bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Foruma Spēles
21
5
topic
Es nekad!
SiGoNs
Lietotājs++
DiABLo
Sīdž
928 atbildes forumā
Online: 8d 15h 28m
Redzēts 2019. gada 18. novembrī, 13:25
11 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 30. septembrī, 18:39

Never ever ever GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Es nekad!

Noteikumi:
Katrs raksta "Es nekad", turpinot to, ko nekad nav darījis. 
Nākošais lietotājs atbild ar ir vai nav darījis to, ko iepriekšējais lietotājs ir minējis. 

Savas atbildes obligāti pamato vismaz 5 vārdos. 
Jauns noteikums; Kategoriski aizliegts rakstīt neiespējamas, jeb neiedomājamas lietas.  
Piemēram; Es nekad neesmu nakšņojis uz mēness. 
                  Es nekad neesmu aizceļojis uz nākotni. Un tādā garā. 

Postu intervāls: 3 

Piemēri:
 Cits lietotājs;
     Es nekad neesmu nogaršojis  garneles.

❗ Es;

Es gan esmu, jo tas samērā ir viegls un diētisks produkts
      Cenšos kombinēt tās dažādās receptēs.  

Es nekad neesmu bijis ārpus Latvijas.  

❗ Nākošais lietotājs; 
      Es arī neesmu bijis , jo neesmu vēl sasniedzis astoņpadsmit gadu vecumu.  
      Vecāki vienu no mājām tik tālu nelaiž. ;/ 

Es nekad neesmu lietojis alkoholu. 

Un tā tālāk, spēles doma sāmērā saprotama. 

Es tad sāku;
Es nekad neesmu aizmugurē mašīnā sprādzējusies ar drošības jostu.

Pēdējo reizi rediģēja SintijaL, 2023. gada 09. aprīlī, 19:21.

ZeltaBlack
Lietotājs
Andrjuha
5185 atbildes forumā
Online: 172d 14h 37m
Redzēts pirms 59 minūtēm
Pievienots, 2024. gada 09. septembrī, 14:19
0
es ar nekad nebiju Meksika,bet Latin Amerika gan biju :)

Es nekad nebiju dzeris pie stures

Oskars.R
Jauniņais
179 atbildes forumā
Online: 3d 0h 0m
Redzēts 2024. gada 27. decembrī, 20:07
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 10. septembrī, 20:50
0
Diemžēl jāsaka,ka esmu gan dzēris pie stūres,kaut gan apsolījos to nedarīt,kad liku tiesības,jau piemirsies cik viņas man izmaksāja. :D

Es nekad nesmu lidojis ar lidmašīnu kā pilots. :)

alska
Jauniņais
10096 atbildes forumā
Online: 216d 1h 40m
Redzēts pirms 3 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 11. septembrī, 20:49
0
Es arī nekad , jo neesmu mācījies skolā par lidmašīnas pilotu

Es nekad neesmu dāvinājis īstu automašīnu

wishuamerryc
WAR3 Admins
WAR3 minikonk. rīkotājs
3456 atbildes forumā
Online: 113d 10h 31m
Redzēts 4. maijā, 04:09
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 12. septembrī, 03:10
0
I haven't gifted anything that expensive to anyone. Hopefully someday. ^^

---
I've never tried indian food.

ZeltaBlack
Lietotājs
Andrjuha
5185 atbildes forumā
Redzēts pirms 59 minūtēm
Pievienots, 2024. gada 12. septembrī, 03:12
0
Es ari nekad neesmu provejis indieshu edienus,bet kaut kad varetu izbaudit :)

Es nekad nebiju Portugale kopa ar draugiem un gimeni

Pēdējo reizi rediģēja ZeltaBlack, 2024. gada 28. oktobrī, 06:28.

chubbynalwayshorny
WAR3 Admins
V.I.P.
Biedrs
WAR3 minikonk. rīkotājs
Sertificēts Mērglis
Above all
2095 atbildes forumā
Online: 102d 9h 55m
Redzēts 7. maijā, 11:41
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 12. septembrī, 15:44
0
Es arī nekad neesmu bijis Portugale, bet notiekti reizi dzīve gribētu tur pabūt.

Es nekad neesmu ēdis suņa gaļu.

alska
Jauniņais
10096 atbildes forumā
Redzēts pirms 3 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 12. septembrī, 18:06
0
Es arī nekad neesmu, jo nemaz arī neēstu to, jo tas būtu man pārāk pretīgi !

Es nekad neesmu nakšņojis alā !

KickMan Kick
ZM Admins
meiteņu magnēts
kika
772 atbildes forumā
Online: 19d 14h 26m
Redzēts 26. jūnijā, 21:35
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 22. septembrī, 18:50
0
Es arī neesmu, bet ja b;utu aprīkota ar elektrību un internetu labprāt pamēģinātu

Es nekad neesmu ēdis austeres

ZeltaBlack
Lietotājs
Andrjuha
5185 atbildes forumā
Redzēts pirms 59 minūtēm
Pievienots, 2024. gada 22. septembrī, 20:01
0
es ari nekad neesmu edis,bet pazini pateica ka tas ir delikatese

es nekad nedzeru kopa ar teti alkoholu

Pēdējo reizi rediģēja ZeltaBlack, 2024. gada 28. oktobrī, 06:29.

Jan4a
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
13803 atbildes forumā
Online: 288d 17h 23m
Redzēts Vakar, 13:10
Pievienots, 2024. gada 22. septembrī, 21:25
0
Es gan esmu, jo tas bija līgo un līgo bez alus nav jāņi.

Es nekad neesmu lecis ar gumiju.

alska
Jauniņais
10096 atbildes forumā
Redzēts pirms 3 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 23. septembrī, 15:35
0
Es arī nekad neesmu, jo nezinu vai man pietiktu drosmes ar to izlēkt

Es nekad neesmu no dusmām sasitis telefonu

KickMan Kick
ZM Admins
meiteņu magnēts
kika
772 atbildes forumā
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 23. septembrī, 21:35
0
es gan esmu kad biju sīks kādi 12-13 gadi spēlēju uz tel gta3 un ielagoja un es sapsihojos un situ pa ekrānu ar kulaku tā ka izšķīda

es nekad neesmu bijis ārpuss eiropas

ZeltaBlack
Lietotājs
Andrjuha
5185 atbildes forumā
Redzēts pirms 59 minūtēm
Pievienots, 2024. gada 23. septembrī, 22:00
0
Es gan pus Europas esmu apcelojis un ne tikai Europu

Es nekad nebiju gulejis meza

Pabrīdināts izlabot. (c) luīze

Pēdējo reizi rediģēja ZeltaBlack, 2024. gada 26. oktobrī, 00:33.

Fruzenty
Jauniņais
Mazais
1211 atbildes forumā
Online: 68d 10h 38m
Redzēts pirms 20 stundām
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 23. septembrī, 22:57
0
Es gan esmu,jo jaunsardze daudz celojam pa meziem.

Es nekad neesmu bijis amerikā

alska
Jauniņais
10096 atbildes forumā
Redzēts pirms 3 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 25. septembrī, 16:46
0
Es arī nekad neesmu, jo tāds ceļojums ir ļoti dārgs

Es nekad neesmu nomedījis dzīvnieku

chubbynalwayshorny
WAR3 Admins
V.I.P.
Biedrs
WAR3 minikonk. rīkotājs
Sertificēts Mērglis
Above all
2095 atbildes forumā
Online: 102d 9h 55m
Redzēts 7. maijā, 11:41
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 27. septembrī, 15:31
0
Es arī nekad neesmu medījis dzīvniekus, parasti gaļu ēšanai nopērku, ātrāk iznāk.

Es nekad neesmu dzēris bezalkoholisko alkoholu.

ZeltaBlack
Lietotājs
Andrjuha
5185 atbildes forumā
Redzēts pirms 59 minūtēm
Pievienots, 2024. gada 27. septembrī, 16:11
0
Es gan esmu dzeris,bet ta lai noprovetu so garsigo dzerienu

Es nekad  neesmu kaujies ar meitenem/sievietem

Pabrīdināts izlabot. (c) luīze

Pēdējo reizi rediģēja ZeltaBlack, 2024. gada 26. oktobrī, 00:32.

KickMan Kick
ZM Admins
meiteņu magnēts
kika
772 atbildes forumā
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 28. septembrī, 15:56
0
Es arī nekad to nedaru, jo uzskatu ka nav vīrieša cienīgi sist sievietei (izņemot uzpļaukāt pa dupsi)

Es nekad neesmu lasijis harija potera grāmatas

Fruzenty
Jauniņais
Mazais
1211 atbildes forumā
Online: 68d 10h 38m
Redzēts pirms 20 stundām
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 29. septembrī, 00:53
0
Es arī nē,jo vinas ir parak lielas un daudz lapu.

Es nekad neesmu ēdis pudeles.

alska
Jauniņais
10096 atbildes forumā
Redzēts pirms 3 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 29. septembrī, 11:58
0
Es arī nekad neesmu,jo pudeles ēst ir neloģiski un normāls cilvēks to nedarīs

Es nekad neesmu nozāģējis dzīvu koku

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 683 ( 241438 skatījumi )
MayKizz, ZeltaBlack, luīze, alska, cruelcin, Jan4a, wishuamerryc, SHIT, duck, WickedLady, Laauriinaa, pigmi , Bread Pitt 😎, beijbe_, bicis no MOSS, blonda, Mohit, Bridzaa, KickMan Kick, Ibetāa, Zelts*, Rubax, Mežpils, Vecteevs, Who cares, Rub, Rub sieva , chubbynalwayshorny, PiGGy, Ardzeik, 🌿🌿🌿, PooKa, Latvians, ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ـﮩﮩ, **Nezināmā**, Spridzeklis, 90_degrees, akasi, Fruzenty, Grafiti, Oskars.R, arthurqee, Draugs , ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, One Tunnel, Responds, Katya, Pizhikz, Sal, BANZAI, Keeram3, Matriks, Hazard, Sandis., Hybrid Minds, milo humble, Falcon, DankLxrd, Omega, Meth, emaymyska., PrixoditeV4era , Deu, exe, Ha3E, Pīle, 575, zooniijsftw, kokobino, duum, Minnia, nolodžik, Boris, Kristy, AndisKoks, SintijaL, Agneshuks, mrfouley, snoopy, NewbieEU*, kapteinis, Mcmz, Piziks, Zane, EddieLV, deqwatian357ANW, Laurz, Kamiks, Čaiņiks, santiz, maar4a, mrc, love_me, who`s who, Pickle Laura, PaksPorgand, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, Amors, Haiduk, Сhrееру©, vazzaa, HSkill, pankuksh, killerLV, vytuls, RokkY*, Aut0ft, Kill, ~*TuttiFrutti*~, AreZed, Modba, Siidzi 0_o, gary, Bibuks, knejvs, cyruss, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, efka, Kiwi :], Wolfyy, Dzonis, cheburashka, 𝗮𝗸𝗮𝘇𝗶, zxcfiend, MathaFaʞʞa, Incorrigible qwz, MENDIJA, seskosio, Wunderschlange, aBL, `Barbija`, Gloks, Techno Vikings, Enemijs, melns, Girdle , mqjors, scarlxrd, tenblunt, headbangerz.-, RushFuck, Oz1ris, phine, inar4xx, Faacha, Venta, goosy, Snuffeklis, Eddy, #44, tuis, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, skyya, Arch, Chemijs, Laima*, jollylv, dēkla, BigTomens, xVeins, EXIT.-, bnation-, ayy, nazislv, ThevilisH., eKs., cr3ww, Crack, Marshmello, Krista, Sajma, ALDIS, tomts, arbuz, Dalī, ღ𝓑𝓮𝓪𝓽𝓻𝓲𝓬𝓱ღ, Jenotinshj, Exc, medalus, Kapracis, Kikii., Hellabooza, Siguldietis, - З Л О -, Anna, CaHb4o, Almighty., Diplomāts, Chillotajs, dedushka, Grizzlijs, GrimReaper, qppykt, Aaron Kyro, Criple, 𝔄𝔨𝔪𝔢𝔫𝔰 𝔷𝔞ķ𝔦𝔰, fljw, aldcor, Churix, Kizit, ChmooZvaigzne, MCK, Šis nav viltus profilsv2, maqq, space cadet, magisterial , kaifotajs!!! :D, Full365437, Jitzie, petuunija, Vivasvat, eslats, Flabijs, ZnT, atpisies, Faacha_fake, Raichis, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, король мажор, Asikis, nosebleed, hellgirl, traitors, Weksijs, Deebosantana, Em4a, Lacz, yoko 777, Kalvix, Aldariitis, Klaus, Vineta., Dzēsts lietotājs3133033, ruutam, sneiks, Pilsonis., kawaski, Minimi, husis :D, Pigijs, mrs. doubtfire, fxqcxq, negeris1940, Leh , log1, Milkyu, Slyy, h1x_immortals, edytricks, Lewy, NOvEnJKAJA, ZirguZaglis, prote1ns, Witch, UTSNAHUY, NoScOpE_LV, Bobijs, Codee, cerealkiller, Bumbiers, KewKew, KenT1k, agentlee, agent_smith, Friška, FG^xXx, 25CM, why so serious?, Bra4o, SM_97823, Canep, Jackass3D, crshdr, JērsA, Roo`, naturals, Ultra Hacker, baltimors, Artūrs, aimbatten (;, raiviss, LatvietisNU, dibens, Pfizer, Cirulitis, Jazeps Vitols, Vinchester, denzens, Laura, vamos a la playa, Obijs, M5-, KaapostgalvaLV, 2kk, Moxley, KOB, Zapara, гей, hehegeeva, nisker, PD / Kapteinis, LAKIJZ, Festo, sTovil, concijs, Manuris, Andzumen, ReactivE., REKTOPUSS, AzBest, Flafijs, not hns, C0ppy, Vilciņš, Unicorn, Fūdiņš, Duzis, Edzinems, rnx, kakaataajs, Apocalypse, bazzars_577, Karro, martins31, FIN., kalimaoff, rodzh, Spike*, keKei, K@@SiS, MrShauu, Woshiniba, sсhoKKur-, dest, Amaya, dzēsts profils, w3Ed!ch7, nanKa^, Lauraaa, Beasty, masieris, thestyle, ыкауз, MurkainaisKushkis, Erikzzz, klubuJuris, Kriksons, MrDiego995, DramoK, BARBARIAN, Marquise de Sade, danik2021, LaQ, Capture, Benjamins, mokabezpiena, Greenluv^, kaishi, bagdad?, din1ja, SINCAS_MONSTRS, gettingahitwithgod, 6paaudze, def., ozoljaunskungs, ANormalStick, Draiskule, seiko., Raseens, Bumm, 0blivionx, ScoRp1oN^^, kraims, MA1M, Cool Dude, Excellent., Tupenis, malenJkaJa*, Ski The Clueless, Jorcikk, enrico, Beyondz, rulX, Swex, Dinčaa, Pienvedeja., KrievuJakudza, ⛔lolwut?, veipsmama, konstance, Nightdog, -valters-, shimbo, jevrika, k0minax, Zeltinsh, kill 4 you, 𝒶𝓋𝒾𝓀𝓈, Emoji, Kraapaals, X-pAc, Haskys`, Truth_Hurts, EmptY^, NIGHTSKY, fckuman., Strelnieks., Saldaaa., Maruzha, izpirtirpeklis, Siipols, Laggato, GeT_AiMkIlLa, janis_ir_hakeris, Purpel, Мишка, shaize_, DAISY, intars45, tukijs, Naft'līns, malbaro, hipester, charming, eater24, FastShooter, aim.ru~~~~~, Skrevele, asdasdasdasd, MACAN, DidzzyS, StaFFорд, Lauronja, Goodbye, Sviests12, Critikalz., GlicK, angiiins, N A T O # Bunnyflop, Ethe, Annaconda, BunnyHop, crewified, Alty, Pansexuals, ★ToughEnough★, RV`, tehshine, crow, Vardarbība, Flaatroon, AIDZIS., Whatever*, LowSkillL, pointseven, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., ZinZino, 𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼, AK-69, e6b, sTeFH__, Mannepis :D, Rolković, Rastaman4iks, laescobare, Gadžo, Svinnesis, Xeexs, manguss, Beichz, wind, radžiņš, Tomelis, SniegaRausis, kon4, black cobra, bstky1337, Stas, Lauriitis, FeyNesy, Fady, Gambit, Martinshhh, raiden, deniskafrol, 2nf*, ReGri, BandiHUNGARY, R0DEmental-, Skonto, RooFee, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, peaky, auns, Raivic, Bu4haa, sOn3Z, Kosmoss., CBBRIS, stulbs, Baltais, medusa, hermis, no-legal, FizzyS_fake, peh, Bavility, ePIls, eena, sync, VILKNADZIS, stovetais, ER., DusmīgāSintijaL, OR-2, ILL BILL, Latex~, bomin, AkuuEyyy, Explicit, **MoHiTo**, 9 9 9, Bubliks, sapnu puas, ketamine, Hennessy-, Peak, slice, G$ SHOOTER, Platais:P, Kaktuss, exit999, Bastaardio777 , caw, Nil_Ushakov, T. Bagvels, Dancits, nenshuks, rronijs, Kristersss, Yakuza, Lamba, 32x6JLsuPy, Kazocinsh, ozzy, Skies, queen_of_black, Riepa, RagnaR, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, ariZona1337, Šņabītis, Vaaveriite*_^, Fantograms, BRATSKY KRUG, EvE, `klauns, FreakyyPrime., CharmZ, ZīLe, INLOVE., lmfao, Roman_Reigns, Terarists, СТИЛЬ., bitchzzzz, chubs, Jon Snow, Mr.Wii, Rindindin, deewekzij, Pelmix, Celms, Backwoods, ethereum, Dzēsts, Frii, Paldies., MadrYy, naviat, sojka, kumeljdzemd, replay ., Swizy, Kalmars, Zalkt!S, ERIKS K, ᴊᴀɴᴄʜᴜx, snowqueen111, Limpo10, HUSEINS88, xvid, VERT'Z, InsaneCamper / Mr.NobodyX, motty, Saldenieks, VendeN, HaTeMeZzz, Antuha, duffer, latvietis75, Wukong, ............., ,.,, drotzy, è’lei, adjustable, NoBodijs, MaxFly, zexty, NORMALY, Krisiittz, Ralfuuzis, lainNy, Flak3, LapIn, tumshaiss, v3tro, _qwi, Delimo, -Zajka-, NinjaC5, Jetta, Diademantus, SpeZ, Valtero, Patinjaa, BRAZILIJS, exp, Lauku puika a.k.a hnc. , Emīls., sofc?, BeethoveN, FreestyleManiac, Alchemic, FireFun#TnT, World-, SkyBlowYT, Stjopa_M, gucci, <FiZz>, weecoc, LogiTec, M*Z*, HaRZz, LuigiKP, Ruf, maisinsvajag??, 327, MAIZE., dudi, socket.io, Lvbulta, BUU`, Rembatnieks81, Cietvīrs , SiGoNs, Pilots, Osiits, Komplleks, real kurwa, raacha, WizKhalifa*, Yuuki, Remember-ME, Leegy, CepumCepuminshhh, daryl, spokio, toxicated, Otte, agaa, ALLAHS, 123456789, Snicker, milkhouse`, nezinits, _Mazaiss_, nitrose, Mercury`, bifeļametamais, iFamous