bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
3
1
topic
nextlvl dd2 slay
Celms
Jauniņais
127 atbildes forumā
Online: 4d 6h 24m
Redzēts 2022. gada 22. aprīlī, 19:37
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 10. aprīlī, 18:17

1. Izdarītais pārkāpums.

Divas reizes diezgan nepamatoti slay.


2. Adrese uz demo vai ekrānšāviņiem (screenshot)

https://failiem.lv/u/g2w5ksg4" target="_blank">https://failiem.lv/u/g2w5ksg4
3. Demo momenta PRECĪZS laiks, vai arī katra screenshot apraksts.

 Pirmais slay jāskatās sākot ar 37 minūti, otrais 55 minūti. 
4. Pārkāpēja IP adrese (uzzināt var ierakstot konsulē xlist
5. Pārkāpēja niks - nextlvl`
6. Komentārs par notikušo.

 Pirmais slay. Esmu C, uzliek bumbu, caur Ct bāzi neiešu, jo tur noteikti ir awp. Eju caur C, dzirdu džeku pa kreisi ar awp, nošauju, paceļu AWP, jo iešu A1 uz bedri. Dzirdu pa mani no muguras pašauj. Pagaidu kādas 2 sekundes, kad pretinieks atnāks, jo nav baigā vēlme tikt nošautam mugurā. Pirktais adminelis rageslay mani, kaut  vai visu laiku, kamēr ir uzlikta bumba esmu virzījies uz plantu. Plus vēlviens, cik noprotu, admins piebiedrojas, ka tāpat nebūtu bijis izredžu. Nu džeki man varbūt rakstīt consolē kill katru reizi, kad palieku viens?

Otrais slay. Raunds iet, iet, esmu tunelī. Kaut kādam fāterim bumba, kurš sazin kur skraida. Nomirst, bumbu paceļ cits džeks un skrien uz plantu (demo tam var uzmest aci). Es esmu pie tuneļa un man met flashus, kamēr šauju pa tuvajiem pretiniekiem mans bumbas čalis nomirst. Eju pa a2 uz plantu un mani noslayo. 

Jums vispār ir autoslay un īsti neredzu jēgu slayot atsevišķi cilvēkus, ja tie nekempo, nav AFK vai, piemēram, nemāk plantot bumbu.

Džeks vēl man atsūta PM ar ar noteikumiem, kur kā soda mērs ir norādīts (brīdinājums/slay/pēc 3 slay vienas kartes laikā ban 30 min). Brīdinājumu nebija. Man jau pa lielam vienalga, bet traucē spēlēt. Cheers!


7. Mape, kurā tas notika

de_dust2
8. Serveris

dd2 serveris

Pēdējo reizi rediģēja Celms, 2020. gada 10. aprīlī, 18:19.
СТИЛЬ.
Jauniņais
ПРОНИКАТЕЛЬ ПЕЩЕР
311 atbildes forumā
Online: 17d 17h 38m
Redzēts 2020. gada 25. maijā, 20:01
6 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 10. aprīlī, 19:33
5
post

Malacis, tomēr uzrakstīji sūdzību. :) 'Pirmais slay' Ct palicis viens (Celmlauzis) stav astotniekā ir puse laika no C4 jau garām, viņš gaida , kad viņam nāks pakaļ un netaisās nemaz skriet uz bāzi A, tādējadi ignorējot misiju un kavejot citiem laiku, viņš neskrien pa tuvāku ceļu uz a2, jo tad ir iespējas uz defuse, bet viņš skrien speciāli uz a1 garāko ceļo, lai nebūtu iespējas defuse un pakavēt pārējiem laiku.

Tu tomēr neizlasīji noteikumus, ko es tev atsūtīju. Pirmkārt te nav džeku, es saprotu, ja tu savā draugu barā tā pateiktu, bet tu uztaisīji topiku, tātad izrādi cieņu pret pārējiem. Celmlauzis : Nu džeki man varbūt rakstīt consolē kill katru reizi, kad palieku viens? 6.5. Ja spēlētājs no jebkuras komandas nepilda misiju, bet uztaisa apzinātu pašnāvību - bans uz 30min

'Otrais slay' Tad vēl ir tāda situācija ts (Celmlauzis) noshifto,noskraida visu raundu līdz 15sekundēm un tad atjēdzas, ka ir jādara misija un nekādīgi nevar izdarīt misiju un tēre pārējiem laiku ar shiftošanu un misijas ignorēšanu, apzināti nedara, pamatuzdevums šājā spēlē ir C4 uzstādīšāna, atmīnēšana. pēc laika jau sapratu, ka nepaspēs, tāpēc slay.

 

 

Pēdējo reizi rediģēja СТИЛЬ., 2020. gada 10. aprīlī, 19:37.
Celms
Jauniņais
127 atbildes forumā
Online: 4d 6h 24m
Redzēts 2022. gada 22. aprīlī, 19:37
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 10. aprīlī, 19:52
1
post

Vecīt tev jau nav jābūt milionāram ar šito prasmi lasīt domas? "Speciāli velk laiku", un ka es negribu defuse. Puikiņ paskaties savus un manus status, cik ir bomb planted, defused utt.  pie taviem killiem, spelēšanas ilguma un punktiem un maniem. Pagaidi, vai kādam nepirktajam adminam būs kas sakāms. Ja būs, tad labi, ja nebūs, arī vienalga. 

Pēdējo reizi rediģēja Celms, 2020. gada 10. aprīlī, 19:53.
Latvians
Skatās sākumlapu
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12161 atbildes forumā
Online: 455d 13h 18m
Redzēts pirms 19 minūtēm
Pievienots, 2020. gada 11. aprīlī, 12:32
0
post

Paldies par momentiem, :respekt:

 Pirmais slay jāskatās sākot ar 37 minūti

No centra negribēji iet uz a, jo tur ar awp čalis jau gaidīja, pašsaprotami, ka būtu miris, ja vien neuztaisītu kaut kādu sick kill, tādas lietas reti sanāk.

Tāpēc devies pa citu ceļu, ceļā saskāries ar čali, kuram awp, loģiski paņemsi awp un iesi pa a1( lai vismaz varētu nošaut tos čaļus, kuriem ir awp), bet pirms tiki uz turieni tev no muguras kāds šāva, loģiski, ka apstāsies, lai viņu nošautu nevis prost muksi prom.

Tu misiju pildīji, protams, nebūtu paspējis atdefusot c4, bet nebija tā, ka sēdi b plantā un olas kasi, lēnām devies uz planta pusi, lai nošautu teroristus, kuri gaidīja tevi ar awp.

Servera test admins pat piebalso sms, ka tu nebūtu paspējis izpildīt misiju, BET TAS NEDOD TIESĪBAS SLAYOT, viņš centās pildīt misiju, halo, admini sauca. 

otrais slay 55 minūti.

Pirms gāji tjomkā , tur tavu komandas biedru nošāva, tāpēc shift'oji, tas pašsaprotami, pēc tam tur vienkārši b2 sēdēji un staigāji ar shift, lai pretinieki nedzird tevi, tavējie sāka rushot a2, protams, tu gribēji pievienoties, bet sejā lidoja flash'i, līdz ar to nācās apstāties, pēc tam tu nošāvi divus čaļus, kuri paši skrēja virsū, pēc viņu nāves tu gāji a2 , lai pildītu misiju , bet kārtējo reizi admins iejaucās visā, fantastiski.

Pirmais slay smird pēc Rage slay, jo tu viņu nošāvi un pēc pāris sekundēm dabūji slay, jo "nepildot" misiju.

Otrais slay tāpēc, ka tu viņam nepatīc.

Abi slay nepamatoti, admins brīdināts.

Paldies par sūdzību.

​​​​​​​

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0