bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Konkursi
13
1
topic
TTT nedēļa #1
maar4a
ČEMAS TARZĀNS⭐
maar4a
656 atbildes forumā
Online: 313d 22h 37m
Redzēts pirms 2 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 5. novembrī, 12:56

Trouble in Terrorist Town (Video Game) - TV Tropes

Norise: 10.11 -  17.11 ttt.kick.lv Katru dienu no tām laika posmā no 20:00-21:30!

Kā viss notiksies : Norādītajos datumos un laikos mēs visi ierodamies un pavadam laiku forši kopā ttt serverī un kādā momentā no tiem 20:00-21:30 katru dienu tiks uzņemts ekrāna šāviņš ar tiem kas ieradušies un tad svarīgi ir tas cik dienas par to nedēļu būsi ieradies ar mums uzspēlēt!

Balvas:

1) Tie kas ieradīsies vissmaz 3x dienas un būs redzami ekrāna šāviņā tie katrs saņems 2 ieuro!

2) Tie kas ieradīsies vissmaz 5x dienas un būs redzami ekrāna šaviņā tiem dzīve skaistāka , tie katrs saņems 4 ieuro + Bonuss no Latvians,maar4a un 🌿🌿🌿, ja rodas jautājums kāds tad tie būs 4x cs2 skini ap 7.5e, 10e un 11e vērtībā kuri tiks izlozēti pēc spinthewheel principa,  respektīvi visi tie kas ieradīsies tās 5x reizes tiks pievienoti laimes ratā un tiks izlozēti 4x veiksmīgie , lai viss norisinātos godīgi un neteiktu ka rigged pasākums izlozēšu Es veidojot Live discord kanālā , nāks tuvāks laiks padošu info kur to varēs redzēt un cikos. Pievienošu skinu bildes vizuālam skatam! Laiks pierādīt ka varam nolasīties normāls bariņš un forši izklaidēties kopā!

Pasākuma galvenais vadītājs : maar4a

TTT noteikumi
TTT princips, kā spēlēt

Pēdējo reizi rediģēja maar4a, 12. novembrī, 21:30.
Jan4a
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
13484 atbildes forumā
Online: 280d 14h 49m
Redzēts Vakar, 22:54
4 Brīdinājumi
Pievienots, 14. novembrī, 12:25
1
Izlozeju 3 laimigos kas katrs iegust 1 ieiro

Hvz

Ardzeik

traitors

Vel izlozeju kas tiek pie 10 rubīniem

santiz 

Un pie 200x safiriem + 50 smaragdi

Kikii

Ludzu uzvaretaji sazinas ar mani PM par balvas sanemsanu.

chubbynalwayshorny
WAR3 Admins
V.I.P.
Biedrs
WAR3 minikonk. rīkotājs
Sertificēts Mērglis
Above all
1986 atbildes forumā
Online: 97d 21h 31m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 14. novembrī, 13:26
1
Kopā esi ievietojis 5 skrīnus, tāpat priekš zināšanas, tās bildes arī caur telefonu pastāv iespēja apgriezt, lai cilvēkiem saprotamāk būtu..

Jan4a
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
13484 atbildes forumā
Online: 280d 14h 49m
Redzēts Vakar, 22:54
4 Brīdinājumi
Pievienots, 14. novembrī, 15:03
2
man pohuj

maar4a
ČEMAS TARZĀNS⭐
maar4a
656 atbildes forumā
Redzēts pirms 2 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 14. novembrī, 21:35
2
Labvakar , liels paldies visiem kuri balsoja sākumlapas aptaujā , vairums vēlas lai būtu 8 vakari un nedēļa noslēgtos 17.11 datumā ieskaitot. Tad pie tā arī pieturēsimies :tuctuc:

Šovakar noslēdzām 5 no 8 vakariem , skrīnu šoreiz uzņēmu diezgan agri jau startā ap 20:14 un tajā patrāpījās 23 cilvēki. Jau var just spriedzīti ar katru nākamo vakaru , emocijas sit augstu vilni , taču tajā jau ir tas azartiņš , nedēļas beigās jau visi būsim proffesionāļi un palikuši bez nerviem :reec2:

P.S Pēc rītdienas vakara atkal apkopošu rezultātus cik reizes katrs bijis lai varat iečekot kas un kā ja paši nesekojat līdzi. 

maar4a
ČEMAS TARZĀNS⭐
maar4a
656 atbildes forumā
Redzēts pirms 2 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 15. novembrī, 21:15
0
Labvakar , šodien varēja just ka piektdiena ir pienākusi , cilvēki zem grādiem , uzvilkti utt... tāpēc šovakar officiālo daļu noslēdzu jau uz 21:00 , jo nu tur jau aizgāja tik traki ka vai nu tur nāktos kādus 7 cilvēkus izbanot par sūdiem vai nu noslēgt vakara officiālo daļu laicīgi.  Tā kā es pats ar īsti tos ttt noteikumus baigi nepārzinu tad tur galīgi neuzņēmos visu sakārtot , sarunāju ka izbijusī ttt admine pankuksh vēl piepalīdzēs ar adminēšanu un kārtības ieviešanu lai pēdējos 2 vakaros visu varētu sakārtot pa plauktiņiem. Paldies tiem kas šodien ieradās , prieks ka atkal tāds kupls skaits bijām , vēršat uzmanību ka turpmākajos 2 vakaros pievērsīsim uzmanību kārtības ieviešanai serverī. 

Šeit būs saraksts kā izskatās pēc 6 vakariem : 

Kikii (2x)
Hvz (5x)
KickMan Kick (5x)
Rujkins (4x)
maar4a (3x)
Crack (4x)
Oz1ris (4x)
traitors (4x)
BAARDA (6x)
Maize (5x)
Bam Bam (5x)
Prosta Goms.(3x)
Pro Man (4x)
Ibetaa (4x)
sin (Kiwi) (4x)
Rubax (5x)
Omega (5x)
Skubs777 (4x)
pankuksh (5x)
Ventspilnieks (6x)
Unicorn
Heracleum (2x)
rulX (2x)
Hskill (5x)
Ardzeik (4x)
SintijaL (5x)
Deqwatian (2x)
k7 (2x)
es nezinu (Capture) (2x)
Hrenovijs (2x)
santiz
DLG (2x)
Cīrulītis
Lakkijs
Ha3E
EML. (3x)
Firetiger (3x)
575
ZnT
NinjaC4
Valtox
Beibuks
Piziks

maar4a
ČEMAS TARZĀNS⭐
maar4a
656 atbildes forumā
Redzēts pirms 2 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 16. novembrī, 21:22
0
Labvakar , veiksmīgi esam noslēguši 7 no 8 ttt nedēļas vakariem , tuvojās jau pasākums lēnām izskaņai , vēl rītdiena kopīgi jāizspēlē visiem , kādus 30 cilvēkus rīt gaidu serverī :reec2:

maar4a
ČEMAS TARZĀNS⭐
maar4a
656 atbildes forumā
Redzēts pirms 2 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 17. novembrī, 14:48
0
Tā lai papildus motivācija ierasties uz noslēdzošo vakaru un noslēgtu šo visu ar blīkšķi tad esmu sagatavojis 1 papildus skinu !!!

Starp tiem kas ieradīsies šodien uz noslēdzošo TTT vakaru un būs redzami skrīnā izlozēšu 1 laimīgo kas iegūs AK-47 | Point Disarray (Field-Tested)  , tie paši 10e steam marketa iet!

Pēdējo reizi rediģēja maar4a, 17. novembrī, 15:44.
maar4a
ČEMAS TARZĀNS⭐
maar4a
656 atbildes forumā
Redzēts pirms 2 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 17. novembrī, 21:40
0
Labvakar visiem , nu ko veiksmīgi esam izturējuši visus 8 vakarus, prieks ka ar uz pēdējo nolasījāmies tāds kupls skaits :tuctuc:

Liels paldies jums par šo atbalstu , nebiju gaidījis tādu atsaucību pat ja godīgi , bet nu paņēmāt mani uz šoku!

Skinu izloze notiks rīt 18.11 20:00 Kick Discorda Publiskajā istabā , tur ar uztaisīšu Live un varēsiet droši nākt skatīties!

Rīt no rīta es ielikšu šeit ziņu cik katrs reizes bija , sarakstu kas kvalificējušies izlozei utt.... 

Līdz tam es vēlētos no jums lai šeit iepostojat kāds atsauksmes par šo nedēļu , ko domājat par šāda veida formātu , norisi utt...  :konk:

ZnT
V.I.P.
Kretīns
#nostarmaucību
4840 atbildes forumā
Online: 123d 2h 15m
Redzēts Vakar, 21:47
1 Brīdinājumi
Pievienots, 17. novembrī, 21:51
0
Superīgi vakari, vajag vairākus tādus!
Sanāca būt tikai 1, bet gribu vēl, tikai tā lai es tieku :D

KickMan Kick
ZM Admins
meiteņu magnēts
kika
697 atbildes forumā
Online: 15d 4h 50m
Redzēts Vakar, 23:15
Pievienots, 17. novembrī, 23:09
0
bija ritīgi nice varētu vēl tikai man liekas tagad kādas 2 nedēļas vajag biki atpūtu no ttt un tad jau var atkal kko tādu uzrīkot vai arī kkadas ttt nedēļas nogales nav obligāti veselu nedēļu savādāk apniks

maar4a
ČEMAS TARZĀNS⭐
maar4a
656 atbildes forumā
Redzēts pirms 2 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 18. novembrī, 09:08
0
Tā nu tad savilkums kas kā izskatās

1) Cilvēki kas bija 3x vai 4x un tiek pie 2 ieuro : Pro Man ; Latvians. ; DLG ; EML. 

2) Cilvēki kas bija vissmaz 5x un kvalificējas skinu izlozei + Iegūst 4 ieuro : Hvz ; Kickman Kick ; Rujkins ; Crack ; Oz1ris ; traitors ; BAARDA ; Maize ; Bam Bam ; Prosta Goms ; Ibetaa ; Kiwi ; Rubax ; Omega ; Skubs777 ; pankuksh ; Ventspilnieks ; Hskill ; Ardzeik ; SintijaL ; Firetiger 
iEiro izdalīti

3) Cilvēki kas bija uz pēdējo vakaru un kvalificējas AK-47 | Point Disarray (Field-Tested) izlozei : 

P.S Ja redzat kad uz jūsu niku nevar uzspiest tad ir lūgums man kautkur uzrakstīt kādu Pm vai kautko lai varu atrast un iekopēt jūsu profilu!

Tiekamies vakarā  uz izlozēm!! Lai nesačakarētu šeit svētku Viktorīnu tad izlozi veikšu pēc Viktorīna , ganjau kādos 20:20 tas sanāks :konk: 

Par ieuro balvām vērties pie akasi vai cruelcin. !

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 18. novembrī, 11:08.
𝗮𝗸𝗮𝘇𝗶
Lietotājs
Король
Gomiks
463 atbildes forumā
Online: 55d 4h 35m
Redzēts 24. novembrī, 18:54
3 Brīdinājumi
Pievienots, 18. novembrī, 10:23
3
Labakais. 
Deq ari dabuja BANU , Pile automatiski blacklista , Viss notika operativi un atri. 
Lidz sim labakais pasakums kick.lv vesture , bija tas gods nemt lidzdalibu saja eventa ar Rovnajiem pacaniem un skuķīšiem!
Paldies maar4. :)

Жизнь — это вопрос времени.

maar4a
ČEMAS TARZĀNS⭐
maar4a
656 atbildes forumā
Redzēts pirms 2 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 18. novembrī, 20:48
0
Paldies visiem kuri ieradās skatīties izlozi , tika noskaidroti visi uzvarētāji : 

AK-47 | Point Disarray  - Vectevs ( Atmet PM man savu trade link )

Famas Pulse - Lets Gom  ( cruelcin iedos , iemetis trade link viņam PM ) ( Izdalīts )

StatTrak™ Desert Eagle | Mecha Industries - Kickman Kick ( Atmet PM man savu trade link )

The Doctor' Romanov | Sabre - pankuksh ( Izdalīts )

Desert Eagle | Trigger Discipline - Venta ( Izdalīts )

Paldies jums visiem par šo atbalstu un tiekamies uz turpmākajiem pasākumiem :tuctuc:

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 18. novembrī, 21:55.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0