bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi un kļūdas
12
7
topic
Unban Niknais CT @ JB
Amors
V.I.P.
Lietotājs
Svaigonis
312 atbildes forumā
Online: 171d 17h 49m
Redzēts Vakar, 21:22
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 15. aprīlī, 00:00

Sveiki,

Apelācija nebūs pēc parauga, jo īsti pēc parauga nevar uzrakstīt šādam banam un es rakstu šo topiku pie ieteikumiem, lai visi var izteikties.

Tātad tikku izbanots no CT JB serverī uz mēnesi, bet domāju bans ir par skarbu un arī demo netika izanalizēts kā nākās, tādēļ uzskatu, ka bans nav uzlikts objektīvi un pēc noteikumiem.

Nav arī bani baigie bijuši par mani nedz ban CT un es uzskatu, ka nefragoju, un esmu daudz mainijies, kad sen sen atpakaļ fragoju.

Adminiem vispār vairāk vajag adminēt nevis likt kādus crazy banct, es vispār nezcik ilgi jau spēlējot nevienu banct nebiju saņēmis nedz transferu par kādu fragošanu kopš atsāku spēlēt JB.

Links uz orģinalo sūdzību par mani

Domāju, kas bieži notiek ir tas ka cilvēki heito un atcerās tikkai negatīvu un neanalizē situāciju, kāda viņa patiesībā ir.

Piemērs, par banu overridam, topiks loģisks sakarīgs iznākums ar unban arī loģisks, bet lodžiks saņem 5 dislaikus, tas ir interesanti, jo kapēc jādislaiko, kas pilnīgi loģisks.

Chemijs arī piekrita mums par overrite un sodiem.

Domāju, ka cilvēki vienkārši skatās uz to neobjektīvi un tas arī notika ar manu ban CT.

Reizēm tgd serveris pilns, bet nav kas ct iet.

Links uz Overrite topiku dislaikiem

 

 

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 5h 19m
Redzēts 24. aprīlī, 13:50
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 15. aprīlī, 00:20
2
post

Tu pats visu laiku esi minējis ka jau bijis iepriekš saņēmis sodus pie banct, jo frago. Sods ir piemērots par fragošanu iekš jb servera. Jau tajā topika kur tika uzlikts lēmums tev piemērot 1 mēnesi bez pieejam pie CT. Tātad sods par skarbu tad Tin, kapralim ar sanāk par skarbu ne? Tu pasaki paldies ka tu tiki tikai izbanots uz 1 mēnesi nevis uz pāris mēnešiem. Lodžiks man teica ka likšot vienu, bet pēc domām gribēja likt pāris mēnešus. Es kā spēlētājs un admins esmu pret bana noņemšanu.

Tavs bans netika likts no parastā admin to banu uzlika JB Main. Visas šīs lietas sakara ar lielajiem banct tiek risinātas ar galveno adminu.

Magone tu vispār tajā sūdzība par Nikno izteicies un biji par banct A tagad sadraudzejaties in aiziet var ielīst dibenā un rakstīt jau ko pavisam citu. 

 

Pēdējo reizi rediģēja knejvs, 2020. gada 15. aprīlī, 19:00.


Zalkt!S
Jauniņais
Likumsargs
Njam
74 atbildes forumā
Online: 13d 6h 50m
Redzēts 2023. gada 11. aprīlī, 02:03
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 15. aprīlī, 00:29
4
post

Nu ko..... Te jau pa detaļām jājauc ārā viss jo tā vienkārši neviens to banu nost neņems acīmredzot. 
 

Pirmkārt jau es pilnībā piekrītu, ka esi pelnījis unbanu. Sūdzība par tevi tika vērtēta ļoti subjektīvi no lodžika puses. Cik es serverī esmu spēlējis, lai arī tu tiešām ļoti daudz frago kā ct, visas tavas komandas ir sakarīgas un loģiskas, un tu tiešām spēj savaldīt lielu tautu kas daudziem nav pa spēkam. Nesaprotu kādēļ tādu kā tu bano uz mēnesi no ct, ja tikmēr (jau pirms +/- nedēļas patiesībā) viens admins, vārdā nesaukšu, nāk serverī, ielien ct, visus kas "krāj konkursu" šauj nost jo viņam redz nepatīkot. Itkā jau man pilnīgi vienalga lai jau, jo man tas konkurss tā vien pupu mizas, taču kā savādāk var krāt konkursu, ja ne ieejot serverī un tupa lēkājot or some shit like that. So basically unbanojat Nikno, viņš to ir pelnījis.

Tālāk. 

http://prntscr.com/rzdyx6

@Hakers protams jau ir tā kā ir ar tiem fragiem, kā jau teicu pašā topikā, taču šeit nu situāciju tu pārspīlē. Nav viens cilvēks kas var darīt ko viņš grib, bet pilna pakaļa ar cilvēkiem kuri domā, ka viņi var darīt ko viņi grib. Bet nu tur jau ir jāspēlē aktīvi serverī lai to ievērotu. Turklāt wtf, vienīgais pierādījums ko tu ieliki topikā bija tas demo ar vienu komandu kur Niknais šāva nost tos kas nekustējās, turklāt pirmkārt, nebija tā ka pagāja 1 sekunde un šāva nost, es pats tur biju un redzēju, ka vairāki tik pēc 2 sekundēm sāka pildīt komandu un izdzīvoja. Itkā tā ir fragošanas komanda, taču kā jau teicu, tu situāciju pārspīlē.

http://prntscr.com/rze2j4

@knejvs No offense bet shut yo mouth. Ne pa tēmu bet tu tik ar savu adminu proti muti brūķēt tas arī viss. Pats noteikumus esi pārkāpis un to neatzīsti. Tas ko tu savā postā teici iespējams arī ir taisnība, parasti neievēroju cik mapes pēc kārtas kāds vada, taču spēlētāju plūsma nesamazinās tikai dēļ viena cilvēka vadīšanas.

http://prntscr.com/rze9m5

Kas šitas vispār ir btw? Ko tu te tēlo baigo galveno vislaik ar savu acc vispār? Tu esi parasts cilvēks tāpat kā arī pārējie. Un iemācies uzņemt kritiku, nevis katru reizi aizsvilties un draudēt ar banu/gagu.

http://prntscr.com/rze4y2

@nolodžik Ļoti subjektīvs situācijas risinājums. Protams bans tika beigās uzlikts uz 1 mēnesi, taču kā tev pat prātā ienāca pēc tā viena demo, kuru tu visticamāk pat nenoskatījies uzlikt banu uz vairākiem mēnešiem? Cilvēkam kurš reāli spēj sakarīgi novadīt? Tikai tu to nezini jo nedēļu neesi rādījies serverī. 

http://prntscr.com/rze621

@Empress 

1. Te jau viss pateikts.

2. Es zinu tieši ko tu ar šo domāji jo biju serverī tajā momentā. Tev vajadzētu mazāk nonākt pretrunā ar prātiņu, manuprāt(sorry,ceru ka neaizvainoju). Viņš neļāva lēkāt tajā roundā bez viņa atļaujas, un vēlāk pavēlēja lekt longjump. Ja viņš pavēl ka būs jālec, kurā brīdī viņš nonāca pretrunā ar savu komandu?

3. Te jau ar vairs nav ko runāt. Protams ir jau uz ko tiekties arī niknajam šajā ziņā, tādēļ 25% piekritīšu.

4. Arī zinu par ko ir runa, vienreiz niknais paņēma fun dienu uzreiz pēc freeday. Nekā slikta, par cik noteikumi to neaizliedz. Tomēr te jau vnk ir personīgas nepatikas, tāpēc uzskatīšu, ka tas ir tikai tavs viedoklis.

Ā un vēl ko tev piemetināšu. Ja tu nespēj paciest vieglu lamāšanos un niecīgus aizvainojumus tad jailbreak nav priekš tevis. Un vispār cs kā tāds nav priekš tevis. 

 

@Amors Norēķināties vari ar iEiro ^^ (JOKS TIEM KAS NESAPRATA)

 

Ā un bik random nonsense jo kkā miegs nāk jau rakstot šito.

 

EDIT: Atbildu uz nākamo post by Dzonis.

No offense, bet ka tik iepirst kko par gaytricu. Jums ķip nekā gudrāka ko pateikt nav? :D Un man nav arī nekāda kašķa ar Empress. Tas ka es par viņu kā adminu uztaisīju sūdzību nenozīmē ka viņš tagad man kautkāds ienaidnieks. Jāprot nedaudz atšķirt privātās problēmas un kip kad man nepatīk kā viņš adminē, nu kr4 tu saprati. 

Un ideāls admins? (no offense to mamka btw) Ideāls admins neeksistē. Turklāt ideāla admina pienākums ir nevis par katru pārkāpumu aizrādīt un/vai sodīt, bet parūpēties lai serverī tiktu uzturēta spēlētāju plūsma, un lai serverī būtu interesanti spēlēt. 

Btw pret tevi man ar nekas nav, tu arī esi feins admins, taču nevajag arī kautkādu galējo bezsakaru muldēt postā.

Ā un par to kas ilgāk jb spēlē - Do i look like i care? Esmu pietiekami daudz reižu redzējis kā niknais vada lai zinātu uz ko viņš ir spējīgs. Varbūt arī viņš kādreiz ir bijis absolūts frageris kuram pilnīgi vienalga par visu kas notiek, tik jātiek tajā #1 spotā, taču tā nav. 

Ups, EDIT #2: Aizmirsu pašu galveno ko gribēju pierakstīt.

Galvenais ko es gribēju pierakstīt ir kā jau pats niknais teica, ka veda ieslodzītos uz spēlēm, kuras nepaņem daudz laika, un no kurām viņš arī nesaņem fragus. Tas ir labi pret servera spēlētājiem, jo jādomā arī par tiem kas ir miruši un gaida nākamo round kad varēs atsākt spēlēt. Daudzi ct vada ļoti ilgi, kas manuprāt vairāk samazinātu servera spēlētāju plūsmu.

Pēdējo reizi rediģēja Zalkt!S, 2020. gada 15. aprīlī, 00:55.

Njam

Dzonis
Lietotājs
Kastracija_BMW X5
758 atbildes forumā
Online: 29d 14h 12m
Redzēts 2023. gada 30. jūlijā, 00:34
Pievienots, 2020. gada 15. aprīlī, 00:39
5
post

tā tad saksim ar  to Magonit cik ilgu tu spele jb un cik ilgi spele visi parejie???!

NIknais nav mainijies vispar ka fragoja gadu atpakal ta frago ari tgd

https://prnt.sc/rzee97

Piemeram es piekritu tam ka vins dabuja uz 1 menesi banct tas sods vinam bija kudi pa mazu.Vajadzeja vismaz 3 vai vairak.

https://prnt.sc/rzefrg 

Tā tad es uzskatu ka mamkai nebutu jaizver mute,jo vins ar JB Mainu apspriedas ko darit ar Niknā fragošanu.Kā admins vins ir ideals.protams pieļauj kļūdas bet kuram gan negadas,,Magonit šeit vairs nav gaytrica.btw.

Un Runājot par Empresu tev ar vinu ir savs kašķis ta ka risinat to vien paši nejau foruma topikos:)

Es esmu pret to ka unbano Nikno:)

 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Dzonis, 2020. gada 15. aprīlī, 00:39.
Amors
V.I.P.
Lietotājs
Svaigonis
312 atbildes forumā
Online: 171d 17h 49m
Redzēts Vakar, 21:22
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 15. aprīlī, 00:39
4
post

@Knave

Kur es esmu minējis, ka jau iepriekš saņēmu BanCT, man banct vispār nav bijis nezcik mēnešus un es runāju par īsiem banct nedz arī kādi brīdinājumi par fragošanu nedz bani, un vispār bans sen sen atpakaļ no ct man nebija par fragošanu, bet par to, ka mapes par daudz spēlēju pēc kārtas.

Tu pats serverī esi un neadminē tieši šādā ziņā, kad ir runa par ct kontrolēšanu, ja par daudz frago, kapēc mani nekad netransferoji, nebanoji nebrīdināji, ka par daudz frago?

Banu laiku topikā arī šādi bani nēeksistē un bans pat netika uzlikts ar pierādijumiem.

Par Tin nezinu nēesmu viņu redzējis tik daudz spēlējam, kaprālis nošauj par to ka peli pabīda vai vienkārši palecās.

Ja būtu stabili pierādijumi momenti salikti es nestrīdētos, bet jūs paši neadminējat un tad kāds saraksta kādu topiku kur heiteri saraksta tekstu neko neanalizē un bans, tomēr jābūt ir pierādījumiem.

@Magonītis

Wow negaidiju, ka kāds rakstīs tik daudz, paldies par ieguldītajām pūlēm un labu kritiku.

Runājot par momentu kur nošāvu par nekustēšanos, nu varbūt tas bija biški pa skarbu, bet kas tāds ir ļoti rets gadījums vienkārši cilvēki sūdzējās, ka Rahh ilgi vadot 1 roundu visu mapi un es parādīju, joka pēc kā var ātri, bet vispār cilvēki, kas saka, ka es fragoju tajā mapē ir crazy.

Mēs vairākas reizes gājām uz wipeoutu un reāli man no tā fragi netika un domāju spēlētājiem arī patika wipeouts, parādiju, ka var arī būt jautri visiem aiziet spēli uzspēlēt, lai nav jāgaida nezcik ilgi.

 

 

Dzonis
Lietotājs
Kastracija_BMW X5
758 atbildes forumā
Online: 29d 14h 12m
Redzēts 2023. gada 30. jūlijā, 00:34
Pievienots, 2020. gada 15. aprīlī, 00:40
3
post

@Amors vot par brīdināšanu gan es atceros ka @knave tevi bridinaja par fragošanu vel nesen pirms saņemi banct

@Magonitis izskatas ka tev patik dupsi līst jo kaut ko šādu es atradu Hakera topika https://prnt.sc/rzemo0 :D salidzi šito ar to ko tu tikko rakstīji:) :D

Pēdējo reizi rediģēja Dzonis, 2020. gada 15. aprīlī, 00:54.
Venta
Seržants
V.I.P.
4589 atbildes forumā
Online: 393d 11h 52m
Redzēts 12. februārī, 21:15
Pievienots, 2020. gada 15. aprīlī, 01:34
2
post

Es komentēju tikai manu skatījumu uz visu šo tēmu, nespēlēju vairs JB, bet tomēr pazīstu Nikno diezgan labi....

Skatoties uz šo situāciju, jā arī uzskatu, ka Lodžiks rīkojās nepareizi....,jo viņš lēmumu pieņēma balstoties tikai uz dažiem cilvēkiem bez jebkādiem pierādijumiem...., jo VIŅŠ pats nevar to īsti piefiksēt ar šādu aktivitāti, piedod lodžik, bet tomēr ir jābūt KAUTKĀDAI aktivitātei kā mainam....

+ Paskatījos arī šos te pieteikumus uz JB...  Nevari izteikties 4dienas? forumā nāc, bet atbildēt nevari? nesaprotu...

Tad vēl Hakera pieteikums šeit Pats atzini, ka domāji, ka kneivu laikam gribēja pieteikties uz adminu? bet netīšām pieņēma hakeri neskatoties, kurš tiešām tajā brīdī nebija pārliecinošs admina kandidāts ar šādu te tekstu. INTERESANTI...

Vēl gribēju par Blackghost ierakstīt, jo tur nu vispār katru reizi savādāks iemesls, lai atteiktu, KAUT viņš nemaz nevar komentēt viņu, neejot serverī....Bet nu labi, iespējams no adminiem, bet hz anyway...

Skatoties uz Knejvu, nekomentēšu neko daudz nezinu kāds viņš ir pašlaik, bet kādreiz bija diezgan interesants, izdomāja savus noteikumus un centās uzspiezt, pārkāpa noteikumus, bet iespējams ir mainījies.

Bišķ par Empresu....

Pilnīgs duraks...Sorry, bet tā ir, cilvēks ar noteikumiem nedraudzējas un nezinu kā viņš ir ticis par adminu....

Šeit 3 sūdzības+appelācijas kur ADMINS ir kļūdijies: 1., 2., 3. un ŠEIT, ir 2 sūdzības, kur pēc manām domām būs patiesas sūdzības 1., 2..

Kā arī šeit 4x ir ticis pamatoti banots....

Uzskatu, ka šim cilvēkam jau sen vajadzēja noņemt adminu....

Par šo situāciju overall....uzskatu, ka amorphim tomēr ir nepamatoti uzlikts bans, jo lodžiks neseko līdz serverim VISPĀR, iespējams viņš frago, bet ar pamatojumu, ka Teroristi neklausa, tā tomēr notiek, piemēram Nuke kartē, kur visi teroristi frago, tas būtu normāli? kā bez fragošanas tajā kartē var normāli pavadīt? es neiebraucu to loģiku, ka CT nevar fragot, bet teroristi var fragot non stop cietumu dienās...

Lodžik, iesaku tev vairāk pievērsties serverim un neskatīties vienkārši uz cilvēku bļaušanas, ka frago, frago, VISI FRAGO, tu nevari banot cilvēkus ar plikiem tekstiem bez pierādijumiem.

Tas, ka es toreiz aizliedzu Amorphim fragot, AR PAMATOJUMU, jo labi redzēju, kā viņš to darīja, bet šeit? kur ir jebkāds skatu punkts no tevis? 

Piedod, bet šo visu es vienkārši nesaprotu...

Edit..

Kādēļ vēl viņiem ir admins? vai tagad ir vienalga par to aktivitāti? 

ps.SKAISTS admins jums JB....Izsakot kritiku, sacepjas un samet dislaikus...Vienkārši nespēj atbildēt uz pamatotu atbildi, ar taviem pārkāpumiem.

Pēdējo reizi rediģēja Venta, 2020. gada 15. aprīlī, 02:46.
༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 8h 2m
Redzēts 24. aprīlī, 21:13
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 15. aprīlī, 01:45
5
post

Nē banu uzlika main, kas izrita no daudzu cilvēku sūdzībām par Tevi. Tu gribi zināt, kas ir vadīšana? Tas ir tad, kad es nešauju nost par pilnīgiem sīkumiem, izņemot, ja man nedaudz širmis iet ciet no teroristu pastāvīgās fragošanas (un es apzinos, ka viņi to drīkst, tāpēc cenšos ar to samierināties, uzņemt to ne pārāk nopietni), un arī kad mape tiek aizvadīta  lielāko daļu raundu pilnīgā mierā, nevis random viens otra nodiršanās un vēl kautkādas pļurkstēšanas pa vidu. Ir ļoti daudzkas atkarīgs no CT, un ja tu neproti spēlēt par CT, tad tev nav vietas un šis bans to arī parāda. Neesmu ticis banots no CT par spīti visiem saviem trūkumiem kopš sāku spēlet šajā projektā, tādēļ, ka es cenšos pieņemt situāciju tādu kāda tā ir, un cenšos ar to darboties. Taču tu vienkārši to saasini un dēļ tevis aiziet prom no servera labi ja 33% no cilvēkiem kā minimums. Nevienam nav vēlmes mēģināt spēlēt ar kādu, kurš uzskata ka JB ir discount dd2 vai kautkāds pubs. Ja tu gribi fragot, ej uz tādiem serveriem un šauj pa labi, pa kreisi, uz augšu, uz leju cik tev uziet.

Tā ka, aizmirsti vien par CT uz 50k minūtēm un padomā, no kā tas izriet.

 

@Magonītis, tu taisni man brauci augumā un par tiem specifiskajiem uzbraucieniem tev varēja ne tikai gagu iedot, bet es tevi pažēloju, jo tu man sagādāji labu smieklu devu. Paradoksāli, neraidīju tavā virzienā nevienu pašu lamuvārdu vai aizvainojumu pēdējās 72h. Zini kāpēc? Tāpēc, ka par spīti visiem trūkumiem, cenšos iedomāties ka runāju ar cilvēku, nevis ar pērtiķi, kurš vadās pēc dabiskiem instinktiem. Ir tikai dabiski darīt kautko stulbu un neloģisku, bet vēl stulbāk ir no tā nemācīties. Tāpēc padomā par to, un es tev vispār netaisos piedot jo tu esi toxic vairāk par pretīgākajiem LoL maču spēlētājiem.

Labs piemērs cilvēkam, kurš ir mainījies ir @Hakers iekš jb. Viņš saprata, ko viņš darīja nepareizi, bet tu turpini melot un nomelnot mani.

RagnaR
Jauniņais
waffen ss
Fīrers
357 atbildes forumā
Online: 23d 9h 14m
Redzēts 21. aprīlī, 22:32
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 15. aprīlī, 01:53
1
post

PAARDODU VIP , XP U.C KODUS. VAIRAAK INFO MANAA PROFILAA!!!!!!! 

nolodžik
Biedrs
lodžārs
Koks ar diviem galiem.
1109 atbildes forumā
Online: 57d 14h 36m
Redzēts 31. martā, 05:30
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. aprīlī, 21:30
4
post

Ak jēziņ, te lielāks tracis uzcelts nekā vajadzēja. Nesaprotu par ko tik gari runāt. Varbūt arī nepareizi, ka 1 mēnesi uzliku, ja daudzi uzskata, ka tas ir nepareizi. Fragot un labi vadīt tas ir viens, un es zinu, ka proti abus divus, vienkārši dažreiz sanāk, tā kā sanāk. :D Un nekādas komandas "kas kustās, tas mirst", jā, tā nav nepareiza komanda, bet Tu jau zini, kas notiek tādās komandās. Sāksim vairāk izmantot mapi un vadīt bez nekādām jēlībām. Bet, ja nu, izrādīsies, ka tiešām frago baigi, tad likšu CT banus, kas ir mazāki par 1 mēnesi, bet efektīvāki. 

Jā, es pats pagaidām neesmu tas aktīvākais un redzu, ka daudzi sūdzās par to, kas man ir jāmaina, to es piekrītu.

Par adminiem runājot, tie admini, kas iepriekš ir bijuši un kuriem Chemijs ir devis adminus, nedomāju, ka ņemšu nost, bet par tiem, kurus es pats esmu pieņēmis, ar tiem sazināšos.

Paldies visiem par šo traci un lielām pūlēm kaut ko rakstīt, bija interesanti palasīt. Uz pārējiem komentāriem, kas tika balstīti un virzīti uz mani, izvēlēšos neatbildēt. Paldies.

Bans tiks samazināts uz 1 dienu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0