bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
1
1
topic
nepamatota slapošana
enrico
Lietotājs
2235 atbildes forumā
Online: 65d 7h 24m
Redzēts 2023. gada 07. novembrī, 21:22
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 03:27

1. Nepamatots slap

2. https://failiem.lv/u/gkbydzc7

3. raunds sākas 15,09

4. nebūs vajadzīgs

5. capture

6. Šovakar vēlu vakarā, var teikt arī jau pēc pusnaktsnolēmu ieiet serverī, kaut arī mazliet nāca miegs. Reakcija nebija salīdzināma ar to, kāda bija pa dienu. Tā bija mazliet lēnāka. Tas vis būtu ok, to var pieciest. Serverī arī bija puslīdz normāli kamēr capturi nepārmeta pie Ts un rahhtw  nenošāva capturi.  Tas notika kad sākās raunds 15,09. rahhtw nošāva capturi un viņš dusmu lēkmē sāka slapot mani, kaut arī bija pagājušas knapi 15 sekundes kopš iesākās raunds. Es nesaku, ka uzreiz kā sākās raunds skrēju kaut kur, mazliet paskatījos uz C ar awp, kā parasti, tad skēju uz A1, jo nu turienes parasti negaidot izskrien kāds no CT. Un tad jau sekoja slapošana no Test admina capture, pat vairākas reizes.  Viņa loģiku es nesapratu, bet uzjautāju viņam kas kai, vai ir slims, vai kā.

Nezinu nēesmu nekāds dzejnieks, Ko lai vel uzrakstu. Gan jau BT paši apskatīs demo un noskaidros lietas būtību. Varu pateikt tikai vienu, ka  es, vienmēr kad sākas raunds, ja man ir AWP, tad pāris skatieni uz C, ja neieskrien neviens B2, tad daži skatieni uz A1 un tad dodaos tālāk. Nekad nesēžu ilgi uz vietas. Ir gadījies pāris reizes aizkavēties, arī tajā pašā Ts bāzē, bet tad es kādam izrakstu soda talonu, vai atbildu uz ziņām, vai nu adminčatā, vai kādam citam. Es parasti ja akut kur esmu aizskrējis vai nu barā, vai viens un C4 nav kopā ar mani, tad vienmēr skrienu un mēģinu palīdzēt tikt līdz plantam, jo cik esmu ievērojis, tad tas serverī reti tiek piekopts.

Labi, man jau nāk miegs. Ja rīt vel būs vaļā šistopiks kad piecelšos un mačēsu pateikt vel kaut ko, vai arī kādam būs kādi jautājumi, vai nu labošu šo, vai ierakstīšu jaunu postu..

CERU, KA capture MĀCĒS IZSKAIDROT SAVU RĪCĪBU!

7. DD2

8. De_dust2

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3444 atbildes forumā
Online: 131d 6h 41m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 12:38
1
post

Ja vēlies zināt, par ko tiec sodīts, varbūt tev jāsāk lasīt čats un jāklausās to, ko saku pa mikrofonu nākamajā raundā. Admin čatā uzrakstīju slap iemeslu, un nākamajā raundā to pateicu pa mikrofonu. Pārbaudīju caur tavu demo - to visu varēja redzēt un dzirdēt.

Slap bija par bloķēšanu. Tu nostājies T spawnā tā, ka citi awp spēlētāji nevar pakustēties. Es saprotu, ka tu esi robots un droši vien nekad neesi aizdomājies par komandas biedriem, bet vairākas reizes esmu redzējis tevi bloķējam citus awp spēlētājus T spawnā, tāpēc ceru, ka tev pēc šī lielā pārdzīvojuma par mazu slap būs iemesls nespiesties klāt citiem spēlētājiem.

 

Edit:

Atbilde nākamajam postam.

Tādi, kas nobloķē granātu mešanu, gadās bieži, bet tas gandrīz visos gadījumos ir nejauša pabloķēšana, tāpat, kā visas pārējās situācijas, ko aprakstīji.
Savukārt, spēlējot ar awp, tev ir opcija neiet no sāna spēlētājam tik tālu līdz vairs nevar paiet un tu atspiedies tieši pret komandas biedru, un tamdēļ komandas biedri, pašiem to nezinot, vairs nevar pakustēties, jo tu stāvi tieši blakām. Nekādu kriminālu sodu jau arī tev nepiemēroju - ja būtu slay, es saprastu tavu traci un tas no manas puses būtu nevietā.

Pēdējo reizi rediģēja Capture, 2020. gada 14. aprīlī, 13:42.

enrico
Lietotājs
2235 atbildes forumā
Online: 65d 7h 24m
Redzēts 2023. gada 07. novembrī, 21:22
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 13:18
2
post

Ja jau tu sāksi par šādiem iekiem slapot, tad ātri vien savu ACC pazaudēsi. Ko tu darīsi tāda gadījuma, ja cilvēks lēnāk iepērkās un viņš atrodās slīpumā, tieši tajā vietā kur Ts parasti stāv ar AWP ar skatu uz C? Un viņš tev tur traucē nostāties kā tu gribi. Tu viņi arī sāksi slapot, vai varbūt noslejosi viņu? JO redz tev patraucēja un tevi nošāva. Cik nav bijis tā, ka spēlējot serverī kāds patrauce, ne tiki stāvēt un mērkēt uz C, bet arī patraucē izmest kādu He vai pat to pašu flas pieskrienot  priekšā tieši tajā brīdī kad izmeti un uztaisi TeamFlashu. Tad jau man arī viņi ir jāslapo, vai varbūt jāslejo. Tu domā, ka man tādi necepī? Bet es savas dusmas mazliet savaldu, labi, ok, dažreiz ir ka kaut ko uzrakstu riebīgu čatā, vai pasaku mikrafonā, bet  savus nervus savaldu normas robežās. Es vel saprastu, ja es tev būtu uzlēcis uz galvas un sēdējis prikolam, tādā veidā traucējot tev spēli, kā to dara parasti Ts spawna daži spēētāji, tad ok. Es pat būtu pelnijis slay. Un par to neprotestētu, pats būtu vainīgs. Jo es tādas rīcibas neatzistu, kā arī neciešu tādus, kuri speciāli bloķē skrienot virsū un traucē spēlēt. Bet no manas puses bija tikai stavēšana un skats uz C ar AWP, tieši tāpat kā tu. Reizēm tur pat 4, 5, vai pat 6 spēlētāji ar AWP stāv mēģina kaut ko ieraudzīt. Ko tad tu tādā gadījumā darīsi? Noslejosi visus, kuri tev traucētu kaut ko ieraudzīt C, nu ok vai nošaut. Padomā loģiski tak.

Es jau domāju, ka šāda rīcība šoreiz nebija vietā. Bet to lai izvērtē BT un pasaka savu viedokli.

 

 

Labojums:

Ja tu saki ka man ir tāda opcija, tad kur ir tava apcija? Tajā vietā mēs piegājām reizē un spērām dažus soļus arī reizē uz priekšu, atpakaļ. Tas, ka tevi nošāva pirmo, nedod tev iespēju uzskatīt, ka es tev esmu patraucējis un izpildīt kādu soda mēru pret mani, vai kādu citu. Nervi ir jāsavalda. Tas,ka tev nenoveicās viņu nošaut pirmajam, ar to arī vajadzēja samierināties.

Un otrs: Tas par tām opcijām šajā situācijā ir kaut kādos noteikumos rakstīti, vai tie ir tavi izdomātie noteikumi, 

kurus tu izdomāji, jo redzēji, ka esmu zveidojis sūdzību par tevi? Tas ir vienkārši smieklīgi. Ja tev netur nervi, nenāc serverī vispār. Nevis izgāzt dusmu lēkmes uz citiem spēlētājiem ar paša izveidotajiem noteikumiem par paša tizlajiem gadījumiem.

 

Pēdējo reizi rediģēja enrico, 2020. gada 14. aprīlī, 14:35.

Latvians
Skatās sākumlapu
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12162 atbildes forumā
Online: 456d 5h 17m
Redzēts pirms 9 minūtēm
Pievienots, 2020. gada 18. aprīlī, 11:30
1
post

Visi baigās esejas sarakstija..

Runājot par to arrow spotu, tā nebija pirmā reize, kad viņš sēž tā un ar awp skatās Centra durvis, demo bija pirms 15:09 vēl tāds moments, kur viņš tā sēž,

maz ticams, ka viņš speciāli izdomāja bloķēt savu komandas biedru jeb tevi capture, varbūt nejauši nobloķēja, bet nu speciāli tas noteikti nebija.

Teroristi jau paši vainīgi, ka čupu čupām salien tajā bāzē, lai skatītos centru ar awp, beigās viens otru bloķē un kāds nomirst, pēc tam sākas auzas.

Manuprāt, šeit bez slap'iem varēja iztikt, varēji vienkārši pabrīdināt, lai skatās kur komandas biedri atrodas un lai cenšas nebloķēt.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0