bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
25
0
topic
Sūdzības atkārtota izskatīšana un adminu kompetences izskatīšana.
Kamiks
Jauniņais
krasavčiks
3753 atbildes forumā
Online: 204d 6h 31m
Redzēts 25. aprīlī, 23:21
Pievienots, 2022. gada 22. februārī, 23:41

Labdien / Labvakar dārgie draugi. Šeit esam sapulcējušies, lai publiski apspriestu Devila un Kuz9 sadarbību.

Topiks veidots balstoties uz šo - - > https://www.kick.lv/forums/topi…h/?post=555152

 

Šeit ir HLTV DEMO -- > https://www.kick.lv/cs/demo/dd2…1645537802.zip

 

Laiks 50:50

Moments, kur Kizit tiek pie Slay. Apskatiet lūdzu Kizit gameplay un Devila gameplay. Tur līdz apzinātam TEAMFLASH kā līdz brīdim, kad Putins atzīsies savos grēkos. Vēl labāks ir fakts, ka admins uzliek slay neredzot situāciju.

 

Laiks 57:58 

Skatamies spēlētāju S1MPL. Ja jūs gribat teikt, ka viņš ne redz, ne dzird CT spēlētāju, tad es esmu gatavs doties uz patversmi, lai paņemtu viņam suni un nopirkšu vēl spieķi. Tas nav Teamworks ar pretinieku komandas spēlētāju? Katrā ziņā šī epizode bija ievērības cienīga, lai tai tomēr pievērstu uzmanību, nevis nodomātu - Ai, Kizits jaur dīvains, tad jau lol nav verc.

 

Laiks 63:18

Arī īsti nav skaidrība.. Man HLTV to smoku nerāda, bet nu atkal jautājums vai S1MPL ir tik akls, ka nešauj pa viņu?

 

Rezumē.. Es negribētu, lai šo aizklapē pie pirmās iespējas, jo viss jau ir izskatīts un tiri piri. Paņemam, noskatamies HLTV un uzsitam sakarīgu klaču par šo situāciju. Tas, ka Kizits ir dīvains.. nu tas jasna. Tas, ka Kuz9 visas epizodes noraksta uz kaut kādiem mistiskiem izskaidrojumiem, lai nebūtu jāaizrāda Devilam.. nu tas jasna. Tas, ka Devils izmanto savas admina privilēģijas, lai ierādītu vietu random puikam Kizitam... nu tas jasna. Es domāju, ka ja mēs paceltu augšā arī iepriekšējās sūdzības un paskatītos kopainu ( BANTEAM JĀPAVĒRO IR ARĪ KĀDREIZ HLTV ) , nevis tikai sūdzības autora ievietoto demo, tad domāju, ka arī tur mums būtu pa kādam pigoram, bet pagaidām pieturēsimies pie šis situācijas. Arlabunakti, susuriņi, xoxo! Jūsu GosipKamiks.

Pēdējo reizi rediģēja Kamiks, 2022. gada 22. februārī, 23:47.

pigmi
WAR3 Admins
Lietotājs++
awkward vibes
8357 atbildes forumā
Online: 193d 21h 7m
Redzēts Vakar, 12:49
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 23. februārī, 00:30
1
post

 

Brīdināts. (c) Kuz9

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2022. gada 25. februārī, 09:20.

 

cruelcin
V.I.P.
Papucītis
my na kike, kstati
7835 atbildes forumā
Online: 587d 14h 27m
Redzēts pirms 39 minūtēm
Pievienots, 2022. gada 23. februārī, 11:24
2
post

Čaučau , jaukie , ko Jūs , viss gucci? 
Cik noslēpumus esat gatavi dzirdēt šoreiz?
P.S Šie noteikti Jums patiks.

Showtime: 
Sākšu ar to , ka paliku "mazliet" mēms atverot un palasot šo visu. Tieku pasniegts kā pilnīgi kaut kāds šarlatāns un negodīgs blēdis/ļaundaris. Okey , bet par šo mazliet vēlāk.
Izaicinoši piesiešos vārdam "Sadarbība". Varbūt Tu gribēji teikt "Kopdarbs"? Šeit vēlētos dzirdēt Tavu viedokli , ko Tu īsti traktē ar vārdu "Sadarbība"?
Atklāšu Tev kārtējo "mazo" noslēpumu , gadījuma ja neesi pamanījis. Gan ar Devilu , gan ar pārējiem adminiem savā ziņā esam vienas nodaļas locekļi. 
Patstāvīgs kontakts ar kādu no adminiem ir neatņemama lieta , savstarpēji palidzot viens otram, tas tomēr ir būtiski , lai tehniskāk nāktos uzdevumu veikšana. 
Lai kāds pēc iespējas veiksmīgāk integrētos savā amatā svarīga loma ir koordinēt viņu centienus pareizajā regulā. Taviem vārdiem sakot "Sadarbojoties"
Tie ir pamati , noteicošs faktors , lai cilvēks gūtu prasmes/pieredzi darbam ar visdažādākajām situācijām. 
Jau kuru reizi atkārtošos , ka ieņemu vienādu nostāju pret abām no strīdigajām pusēm kādā no sūdzībām par adminiem. 
/ "Tas, ka Kuz9 visas epizodes noraksta uz kaut kādiem mistiskiem izskaidrojumiem, lai nebūtu jāaizrāda Devilam.. nu tas jasna. " / 
Maksmimāli pretrunīgu iemeslu esi izvēlējies , atturos no nostājas kādā no pusēm. 

Tagad HLTV. 
Links
Kopumā ko pats autors domā par HLTV failiem. 1#2#3#

1. Laiks 50:50 , kad Kizits teamflašo savu teammate. 
"Apskatiet lūdzu Kizit gameplay un Devila gameplay. " Ēm , what? Nesaprotu sakaru , ko Tu ar to gribi teikt? Kāds no viņiem spēlē labāk un kāds sliktāk? :D 
Kā tas man palīdzēs , lai atrisinātu situāciju ar tf? 
Protams , varēja iztikt bez slay , bet tajā pašā laikā viņš lieliski redzēja savus teammate skrienot uz shortu. Bija tik ļoti vajadzīgs mest tur to flashu? 
Kā admins vispār uzzināju par šo tf noteikti paskaidros pats , manas domas - Kā piemērs

2.  Laiks 57:58 
Moments , kad S1MPL ar otru T teammate nošauj Kizitu , vispār bez jebkādas nojautas , ka viņiem mugurā atrodas enemy. 
Nošāvuši Kizitu , abi skrien meklēt pēdējo CT joprojām nezinot , ka viņš atrodas mugurā līdz brīdim 58:13 , kur S1MPL uz sekundi pamana viņu . 
Kāpēc nešāva? Labs jautājums , derētu uzzināt no viņa paša. 
Ko par šo domā čats? Screens.

3. Laiks 63:18
Viņš vienkārši nespēja noreaģēt. 

Rezumē. 
Kā jau minēju , autors gan mani , gan otru adminu nepatiesi maldinot pārējos ir pasniedzis mūs kā divus afēristus , kuri sagroza situāciju pēc pašu gribas. 
Apzināti izplata nepatiesus, nomelnojošus un aizskarošus apgalvojumus , kuri pieskaitāmi pie neslavas celšnas.
Šie autora apgalvojumi radījuši sarežģījumus un diskreditējuši mani sabiedrības acīs.

Okay , noslēgums.

Vai ne , Kamik ;)  
No autora esmu saņēmis empātiskus vēstījumus , jeb skaidrus aizvainojumus , 1x reaģēju , rakstīju par šo privāti , bet izskatās , ka kāds no adminiem piemirsa par šo. 
Uzskatu ideāls brīdis , lai pievienotu tos šeit. 
Bija arī neskaitāmi screeni no čata , kurus diemžēl izdzēsu. ;/ 
Palūgšu pārējos administrācijas locekļus nopietnāk pienākt klāt šiem ievērojami kaitējošajiem cieņas aizvainojumiem. 

 
 Apskatīt var šeit.

 

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2022. gada 23. februārī, 11:26.


Kamiks
Jauniņais
krasavčiks
3753 atbildes forumā
Online: 204d 6h 31m
Redzēts 25. aprīlī, 23:21
Pievienots, 2022. gada 23. februārī, 12:08
0
post

Tā kopaina ko redz ne tikai es Kuzmin, bet arī 17 cilvēki, kas ir nospieduši like šim topikam ir tāda, ka Tu nemitīgi visos topikos aizstāvi Devilu. Lai vai kāda būtu bijusi situācija, visur šis cilvēks tiek attaisnots. Vai tas nerada aizdomas, ja par viņu katru otro dienu parādās sūdzības? Nu ka kaut kas tur īsti nešancējas kopā? Bet nu redz man jau pa lielam ir viens pīpis, jo nejau es uzturu šo miestu un ne man jāklausas ir pārmetumi par to, ka adminstrācijas darbs dažbrīd ir apšaubāms. Šo topiku veidoju ar domu, lai tas paliek kā vēlviens punkts jūsu izdarībām šeit. Jūs abi divi man atgādinat kaut kādus Lemberdzēnus, par kuriem visi zin, ka viņi šmugulējas, bet neviens nevar to pierādīt un piespriest sodus! 

Skatos, ka esi pārņēmis akasi metodi un glūni visos iespējamos čatos. Tam gan Tev laiks pietiek, bet lai izskatītu sūdzību un paņemtu pie reizes noskatīties HLTV, tam gan laiks neatrodas.

 

1. Laiks 50:50 , kad Kizits teamflašo savu teammate. 
Tu atkal šajā epizodē neiedomājies par to, lai aizrādītu Devilam, ka viņš spontāni pieņem lēmumu un noslayo Kizitu. Tu atrodi iemeslu, lai attaisnotu šo situāciju. Tikpat labi, vārbūt situācija varēja būt pilnīgi cita, kopš kuriem laikiem admins pieņem savus lēmumus neredzot situāciju? Kizit tikai pēdējā brīdī redzēja savējo skrienam a2, kas bija vienlaicīgi ar viņa flashu. Tas galīgi nebija PILNĪGI apzināts flash, lai traucētu saviem komandas biedriem.

2.  Laiks 57:58 
Nu lūk, tātad apskatot HLTV tā tomēr ir diskutabla situācija. Iepriekš Tu raksti -- > Nē , jo nu viņi jau nezināja/nepamanīja viņu. Ja zinātu un nekādīgi neviens no viņiem nereaģētu tad jau būtu cits stāsts. 

Kāds ir tas stāsts tagad ? Tomēr ir vērts iedziļināties un precizēt šo situāciju, nevis atkal norakstīt, ka tie ir slima suņa murgi, ko raksta Devils. Bet ne viņš, ne Tu nedomāji iedziļināties šajā situācija, jo tas taču Kizits.. gan jau kaut ko murgo.

 

Tas, ka Tu puksti par kaut kādiem foruma ierakstiem, tas ir pilnīgi cits stāsts. Taisi topiku, raksti adminstrācijai, tas ir pilnībā nesaistīti ar šo tēmu! 

 

Pēdējo reizi rediģēja Kamiks, 2022. gada 23. februārī, 12:24.

Crack
Lietotājs
306 atbildes forumā
Online: 47d 6h 18m
Redzēts Vakar, 20:41
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 23. februārī, 12:56
0
post

Viens no 17like, netīšām uzspiest, jo caur telefonu gribēju paskatīties, kuri ir tir atbalstītāji un automātiski nospiedās (resni pirksti).

Neteikšu, ka kuz9 atbalsta Devilu vnm, jo manā topikā pret to bija pretēja nostāja (pilnīgi adekvāta situācijai). 

Ņemot vērā, kā tas ir būt pat bt, tērēt savu laiku lai iedziļinātos sūda demo un ķertu kkādus momentus par sūda 1.5h banu... da nu... visu cieņu kuz9 par to, ko dari šeit...

 

Brīdināts. (c) Kuz9

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2022. gada 25. februārī, 09:30.
atpisies
Jauniņais
313 atbildes forumā
Online: 15d 2h 22m
Redzēts 16. aprīlī, 17:04
7 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 23. februārī, 12:57
0
post

kr4 man pilnigi poh par tiem slayiem un baniem, par adminu piesegsanu, utt, demo es nemaz nekacasu un neskatios, es te ienacu iepostot tikai par to ninja momentu https://failiem.lv/u/5czhckkfd

pec manam domam, tas simple ir cswos galvenais dzeks, kurs uzkapa cs iedzerot pa agdama pudelei, pietam vins mauc bez sounda, ka ari tas otrs dzeks kurs tur skreja vinam blakus

saubos, ka te ir kkads monitorings, kapec tas simple nesava, kad redzeja to depressed, ka vins defo c4? nu tur es saku, dzekam kadas 3 promiles bija un nesaprata, ka tas pretinieks, un vel vins staveja ar granatu rokas, budams cswos galvenais dzeks, vinam nepietika speka uzspiest 1 un nomainit ieroci, jo bija ienemis par daudz agdamu ieksa

varbut mani uzskati ir maldigi, tad butu japasauc detektivs erkils puaro lai izpeta so situaciju un noskaidro visu sikak

 

aa ja, aizmirsu piebilst par tiem hltv demo, nesaprotu nah tev vini tik loti vajadzigi, vini tak ir riktigi bugaini, vislabak skatities pov demo, citreiz caur hltv demo nemaz player modelus nerada vai smokes

 

 

kr4 noskatijos velreiz to video un ieraudziju, ka 15 sekunde laikam tomer vareja redzet to depressed cuvaku, bet nu manas domas joprojam ir, ka simple bija sameties no agdam4ika un moz pie reizes ieneemis kaut ko veena un nepamanija vinu, pec pieredzes varu teikt, ka no geroina dazreiz acis miglojas

 

Brīdināts. (c) Kuz9

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2022. gada 25. februārī, 09:31.
HSkill
El Retardio
seksīgais
3167 atbildes forumā
Online: 185d 4h 7m
Redzēts Vakar, 20:04
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 23. februārī, 13:08
0
post

a kas te diez notika?:reec2:

nav ne sms unbans pirkts ne kas cits.

 

Brīdināts. (c) Kuz9

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2022. gada 25. februārī, 09:21.
Leh
Lietotājs
31 atbildes forumā
Online: 73d 7h 33m
Redzēts 2023. gada 03. novembrī, 00:55
Pievienots, 2022. gada 23. februārī, 14:03
0
post

nopaļijas te, džeki spēlē monopol kopa, te viss jasna, korupcija kicka jāizbeidz, slegts

 

Brīdināts. (c) Kuz9

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2022. gada 25. februārī, 09:22.
Kamiks
Jauniņais
krasavčiks
3753 atbildes forumā
Online: 204d 6h 31m
Redzēts 25. aprīlī, 23:21
Pievienots, 2022. gada 23. februārī, 15:45
0
post

Tiem, kam ir galīgs,galīgs slinkums skatīties HLTV, paņēmu Kizit piemēru un šeit ir video ar apspriesto situāciju -- > https://failiem.lv/u/np3evndkv Video jākačā, es nav pro, nemāku ielikt. :D

Pilnīgi normāls gameplay, kurš iespējams pie iepriekš minētā komentāra :

ka simple bija sameties no agdam4ika un moz pie reizes ieneemis kaut ko veena un nepamanija vinu, pec pieredzes varu teikt, ka no geroina dazreiz acis miglojas

 

EDIT : Nu šitam linkam būtu jāstrādā bez kačāšanas :D -- > https://failiem.lv/u/z5c47bm8z

 

Pēdējo reizi rediģēja Kamiks, 2022. gada 23. februārī, 16:11.

𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡.
Biedrs
❤Детка, ты мой кайф❤
⸸⁶⁶⁶⸸
6871 atbildes forumā
Online: 409d 4h 50m
Redzēts 2023. gada 02. aprīlī, 23:13
8 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 23. februārī, 17:52
2
post

 un vēlos pateikt Jums vēl vienu lietu - 

Neceļās pat īsti rokas komentēt šo situāciju, aizrijos ar frī kartupeli no smiekliem lasot :reec2:  Brīnos, kā vēl nav iekopēt ieiro pārskaitījumi ar mērķi % :reec2: 

 

Brīdināts. (c) Kuz9

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2022. gada 25. februārī, 09:23.

575
Jauniņais
Meitene zeltene
AK-47
3688 atbildes forumā
Online: 167d 8h 3m
Redzēts Vakar, 18:30
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 23. februārī, 17:52
0
post

čalis vienkārši neiespringst spēlēšanā. kam negadās :D

 

Brīdināta. (c) Kuz9

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2022. gada 25. februārī, 09:25.

🌿🌿🌿
Biedrs
🤙 420 metrus no zemes 🌿
881 atbildes forumā
Online: 105d 17h 39m
Redzēts Vakar, 09:20
Pievienots, 2022. gada 23. februārī, 18:09
0
post

es arī grib +warn :sad:

 

Brīdināts. (c) Kuz9

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2022. gada 25. februārī, 09:26.
atpisies
Jauniņais
313 atbildes forumā
Online: 15d 2h 22m
Redzēts 16. aprīlī, 17:04
7 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 24. februārī, 14:03
0
post

izskatas, ka administracija/banteam ir aizmirsusi par so topiku vai ari viniem vienkarsi ir pilnigi vienalga par so visu?

varbut deretu atlaist sos cilvekus un beidzot dot centim iespeju? vins sevi jau ir pieradijis iepriekseejaas suudziibaas

 

Brīdināts. (c) Kuz9

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 2022. gada 25. februārī, 09:33.
Kalvix
WAR3 Admins
Ban Team
V.I.P.
WAR3 minikonk. rīkotājs
Veterāns
924 atbildes forumā
Online: 44d 12h 43m
Redzēts Vakar, 21:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 24. februārī, 22:32
9
post

Laiks 50:50

Šeit protams varēja iztikt tikai ar brīdinājumu, jo vai teamflash bija apzināts, to zin tikai Kizit. /calladmin bija lieks.

56:11

Tai pašā laikā spēlētājs SV- Noflesho Devilsh un vēl vienu spēlētāju uz 100% un nesaņem ne brīdinājumu ne slay..?

58:39

Apzināts teamflash no Kizit, attiecīgi slay no Devilsh , /calladmin lieks no Kizit puses.

60:02

Kizit noflešo divus savējos uz 100% un ar nākamo flash vēl vienu savējo , kopā 3 savus komandas biedrus 3 seksunžu laikā , attiecīgi seko bans uz 2 stunām.

Visu kopā savelkot , bans bija pamatots , bet vai admins Devilsh rīkojājās pareizi visās situvācijās? Noteikti Nē.

 

Ja tagad runāsim par sadarbību, tad ir jataisa jauna sūdzība un jārisina viņa ,jo tagad ir grūti pateikt  vai tur bija sadarbība vai tomēr nebija. <-- Šis ir par Devilsh un spēlētāju sadarbību serverī , nevis par Kuz9 un Devilsh sadarību.

Kuz9 izskatīja sūdzību un attiecīgi pieņēma lēmumu par Kizit rīcību ko visi tagad uzskata par sadarbību ar Devislh.

Haters gonna Hate :)

 

 

Slēgts.

 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Kalvix, 2022. gada 25. februārī, 11:13.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0