdevumus un izklaidējies!

 

Kā notiek spēle?

• Raunda sākumā tev tiek piešķirti nejauši ieroči, viena no trīs lomām un Karmas punktu izmaiņas (ja tādas ir). Seko līdzi, cik ilgs laiks atlicis tekošajā raundā!
• Score sheet (TAB) Nevainīgajiem un Detektīviem visas lomas rādās pie Ts komandas, izņemot Detektīvus, kas rādās pie CTs. Nodevējiem TAB pie CTs uzrāda gan savus komandas biedrus, gan Detektīvus (iekš TAB būs atzīmēti kā VIP), bet Nevainīgos pie Ts.
• Tikai Nodevējiem TAB uzrāda tos, kuri jau miruši. Ja Detektīvs pārbauda mirušā spēlētāja līķi, tad šis spēlētājs visām lomām iekš TAB ir redzams kā miris.
• Tu vari sarunāties ar visiem spēlētājiem, bet dzīvie vairs nedzird un neredz mirušo čatu. Detektīviem un Nodevējiem ir pieejami savi komandu čati (U).
• Tikai Nodevējiem un jau mirušiem spēlētājiem ekrāna augšā uzrādās, kurš kuru nogalina.

 

Kas ir Karma?

• Karma norāda tavu šāvienu stiprumu (damage) - jo lielāka Karma, jo tev vieglāk kādu nošaut. Kartes sākumā katram spēlētājam ir 500 Karma. Maksimālais daudzums, ko var sasniegt ir 1000, bet minimālais ir 1.
• Pēc katra raunda tiek aprēķinātas Karmas izmaiņas. Ja iepriekšējā raundā esi ievainojis pretiniekus, tad Karma skaitās klāt, bet, ja ievaino vai nošauj savējos, tad Karma strauji samazinās.
• Katrā raunda sākumā čatā parāda "Your warnings" ierakstu, kurā redzams, cik daudz komandas biedru esi nošāvis. Ja šie brīdinājumi sasniedz robežu, tava Karma nokrīt līdz 1, un tavas lodes izdara 0 damage.
• Ja tava Karma ir sasniegusi 1, tad nevajag pamest spēli, jo to vari atgūt šaujot pretiniekus. Tu viņiem nekādu damage nenodarīsi, bet tava karma nākamajā raundā atkal pieaugs un tu varēsi atkal sākt izdarīt damage citiem.

 

Kā strādā Veikals?

• Veikals ir pieejams Detektīviem un Nodevējiem. Abu lomu Veikala piedāvājums ir atšķirīgs. Par Kredītiem tajā var iegādāties ieročus, kas palīdz spēles gaitai.
• Lai iepirktos Veikalā, tev jāspiež Buy komanda (B).
• Nodevējiem raunda sākumā ir jau 2 Kredīti, bet Detektīviem 1 Kredīts. Nodevēji papildus Kredītus saņem par Detektīvu nošaušanu un par konkrētu spēlētāju daudzuma nošaušanu. Detektīvi papildus Kredītus saņem par Nodevēju nošaušanu, viņu līķu pārbaudīšanu un par izdzīvošanu konkrētu laiku.
• Kad iegādājies kaut ko no Veikala, tavs ierocis būs pieejams vai nu pie ieročiem (spiežot 1/2/3), vai arī spiežot Flashlight (F). Ņem vērā, ka apkārtējie NEVAR dzirdēt, kā tiek iegādāts un pacelts ierocis no Veikala.

 

Kā tiek identificēts Nodevējs?

Ir svarīgi saprast, ka Nevainīgajiem un Detektīviem ir AIZLIEGTS šaut spēlētājus, nezinot viņu lomu (random).
• Šaut drīkst tikai tad, ja spēlētājs tiek identificēts kā Nodevējs:
1) Bez pamata nošauj vai cenšas nošaut citu spēlētāju.
2) Tiek konstatēts ierocis vai items, kas ir pieejams Traitoru Veikalā.
3) Tiek identificēts ar Detektīva Veikala ieroča palīdzību.
4) Paliek pēdējais spēlētājs, neskaitot tevi.

Ņem vērā, ka visi šie punkti var maldināt, tāpēc pats izvērtē, vai spēlētājs patiešām ir Nodevējs, lai neizdarītu nejaušus TeamKill un nezaudētu savu Karmu!

 

Spēlētāju sadalījums

• Spēle sākas no trīs spēlētājiem, šādā gadījumā ir viens Nodevējs un divi Nevainīgie.
• Spēlētāju skaitam pieaugot, palielinās arī Nodevēju un Detektīvu skaits. Uz katriem 4 spēlētājiem ir viens Nodevējs, bet uz katriem 6 spēlētājiem ir viens Detektīvs. (Piemēram, 11 spēlētāji serverī - 1 Detektīvs, 2 Nodevēji, pārējie Nevainīgie. Bet pie jau 12 spēlētājiem - 2 Detektīvi, 3 Nodevēji, pārējie Nevainīgie).
• Ja nav gana spēlētāju Detektīvam, tad nošautos spēlētājus pārbaudīt var jebkurš spēlētājs, par to saņemot +10 Karmu.

 

TTT spēles apraksts iespējams tiks pielabots un papildināts laika gaitā. Šī ir detalizēta informācija par spēles mode. Ja ir neskaidrības serverī, droši jautā citu spēlētāju un adminu palīdzību, lai izskaidro par spēles norisi.


Pamācība, kas ir arī atrodama serveros rakstot /rules, jeb īsais variants pamācībai:

 


Pamati
Maza nodevēju grupiņa tiek izvēlēta nejauši
Kopā viņiem ir jānogalina Nevainīgie
Nevainīgie nezin, kuri ir un kuri nav Nodevēji

Speciālais aprīkojums
Nodevēji un Nevainīgie, kuri izvēlēti kā Detektīvi, var nopirkt speciālu aprīkojumu
Aprīkojuma izvēlne var tikt atvērta rakstot buy čatā vai spiežot pirkšanas pogas

Padomi
Kā Nevainīgais, nenogalini pārāk ātri! Par komandas biedru ievainošanu vai nogalināšanu tev tiks noņemta karma
Kā Nodevēji, komunicējiet un sadarbojaties! Novērsiet uzmanību, ieviliniet mērķi lamatās
Kā Detektīvs, pārmeklējiet mirušos! Visi Nevainīgie var redzēt un izmantot tavus atrastos rezultātus

Karma
Tava karma samazināsiet, ja ievainosiet vai nogalināsiet savus komandas biedrus
Tā samazināsies mazāk, ja viņu karma būs mazāka
Tavs nodarītais spēks(damage) balstās uz tavu karmu
Par tīri nospēlētu raundu, kurā tu nekaitē saviem komandas biedriem, tu atgūsti karmu
Karma ir parādīta uz rezultātu tabulas, tā atjaunojas tikai pēc raunda beigām

 

Links uz spēles noteikumiem.

Pēdējo reizi rediģēja Kiwi :], 2019. gada 28. augustā, 22:35.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 248 ( 3811 skatījumi )
NewbieEU*, Pīle, PrixoditeV4era , Omega, inar4xx, ThePatronusCharm, Pizhikz., Lakrica, duck, luīze, Latvians, dedushka, h1x_immortals, Ibetāa, Nurmachimaevmakachev, EddieLV, Tessa&Hardin, SintijaL, Shepis, AreZed, vax, cruelcin, Kiwi :], Hazard, alska, Wunderschlange, Techno Vikings, aim.ru~~~~~, Boris, RushFuck, akasi, Venta, Balija na kvadrat, Zane, 🌿🌿🌿, Siidzi 0_o, Maruzha, pankuksh, pa1n, Arch, tomts, Jitzie, santiz, король мажор, Anna, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, kaifotajs!!! :D, Pigijs, 'm0nk 0_0, Klaus, ZnT, Dzēsts lietotājs3133033, Kikii., log1, PD / Kapteinis, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Platais:P, Pickle Laura, HSkill, Kizit, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., SM_97823, LaQ, skyya, LOOK, Nightdog, shimbo, ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Dinčaa, Сhrееру©, Flabijs, janis_ir_hakeris, Jorcikk, K@@SiS, knejvs, Hybrid Minds, Lacz, w3Ed!ch7, Capture, e46m, LIBRIX, Leh , Sniedzins21, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, NinjaC5, kawaski, BANZAI, dauzelis, activision, Enemijs, Exc, C0ppy, Oz1ris, Jager, Stas, Amors, T. Bagvels, Swizy, naviat, Zalkt!S, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, Strelnieks., EvE, wind, v3tro, blonda, RagnaR, not hns, dzēsts profils, jevrika, Flak3, Martinshhh, HaTeMeZzz, NoBodijs, adjustable, MA1M, AndisKoks, FCN, Em4a, Animals, maisinsvajag??, 𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼, gucci, cheburashka, Singapuras DAGS, Laggato, prote1ns, Lvbulta, kakaataajs, who`s who, `Barbija`, KoKoC, Yakuza, **MoHiTo**, Krisiittz, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., Critikalz., Dalī, Minnia, Vaaveriite*_^, Incorrigible qwz, Paldies., Edward, Rolković, Naft'līns, Fūdiņš, Pīļuks, malbaro, Haiduk, пуси, bnation-, Skies, zefirss, toxicated, Amphetamine, Riepa, Remember-ME, Lauku puika a.k.a hnc. , Daavis_, Pavlo, iFamous, guyelberG, no-legal, emaymyska., Chemijs, Mohit, Ridgefub, siirups, daryl, M*Z*, Killerite, tenblunt, dzēsts profils, -Bembij$-AR-Lielgabalu-, Jumpybug, WickedLady, ALAND3KO, ANormalStick, KABATU KONTROLE, Vandalists, freezy, KOB, arabinas, Kalvix, Rubax, Kipchoge, ScoRp1oN^^, JērsA, Lachubliezejs, Alexd, Pussy_Man, Hvz, Mercury`, Gloks, Vecteevs, SINCAS_MONSTRS, ᴊᴀɴᴄʜᴜx, ⛔lolwut?, duum, Osiits, Mate220, brain, maar4a, black cobra, sсhoKKur-, Pilots, hehegeeva, EXIT.-, METEORITS*, goosy, G$ SHOOTER, Wukong, Almants, Klaunss, zelchh, balodis, nolodžik, LanDerSs, MateYz, šāvejs, Matriks, Peak, ExorcisT^, Rastaman, Sin4a, eena, Jackass3D, RCHWZKY, Laauriinaa, ZīLe, agaa, PANDAROO, peh, Wolfyy, Apocalypse, sixed, Dzonis, StaFFорд, ★ToughEnough★, Annaconda, $JeNoTs$, milkhouse`, Angelius, skeleMF, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, Chemp1k, Unicorn, Obijs