Banu apelācijas / Ban appeal
topic
unban konstancePievienots, 2019. gada 20. decembrī, 21:49
Labvakar, tātad nezināmu iemeslu dēļ esmu nobanots serverī war3 csdm , kurā pats esmu admins nepilnus 2 gadus. Mani nobanoja sms admins - dafijs. Lūgums noņemt banu! Kā arī diez gan muļķīgi, ka jebkurš sīkais var nopirkt sms adminu un banot ārā jebkuru tā teikt main vai patstāvīgu adminu bez iemesla vai vienkārši muļķojoties, bet man jātērē savs laiks šādu topiku veidošanai.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 44 ( 260 skatījumi )
akasi, not hns, cruelcin, dedushka, Yuri, h1x_immortals, Chemp1k, Pilots, Paldies., kaifotajs!!! :D, Wolfyy, Enemijs, sсhoKKur-, konstance, G$ SHOOTER, Capture, Latvians, Jan4a, raacha, slAyzorkjeeee-, Riepa, PooKa, pankuksh, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, enrico, , ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, Noravajumtu, Kalvix, BANZAI, dafijs, Lacz, ZīLe, Vaaveriite*_^, Chemijs, maar4a, Yakuza, WickedLady, Fūdiņš, Rei, SintijaL, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., Snicker, ★ToughEnough★
akasi, not hns, cruelcin, dedushka, Yuri, h1x_immortals, Chemp1k, Pilots, Paldies., kaifotajs!!! :D, Wolfyy, Enemijs, sсhoKKur-, konstance, G$ SHOOTER, Capture, Latvians, Jan4a, raacha, slAyzorkjeeee-, Riepa, PooKa, pankuksh, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, enrico, , ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, Noravajumtu, Kalvix, BANZAI, dafijs, Lacz, ZīLe, Vaaveriite*_^, Chemijs, maar4a, Yakuza, WickedLady, Fūdiņš, Rei, SintijaL, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., Snicker, ★ToughEnough★