bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
5
0
topic
Challenges VIP sviests.
~Evils~
V.I.P.
WAR3 Main
The King.
6560 atbildes forumā
Online: 327d 5h 41m
Redzēts Vakar, 12:18
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 10. maijā, 13:34

Nu labas dienas, kā jūsu mājās? 

Vēlos pacelt diskusiju un kādu darbību no administracijas puses, lai pārveidotu challenges vipus. 
Mana sāpe ir tāda, man ir perm vips, un tos metamos kauliņus vācu, lai tikai dabūtu war3 vipus un atdotu tiem kuri spēlē war3, sīks ātrs process, nekādu problēmu ar to, izkritīs vai nē. 

Problēma ir vipu mainīšanā, neskaitāmas reizes man ir bijuši vipi, cenšos mainīt bet visu laiku krīt vipi serveros kuri ir miruši, kuros neviens nespēlē, kur loģika? Nav loģika! Pa virsu tam, palielinās laiks, kad atkal var mēģināt samainīt vipu, kas liekas loģiski laikā, kad visos serveros vismaz kāds spēlēja un daudz maz jēdzīgam cilvēkam varēja atdot, bet kuram, lai atdod vipu serverī, ja serveri ir tukši? Nevienam! Ok pačīkstējis esmu par problēmu kā tādu, tad nu ieteikumi. 

Ieteikumi. 
1. Izņemt laukā, lai nekrīt serveri kuri sen miruši. 
2. Lai paliek viss kā ir, taču reizi stundā var mēģināt samainīt vipu pret citu un laiks nepalielinās.
3. Uzsauc man kāds aliņu un kaut ko grilējamu, lai es beigtu čīkstēt. 

ĀĀĀ un beidzamā sāpe par to, ka vipiem beidzās izmantošanas termiņš, esmu vienu nolādētu vipu mainijis hujzin cik daudz reizes un kā neizkrīt tas ko vajag, tā neizkrīt. 
Nafig jābūt tādiem draņķiem, laikā, kad kickā tikai GG un war3 ir kas spēlē? Salabojam, būsim jauki pret tiem kas vēl droto. Neprasam jau pa brīvu, tikai laikiem atbilstošu iespēju tikt pie kārotajiem vipiem. ;) 

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts 24. aprīlī, 13:50
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 10. maijā, 14:20
0
post

1. Aizvērt nomirušos serverus 

2. Izņemt dead vipus un aizvietot ar pūķa galvām vai citiem foruma itemiem kuri krīt tikai serverī.

#chemij tikai nesac savas liekas bezjēdzīgas diskusijas te, bet ņem un izdari na.


Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3441 atbildes forumā
Online: 131d 4h 32m
Redzēts pirms 5 stundām
Pievienots, 2023. gada 10. maijā, 23:44
0
post

Nu, no TTT vip tur točna nav jēgas, ņemot vērā, ka tam vip'am gandrīz nekādas funkcijas nebija, izņemot 2x lielāks mapvote impact un izņemot damage izdarītāja info.

Bet par vip kodiem - tāda dzīve. Savulaik, kad aktīvi treidoju, tad es savukārt nevarēju ciest, ka dd2 kodus uzmainīt ir grūti, jo war3 var uzgriezt xp, vip vai naudu, kamēr dd2 tikai vip, kas nozīmēja mazāku iespēju uzmainīt.

Iesaku izņemt TTT vipu. Es par ZM un JB nekā nezinu. GG vips arī patiesībā ir neizdevīgi, jo tas doublejump traucē (var nejauši triggerot) un jo papildu info cipariem tajā GG actionā nevar izsekot, tikai lieki maisās. Bet, ja nemaldos, Coppy var vairāk komentēt. Esmu nospēlējis gg daudz stundu, bet to vipu kā vienreiz uz 2h pamēģināju, tā vairāk neesmu aktivizējis.

pigmi
WAR3 Admins
Lietotājs++
awkward vibes
8357 atbildes forumā
Online: 193d 21h 7m
Redzēts Vakar, 12:49
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 10. jūlijā, 23:44
0
post

Varu piekrist visiem, kuri veltīja kaut minūti, lai šeit kko uzskricelētu. 
Es personīgi uzskatu, ka tie 2h vipi vispār ir useless, jo ne visiem ir pacietība izspēlēt kaut vesalu mapi serveros, kuros ir redzama kaut kāda aktivitāte - GG un WAR3. 
Par cik es spēlēju tikai war3 es nemācēšu spriest par pārējiem serveriem un ko tas vips tajos dod, taču nevaru noliegt, ka vasarai beidzoties varbūt DD2 varētu atdzīvoties. 

-- Es no savas puses rosinu ` metamā kauliņa ` skillam pievienot papildus 0.55c kodus (jeb nahrenizēt tos 2h vipus vispār), ja ne nahrenizēt tad vismaz uzlikt kaut minimālāko iespēju pie tiem 55 centu kodiem tikt, jo tos brīvi pēc tam var samainīt pret kādu noderīgu war3 naudu jeb XP pēc reseta jeb tiem, kuriem ir attiecīgi sasniegts - 37lvl, kur kodus var pārdot brokerī un tos iEURO iztērēt jebkur citur .. Nebūtu slikti pagaidām izņemt neaktīvos serverus no tā skilla, jo arī man ir problēma, ka varu visu dienu mainīt tos kodus, bet pie vipa, kurš man ir tik ļoti nepieciešams es tā arī netieku. Gandrīz katru reizi tieku pie jailbreak vai TTT kodiem kaut arī tos modus nekad dzīvē neesmu spēlējis. 

 

 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0