bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
2
2
topic
SMS acc pārkāpumi
Pilsonis.
Lietotājs++
1803 atbildes forumā
Online: 23d 6h 55m
Redzēts 26. martā, 22:45
Pievienots, 2019. gada 23. februārī, 17:51

1.sms acc savā labā. ranka kačāšana acc labā. aizvainošana acc spēlēšanās provocēšana. ļoti rumja lamāšanās.

2. https://failiem.lv/u/d2aumcm6">https://failiem.lv/u/d2aumcm6  rekur mans demo

3.visas mapes garums

4.

 109.229.207.252

5. Gru | RemaTcHeR*

6.komentārs tāds ka sms admins Gru mani provicēt mēģināja mapes sākumā nepatiesi transferojot un šaujot mani nost bez iemesla kaut gan vairākas reizes teicu lai beidz, jo man nepārāk patīk kad atspawnojos uzreiz nošauj.

7. jail_guetta_v1

8.jb.kick.lv

yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 23. februārī, 19:35
0
post

Pirmais slay no Gru pamatots, jo tika uztaisīts freekill. Otrais slay no Gru nepamatots, teica iet pa taisno būrī nevis skriet.

Tālāk tā komanda nepaleksies t..... ......auti, trīs. Komanda stulba, tas ir viens, bet tas ka tu pasaki 3 un neaizskaiti līdz galam, bet tāpat nošauj - bullshits. Vienīgais BET šajā visā ir tas, ka tie divi saprata ko tu pateici, bet Gru nesaprata, BET tāpat arī tev var piekasīties, jo neaizskaiti līdz galam un nošauj Gru, diez kāpēc? Tādā ziņā transfers ir patiess, jo tika pārkāpts 2.1.2. noteikums - ja tiek veikti 2 freekilli, tad CT tiek transferots pie TS līdz mapes beigām.

idiot, idiot, idiot. Šajā topikā minēts, ka izdarītais pārkāpums ir ļoti rupja lamāšanās, bet pats jau arī lamājies, ne? ej nomirsti labāk, nolec no 5. stāva. serveris ir +15, tu šeit esi nevēlama persona. Dzīt spēlētājus prom no servera tikai tāpēc, ka tev viņš nepatīk? XD

Tālāk tā vieta kur Gru ieslēdza boksu un nošāva Pilsoni - Ventspilnieks vakar vienā topikā un man privāti pateica, ka tas nav bijis aizliegts kamēr nav CT, jo status tādā veidā nevar kačāt.

Demo arī var dzirdēt Pilsonis provocē Gru uzdodot visādus debīlus jautājumus, bet pagaidi - vai tad sūdzībā izdarītais pārkāpums nav provocēšana? Protams, ka ir, bet pats rekur provocē viņu.

Mums nepatīk, ka tu ieslēdzi boksu, kāpēc tu tā dari? Kāpēc tu viņu pats provocē un tagad žēlojies, ka tev traucē tas ko viņš dara, kas nav nemaz aizliegts?

Ranks uzceļās, tu dabūsi banu

Es ieiešu vēlreiz CT - šeit drīkstēja pat likt banct, jo Pilsonis iepriekš jau izdarīja 2 freekillus un uz visu mapi nedrīkstēja iet CT.

Notupjās un nostājās pie iekšējās galējās būra sienas, nebūs to izdarījuši nomirs. Kāpēc tu nošāvi Gru? Jo nebija nostājies kājās bet tupēja? Kāpēc tu taisi tik neloģiskas komandas, speciāli, lai nošautu viņu? Vai nu atzīsties, ka neproti normāli izrunāt teikumu, vai arī atzīsties, ka speciāli gribi jebkurā brīdī un jebkurā laikā izdarīt tā, lai Gru cieš - gan nobanojot viņu, gan apsmejot viņu, gan nošaujot viņu. Tupus nevar nostāties - kas tā par loģiku? Kāpēc tu vispār dod tādas komandas.

Runājot par banu, kuru saņēmi par sadarbošanos - manuprāt bans bija patiess, jo pēc tā kā tu atšķiroji Gru malā no Kalpoņa un teamojāties kopā var saprast, ka tā ir sadarbošanās un speciāli darīji tā, lai Gru tiktu nošauts.

Runājot par banu, kuru saņēmi par čata izmantošanu gag/ban laikā - dēļ vienas ziņas bana laikā nebano, bet zinot to kāda Pilsonim ir attieksme pret citiem, es personīgi banu atstātu uz tām 6 stundām.

 

Kopumā runājot par šo sūdzību, tu pats sevi uztaisīji par zaudētāju un pats sevi vairāk nodevi nekā Gru. Tavi pārkāpumi bija lielāki salīdzinot ar Gru.

Sūdzība nepatiesa, bet topiku atstāšu lai savas domas izsaka JB main Venta vai Kiwi :]

Venta
Seržants
V.I.P.
4589 atbildes forumā
Online: 393d 11h 52m
Redzēts 12. februārī, 21:15
Pievienots, 2019. gada 23. februārī, 19:47
0
post

Veidoji šo sūdzību lai ieriebtu gru, bet sanāca pašam sev sliktāk, jo atklājās ĻOTI sliktas lietas par tevi.

Uzskatu ka tas bans kas pašlaik tev ir uzlikts, CERAMS, būs pilnīgi pietiekams ar to 1d, nedomāju ka ir vajadzīgs samazināt/palielināt.

Visiem ir problēmas ar gru, kāpēc? neizprotu to loģiku jums visiem kuri kaitina gru, viņam ir tikai 13 gadi, spēlē visu dienu un uzturas serverī, jūs viņu kaitinat un tādā veidā viņš atriebjas savā veidā, Kaprālis jau ir pieredzējis jau vismaz 5 banus par savu uzvedību pret gru, beidzot arī ir sapratis savu vainu un vairs īpašas problēmas nav, bet tu? kādēļ? vai tev ir kāds iemesls kautko tādu darīt pret viņu? kādreiz pats biji tāds pats maziņš kurš spēlēja jailbreak serveri savos 13 gados, jailbreak spēlētāji tevi kaitināja?

Palūgšu Pilsonim man PM uzrakstīt visus iemeslus kādēļ viņš kaitina, apbižo gru, lai es beidzot saprastu, kā arī ja ir nelieli pārkāpumi uzrakstat man, lai nebūtu jārasta šāda tipa sūdzības, lai banteam nebūtu jaizskata nevajadzīgas sūdzības.

Tākā topikā ir teikts lai kiwi arī izsakas, tad lai arī tā dara, ja viņam nav nekas sakāms par šo lietu palūgšu topiku aizvērt.

 

edit:

Ja redzēšu ka spēlētāji izmanto komandu TUPUS nostājas, sākšu vērtēt to kā Maldināšanu un ņemt pēc jailbreak noteikumiem.

Pēdējo reizi rediģēja Venta, 2019. gada 23. februārī, 19:49.
Pilsonis.
Lietotājs++
1803 atbildes forumā
Online: 23d 6h 55m
Redzēts 26. martā, 22:45
Pievienots, 2019. gada 23. februārī, 19:47
1
post

tas jau sen ir zināms ka tupus nevar nostāties, to komandu izmanto daudzi admini.

atskaite nav obligāta, to saka daudzi admini.

tātad gru ar savu sms acc apzināti bojā manu ranku? izstums mani no top15 un ieņems manu vietu, jo par vienu konkurentu mazāk uzskatu ka tā nevar!

un beigās kad viņš mani izbano ar frāzi "labi, pašol na*uj" tas vispār bomba.

provicēt viņš mani iesāka pirmais nepamatoti izmantojot adminu un vienkārši šaujot pa mani!

kad Latviana, bija visādas pieejas viņš arī cilvēkiem bija teicis "izlec no devītā stāva" ņēmu piemēru no admina.

Pilsonis.
Lietotājs++
1803 atbildes forumā
Online: 23d 6h 55m
Redzēts 26. martā, 22:45
Pievienots, 2019. gada 23. februārī, 19:56
0
post

jā. uzskatu ka Gru pie tā ir vainīgs. jo serverī vairāk kā 70% spēlētāju nepatīk Gru. un tu domā ka visi vainīgi esam mēs? tu vnk gribi aizstāvēt mazākus to es saprotu, bet viņš ir tas kas visu iesāk. nav bijusi tāda mape kurā viņš nebūtu nevienu aizvainojis.mani nekaitināta 13 gados neviens, jo es zināju savas robežas un sapratu ka 13 gados par vārdiem atbildēt nevaru, 13 gados es nepirku sms adminus un hui#as nedarīju. saproti ka strīdi sāk rasties tikai Gru dēļ. NiSe un Kalponis ir gandrīz viņu vecuma viņi zina kā muti aizvērt. bet Gru? Gru kickam ir atklājis manu identitāti nevaru nosaukt kurā mapē. Gru pats ienāk serverī un uzrunā mani vārdā kas man nepatīk. un pat pēc aizrādījumiem tāpat uzrunā vārdā, domāju ka tā nevar? un kpc vispār ir jāizstāv tādi mazi pokemoni kā Gru, kura dēļ strīdās viss kicks. Gru ienāca forumā un arī forumā pirmajās minūtēs war3 adminam solīja pa muti. forumā pat tika brīdināts. serverī ir gagots 100 reizes un banots 30 reizes. un tu uzskati mūs par vainīgiem? tu esi uzvilcis rozā brilles ka neredzi ka Gru ir tas iniciators kurš visu iesāk?

Dēļ kkāda sīka pajoliņa esi gatavs zaudēt daudzus spēlētājus? domā mēs to neatceramies? sabojā attiecības mūsu starpā aizstāvot viņu. kaut gan serverī strīdu bez Gru VISPĀR NAV!

 

Brīdināts. (c) Kiwi :]

Pēdējo reizi rediģēja Kiwi :], 2019. gada 23. februārī, 21:19.
Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9701 atbildes forumā
Online: 352d 17h 25m
Redzēts Vakar, 20:10
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 23. februārī, 20:23
0
post

Ja redzēšu ka spēlētāji izmanto komandu TUPUS nostājas, sākšu vērtēt to kā Maldināšanu un ņemt pēc jailbreak noteikumiem.

Sen bija laiks, Ventspilniek. Vienmēr tā ir bijis. Beidzot tu arī attapies!?

 

Es netaisos lasīt šo bērnudārzu un skatīties to 20 minūšu demo ar pilnīgu debīlismu, tāpēc ļaušu yostu, apspriežoties ar Ventu, izlemt, ko darīt ar šo sūdzību divatā.

Katrā ziņā zinu, ka starp Pilsoni un Gru ir savstarpējais naids, viens otru provocē, banu, gago utt.

 

Venta kopīgi ar yostu - lūdzu kopīgi izlemjat, ko darīsiet, lai man nav jāiedziļinas arī šajā visā. Es saprastu, ja tā būtu parasta sūdzība - tad es iedziļinātos, bet ne jau ŠĀDĀ KAKĀ. Ja galīgi netiekat galā, tad rakstat man privāti, stāstat situāciju un centīšos palīdzēt, bet domāju, ka tiksiet galā. :)

yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 23. februārī, 21:16
0
post

Ar Ventu runājot nonācām pie gala lēmuma, ka Pilsonim bans tiek palielināts uz 48 stundām un pašam Gru | RemaTcHeR* arī aizrādījums [ nevis sods ] neslēgāt to boksu iekšā/ārā, ja kāds sāk sūdzēties, ka tas traucē.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0