bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
9
4
topic
nolodžik @ moderators
nolodžik
Biedrs
lodžārs
Koks ar diviem galiem.
1109 atbildes forumā
Online: 57d 14h 36m
Redzēts 31. martā, 05:30
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 02. janvārī, 08:30

* Tev jābūt pabeigušam pamatskolu ( 9. klasi ): Jā, pamatskolai jau parasti ir jābūt.

* Tev jābūt reģistrētam forumā vismaz 3. mēnešus.: Nu, mazliet, mazliet vairāk par 3 mēnešiem te ir būts, šogad vajadzētu būt 7 gadiem.

* Tev jābūt vismaz 300 postiem: Cik pēdējo reizi skatījos, posti ir 1032.

* Nedrīkst būt sūdzības vai WP (brīdinājuma punkti): Sūdzību nav, vismaz pēdējo 2-4 gadu laikā. Brīdinājuma punkti ir, bet tie ir neizdzēstie, uz mūžu palikušie punkti, par kuriem jau principā ir piedots.

* Kādam no moderātora/administrātoriem vai mainiem par tevi ir jāgalvo: Kiwi :].

* Ir jābūt vajadzībai pēc moderātora ( ka šobrīdējie netiktu galā ): Moderatori jau tiek galā, bet nu cik no saviem avotiem, kas man te iet apkārt, esmu dzirdējis, ka nav pietiekoši pagaidām moderatoru un vajadzētu kaut kādu pie-palīdzību no kāda.

* Tev jāmāk gramatiski pareizi rakstīt: Jā, teiktu, ka pat dzērumā rakstītu gramatiski pareizi.

* Tev jābūt atbildības sajūtai un savaldīgumam: Atbildības sajūta pa pāris gadiem ir uzaugusi dažādās lietās, savaldīgums ir, kā jau nekā, nav vairs man tie 13 gadi kickā, kad verbāli visus varēja nospļaut, protams, tagad arī var, bet tikai tie, kuri ir pelnījuši. Jā, savaldīgs. Atbildīgs tā-tā, vismaz, ja par internetu iet runa, bet tādā ziņā, ka neko sliktu, postošu projektam nevarētu izdarīt.

* Nekādu lamuvārdu vai citu lietotāju aizvainošanas, nekad: Sākot no šī gada. Jauns gads, jauns sākums. :D Nu, visā nopietnībā, nē, nav nekādu citu lietotāju aizvainošanas, tikai savi joki ar draugiem, kas te čato.

* Spēt strādāt komandā: Jā, protams, komanda nav nemaz tik liela, tāpēc tikt galā ar to var.

 

Pieteikuma paraugs:

* Tavs vecums: 19.

* Links uz sasveicināšanās topiku: https://www.kick.lv/forums/topic/3361/tuksums/">https://www.kick.lv/forums/topic/3361/tuksums/

* Cik ilgi esi reģistrēts: Kopš 2013. gada 27. decembra.

* Postu skaits: 1032.

* moderātora/administrātora vai maina nicks kurš par tevi galvo: Kiwi :].

* Kāpēc domā ka šobrīd ir ļoti vajadzīgs moderātors?: Kā jau minēju iepriekš, no saviem avotiem padzirdēju, ka ir vajadzīgi un domā meklēt kādu moderatoru, kas varētu palīdzēt kārtībai. Es neteiktu, ka viņš ir ļoti-ļoti vajadzīgs, bet vajadzīgs līdz tādam līmenim, ka varētu atļauties kaut ko padarīt.

* Kāpēc tu domā ka vajadzētu pieņemt tieši tevi?: Negribu būt pret sevi egoistisks un iedomīgs, bet nedomāju, ka 'tieši mani'. Domāju, ka katrs var kļūt par kaut kāda projekta moderatoru, vienkārši vajag pieteikumu un attieksmi, un tā kā tagad, es rakstu to domājot, nevis vienkārši rakstot 'ok', manas iespējas kaut kur tikt jau ir priecīgākas. Aktīvs esmu, nesodu cilvēkus 'bargāk' tikai tāpēc, ka man viņi nesaista vai nepatīk. Pozitīvs cilvēks, neaiznesīšu visus depresijā.

Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12813 atbildes forumā
Online: 264d 19h 3m
Redzēts pirms 42 minūtēm
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 02. janvārī, 19:48
7
post

Tavs iepriekšējais pieteikums, kuru rakstīji 3. novembrī (var aplūkot šeit), krasi neatšķiras ar šo. Uzreiz man rodas jautājums, pa šo laiku ko esi tādu labu izdarījis, lai dabūtu no manis recekli, kur nu vēl moderatoru.?

 

:huehue: :huehue: :huehue:

Pa šo laiku 0 topiki. Neteikšu, ka aktivitāte ir sūdīga, bet baigi labā viņa nav. Idejiski moderatoram jāveido konkursi, jāuztur forums labā aktivitātē veidojot tos pašus konkursus, turnīrus, blogus, visādus foršus rakstus. Nekas netiek darīts no tā. Anti.

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 05. janvārī, 13:56
1
post

Es arī pa lielam pret, un iemesls ir norādīts augstāk postotāja postā. 0 topiki, 3 posti.

Atteikts.

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0