bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Noteikumi / Rules
18
3
topic
PAPILDINĀTIE JB noteikumi
sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 17. septembrī, 13:13

Vispārējie noteikumi.


1.1. Aizliegts izmantot palīgprogrammas, skriptus, kas automatizē spēles gaitu (WallHack, Aim, SpeedHack utt.)
 Sods – Permanent ban 
1.2.
Aizliegts nepamatoti nošaut ieslodzīto/-s, kas skaitās kā FreeKill. 
Ja apsargs izdara nejaušu Free Kill un, ja admins ir severī, tad Free Kill paliek, bet, ja admina nav un šis Free Kill ir bijis pa tiešām nejaušs, tad apsargam ir jāatlīdzina Free Day summa. 
Sods - Slay vai Transfer pie ieslodzītajiem. (Par 1 FreeKill nebanojam). Ja apsargs ir uztaisījis vairākus FreeKill, tad banojam pēc adminu banu ilgumu sarakstā dotā. Bargākais sods – 14 Dienas bans.
1.3. Pēdējam ieslodzītajam ir 20 sekundes laiks, lai izvēlētos dueli. Ja viņš nav izvēlējies dueli, tad CT drīkst viņu nošaut.
1.4. Aizliegts nogalināt savus komandas biedrus, kas skaitās kā TeamKill (Ja nobrauc ar mašīnu vai ko tādu, tad arī skaitās kā TeamKill). Ja ir ieslēgta /box komanda, tad TeamKill neskaitās.  Kad kāds tiek nogrūzts no torņa, tas neskaitās kā TeamKill.(Ja ct nogrūž no torņa tas skaitās kā FreeKill)

Sods – Slay (Par netīšu TeamKill). Ja uztaisa lielu daudzumu TeamKill, tad banojam pēc adminu banu ilgumu sarakstā dotā. Bargākais sods – 48 stundu bans.
1.5. Aizliegts nošaut spēlētāju, kuram ir FreeDay (Dzeltenā krāsā). FreeDay neskaitās, ja spēlē ir palicis tikkai 1 ieslodzītais kuram nav Freeday.
1.6. Mapēs, kurās centrālā vieta ir ala, bedre (būra vietā), drīkst šo vietu dēvēt arī par būri.
1.7. Ieslodzītie nedrīkst atrasties ārpus kameras (cell), ja izvēlētā diena nav sākusies, izņēmums - ieslodzītais ar FreeDay. Apsargi nedrīkst taisīt kameru (cell) durvis vaļā, ja izvēlētā diena nav sākusies. Ja Apsargi tomēr ir atvēruši durvis pirms dienas sākšanās, tad Ieslodzītie drīkst atrasties ārpus kamerām.
1.8.  Ja tu esi saņēmis gag/ban, tev ir kategoriski aizliegts rakstīt caur forumu servera čatos.
Sods -aizrādījums, ja netiek klausīts, tad bans no servera līdz 6 stundām. Ja atkārtoti, tad 1 diena, ja vēl atkārtoti, tad 1 nedēļa, ja vēl, tad 2 nedēļas.
1.9. Pirmajā raunda minūtē drīkst atdzīvināt tos Ieslodzītos, kuri tiko ienākuši serverī, tos Apsargus, kuri būdami dzīvi kā Ieslodzītie pārgāja pie Apsargiem, Ieslodzītos kuri pirms pāriešanas pie Apsargiem nomira, viņus nedrīkst atdzīvināt. Nedrīkst atdzīvināt, kad laiks ir zem 4:00.
1.10. Ja apsargu ir vairāk kā atļauts (1 CT uz 3 TS), tad transfero pirmo kurš mirst. Bet pirms tam ir jāpasaka, jāpabrīdina, ka ko šādu darīs.
1.11. Ja apsargs (CT) ir devis komandu ieslodzītajiem, ka ir aizliegts izmantot "voice" jeb arī runāt par mikrafonu , tad šī komanda neattiecās uz patstāvīgajiem servera adminiem. (Aizliegts ar tiešu nodomu traucēt vadīt apsargiem, piem. dziedāt, atskaņot mūziku u.c)
1.12. Bandas nosaukums nedrīkst saturēt necenzētus vārdus, aizvainojumus, reklāmu.
1.13. Bandas iesauka nedrīkst saturēt aizvainojumus, necenzētus vārdus, reklāmu.
1.14. Aizliegts apsmiet citu spēlētāju balsis, tādā veidā aizbiedējot spēlētājus no CT.
1.15. Aizliegts izmantot fps_override 1/developer 1, lai gūtu priekšrocības pār 100 fps (piemēram, uzņemt nedabiski lielu ātrumu ūdenī, duckojot lielā ātrumā utt.)
 Sods - Brīdinājums, atkārtoti - Bans 1 nedēļa
1.16. Aizliegta mapes bugošana - atrašanās vietās, kurās nav iespējams tikt bez citu spēlētāju palīdzības, ninjas vai gravitācijas vai vietās, kuras ir kartes nepilnība, ko nav paredzējis mapes veidotājs. Šīs vietas sniedz negodīgas priekšrocības raunda gaitā, piemēram, CT nevar pamanīt, vai vispārīgi tikt klāt T.
 Sods - Slay, atkārtoti vadoties pēc banu ilguma sarakstā norādītā laika.
1.17. Aizliegts jebkurā Fun Dienā izmantot gravitāciju mapēs, kurās tā ir pieejama, gan apsargiem, gan ieslodzītajiem.
 Sods - Slay.
1.18. Aizliegts uzpildīt HP Fun Dienās. Izņēmumi - Mūzikas diena un Lava diena.
 Sods - Slay.


Apsargu Noteikumi. 

2.1. Aizliegts iet pie apsargiem, ja nav mikrofons.
 Sods – Transfer.
Ja nāk atkārtoti, liekam banct uz 60 minūtēm, lai spēlētājs nevar aiziet pie apsargiem uz visu mapi.
2.2. Aizliegts nepamatoti nošaut ieslodzīto/-s, kas skaitās kā FreeKill.
 Sods – Slay, atkārtoti Transfer pie ieslodzītajiem. (Par 1 FreeKill nebanojam).
Ja apsargs ir uztaisījis FreeKill, tad banojam pēc adminu banu ilgumu sarakstā dotā. Bargākais sods – 14 Dienas bans.
2.3. Aizliegts nošaut spēlētāju, kuram ir FreeDay (Dzeltenā krāsā). FreeDay neskaitās, ja spēlē ir palikuši dzīvi tikai 2 ieslodzītie.
2.4. Aizliegts apsargiem jeb CT iet iekšā kamerās, būros, baseinā, trubās pirms 0:00. Izņēmumi ir – Flash Diena, Horror Diena, NightCrawler Diena, Kara Diena, Sparta Diena, Last  Request vai Hide And Seek dienā. Kā arī ja CT izmantoto shopā pirkto Spy.
 Sods – Slay, atkārtoti Transfer pie ieslodzītajiem + aizliegums iet pie CT 60 minūtes. 
2.5. Apsargu attiecība pret ieslodzītajiem ir 1 pret 3. Tas nozīmē, ka uz  1 apsargu drīkst būt 3 ieslodzītie. Pie 2 apsargiem – 6 ieslodzītie utt. Ja ir par daudz apsargu, obligāti ir jāpabrīdina pirms met kādu pāri.
2.6. Apsargiem aizliegts izvēlēties FunDay 3 reizes pēc kārtas (2 reizes pēc kārtas maksimums). Ja apsargi ignorē šo noteikumu un visu laiku izvēlās FunDay. Kā arī, ja apsargi ir ņēmuši vienu Fundienu un ieslodzītie paņem nākošo Fundienu, tad apsargi nedrīkst izvēlēties nākošo dienu kā Fundienu, jo tas arī skaitās kā divas fundienas pēc kārtas.
 Sods - Transfer pie ieslodzītajiem + aizliegums iet pie CT 60 minūtes.
2.7. Apsargam jābūt mikrofonam, kas ir gana kvalitatīvs, lai saprastu runu. Ja nav, un cits ct ar mic piesakās vadīt, tad viņam ir jāatbrīvo jaunajam ct vieta, pretējā gadījumā admins Transfer pie ieslodzītajiem + aizliegums iet pie CT 60 minūtes.
2.8. Aizliegts speciāli nelaist ārā no kameras spēlētāju, kam ir brīvdiena jeb FreeDay (arī jāver vaļā būra durvis, ja kameras ar būri ir savienotas). Vai arī vilcināt laiku kamerās. 
 Sods – Slay.
2.9. Jūs drīkstat nošaut ieslodzīto, ja tas atrodas gunroom. Gunroom izmērus var apskatīt te.
2.10. Apsargi nedrīkst komandēt Fun Day (izņemot Knife Day), Freeday.
2.11. Jebkuras Fun Dienas beigās, kad laiks ir 0:00, apsargs drīkst nošaut visus ieslodzītos (izņemot pēdējo)!
2.12. Apsargiem jāļauj ieslodzītajiem iziet ārpus kamerām (Cell) pirms viņiem uzbrūk: Kara, Sparta, Snaiperu, Flash, Knife, Horror, Night Crawler, Lokšaušanas dienās. Izņēmumi – ja Ieslodzītais ir AFK vai kempo kamerā, tad CT drīkst viņam uzbrukt, kamēr ieslodzītais ir kamerā.
2.13. Aizliegts teikt komandas, kas nav izpildāmas, piemēram, doties uz zilganzaļo līniju, ja tādas nemaz neeksistē, pēdējā reakcija - palidot u.t.t. Tupus iet un tupus skriet jeb kurā gadījumā nozīmē vienu un to pašu. (Komanda ''Velreiz'' skaitas kā maldināšana)
2.14. Vismaz vienā no katrām trim dienām ir jāizmanto mapē dotās iespējas.
 Sods – Slay vai Transfer + aizliegums iet pie CT 60 minūtes. 
2.15. Elektrošoku var izmantot tikai tad, ja terors neklausa komandām. Par katru pārkāpumu drīkst iesist tikai 1 reizi.
 Sods - Slay.
2.16. Dienas vada tikai viens Apsargs, un vada tas kuru izvēlās serveris. Pārējie apsargi nedrīkst sākt likt Ieslodzītajiem darīt ko citu. Ja tiek dota pavēle sākt darbību pēc šāviena, apsargi, kuri nevada, nedrīkst raidīt šāvienus un maldināt ieslodzītos. Nedrīkst aizliegt kaut ko darīt, nedrīkst sāk spēlēt citas spēles cita Apsarga vadīšanas laikā,  utt.
 Sods - Slay, ja atkārtojas, tad Transfer + aizliegums iet pie CT 60 minūtes.
2.17. Kamēr vada kāds apsargs tikmēr pārējie apsargi piesargā vai palīdz vadīt, ja vadošais apsargs to pasaka. Bet pārējie apsargi nedrīkst traucēt vadīt - grūstot vadošo apsargu, grūstīt ieslodzītos (izņēmums - ja ieslodzītajiem kur jādodas un kāds atpaliek, drīkst pagrūst uz to pusi uz kuru jādodas), spaidīt pogas, lietas kas traucē vadīšanā, bļaustīties pa vidu pa mikrofonu, utt.
2.18. Kad kādam no ieslodzītajiem beidzas iedotais/iegūtais/nopirktais FreeDay, tad viņam ir jāklausa turpmākās pavēles ko saka apsargs. Apsargam ir jāļauj šim ieslodzītajiem pievienoties pie pārējiem un piedalīties turpmākajās aktivitātēs.
2.19. Ja CT uztaisa free damage, admins ir tiesīgs atņemt vainīgajam uz tik pat daudz hp, cik hp viņš atņēma TS.
2.20. CT nedrīkst izmantot braucošus, lidojošus, peldošus utt. objektus, jo TS nav iespējams viņus noķert, šādās dienās: Horror Dienā, Snaiper Dienā, Flash Dienā.
 Sods - Slay, atkārtoti - Transfer + aizliegums iet pie CT 60 minūtes.
2.21. CT nedrīkst speciāli nomirt (kill konsolē) Free Day dienā. CT nedrīkst speciāli atļaut sevi nogalināt.
 Sods - Aizrādijums, atkārtoti - Transfer + aizliegums iet pie CT 60 minūtes.
2.22. CT nedrīkst izmētāt ieročus pa gunroom.
 Sods - Aizrādijums, ja atkārto slay.
2.23. Nedrīkst rīkot spēles, kur piedalās tikai viens cilvēks (piemēram, pretspēli vienam cilvēkam).
 Sods - Slay, atkārtoti - Transfer + aizliegums iet pie CT 60 minūtes.

Apsargu Komandas. 

/team1 [Spēlētāja niks] - Piešķir ieslodzītajam sarkanu krāsu. Visbiežāk šo komandu lieto, lai sadalītu ieslodzītos pa komandām vai lai atšķirtu viņus no citiem.
/team2 [Spēlētāja niks] - Piešķir ieslodzītajam zilu krāsu. Komandas pielietojums ir tāds pats, kā iepriekšējai komandai - visbiežāk šo komandu lieto, lai sadalītu ieslodzītos pa komandām vai lai atšķirtu viņus no citiem.
/cd - Šī komanda uzstāda taimeri. Uzrakstot /cd, jums parādīsies menu, kur jūs varēsiet izvēlēties, cik sekunžu taimeri likt. Taimeris atvieglo apsargiem darbu, proti, varat atskaites vietā lietot taimeri. Spēlējot paslēpes, visādas spēles iekš servera.
/open - Ierakstot šo komandu, atveras ieslodzīto kameras.
/dgl - Sagatavo tukšu dīglu priekš GunToss vai citām spēlēm. Freeday laikā Ct aizliegts izmantot šo komandu. 
/toss - Ieslēdz GunToss.
/box - Ieslēdz boksu.
/spray - Ieslēdz spray spēli.  Ja kāds uzpūš spray, parādās tā augstums.
/dodge – Ieslēz/izslēdz tautasbumbu.
/kak – Ieslēdz/izslēdz “kaķenes” spēli. Lai uzliktu mērķi, rakstam /center .
/snow – Ieslēdz/izslēdz pikošanās spēli.
/sbox - Ieslēdz/izslēdz super-boksu. 


Ieslodzīto Noteikumi.

3.1. Aizliegts nogalināt savus komandas biedrus, kas skaitās kā TeamKill (Ja nobrauc ar mašīnu vai ko tādu, tad tas arī skaitās kā TeamKill. TeamKill arī skaitās, ja tiek bloķēts un bloķējamais cilvēks nomirst). Ja ir ieslēgta /box komanda, tad TeamKill neskaitās! 
 Sods – Slay (Par  netīšu TeamKill). Ja uztaisa lielu daudzumu TeamKill, tad banojam pēc adminu banu ilgumu sarakstā dotā. Bargākais sods – 48 stundu bans.
3.2. Aizliegts sadarboties pretējām komandām – TeamPlay.
 Sods – Bans līdz 5 dienām abiem, kas sadarbojas.
3.3. Būdams pēdējais terorists, aizliegts nogalināt CT, ja nav izvēlēts duelis. Dueli var izvēlēties rakstot /lr 
 
Ja pēdējais ieslodzītais nodur/nošauj apsargu pirms nav izvēlēts duelis, Sods – Slay. Ja atkārtoti pārkāpj, tad ban uz 2 stundām.
3.4. Atļauts pīpēt būrī, kamerā, futbola laukumā un pie baseina. Pīpējot citā vietā sods - kill. (jail_kick un jail_kick_fixed mapēs šie noteikumi neattiecas, jo ir izveidotas speciālas pīpēšanas vietas) Freeday ir atļauts pīpēt jebkur.
3.5. Būdams pēdējais ieslodzītais, jums ir jāizvēlas duelis 20 sekunžu laikā. Ja neesat izvēlējies dueli 20 sekunžu laikā, apsargam ir tiesības jūs nošaut.
3.6. Ja jums tika iedots /voice, kategoriski aizliegts traucēt apsargiem vadīt dienas. Pretējā gadījumā jums /voice komanda tiks noņemta. 
3.7. Ieslodzītais, kuram ir FD, nedrīkst traucēt Apsargiem vadīt Cietuma un citas dienas.
 Piemēri: spaidīt pogas, grūstīt apsargus, grūstīt ieslodzītos, utml.
 Sods – 1. reize aizrādījums no apsarga. 2. reize – nošaušana. 
3.8. Ieslodzītajam, kuram ir FD kādā citā dienā nevis FD, uz viņu attiecas FreeDay noteikumi, līdz viņam beidzas FD.
 Knife un Ninjas dienā ieslodzītais ar FD nedrīkst pildīt HP. Sods - Nošaušana vai Slay.
3.9. Aizliegts atrasties AFK ilgāk par 3 minūtēm, pat ja nav CT. Sākotnējais sods par atrašanos AFK ilgāk par 3 minūtēm ir - kick. Ja pārkāpums tiek atkārtots otro reizi, spēlētājs saņem banu. Maksimālais bana laiks ir 1 stunda. Ja pēc bana saņemšanas spēlētājs turpina sēdēt AFK tajā pašā dienā, tad tiek likts atkārtots bans, katru reizi sods dubultojās.
3.10. Aizliegts kempot kamerās, šaurās vietās (truba) – NightCrawler dienā, Kara dienā, Sparta dienā, Horror diena, Snaiperu dienā.
 Sods – Slay. 
3.11. Ts nedrīkst izmantot braucošus, lidojošus, peldošus utt. objektus, jo CT nav iespējams viņus noķert, šādās dienās: Snaiperu Dienā, NightCrawler Dienā, Flash Dienā, Shark Dienā.
 Sods – Slay. 
3.12. Nopērkot atdzīvošanos, ir jāpaliek iekšā kamērā un jāgaida kad CT atļaus pievienoties.
3.12.1. Kad ienāc serverī, raunda sākumā, un atdzīvojies, ir jāpaliek iekšā kamērā un jāgaida kad CT atļaus pievienoties.
 Sods - Kill.
3.13. Aizliegts ņemt ieročus no ieroču automātiem klasiskā jailbreak laikā.
 Sods – Slay. 
3.14. Aizliegts sēdēt trubās pēc 0:00 šādās mapēs: Jail_infinity_csbr, jail_panpa_v2, jail_winter.
 Sods – Slay. 
3.15. Aizliegts sēdēt pēc 00 mazajā istabā kur atrodas ieroči un heals, jail_kick_fixed kartē.
 Sods – Slay. 


Last Request jeb Dueļu noteikumi.

* Dueļa laikā neviens nedrīkst mukt prom un slēpties aiz kaut kā: priekšmetiem, sienām utt. Un katram jāpaliek savā pusē, nedrīkst līst otram pie sejas, jeb tuvoties klāt (ja vien pats Ts tam nepiekrīt). 
Spray, Toss, vai Race dueļa laikā, ieslodzītais nosaka, kā notiks duelis un CT ir jāklausa.
Ieslodzītais var noteikt GunToss, Kaķenēs un Smoketoss vai mest tālāko vai tuvāko (guntossā drīkst arī mest kuram vairāk random skaitļi, kuram tuvāk noteiktajam skaitlim, vai arī, piemēram, kuram vairāk 2,3,4 vai 5 utml...)

Nedrīkst uzbrukt ar nazi (izņemot Knife duel laikā), ja ieslodzītais tam nepiekrīt.
Shot for Shot laikā, ir jāšauj vienam pēc otra, obligāti gaidot, kamēr pretinieks izšauj. Nedrīkst bugot lodes, vai ieročus. Ts vienmēr sāk pirmais.
Jebkurā duelī nedrīkst bugot ieročus, uzpildīt HP.
Ja tika izvēlēts duelis, kurā ieslodzītais nosaka, kas un kā tiks darīts, un uzvar, vai otrādi - zaudē, zaudētājs nedrīkst mukt prom. Sods - slay​​​ ; ja atkārtojas vairākas reizes - bans uz 30 min - 1h.
Zaudētājs nedrīkst izdarīt pašnāvību - sods - slay nākošajā raundā. Ja tas atkārtojas nevis pāris, bet vairākas reizes, tad bans uz 30min-1h.


Konkursa noteikumi

4.1 Konkursa noteikumi attiecas tikai uz konkursa laiku.
4.2 Aizliegts konkursa laikā pīpēt.
4.3 Aizliegts boxa vai kādu citu spēļu laikā, kurā nav sadalīti spēlētāji pa komandā, sadarboties. Sods ir -20k.
4.4 Aizliegts traucēt vadīt konkursus (lieki spaidot pogas, bļaustoties, nogalināt vadītāju, kad konkursu sistema ir ieslēgta.) Maksimālais sods bans uz 1 dienu.
4.5 Aizliegts pildīt HP.
4.6 Aizliegts izmantot shop.
4.7 Aizliegts runāt pa mikrofonu, ja neesi patstāvīgs admins (Atļauts runāt pa mikrofonu, ja vien to atļauj konkursa vadītājs - tā lai citiem netraucē). Sods - gag 20 minūtes.
4.8 Aizliegts HNS (hide n seak) laikā nodot kāda atrašanās vietu. Sods - gag 20 minūtes.
4.9 Konkursu laikā netiek skaitīti FK, ja nu vienīgi tie nebija apzināti.


JailBreak Dienas.

FreeDay.
*Katras mapes gunroom izmēru var apskatīt ŠAJĀ tēmā.
*CT drīkst nogalināt ieslodzīto, ja viņam ir pacelts weps vai atrodas gunroom bez atļaujas. Tad, kad taimeris 0:00, CT ir jāiet un jānogalina visi teroristi, izņemot pēdējo.
Jūs drīkstat nošaut ieslodzīto, ja tas atrodas gunroom bez atļaujas.
*Ieslodzītajs drīkst iet GR tikai ar CT (pietiek ar vienu) atļauju. Iegaumējam pavēle, nav atļauja!
Misija šajā dienā jāpilda CT pēc 0:00.

Zombiju Diena.
Šajā dienā Teroristiem jāstaigā ar lēno gaitu! Ja CT ierauga, ka Terorists palecās, skrien, pietupjas vai tur ieroci, viņš ir tiesīgs ieslodzīto nošaut. Tomēr, ja terors pārvietojas ar lēno gaitu, ieiet gunroom vai uzbrūk apsargam, griežot ar mouse1 (Nedrīkst ar mouse 2), apsargs nedrīkst nošaut, taču, ja iedur ar mouse 2, CT ir tiesīgs viņu nošaut. Pēc noteiktā laika, zombiji drīkst paņemt ieročus un CT drīkst viņus nogalināt, ja viņiem ir ieroči. Taimerim sasniedzot 0:00, CT drīkst nogalināt visus zombijus. Ja ieslodzītajam ir FD, tad viņš nedrīkst uzbrukt CT vai atrasties iekš GR.
Misija šajā dienā jāpilda CT pēc 0:00.

Sparta Diena.
Apsargu komandai ir M4A1 (vai kāds cits ierocis) un ieslodzītajiem ir vairogs + ierocis.
Ieročus drīkst mainīt, bet, ja ieslodzītajam ir usp, tad CT nedrīkst šaut caur stiklu, sienu. Ja kādam ir FD, viņu nedrīkst nogalināt (ja viņš nav pacēlis ieroci). Līdzko FD beidzas, viņu var šaut nost.
Misija šajā dienā jāpilda abām komandām.

Horror Day.
CT nedrīkst atrasties neaizsniedzamās vietās, šaurās vietās: kamerās, trubās, kastēs, utt.
Visā mapē ir tumsa. Terori drīkst izmantot Nightvision, bet CT tāda nav (pat, ja esi vip). CT drīkst terorus šaut bez iemesla, bet mape ir satumsusi un var redzēt kaut ko, kad nosper zibens (ik pa 7 sekundēm). FD nedrīkst atrasties GR, vai uzbrukt CT. Apsargi drīkst sākt šaut ieslodzītos tikai tad, kad mape ir pilnībā satumsusi. CT nedrīkst atrasties gaišās vietās, piemērām uz būriem, iekšā būros.
Misija šajā dienā jāpilda TS pēc 0:00.

Kara diena.
CT komandai tiek piešķirtas M4A1 + deagle, bet teroriem tiek iedoti Shotguns. Uzvar stiprākais, bet, ja kādam ir FD (freeday) un viņš ir izmetis ieroci, viņu nedrīkst nošaut, kamēr viņam ir FD, bet, kad beidzas – drīkst nošaut. FD nedrīkst atrasties GR. Ja ieslodzītajiem ir shotguni, CT nedrīkst šaut caur stiklu un sienu ja ieslodzītiem ir shotgun vai tmp. CT var sākt šaut Ts tikai tad, kad ir pagājušas pirmās 10 sekundes kopš kameru atvēršanas.
Aizliegts sēdēt GR
Misija šajā dienā jāpilda abām komandām. 

Dzeršanas diena.
Šai dienai noteikumi ir tādi paši, kā FreeDay. Tikai gan apsargiem, gan ieslodzītajiem ir pamatīgs reibonis.
Misija šajā dienā jāpilda CT pēc 0:00.

Mūzikas diena.
Visiem skan mūzika. Ik pa laikam tā mainās. CT ir tiesīgi nogalināt ieslodzītos, ja viņi atrodas gunroomā, viņiem ir pacelts ierocis vai viņi uzbrūk apsargam. Ja ieslodzītie kustas, kad neskan mūzika, un ja nekustās, kad skan mūzika, tos drīkst nogalināt. Taimerim sasniedzot  0:00, var nogalināt visus palikušos, atstājot vienu. Ja ieslodzītajam ir FD, tad viņš nedrīkst uzbrukt CT vai atrasties iekš GR.
Misija šajā dienā jāpilda CT pēc 0:00.

Snaiperu diena.
CT nedrīkst atrasties neaizsniedzamās vietās, šaurās vietās: kamerās, trubās, kastēs, utt.
CT ir iedots awp ar 1 lodi. Viņš drīkst nošaut bez iemesla. Ja CT trāpa teroristam, viņš iegūst vēl vienu lodi, bet, ja netrāpa, lodes vairs nav. Terori ir tiesīgi iet uzbrukumā, kā arī CT drīkst durt pretī, kad beigušās lodes. CT nedrīkst bugot ieročus, par to slay. Ja ieslodzītajam ir FD, tad viņš nedrīkst uzbrukt CT vai atrasties iekš GR. TS nedrīkst kempot GR.
Misija šajā dienā jāpilda TS.

Lava Day.
*Aizliegts CT grūstīt TS nost no spray un pēc tam viņus nošaut!
*Aizliegts ieslodzītajiem savā starpā grūstīt citus ieslodzītos nost no spreja. Ja nogrūž nost no spreja, tad viņam nekavējoties ir jāuzkāpj atpakaļ uz spreja. Grūdējam sods - nošaušana/slay.
Spray var pūst ik pa 5 sekundēm. CT nedrīkst šajā dienā vadīt, bet, ja Terorists nav uz spray, viņu drīkst nogalināt, bet, ja viņš ir uz spray un lec uz citu spray, jūs viņu nedrīkstat nogalināt, jo viņš atrodas gaisā, bet, ja viņš nokrīt, kur nav spray, jūs drīkstat nogalināt. Jūs esat tiesīgi nogalināt teroristus, ja viņi atrodas gunroom, ja uzbrūk apsargam, ja ir ierocis un ja neatrodas uz spray. Pulksten 0:00 CT drīkst nogalināt visus, bet jāatstāj pēdējais. Ja ieslodzītajam ir FD, tad viņš nedrīkst uzbrukt CT vai atrasties iekš GR.
Misija šajā dienā jāpilda CT pēc 0:00.

NightCrawler diena.
CT ir palikuši neredzami un viņi ir tiesīgi iet TS zonā un nogalināt visus ieslodzītos. Teroriem, savukārt, ir M4A1, ar kurām aizstāvēties. Ieroci drīkst mainīt. Teroristi nedrīkst līst šaurās vietās: kamerās, gunroom, trubās, kastēs (slay), bet CT nedrīkst nogalināt pēdējo ieslodzīto, ja vien viņš neņem dueli. CT nedrīkst iegūt ieročus, izmantojot ieroču mašīnas (GR pieejamos ieročus ar pogas palīdzību).  TS nedrīkst kempot GR.
Misija šajā dienā jāpilda CT.

Knife day.
CT un T abiem ir 35hp. CT drīkst likt ieslodzītajiem tuvoties pa vienam vai baros, kā arī aizliegt vai atļaut kustību. Ja CT ir teicis, lai nāk pa vienam/nekustās, bet, ja tomēr ieslodzītie nāk barā/kustās, viņš ir tiesīgs viņus nošaut. Ja ieslodzītie uzbugo ieroci –slay/ban. Ieslodzītie un CT nedrīkst uzpildīt HP, par to slay vai kill
 

Ninja day.
Tas pats, kas FreeDay. Gan CT, gan T nedrīkst uzpildīt HP. CT drīkst nogalināt teroru, ja viņiem ir pacelts ierocis vai atrodas Gunroom, ja uzbrūk apsargam. Terori ik pa 10 sekundēm paliek neredzami. Ja ieslodzītajam ir FD, tad viņš nedrīkst uzbrukt CT vai atrasties iekš GR.
Misija šajā dienā jāpilda CT pēc 0:00.

Flash day.
CT ir neierobežoti daudz Flash granātu un uz CT tie neiedarbojas. Katrs cīnās pats par sevi un izdzīvo stiprākais. Neviens nedrīkst mēģināt/pacelt ieročus – slay/ban. Ja ieslodzītajam ir FD, tad viņš nedrīkst uzbrukt CT vai atrasties iekš GR. CT nedrīkst ievainot TS ar granātu.
Misija šajā dienā jāpilda CT.

Medību diena.
Ct ir awp, TS ir scouti. Nedrīkst izmantot nazi, tikai scout vai AWP. Uzvar stiprākais, bet, ja kādam ir FD (freeday) un viņš ir izmetis ieroci, viņu nedrīkst nošaut, kamēr viņam ir FD, bet, kad beidzas – drīkst nošaut. FD nedrīkst atrasties GR. CT var sākt šaut Ts tikai tad, kad ir pagājušas pirmās 10 sekundes kopš kameru atvēršanas.
Misija šajā dienā jāpilda CT.


JailBreak Dienas, kuras nav Days Menu sarakstā.

Protection Day.
*Šī diena drīkst sākties tikai un vienīgi raunda sākumā.
Apsargi kopīgi izvēlas, kuru vietu viņi aizsargās. Tas var būt KZ vai tamlīdzīga vieta. (Aizliegts aizsargāt gunroom)!!!
Apsargi paņem ieročus un dodas uz viņu izvēlēto vietu. Viens no apsargiem attaisa kameras un saka, kur notiks Protection Day. Ieslodzīto uzdevums ir doties uzreiz pēc ieročiem un nošaut apsargus.
Apsargi ir tiesīgi jūs nošaut, ja jūs atrodaties apsargājamajā teritorijā.
Aizliegts nošaut FreeDay, kuram nav ierocis!!

Cell Day jeb Kameru Diena.
*Šī diena drīkst sākties tikai un vienīgi raunda sākumā.
Apsargi pasaka, ka Cell Day jeb Kameru diena ir sākusies. Un uzliek šo dienu ar komandu /games lai citi vēlāk ienākušie cilvēki, zin kas par dienu.
Ieslodzītie šajā dienā nedrīkst jebkādā veidā izkļūt ārā no kamērām. Ja ieslodzītais ir ārpus kamerām, apsargs ir tiesīgs viņu nošaut.
Kameru dienu beidzas, kad apsargs to pasaka.
Kategoriski aizliegts nošaut FreeDay, kurš atrodas ārpus kamerām! (Izņēmums, ja FreeDay atrodas ārpus kamerām ar ieroci vai iegājis GunRoom, vai uzbrūk apsargam).

Cage Day.
Apsargi sadzen ieslodzītos būrī un saka, ka Cage Day jeb Būra diena ir sākusies.Un uzliek šo dienu ar komandu /games lai citi vēlāk ienākušie cilvēki, zin kas par dienu.
Šajā dienā ieslodzītie nedrīkst pamest būri, līdz apsargs pasaka, ka Cage Day vai Būra Diena ir beigusies!
Aizliegts nošaut FreeDay, kurš atrodas ārpus būra!

Hide And Seek Day.
Visiem zināmās paslēpes.
Apsargs attaisa kameras un saka, ka Hide And Seek Day jeb paslēpes ir sākušās un uzliekt taimeri ar atskaiti (minimums 1 minūte). Un uzliek šo dienu ar komandu /games lai citi vēlāk ienākušie cilvēki, zin kas par dienu.
Kad taimera atskaite beigusies, apsargi drīkst iet meklēt un nošaut visus ieslodzītos,(izņemot pēdējo un izņemot FreeDay).
Apsargi šajā dienā var iet visur – Kamerās, Trubās, Baseinā, Būrī.

Treasure Hunt Day. 
Apsargi mapē paslēpj tukšus ieročus,(Ieroču skaits atkarīgs no ieslodzīto skaita). Un uzliek šo dienu ar komandu /games lai citi vēlāk ienākušie cilvēki, zin kas par dienu. Kad apsargi ir paslēpuši ieročus, viņi izlaiž ieslodzītos ārā no kamerām un ieslodzītajiem ir jāiet pa visu mapi un jāmeklē noslēptie ieroči.
Aizliegts slēpt ieročus, kur ieslodzītie nekādīgi nevar tikt klāt. Sods – Slay.
Kad ieslodzītie ir atraduši ieroci, viņu pienākums ir doties uz ieroču istabu un klausīt tālākajām apsargu pavēlēm.
Tie, kuri ieročus nav atraduši, apsargiem ir tiesības viņus nošaut!

Invasion Day.
*Invasion day var sākties tikai raunda sākumā.
Apsargi paņem sev ieročus un dodas uz otru mapes galu noslēpties. Un uzliek šo dienu ar komandu /games lai citi vēlāk ienākušie cilvēki, zin kas par dienu. Līdz ko atveras kameras, ieslodzīto uzdevums ir pa taisno doties uz GunRoom jeb Ieroču istabu un paņemt sev ieroci.
Apsargu uzdevums ir atgūt ieņemto ieroču istabu un apsargi drīkst nošaut visus ieslodzītos (izņemot pēdējo un izņemot FreeDay, kuram nav ierocis).
Šajā dienā aizliegts uzpildīt hp. Sods -Slay
Ja kāds terorists neiet pa taisno uz ieroču istabu, admins ir tiesīgs viņu – Slay.

*** Visām spēlēm un dienām ir obligāti jāsākas. Izņēmums ir GunToss, Spray Contest. (apsargam ir jāsaka, ka konkrētā spēle vai diena ir sākusies) Šis noteikums attiecas uz tām dienām un spēlēm, kuras nav /adays menu! Ja apsargs nepasaka, ka konkrētā spēle vai diena ir sākusies un apsargs kādu nošauj, tad tas tiek skaitīts kā FreeKill!
***** Pirms jebkuras dienas, kuras nav iekļautas iekš Days Menu sarakstā, ir jāieslēdz diena ar /games komandu. Pēc Cell Day jeb Kameru Diena un Cage Day beigšanas ir jaizslēdz diena ar /games komandu.


JailBreak spēles.

Gun Toss.
Apsargi sagatavo noteiktu daudzumu dīglus ar komandu /dgl un iedod tos ieslodzītajiem. Apsargiem ir jāieslēdz komanda /toss.
Kad dīgli ir iedoti, apsargu uzdevums ir pateikt, vai jāmet tālākais vai tuvākais dīgls un kurš aizmetīs vistālāk vai vistuvāk, izdzīvo!
Dīglus var mest gan no sienas vai arī no citurienes. No kurienes - apsargs pasaka!

Spray Contest. 
Ieslodzītie tiek nostādināti rindā pie sienas un apsargs ieslēdz komandu /spray.
Apsargs tālāk pasaka, vai jāpūš augstākais vai zemākais sprays. Kurš ieslodzītais uzpūš augstāko vai zemāko spray, uzvar!

Sinonīmu/Antonīmu spēle.
Šai spēlei princips ir tāds pats kā vārdu spēlei, tikai ieslodzītajam ir jāuzraksta vai nu dotā vārda sinonīms vai arī antonīms (ko apsargs pasaka uzrakstīt).

Visi dara tā.
Spēles princips ir gandrīz tāds pats kā Pirmās un Pēdējās reakcijas spēlei.
Jums ir jāatkārto tieši to pašu, ko dara apsargs, kurš vada šo spēli. Kurš doto kustību atkārto pēdējais vai atkārto nepareizi, tiek nošauts.

Pirmās vai Pēdējās reakcijas spēle.
Šajā spēlē apsargs pasaka konkrēto lieto, ko izdarīt. Ja apsargs pasaka „Pirmā Reakcija”, tad jānošauj ir tas spēlētājs, kurš to izdara pirmais.
Ja apsargs pasaka „Pēdējā Reakcija”, tad jānošauj ir tas spēlētājs, kurš to izdara pēdējais.
Aizliegts spēlēt šo spēli, ja serverī ir mazāk kā 8 cilvēki (Ts + CT).

Diena un Nakts.
Kad apsargs pasaka „Diena”, tad ieslodzītajiem ir jāskraida vai jākustas pa mapi (Aizliegts iekļūt ieroču istabā)!
Kad apsargs pasaka nakts, jums ir tupus jāsastingst uz kāda priekšmeta!

Vārdu spēle.
Apsargs nosauc konkrēto vārdu, kurš ir jāuzraksta. Kurš ieslodzītais šo vārdu uzraksta pirmais, tas arī uzvar.
Aizliegts spēlēt šo spēli uz nogalināšanu, ja serverī ir mazāk kā 8 cilvēki (Ts + CT).

Margu spēle.
Apsargi liek uzkāpt visiem ieslodzītajiem uz margām un saka, lai nekustas.
Apsargs prasa katram ieslodzītajam, cik reizes un ar kādu ieroci un kurā ķermeņa daļā viņam jums iešaut un, kad apsargs ir izdarījis savu izvēli, ieslodzītajam ir jālec lejā no margām (apsargs nosaka vai drīkst izmantot Ninja jump), bet, obligāti, ir jālec. Uzvar tas spēlētājs, kuram ir palicis vismazāk dzīvības!

Zvuk Spēle.
Visus TS sadzen būrī (cage).
Vienam no ieslodzītajam tiek iedots tukšs ierocis. Tas TS, kuram ir iedots ierocis, nedrīkst mest ārā to ieroci, kamēr nav dota tāda komanda, bet, ja ierocis tiek izmests ārā, tas TS tiek nošauts.
CT dod signālu, lai ieslodzītais skrien iekšā, pa būri. Pēc dažām sekundēm CT dod signālu, lai ieslodzītie apstājas un nekustas. Ja ieslodzītie pēc STOP signāla vēl kustas, tad viņi vai viņš tiek nošauts.
Tas ieslodzītais, kuram ir ierocis, drīkst kustināt peli, lekt uz vietas un tupties.
Tas ieslodzītais, kuram ir ierocis, met ieroci citam TS. Ja ierocis iekrīt otra TS rokās, tad tiek mests nākošajam TS, un tā tālāk, līdz ierocis nokrīt zemē. Bet, ja ierocis neiekrīt rokās otram TS un nokrīt zemē, tas TS, kurš meta ieroci, tiek nošauts un CT izvēlas, kurš paceļ ieroci un sāk spēli no paša sākuma. Ieroci nedrīkst mest atpakaļ tam TS, kurš tev meta pirms tam.

Laimes spēle.
Laimes spēles veidu nosaka apsargs, piemēram, visiem jāieiet kamerā un apsargi mētā granāts vai šauj pa ieslodzītajiem, līdz pēdējais paliek dzīvs.
Laimes spēli drīkst spēlēt tikai tad, ja piedalās visi ieslodzītie izņemot tos, kam ir Freeday UN visiem ir jābūt vienādiem HP.

Drīkst arī izdomāt kādu spēli, bet, pirms tās spēles vadīšanas, ir obligāti jāizskaidro ieslodzītajiem noteikumi, lai viņi saprastu kā to spēli spēlēt! Noteikumiem ir jābūt saprotamiem un loģiskiem visiem spēlētājiem.


Noteikumu nezināšana neatbrīvo no atbildības!!!
Patstāvīgajiem adminiem banu laiku, gagu laiki ir kā piemērs, protams nepārsniedzot banu ilgumu.
Noteikumi var tikt pārveidoti jebkurā diennakts laikā!!!


 

Pēdējo reizi rediģēja cruelcin, 4. martā, 17:28.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 444 ( 8202 skatījumi )
Hvz, luīze, cruelcin, Lakrica, Latvians, Sandis., DreamOn, Alīna, Marcis., Peak, Alchemic, Pīle, cruelcin šļura, NewbieEU*, alska, Kubiks, jevrika, Gamora, medalus, Omega, Spridzeklis, wind, EddieLV, KickMan Kick, 90_degrees, Laurz, Pizhikz., Nurmachimaevmakachev, Tessa&Hardin, SintijaL, Kiwi :], pankuksh, muwa, santiz, ⚒️Stoick the Vast⚒️, Chemijs, Bridzaa, Zane, ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Arch, knejvs, Em4a, satans18, AndisKoks, ZnT, HSkill, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., malbaro, agentlee, SaltyDexteer, 𝔄𝔨𝔪𝔢𝔫𝔰 𝔷𝔞ķ𝔦𝔰, DEX™, Kizit, Agneshuks, Klaus, Manis te nebija, SM_97823, EAABKS, BANZAI, EmptY^, Flaatroon, Flabijs, BARBARIAN, Canep, rodzh, Matriks, **Nezināmā**, Hybrid Minds, Amors, LVPRO, akasi, Weksijs, pigmi , Daikts, peh, sсhoKKur-, krish_im back, InsaneCamper / Mr.NobodyX, Dancits, NinjaC5, Hennessy-, Qwertyz, siirups, Capture, nolodžik, calcyy, peaky, Kriksons, radžiņš, Breezy, Vaaveriite*_^, Diademantus, Mคtrΐxf๏x, Zalkt!S, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, Andzh, Bubliks, Swizy, **MoHiTo**, Venta, Dzonis, Fantograms, Paldies., shit_, MurkainaisKushkis, Backwoods, naviat, Wolfyy, NoBodijs, Devils, enrico, not hns, Kristersss, maisinsvajag??, blonda, Enemijs, Unicorn, kuzons, -Zajka-, JērsA, nisker, Yakuza, <FiZz>, HakeRs, Jumpybug, Valtero, Uksors, Flak3, deewekzij, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, naurisfox95, Knee Gears, MAIZE., ............., Emīls., CepumCepuminshhh, rulX, FireFun#TnT, 𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼, concijs, Dalī, Talismans3, freezy, Jackass3D, Kipchoge, Wukong, Ralfuuzis, GANDALFS, ps3m1try, puma, ysl, agaa, N3bz, -ScorpioNn, velninjshh:D$, FeyNesy, Xtcent, Pilsonis., KrievuJakudza, `MEXX`, yostu, Rubax, Сhrееру©, Cipsijs, Gloks, ⛔lolwut?, Lauku puika a.k.a hnc. , $DEMONS$, kaifotajs!!! :D, Mazulis, Atty, tenblunt, aimbatten (;, RooFee, RUST, rasii, QueenPiper, Queen of black1, A4Tech, mishynee, sellbrain, unn4m3d, Chemp1k, TwenyHwuaN, ŠAGIJS, stn, armanduhovka, exdent, Prometajs, djonja, 123456789, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, 47th, NewBoy, Apocalypse, SINCAS_MONSTRS, JACK VAN DE BEATZ, NeaDeKwaD | Stone, andrisptrs, STAKLA, uzpurns, Got1ks, Saldenieks, MKs'Powa, SkuLLy, naziits, ~Pakotājs, Yuri, Eddy, PooKa, yssuP, ivo, [TM] genijs, Gepards, $uicideBoy$, Ganja, REDFOO, mellenite, dzēsts profils, Gigna, Elena, gucci, DankMeme, daryl, Berxy, Purpel, Chyyy, FunnySmile, Laauriinaa, NonSkilledPlayer, EvE, MrBred, iFamous, heediox, Ibetāa, 🐶🚬🅱️ULLDOG🚬🐶, FoxRio, Galax, adrenaline312, NunCe, Ruf, Krizzz, xVeins, TheAlzyHD, GucciGang, StonerKumar420, vanix*, def., wrath, Radjuka, Kotd, Beowulf, yugioh, NobodYYY, RevonmaK, eJamal, Lucius, D3v1l, Bronza, minka_, Kristaps_Valters, ruby01, Edijs, Bayku, Hennesy, Nalikens, skyya, paMe, Melnais, huto20, Release, tuis, south, Dzēsts lietotājs, Witch, Mhm, Fally, creck, ketamine, lemony, FROSTJAW, #unbangansganaganus, sneiks, Abeliitee, Noodels, Komisarchiks, KnaveQuad, Kek, Королева, Riga_for_life, kaja, Kaapurinsh, -.-, cirulis, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, Džamals., Aimbot V2, Dainukss, PANDAROO, lucifers, Sajma, xXMedoxX, katca, Ch1zijs, eSSe, bnation-, ainars123, Jogijs, Mihuils.....tepat , Sentro, Mars_sd, --K4SIS--, Ingucci, Ķieģelis, (:laimonpuika:), Forestiņš, rck, Albis00LV, NiXony, Dimitri, RausisSpekis, Mamba, UXDEHKRY, Luīze ir forša, NoSwear, oga, MAVERIK, _All_Day_Nigga_, ~Evils~, TheLegend, -lembergs-, AmazingDan, manameisedzha, LV PRO, Sextape, $Dzhzys$^, Burba, Snuffeklis, Sin4a, sandiits2, Rush, Alens, Tripy, DRose, #ВОДА, Foxxy`s Poxxy`s, helistroper, Eclipse., MelodijAa., mountains, mashq, LgKLatvija, Lifts, Madness, Migruts, kottshow, Tomsss, XenonsAssassin, Šmoņka, Rastaman4iks, Bobiks45, Rei, maardzha, ANormalStick, mazais, LatvietisNU, Huds, gaz1kkk., Rizais_Burunduks, Apintis, Latgales Čalis, White.Snow, Pirdlampina, ThePunk, gozmits, kraims, Tas tak es:D, _FireStorM_, Bleach, Bumbieris, kid gamer, Goldis, ERIX, KillingMachine, SharpKnifes, hehegeeva, danielszisko, R0DEmental-, Lowaks123, SoulshakerLV, MeLLeNe, Čamzijs, ChalisArEnjoY, Baxrez, KeimZin, SkyBreakLV, FeibeR, Drupijs, esportinsh, auth3, Gadžo, N4S, FreshhH, Amir, RP, Vasja, Puika, robizax, Prezidents, Maniaxx, Aizvainojos nicks, MadWizard, CryStiQ, TM__KARTUPELIS, ZOO, Wolfeens, W3bst3R, MA1M, Ebyrn, MarcPrime, Ziemassvētku_vecītis, Raven*, Obijs, juliet, ayr0n, diglers, Tvinks , Artjoms, viltu profils, Yinx, WoW, FUCK LIFE, emzijs, Makarovs, CheDolf, viskijs, Trey*, RePoRtIeRiS, Pi4u, SPEEDLINKK 337, Mandarīns, Cundurens, Snuff, Daņiks