bilde ko parada kad esi afk par ilgu
0
miniblog
Sintijas draugu un paziņu raksturojumi:

Jautra,izpalīdzīga,saprotoša,labs saruna biedrs ,līdzjūtīga. nedara pāri citiem ,ja nedara pāri viņai. ja ir vajadzība var būt pēdējā maita un cīnīties ar zobiem un nagiem.protam nedaudz slinka atstāj visu uz pēdējo brīdi.

Ļoti mīļa,pašaizliedzīga,atdodas ar sirdi un dvēseli. Mīl cilvēkus pēc iekšienes. Necieš egoistus un augstprātīgus cilvēkus.

Sintijas ir ļoti skaistas un gudras. Godīgas, reizēm pārāk godīgas, aizstāv tos, kurus netaisnīgi apvaino

Labs cilvēks!!!

Praktiska,nemīl neko darīt bez vajadzības,tā pat vien... Spītīga un ļaunatminīga,necietīs citu pazemojumu,kā arī rūpīgi izvēlas draugus Totāla optimiste,lai arī cik draņķīgi ietu... Izbauda dzīvi Patīk pasapņot un ieslīgt filozofijā.

Sintija - Meitene, kura zina, ko vēlas. Patīk, kad viss norit pēc plāna. Ļoti patīk uzklausīt komplimentus, jo īpaši no zēniem. ;) Mēdz būt bravūrīga, tomēr mīļa. Viņa gaida no otra pašu labāko, vienmēr ir paticis dzīvot pēc saviem noteikumiem un otram sniedz to, ko saņem. Parasti pirmajā vietā ir otrs , nevis viņa pati. Sintijai ļoti patīk vecāki zēni un Sintija ir ļoti karstasinīga un pārpildīta ar adrenalīnu.

Skaista meitene, ar ideālu balsi, un perfektām sekomēm mācībās. Ātri ir sakaitināma, bet līdz tam laikam viss ir labi. Vārda Sintija īpašniekam, ļoti kaitina ja uzbāžas, kaitina, komandē, vai neizdara kaut ko pa prātam. Sintijas ir mazliet egoistes, bet patīk daba, mazas radības, ziedi, augi. Ļoti labi sadzīvo ar savu mammu un tēti.

Kādreiz skaudīga,sarkasms viņai ir ļoti tuvs,tā ir gluži vai otra valoda,kādā runā.Patīk tieši tas process,kad jādomā par mērķu sasniegšanu,bet ir par slinku,lai to reāli īstenotu.ļoti spītīga,izcila humora izjūta,

Kautrīga, bet ļoti sirsnīga un laba draudzene. Vienmēr izpalīdzēs, ja varēs. Ļoti patīk daba un dzīvnieki, patīk ceļot. Mācībās vienmēr cenšas izdarīt visus darbus maksimāli labi. Spēj būt ļoti drosmīga. Vienmēr pozitīva un smaidīga, patīk iepriecināt apkārtējos cilvēkus. Ļoti dāsna.

Vienmeer patiik plaanot naakotni, un censties iet uz nospraustajiem meerkiem. Grib tvert visu ko dziive sniedz. Vienmeer liekas, ka laika ir par maz. Cilveeks kurs vienmeer atbalstiis sev tuvos cilveekus, kut pasai neies ideaali. Nebaidiisies riskeet sakt ko jaunu. Vienmeer metiisies jaunos piedziivojumos un avantuuraas. Kaut viss buus patiesam slikti, atradiis spekus sevii un ciiniisies liidz galam.

Mīļa,draudzīga

Viss ir labi līdz mani sakaitina!

Draudzīga, labi saprotas ar dažādiem cilvēkiem. Patīk nospraust mērķus un tiekties tos sasniegt. Attiecībās grib saglabāt neatkarību. Spītīga, ļoti mīļa un smaidīga.

Esmu cilvēks, kurš zin, ko vēlas. Necieš tos, kas sevi žēlo un neciešu nīkuļus. Dzīvē galvenais ir sasniegumi un labklājība. Tāda es esmu.

Ļoti strādīga, ar labu humora izjūtu un apņēmīga!

Sintija ir ļoti centīga, kautrīga un laipna. Man laikam ir laimējusies tāda laba draudzene, jo Sintijai ir laba humora izjūta. Vienmēr mani saprot, viņai ir maz draugu, jo ir kautrīga un bailīga. Vienmēr palīdz dzīves grūtībās. Arī mana draudzene ir inteliģenta un nav ļaunatminīga. Ja meiteni ļoti satracināt, viņa var labi atriebties. Tāpēc ar viņu jābūt pa labam, Sintiju arī jāsaprot un viņai jājūt līdz, jo draudzenei vienmēr ir nepieciešams atbalsts un viņai vienmēr ir vajadzīgs kaut mazs pilieniņš uzmanības.

Sintija ir pats mīļākais un foršākais cilvēks ever. Tev ir palaimējies, ja tu esi ticis pie tāda drauga kā Sintija. Ļoti laba humora izjūta. Mīl izklaidēties :D Pati ir ļoti smuka un cisa viņas ģimene ir smuka.Centīsies palīdzēt kā vien varēs. Vari viņai teikt visu gan priekus, gan bēdas kā arii runāt par mīlas lietām :*

Parsvara vispirms dara,pec tam doma. loti jautra un pozitiva butne. prot piesaistit uzmanibu ar vizualo sharmu. parasti dabu,ko velas. patik izklaideties. loti izveliga uz draugiem. iedomiga un nedaudz egoistiska. Pasaka visu acis un ir loti kritiska uz nepienemama lietam. Esot kopa ar Vinas negribas domat ne par ko citu.

Esmu ļoti mīļa, izpalīdzīga, nedaudz slinka un aizmāršīga, iecietīga, pieklājīga, optimiste, mierīga, bet, ja kādu apvaino vai dara pāri, varu kļūt ātri aizkaitināma. NEATKARĪGA, DAŽRIEZ ĻAUNATMINĪGA, DRĀUDZĪGA. MAN IR ĻOTI DAUDZ LABO ĪPAŠĪBU UN TIKAI DAŽAS SLIKTĀS ĪPAŠĪBAS.

It kā strādīga, bet dažreiz slinkums ņem virsroku. Diezgan pavirša, tieši pret mācībām. Vienmēr ir atkarīga no kāda, nespēj pati pastāvēt par sevi. Vispirms pasaka un tikai tad domā. Patīk ēst un daudz gulēt, ātri iemieg. Ātri aizsviļas par niekiem.

Tas,ka Sintijām patīk vecāka gada gājuma vīrieši ir taisnība. Pati esmu Sintija. :D

Īpatnēja humora izjūta, labs uzticams draugs ar daudz dzīves gudrībām, var dažkārt būt nejauka,taču ļoti sirsnīga.


Sitija - ļoti dīvaina bet interesanta būtne, spēj uzjautrināt cilvēkus , bet tajā pašā laikā spēj visu sačakarēt. Ja kāds viņu sāks aizvainot , ši neatteiksies saukt tevi uz kautiņu! Viņa ir ļoti forša un jauka, bet ar savu raksturu)) Kad ir kādas nesaprotamas situācijas viņas dzīvē , viņa vienmēr sauks palīga tos draugus kuri viņai kādreiz ir nopirkuši ēdienu vai ko dzeramu! Tā ir ar tām Sintijām! Esat piesardzīgi!

Esmu loti bailigaa

Apvainojas par to ko nav jaapvainojas, negrib saprast cituas, loti atrimainas uz slikto pusi, loti patik vecaki zeni

Mīl tikai sevi, ātri aizraujas, ātri apnīk. Ir vēsa, ciniska un egoistiska

Domā, ka ir labākā un visi vienmēr skries viņai pakaļ

Viņa ir aukstasinīga izmantotāja, kura uzmetīs tos, kuri viņai uzticas, ja vien pašai tas būs izdevīgi

ļoti naiva un nekad nevar pati sevi aizsāvet.pārāk dauidz tēlo citēju utt.

Pielien cilvēkiem, melo par visu un visiem, gul ar visiem pēc kārtas, izliekas par to kas nav.

ļoti mīl izmantot cilvēkus, patīk vecāki zēni,vienmēr ir riebīga, ļoti ātri var apmuļķot, apmelo cilvēkus.

Vēl nav neviena komentāra, esi pirmais!