bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi un kļūdas
1
2
topic
Ieteikumi,Kļūdas Jailbreak server!
Rolković
Lietotājs
144 atbildes forumā
Online: 8d 1h 24m
Redzēts 13. martā, 16:52
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 31. martā, 15:14

Labdien, kicka iemītniekiem!

Tātad veidoju šo topiku lai uzlabotu un izlabotu kļūdas Jailbreak serveri.

IETEIKUMI!

Tātad ar ko gribu sākt, ieteikumi: ir veidotas daudzas bandas un ne visiem ir modeļi, modeļu manuprāt ir pārāk maz,jo man pašam ar draugu ir banda, esam 4. vietā bandu topā! Gribu lai atgrieztu vismaz 3-4 modeļus serverī,jo atlikuši 1-3 modeļi veidojas dažādas bandas un tās manuprāt, arī tos taisās pirkt, to visiem nepietiks tādēļ gribu lai pievieno vēl dažus modeļus( iespējams ar šo uzlabojumu, interesi uzlabosies aktivitāte ). Vēl gribu lai pievienotu vēl pie ct dažas fun dienas vai arī tās vienkārši uzlabot piemēram, CT VARĒS IZVĒLĒTIES PIEMĒRAM LAI IESLODZĪTO KOMANDA SRĪ VARĒTU PĀRVĒRSTIES PAR TIEM PAŠIEM Night Crawler vai arī Shark dienā par HAIZIVĪM!

KĻŪDAS!

Tātad ne visiem zināms ka Jailbrek'ā ( Iespējams arī citos serveros! ) Ka uzrakstot komandu /server visi serveri ir sajaukušies, arī ir tas ka Steam spēlētājiem ( nezinu vai visiem ) neiet komanda /server , pamēģinot caur komandu ieiet citos kick serveros, tie paliek serverī. 

Ir arī  tas ,ka konkursu laikos Konkursu Rīkotāji sasaldē un atsaldē spēlētājus, kad tie tiek atsaldēti, servera Čatā parādās šāds uzraksts: Admins atsasaldēja visus spēlētājus!

Paldies par uzmanību cerams ka topiks patiks un arī ceru, ka jums patiks mani ieteikumi un kļūdu labojumi, ja šim topikam ir nepareizas citātes, tad apakšā komentāros varat tos izlabot!

 

Latvians
Skatās lietotāju
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12161 atbildes forumā
Online: 455d 11h 2m
Redzēts pirms 15 minūtēm
Pievienots, 2019. gada 31. martā, 15:17
0
post

Runājot par modeļiem, well, varētu vairāk, bet man šķiet, ka vairāk nevarēja ielikt, jo tad kaut kādi bugi sāka parādīties ,neatceros. :nez:

 par /server jau 14252 gadus zināms, čemijs sīkumus netaisīs.

un par to konkursu sistēmu arī sen zināms, nekas traģisks, dzīvot var.

 

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Unicorn
V.I.P.
Veterāns
|| ♛Čigāns♛ ||
Uni🅿orn
2382 atbildes forumā
Online: 68d 18h 55m
Redzēts 9. aprīlī, 08:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 31. martā, 22:24
0
post
 
Gribu lai atgrieztu vismaz 3-4 modeļus serverī,jo atlikuši 1-3 modeļi veidojas dažādas bandas un tās manuprāt, arī tos taisās pirkt, to visiem nepietiks tādēļ gribu lai pievieno vēl dažus modeļus

Tas aizņemts ļoti daudz entity, un tad atkal serverī daudz mapes neies, bet tagad vismaz vairākas mapes aizgāja.

 
Vēl gribu lai pievienotu vēl pie ct dažas fun dienas vai arī tās vienkārši uzlabot piemēram, CT VARĒS IZVĒLĒTIES PIEMĒRAM LAI IESLODZĪTO KOMANDA SRĪ VARĒTU PĀRVĒRSTIES PAR TIEM PAŠIEM Night Crawler vai arī Shark dienā par HAIZIVĪM!

Jā, 3CT un 11 Haizivis.. viņus tak izārdīs. Tas pats pilnīgi par NightCrawler dienu.

 
uzrakstot komandu /server visi serveri ir sajaukušies, arī ir tas ka Steam spēlētājiem ( nezinu vai visiem ) neiet komanda /server , pamēģinot caur komandu ieiet citos kick serveros, tie paliek serverī. 

 Jā, to bugu jau ir sen teikuši , tik čemijs kaut ko tur čakarējas un saka ka nevar izlabot.

 
Ir arī  tas ,ka konkursu laikos Konkursu Rīkotāji sasaldē un atsaldē spēlētājus, kad tie tiek atsaldēti, servera Čatā parādās šāds uzraksts: Admins atsasaldēja visus spēlētājus

''Ļoooti'' nopietns bugs... galīgi nav vajadzības mainīt + čakarēties kko pie tā, viss iet un tā..

 

Image result for Unicorn Gif signature

Lietotāji skatās šo tēmu: 0