bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
11
0
topic
Niknais ir baigs vafeļpuika
Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3442 atbildes forumā
Online: 131d 5h 13m
Redzēts Vakar, 17:01
Pievienots, 2020. gada 24. martā, 20:31

1. Pārkāpums: 2x random, 1x bloķēšanas mēģinājums, 2x nepamatota tsaya izmantošana.
2. Adrese uz demo vai ekrānšāviņiem (screenshot): cs_mansionde_westwoodhns_cccp2
3. Demo laiki: 1) cs_mansion: Pēdējais raunds, Niknajam priekšā nošauj adjustable, ko nošāva Sintija ar scout, bet čalis šauj man, jo man arī ir scout = Random (2h).
2) de_westwood: Momentā 7:00 tiek tsayā tiek ierakstīts "ALL RTV" = Tsay savām vajadzībām. Pēdējais raunds, Niknais ir stresa situācijā un tāpat bez iemesla nošauj cheburashku = Random (2h).
3) hns_cccp2: Čalis momentā 9:00 izdomā bloķēt tos, kas lec uz trepēm, es viņu izmānu, un čalis būtu tieši piegājis priekšā = Block (2h). 9:45 čalis ieraksta tsayā bēdīgo ": (" smaidiņu = Tsay savām vajadzībām.
Kopā 6h banu lūdzu + nav vajadzīga čata (i) komanda, problēmas jau bijušas iepriekš un ir ticis brīdināts.
4. IP: 92.9.110.178
5. Niks: Niknais
6. Komentārs: Čuvaks regulāri pārkāpj noteikumus, sevi par to nesodot. Kā arī joprojām nejēdz izmantot tsay.
7. Mapes, kurā tas notika: cs_mansion, de_westwood, hns_cccp2

Amors
V.I.P.
Lietotājs
Svaigonis
312 atbildes forumā
Online: 171d 19h 18m
Redzēts Vakar, 22:44
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 25. martā, 13:28
1
post

1. Tā situācija kur nošāva adjustable no mana skatu punkta kad pieskrēju pie loga viņu nošauj ar skautu un izskatijās, ka tu uzreiz aizgriezies, ja es pareizi atceros. Tev bija laba karma, laba pozīcija, lai šautu kādam, kas ir logā un ar skautu tad ir labi šaut un izskatijās man, ka tu ātri aizgriezies likās diezgan droši tas, ka esi treitors.

Tu agrāk biji admins nesaprotu, kā tu šitā aizsvilsties un nesaproti, ka tas nav 100% tīrs speciāls randoms tas pat tehniski nav random, jo ir diezgan loģisks pamats būt aizdomīgam, ka tu esi T, nebija taču tā, ka es tev ko tapoju no tālumu, lai kaitinātu un atņemt hp, šis ir loģisks gadījums kas notiek bieži, pēc manām domām, un tas nav banojams un es citus arī nebanotu par ko tādu.

2. Es tā RTV esmu rakstijis daudzas reizes vairākus gadus adminējot un citi arī, šī ir pirmā reize, kad man par to aizrāda. Ar Kiwi to izrunājām adminu čatā vairāk priekš tā neizmantošu Tsay.

Baigā stresa situācija tu te raksti tā itkā laikam uz naudu spēlējam šo spēli...

Izskaidrošu iemeslu kāpēc nošāvu, tātad man šķita, ka esam 2 vai 3 spēlētāji palikuši, domāju varbūt Bārbija ir un viņa mani grib nošaut slēpās mājā mēs vēl pa mic parunājām, tad es sapratu, ka visticamāk viņa nav un vēlāk Ma1m ierunājās un principā atzinās, ka viņš ir treitors un mūs meklē. Varbūt arī iepriekš jautāju vai vēl kāds ir dzīvs un tad uzkāpu uz jumpta redzēju, kādu tālumā domāju, ka tas ir Ma1ms lecu lejā, lai man neiešauj, bet man iešāva un līdz ar to es domāju, ka tas čalis uz jumta ir treitors viņš neko neatbildēja ne pa mic ne čatā un ko slēpās.

Tāpēc, ka man iešāva kāds vainu cheburaska vai maim no tāluma, kad mēs pamanījām viens otru uz jumta man šķita, ka tas cilvēks man uzbruka līdz ar to viņš ir treitors, tāpēc nošāvu.

3. Bet es nevienu nenobloķēju un nemēģināju speciāli bloķēt (biju gana zemu, lai tu uzlektu uz kāpnēm nenobloķēts) nav iespējams sodīt par to kas nav pārkāps, es tevi vienkārši baidīju. Uzrakstiju smaidiņu, joka pēc, jo nesapratu, kā tu tā aizsvilsties spēles dēļ.

Problēmas iepriekš? Pierādījumi? Kur es esmu brīdināts?

Kur es regulāri pārkāpju, tie nav randomi, ja ir diezgan pamatots iemesls, kāpēc šauj.

Turklāt tu tā aizsvilsties no spēlēs, ka pats pārkāpi noteikumus un uztaisijis 2 speciālus rnd kas ir tehniski 24h bans, bet es tikkai 1h uzliku, lai nomierinies.

 

 

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3442 atbildes forumā
Online: 131d 5h 13m
Redzēts Vakar, 17:01
Pievienots, 2020. gada 25. martā, 15:29
0
post

Te vajag Ban Team vai vēl labāk Kiwi, lai ieskaidrotu šim pālim, ka random paliek random. Nejaušs random arī ir random, un jebkurš cits admins, tāpat kā es, kad biju admins, vienmēr sevi sodīju nākamajā raundā.

Nesodīji sevi par pārkāpumu serverī? Tad pēc reporta pienākas bans.

 

EDIT: Pēdējā posta pēdējais teikums ir iepriekšējais brīdināums uz "lielo adminu čatu".

Pēdējo reizi rediģēja Capture, 2020. gada 25. martā, 15:34.

Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9702 atbildes forumā
Online: 352d 17h 42m
Redzēts pirms 2 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 26. martā, 14:22
0
post

Kā jau capture teica - randoms paliek randoms, tie vienkārši ir neapzināti randomi, bet tavas stulbības dēļ, Amorfi. Tas ir regulāri redzams, it īpaši uz mapes beigām, par ko es jau arī minēju serverī. Par lielo čatu mēs jau izrunājām serverī.

Vienīgais man pēdējais moments par "bloķēšanu" likās nekas īpašs. Būtu viņš tevi patiešām nobloķējis, vot tad varētu skandālu taisīt.

Izsaku pēdējo aizrādījumu Niknajam. Ja tuvākajā laikā būs vēl kaut viena sūdzība par lielā čata lieku izmantošanu vai par kādu randomu, admins tiks noņemts. Citādi man nav pretenzijas pret tevi kā adminu, bet pārāk bieži rodas sajūta, ka tev ar to adminu mazliet sakāpj galvā.

 

TC.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0