bilde ko parada kad esi afk par ilgu
0
miniblog
Agra (hazarda) draugu un paziņu raksturojumi:
Godīgs un mīlš. Reizēm aizmāršīgs, bet, kad apķerās, enerģiski metas vērst visu par labu; labās humora izjūtas un harismātiskuma dēļ neviens uz viņu vienkārši nevar turēt ļaunu prātu.

Mierīgas dabas - nosvērts individuālists. Domā savas domas, reti ar tām dalās. Lielākoties pārdzīvo visu sevī. Pēc dabas atsaucīgs, izpalīdzīgs. Nedaudz egoists. Patīk skaistas lietas. Taupīgs - māk iekrāt un rīkoties ar naudu. Daudz nerunā - bet, kad runā, tas ir kā "naglai" uz galvas. patīk pasākumi, bet nav ballīšu zvaigzne - noteikti iekļausies. Patīkams. Simpātisks.

Piesardzīgs. Visu tur sevī,jo citiem neuzticas. Mērķtiecīgs un ar labu humorizjūtu. Viegli aizkaitināms. Arī atturīgs un mīļumu alkstošs.

Strādīgs... ļoti strādīgs, bet sadzīvē vēlas, lai viss notiek pēc viņa prāta. Ja kaut ko ieņem galvā, tad tai brīdī neviens nespēs viņa domas mainīt. Nav draugu, jo aizbaida ar savu pārlieko pašpārliecinātību.

Neteiktu, ka māņticīgs, drīzāk netic nekam un nevienam, trūkst uzņēmības, gaida, ka "gatavu noliks priekšā"

Atriebīgs ,kompleksains gļēvulis ,,,kas savu vērtību ceļ ,pazemojot citus ,,,grib lai viņu visu laiku par kaut ko slavē ,,bet nav jau par ko ,,depotisks!

Gļēvs un neizlēmīgs cilvēks

Slikts cilvēks,tīk tenkot.
Hazard
Hazard2021. gada 17. decembrī, 01:49
nu ko pasmiesimies par Hazardu kopā #hehe
0
mini_comment