bilde ko parada kad esi afk par ilgu
0
miniblog
Artūra (Mani un ja kāds vēl ir) draugu un paziņu raksturojumi:

Loti aktivs,energisks, no Artura izstarojas liderisms, vinam var iet lidzi un sekot, kauslis, pasparliecinats, merktiecigs, veiksmigs, var but nesavtigs un draudzigs, parasti logisks aprekinatajs,labs biznesmenis,ja nav vienigais uznemuma ipasnieks. Vaja puse- viegli uzbudinams, var piedalities un izraisit kautinus un nemierus. Kad ir iztrakojies ar gadiem spetu but piemerots gimenes cilveks. Dzive reti, kad pazudis, vienmer izdomas, ka tikt uz prieksu. Tik specigu un energijas apveltitu cilveku mil nauda. Var atstat labu pirmo iespaidu, ja sanem sevi rokas. Arturam piestav speciga energija, vadiba, organizesana un augstie amati. Spej piekerties cilvekiem, parasti pretejam dzimumam Arturi patik. Nekad gandriz nekad nebusviens, vienmer ir attiecibas, ja to pasi velas. Var but parlieku nospiedosi.ARTURIEM butu jaiemacas piekapigums, pieklajiba, labas manieres un ar laiku jatrene rakstura un psihiska noturiba, lai vinu del nesaceltos nemieri. Principa Arturos var iemileties no pirma acu skatiena, ir gliti, kopti, bet pasiem jabut uzmanigiem ar likumu, jaizglitojas un javalda par sevi. Arturi ir emocionali, mirkla cilveki, sakuma dara, pec tam doma, ir drosmigi, spej but isti draugi, ja nepieciesams pat parak labi draugi, ta ka necies konkurenci, var izjaukt daudzas attiecibas. Izteikti lideri. Lidzas Arturam jabut cilvekam ar stipriem nerviem, mierigu energetiku, sieviskibas parpilnai butnei, kuru Arturs varetu sadzirdet ari emociju uzliesmojumos.

Cilvēks, kurš ja kaut ko iecer, darīs visu lai to sasniegtu, tiecas augstāk un augstāk.

Labs un viss

Tieksme pēc nemitīgas izaugsmes, izglītošanās. Spēju kļūt fanātisks. Mīlu to, ko daru - daru to, ko mīlu. Uzticams, draudzīgs, vienpatis reizēm, patīk pabūt vienam, filosofēt. Patīk zinātne, kosmoss, mistērija, psiholoģija.

Jauki cilvēki, ar mēru, protams. Negribot ļaunu, var ļoti sāpināt. :)

Var sajaukt dienu ar nakti,neprot pateikt,,nē,,,ļoti izpalīdzīgs pret svešiem cilvēkiem,pret ģimeni izklaidīgs.Darbaholiķis,visu laiku steidzas.

Vienmēr pulcē cilvēkus ap sevi. Cīnās ar mūžīgām mīlas problēmām. Pieklājīgs un inteliģents. Nepatīk iesaistīties konfliktos, bet patīk pieņemt pārdrošus, impulsīvus lēmumus un rīkoties neapdomīgi. Bet ne vienmēr. Patīk aktīva un sabiedriska dzīve. Izeikti attīstīta loģiskā (racionālā) domāšana, matemātika un fizika, komunikācija un mākslinieciskums, radošums. Vienmēr cenšās atšķirties no citiem, pat negribot un nedomājot par to.

Viegli iegūst jebkura labvēlību.

Bieži gadās emociju izvirdumi

Ātri apgūst jaunas lietas un tā ir ļoti laba priekšrocība,tikai liels mīnuss ir tas,ka Artūrs grib pārāk ātrus panākumus,rezultātus,pacietības diezgan pamaz un dēļ tā,var ātri visam atmest ar roku. Saprotošs cilvēks,var labi uzklausīt,bet arī necentīsies baigi iedziļināties un sniegt padomu,jo viņš negrib tēlot psihologu. Kad ir nomākts,labprātāk kautko padara vienatnē. Lielākā sabiedrībā jautrs cilvēks,daudz asprātību nāk ārā. Uzticīgs,mīlošs,saprotošs bet arī mēdz būt piekasīgs attiecībās.

Nereti ir atbildes uz visiem jautājumiem . Erudīts un dēļ tā ļoti bieži nonāk konfliktsituācijās ar priekšniecību.

VIŅŠ IR ĻOTI FORŠS


Artūrs palīdz draugam,neactāj draugu nelaimē. Artūrs draudzējas ar daudziem draugiem

Viņš ir jautrs, smieklīgs, viņš ir mīļš,enerģisks, drošs, un gudrs.

Viņč ir ļoti labs draugs ik vienam ar ko iepazistas. patīk sportot,ir jautrs ,smiekligs un vienkarši perfekts cilvēks neviena tada pasaule nav

Artūrs nepiedot kļūdas, un bieži vien izdara nepareizu izvēli dzīvē! Viņš paļaujas uz drauga viedokli savu neuzklausot.Lielākoties Artūri netic mīlestībai,.Nav uzticami partneri, bieži vien krāpj savas otrās pusītes!

Mans vārds ir Artūrs un šis viss ir kkāds bullshit ;ddd


Hazard
Hazard2021. gada 17. decembrī, 02:02
pidr
0
mini_comment
Venta
Venta2021. gada 17. decembrī, 02:01
Izskatās, ka pats piedomāji sev klāt....
0
mini_comment
𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡.
𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡.2021. gada 17. decembrī, 02:14
Nē, nevienam nepiedomāju.
0
mini_comment