bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
23
0
topic
Nekā personīga.
Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 08. jūnijā, 22:43

Labvakar, biedri. Šeit pie Jums ar booring topiku atkal vēršas aptuveni 125kg (smagsvars) smagais Fūdiņš. ))))))))))

 

Šoreiz, lai gan, ne tikai šoreiz, bet gan kā ierasts,neliels baumu un random info topiks. 

 

Randoms. 

 

*Ar ko sākšu? Droši vien ar šīs dienas lielisko laiku , nezinu kā Jūsu atrašanās vietās, bet tur kur biju es, tur bija MEGA FAKING HJUUGE KRUSA + LIETUS pēc kura sekoja 5min pauzīte un atkal lieetus. Btw, vismaz ir ko elpot, pareizi? Man patika. 

 

*Tā kā COVID šits iet uz beigām ( nu nosacīti,protams. Tur otros viļņus sola utt) , tad arī ierobežojumi atceļas , un mēs varam vākties grupveida pasākumos, apmeklēt muzejus , kino un sazin ko vēl. 

Beeeeet, līdz ar to, lēnā garā no kibersporta pāriesim uz īsto sportu, kurā var arī satraumēties un nosvīst. NBA un NHL plāno savas reg. sezonas izspēļu kārtības, playoff izspēļu kārtības, man kā sporta fanāāātiķim tas šķiet ļoti āāāsom. Bet, bet, KD un Kayrieee Īrvingsz gan esot paziņojuši ka šosezon nespēlēšot (( biju cerējis uz ekšenu no Nets puses. 

Kas notiek ar KHL? godīgi sakot nezinu, vēl godīgāk sakot - NEINTERESĒĒĒĒĒĒĒ

 

Nedaudz no "Kriminal inform"

 

*Par krāpšanos lielos apmēros ar somas itemiem no pienākumiem un no kicka tika atstādināts ilggadējais kareivis, mods, BT un sazin cik vēl statusu īpašnieks KIWI. Un līdz ar Kiwi , uz izmeklēšanas laiku ir banota "atstādināta" arī Mendija no foruma. Tātad, Kiwi bija bandīts? Bonija un Klaids?  Ja v šoke, principā. 

 

*Interneta muskulis pieķerts vājību izrādīšanā brīdī kad wunderītis palūdzis šim ievietot savu foto. Kas tad nu , Proteīn? Un, ja ne par proteīnu, tad par mūsu Katliņu  (Paldies)  , ja jau iedeva banu par DDOS, tad iedodat nabadziņam vismaz savu TS3 room, lai cilvēkam ir kur gruzīties!!!

 

Tagad nedaudz no "Nekā personīga"

 

*Kādēļ tāds nosaukums? Jo reāli man nav nekas pret tālāk tekstā minētajiem useriem, bet ir lietas kuras es nesaprotu. Ieeju sūdzību sadaļā, tur ļoti regulāri ir manāms niks "Mamka", bet Knejvam iedod BT. Whaaat niggaz? Jau minēju, nekā pret Knejvu, bet wtf

 

*Un par mūsu jauno modu akasi. Akasi manā skatijumā ir mega foršs čuvaks, cik man pašam ir bijis kontakts, tad nu ir mums pieklājīgas attiecības, forši dīliņi somā n shit, bet vai tiešām meklējot moderatoru, nav jādod iespēja kicka "ilgtermiņa" lietotājiem kuri šeit basically dzīvo un pavada ļoti daudz laiku? Modu var uzlikt, tik pat ātri to  var noņemt. Bet ņemt "po bracki" , manuprāt nešķiet smuki . Vēlreiz atkārtošos, nekā personīga, Akasi )) 

 

un nē, es neesmu skaudīgs uz ne vienu , manuprāt, visiem ir zināms ka man pašam nekādi statusi neinteresē. Un jā, apsveicu Jūs ar jaunajiem statusiem. Latvians gan ir statusņiks, bet to mēs visi zinam un viņš nemaz nelaužas pret tādu apzīmējumu :D 

 

Mīlestība, papardes zieds!

 

*Ir ienākusi informācija ka beidzot starp kicka lietotājiem sāk izveidoties pārīši, tiek dibinātas romantiskas attiecības, ja ne attiecības, tad mazi romantiski brīži for šure. Raaaaaar,draiskuļi. Tad uz Līgo būs arī papardes zieda meklēšana? 

 

Šis un tas 

 

*Izskatās ka tīri veiksmīgi ir iesācies Ieiro pokers, pats vēl neesmu piedalijies, bet nu, tikko  viens turnīrs ir noslēdzies un jau sākusies pieteikšanās nākamajam. Šautauts idejas autoram , jeb autorei. 

 

*DoubleT ļoti agresīvi ir sācis veidot "kicka balss" konkursiņus, ir sācies darbu iesūtīšanas posms, tad nu , jaunie Bahi, Bēthoveni un Lauri Reiniki, piesakamies! 

 

*Ir noslēdzies arī AWP turnīrs, kuru uzrīkojis mūsu jaunais BT Knejvs, un turnīra precīzākais šūteris ir PEH. Šautauts abiem, un šautauts manam čomakam Snicker par godpilno 2. vietu. 

 

*Jau kādu laiku somāāā ir apdeitiņš tirgum, jeb iespēja izlikt preces tirgū/nopirkt preces tirgū no citiem lietotājies. Godīgi sakot, awesome ideja, bet BĻĪIIIIN, esmu vienīgais kurš domā ka tā 13% "nodeva" ir reālākais skams no čemija puses? 

 

*Un pēdējais ko pieminēšu ir dambretes turnīriņš , priekš manis, kas jauns, lai gan protu spēlēt, bet nebiju manijis ko tādu iekš foruma. Šautauts atkal autoram par rīkošanu. Labprāt piedalītos kādā zoles turnīrā , piemēram. 

 

 

Ceru ka mans mazais rakstiņš Jums likās kaut nedaudz interesants. Bija doma sacerēt ko garātu ,bet varbūt nākamreiz.  See ya! 

 

 

 

 

 

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

Fūdiņš
Biedrs
Pufīgais
8454 atbildes forumā
Online: 220d 3h 29m
Redzēts 7. aprīlī, 02:55
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. augustā, 18:58
0
post

Diezgan interesanti aiziet uz ballīti kopā ar savu puisi, bet tanī pašā naktī pārgulēt ar citu, hmm.. 🤔🤷‍♂️

 

 

Ir tak 21.gs

Food addicted since 1993

 

 

 

 

 

ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇
Biedrs
Tiger on Fire
3950 atbildes forumā
Online: 320d 20h 30m
Redzēts pirms 14 stundām
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. augustā, 20:02
0
post

#WeNeedMoreOfThis

 

Davaj kikieši sak veidot sūdus lai Fūdiņam ir ko rakstīt par jums ^.^

Pēdējo reizi rediģēja ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, 2020. gada 17. augustā, 20:03.

Hybrid Minds
Biedrs
lelelelelekeke
11275 atbildes forumā
Online: 268d 22h 18m
Redzēts pirms 1 stundas
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. augustā, 20:12
0
post

Jā davaj, man arī šitais riktīgi cepī, aiziet Fūdiņ! More more more!!!

radžiņš
Lietotājs
Chugunovs
raģiks
211 atbildes forumā
Online: 14d 5h 43m
Redzēts 2022. gada 02. aprīlī, 19:58
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. augustā, 20:13
1
post

tas nekas ka topiks jau 2 menesi vecs :D 

 

tu esi tītars

Lietotāji skatās šo tēmu: 0