bilde ko parada kad esi afk par ilgu
0
miniblog
Man ir ideja piekasīties chemijam par serveri kurā būtu tikai sīkas mapītes un HS mods. Nezinu kādēļ, bet man tas liekas interesanti, ka var nošaut tikai galviņā, un ja vel sīkas kartes vispār lopā.

Jūsu domas? Vel kādam tas liekas vilinoši un būtu ieintyeresēti spēlēt?
Ir jega šo sākt tramdīt uz tādu lietu? :D
Chemijs
Chemijs2021. gada 09. jūlijā, 22:13
Itka agrak kad tika vērts pubs, tas tika vēlāk pārveidots arī uz aim mapju serveri, un taoat nesanāca cikvekus noturēt. Kapec lai hs only mainītu cik ēku trūkuma problēmu...
0
mini_comment
Cool Dude
Cool Dude2021. gada 09. jūlijā, 22:17
Nezinu vai mainīs tas kaut ko, cs kā tāds ir kļuvis par tādu lietu, ka vnk ir jāšauj uz labu laimi. Un tā kā šis ir tik primitīvs serveris kurā bez hs modu nav nekā, 10 min un gatavs, nekāds zaudējums jau nebūtu, ja arī pēc paris nedēļam serveris būtu tukš. Bet līdz tam, butu forši pašaut. Varbūt varētu no war3 ielikt ieroču konk, lai daudzveidība un jautrāk, ar kkādiem sūdainiem šaujamiem hs vākt, nu tā lai skills nav noteicošais vienmēr, bet uz haļavu var uzvarēt ik viens. Man liekas būtu interesanti.
0
mini_comment
Kizit
Kizit2021. gada 09. jūlijā, 21:15
Sākuma vaiga serverus update! Es pret Only HS, bet pa mazajām mapē par.
0
mini_comment
akasi
akasi2021. gada 09. jūlijā, 21:09
Ir CSDM serveri, kuros mapes sākumā jautā, kādu modu vēlies; normal / hs only. Var mēģināt pievienot ko tādu, nav obligāti mazās mapes. Tāpat tur daudz mazu. Jāskatās, ko citi teiktu.
0
mini_comment
Cool Dude
Cool Dude2021. gada 09. jūlijā, 21:19
Nav jēga no tāda servera, atliek ieiet vienam labam šavējam un noobi visu laiku būs pret HS, a tas kurš iegāja, gribēja tieši to spēlēt. Tapēc man liekas labāk ir specials serveris, hs only un miers, kas ir gatavi tam, tie izbaudīs, nebūs visu laiku jāčakarējas ar mazajiem, kuri nevar galviņās iestādīt un mirst visu laiku.
0
mini_comment
ChmooZvaigzne
ChmooZvaigzne2021. gada 09. jūlijā, 21:30
Nu bet šā vai tā cilvēku nav kas spēlē
0
mini_comment