bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
12
1
topic
KICK ATSKATS 2019.
Tessa&Hardin
Skatās sākumlapu
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12880 atbildes forumā
Online: 265d 17h 54m
Redzēts pirms 12 sekundēm
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. janvārī, 04:25

Sveiks, dārgais lasītāj!

Visu pirms, apsveicu ar Jauno 2020. gadu, žurkas gadu. Novēlu visiem izturību, foršus mirkļus. Kā arī, ''es domāju, ka ir ļoti labi, ka vēlāk, kad ņemsiet kredītu automašīnai, varēsiet paši jau izrēķināt, kādi ir izdevīgākie kredīta noteikumi,”. 

Šis gads kickā arī bija ļoti bagāts, sākot ar somas izveidi, beidzot ar jaunu serveru izveidošanu. Par to tad nu sīkāk.

Šim rakstam vajadzēja tapt īsi pēc jaunā gada, taču lai saņemtos šo visu uzrakstīt, man prasīja 17 dienas. Visu pirms, 2018. gada rudenī tika palaists lielais BUMS SOMA. Mēs visi ļoti labi atceramies, ka 2018. gads bija ļoti kritisks, jo aktivitāte arvien saruka un saruka un, lai to palielinātu, komūna īpašnieks Chemijs izdomāja kaut ko nebijušu, kaut ko foršu, kaut ko jaunu - somu. Aktīvākie somas fani jau ķērās klāt kombinācijām un ar lielāko nepacietību krāja un kombinēja katru itemu. Arī dzen līdz šobaltdienai. Jāsaka, ka savā mērā ''soma'' ir izglābusi kick aktivitāti un pat mazliet palielinājusi to!

Nu jau runājot par 2019 gadu, tad gada sākumā mums visiem bija karsta diskusija foruma čatā par mūsu divu latviešu ne-slavenajiem puikām, proti Andris Kivičs vs Neids. Kurš kuru uzvarēs boksā? Kuram lietas ūdenī ir lielākas nekā realitātē? Kuram nāksies maksāt 20 000 eiro par zaudēto maču. ???? Visa Latvija gaidīja ilgo boksa maču, kurš tika pārcelts un beigās tā arī nenotika. Nedz vai par nopirktajām biļetēm naudu atgrieza? Khe khe. Runājot par šiem diviem brašuļiem, beigās jau abi iedziedāja kopmūziku, ko var noklausīties šeit. Kā saka, ''kas ķīvējas, tas mīlējas''. 

Ejam tālāk....

Nu jau 2019. gada pavasarī, Chemijs beidzot pabeidza lielos somas updeitus kā, piemēram, to, ka citiem ir iespēja redzēt citu somas, pašam savu somu noslēpt, vairs nebija nekādi bugi somā.
Vēl pieskaroties pie pavasara atplaukuma, kickā beidzot sagaidījām 3 mūsu mīļotos cilvēkus - Pie unbana tika Chreepy, hehegeeva, Evils. Kamēr pretējā ceļā (banots) devās itemu karalis lauva ZombikOzy. Skumīgi. Atceros vēl tos laikus, kad maksāja kickā iekšā naudiņu, lai tikai pirktu itemiņus. 

Nu jau vasaras sākumā mēs sagaidījām divu jaunu serveru izveidi: pb un pubg. Pašā sākumā aktivitāte varbūt bija laba, bet uzreiz jau tā ātri nozuda. Cik ātri parādījās, tik ātri pazuda. Vēl jūnija mēnesī Glox dabūja banu forumā.

Pieķeroties jau Jūlija mēnesim, atkal somā kaut kas jauns parādījās. Antimatērijas un admina bonuss, ko var aplūkot šeit. Ļoti interesanta fīča manuprāt, kas ļauj iegūt lielus bonusus. Tai pat mēnesī, mūsu čūskulēns K0briks dabūja banu forumā. Nepagāja pat 24 h, ka jau tika nopirkts unbans. Ps - kāds atcerās kā viņš čatā lamājās un sad*rsās ar G$SHOOTERU?

Nu jau ejot rudens ietvaros, atkal atgriezšanās skolā. Līdz ar to parādījās interesants konkurss somā ar ''Mācību grāmatu''. Tie, kas visvairāk būs sakrājuši attiecīgo itemu, tiks pie labas balvas. Vēl atceros tos laikus, kad skolotāja teica ''Ei, Jānīti, nāc pie tāfeles uzzīmē trijstūri''. Es tiešām gāju pie tāfeles ar ieslēgtu mobīlo kabatā, kurā bija atvērta kick mājaslapa. 

Precīzi 2019. gada 10. oktobrī, Chemijs izveidoja kaut ko neparastu, proti parādīts TOP 100 krutākie somā. Bet ar nosacījumu, ja soma ir atvērta vaļā. To viegli varēja kontrolēt, jo izveidojās arī cenas katram itemam. Shautauts Fūdiņam. 

Nezinu kā citās pilsētās, bet Rīgā, 29. oktobrī uzsniga pirmais sniegs. Runājot par šo ziemu - njā....

Nu jau tuvojoties gada mijai, novembra sākumā FireTigers un Bambūzo savas somas atdeva Wolfai. Kāpēc tā? Vai Wolfa grib konkurēt ar mani vai ar kādu citu? 

Mazi fakti:
*2019. gada 13. novembris - Glox dabū atkal permanent banu forumā.
*2019. gada 13. decembris - Jauni itemi somā, ziemas kombinācija.

Un vēl...
Pa visu šo gadu tika mainīti moderatori kā zeķes. Vai kāds atceras, ka gada sākumā Laauriinjaa bija moderators? Vai kāds atcerās, ka gada sākumā moderators arī bija DarkPrincese? Viņai visu gadu nebija šī grupa!!!! Un vēl, ka Latvians bija moderators ar Goku? Un Kiwi arī beidzot dabūja iespēju pamoderēt forumā, ko arī dara vēl tagad! Visu cieņu, čalis moderators+banteam. Viņam vajag pieminekli uzcelt. 

Labi, paldies, ka lasīji. Ceru, ka patika. Ja nav grūti, uzspied like. :like:

Ar cieņu,
rahhtw

Lietotāji skatās šo tēmu: 0