bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Foruma Spēles
21
5
topic
Es nekad!
SiGoNs
Lietotājs++
DiABLo
Sīdž
928 atbildes forumā
Online: 8d 15h 28m
Redzēts 2019. gada 18. novembrī, 13:25
11 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 30. septembrī, 18:39

Never ever ever GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Es nekad!

Noteikumi:
Katrs raksta "Es nekad", turpinot to, ko nekad nav darījis. 
Nākošais lietotājs atbild ar ir vai nav darījis to, ko iepriekšējais lietotājs ir minējis. 

Savas atbildes obligāti pamato vismaz 5 vārdos. 
Jauns noteikums; Kategoriski aizliegts rakstīt neiespējamas, jeb neiedomājamas lietas.  
Piemēram; Es nekad neesmu nakšņojis uz mēness. 
                  Es nekad neesmu aizceļojis uz nākotni. Un tādā garā. 

Postu intervāls: 3 

Piemēri:
 Cits lietotājs;
     Es nekad neesmu nogaršojis  garneles.

❗ Es;

Es gan esmu, jo tas samērā ir viegls un diētisks produkts
      Cenšos kombinēt tās dažādās receptēs.  

Es nekad neesmu bijis ārpus Latvijas.  

❗ Nākošais lietotājs; 
      Es arī neesmu bijis , jo neesmu vēl sasniedzis astoņpadsmit gadu vecumu.  
      Vecāki vienu no mājām tik tālu nelaiž. ;/ 

Es nekad neesmu lietojis alkoholu. 

Un tā tālāk, spēles doma sāmērā saprotama. 

Es tad sāku;
Es nekad neesmu aizmugurē mašīnā sprādzējusies ar drošības jostu.

Pēdējo reizi rediģēja SintijaL, 2023. gada 09. aprīlī, 19:21.

90_degrees
Jauniņais
93 atbildes forumā
Online: 3d 21h 2m
Redzēts 16. jūnijā, 14:03
Pievienots, 2024. gada 29. oktobrī, 08:44
0
es arī nēkad,bet gribetos izbraukt ar jaktu jo liekas ka butu labi

es nekad neesmu kāpis debesskrāpiMile high club: Enormous Saudi skyscraper dwarfs all others

Pabrīdināts izlabot. (c) luīze

Pēdējo reizi rediģēja 90_degrees, 2024. gada 29. oktobrī, 14:09.
Mežpils
Lietotājs
HaTeR HaTeR
2540 atbildes forumā
Online: 49d 23h 20m
Redzēts 3. aprīlī, 19:46
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 29. oktobrī, 12:50
0
es ari neesmu un negribetu jo tas nav droshi un raustos no tik liela augstuma

es nekad neesmu apzināti krāpis otru pusi

alska
Jauniņais
10096 atbildes forumā
Online: 216d 1h 40m
Redzēts pirms 2 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 29. oktobrī, 13:05
0
Es gan esmu to darījis, un to nemaz nenožēloju tas bija ļoti sen !

Es nekad neesmu noķēris žurku

PooKa
Lietotājs
Pыбак
8600 atbildes forumā
Online: 205d 5h 47m
Redzēts 11. maijā, 00:30
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 29. oktobrī, 22:26
0
es gan esmu, protams ne ar rokām, bet slazdos :D

nekad neesmu apmeklējis solārīja salonus

ZeltaBlack
Lietotājs
Andrjuha
5185 atbildes forumā
Online: 172d 14h 37m
Redzēts pirms 41 minūtes
Pievienots, 2024. gada 30. oktobrī, 00:48
0
es gan esmu,kad bija iespeja pameiginat pa brivu pasauloties

Es nekad neiepierkos uz black friday

Mežpils
Lietotājs
HaTeR HaTeR
2540 atbildes forumā
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 30. oktobrī, 09:38
0
es ari nekad neesmu iepircies jo sava zinja tas ir skams ka noliktavas tiriishana ar mazam atlaidem ,liekas marketinga triks.

es nekad neesmu serfojis pa viļņiem,

alska
Jauniņais
10096 atbildes forumā
Redzēts pirms 2 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 30. oktobrī, 10:40
0
Es arī nekad neesmu, jo domāju ka es to nemaz nemācētu darīt

Es nekad neesmu strādājis par bārmeni

90_degrees
Jauniņais
93 atbildes forumā
Online: 3d 21h 2m
Redzēts 16. jūnijā, 14:03
Pievienots, 2024. gada 30. oktobrī, 13:40
0
es arī neesmu,bet butu diezgan jautri,man tā škiet  rādit makslu ar dzeriem

es nekad neesmu  iekritis meslu čupā

Awesome GIFs | Tenor

ZeltaBlack
Lietotājs
Andrjuha
5185 atbildes forumā
Redzēts pirms 41 minūtes
Pievienots, 2024. gada 30. oktobrī, 17:44
0
es ari nekad,bet gan ar kaju esmu iekapis

Es nekad neesmu redzejis kinieti

KickMan Kick
ZM Admins
meiteņu magnēts
kika
772 atbildes forumā
Online: 19d 14h 26m
Redzēts 26. jūnijā, 21:35
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 30. oktobrī, 18:31
0
Es gan esmu, viņus bieži var redzēt Rīgā

Es nekad neesmu dzīvojis ārpus LV

alska
Jauniņais
10096 atbildes forumā
Redzēts pirms 2 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 31. oktobrī, 10:39
0
Es arī nekad, jo nekur nav tik labi kā mājās

Es nekad neesmu dziedājis dušā

Mežpils
Lietotājs
HaTeR HaTeR
2540 atbildes forumā
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 31. oktobrī, 14:40
0
es arī neesmu ,jo tas liekas ļoti dīvaini un stulbi dziedāt dušā ,pašam būtu kauns.

es nekad neesmu bijis Spānijā.

ZeltaBlack
Lietotājs
Andrjuha
5185 atbildes forumā
Redzēts pirms 41 minūtes
Pievienots, 2024. gada 01. novembrī, 08:02
0
Es ari vel pagaidam nebiju Spanija,jo vel neesmu sakrajis nopelnito naudu

Es nekad neesmu edis sniegu

Pabrīdināts izlabot. (c) luīze

Pēdējo reizi rediģēja ZeltaBlack, 2024. gada 02. novembrī, 17:31.

Ibetāa
Meitene zeltene
Lietotājs
Lēdija
740 atbildes forumā
Online: 32d 2h 20m
Redzēts 3. aprīlī, 15:14
Pievienots, 2024. gada 01. novembrī, 08:31
0
Es gan esmu , bērnība es domāju jebkur;s ir to darijis 

Es nekad neesmu ēdusi sēnes

Latvians
WAR3 Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Psychopath
12437 atbildes forumā
Online: 487d 2h 8m
Redzēts Vakar, 20:04
Pievienots, 2024. gada 01. novembrī, 09:04
0
Es gan esmu, kad pērku picas, tur virsū ir šampinjoni,  šampinjoni skaitās kā sēnes, tāpēc droši varu teikt to, ka esmu ēdis!

Es nekad neesmu lidojis ar pasažieru lidmašīnu.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

chubbynalwayshorny
WAR3 Admins
V.I.P.
Biedrs
WAR3 minikonk. rīkotājs
Sertificēts Mērglis
Above all
2095 atbildes forumā
Online: 102d 9h 55m
Redzēts 7. maijā, 11:41
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 01. novembrī, 09:07
0
Es gan esmu, kā minimums pāris reizes uz Vāciju un atpakaļ.

Es nekad neesmu ēdis garneles

ZeltaBlack
Lietotājs
Andrjuha
5185 atbildes forumā
Redzēts pirms 41 minūtes
Pievienots, 2024. gada 01. novembrī, 10:07
0
Es gan esmu edis,vini loti garsigas ipashi salatos

Es nekad neesmu lietojis apple produkciju

alska
Jauniņais
10096 atbildes forumā
Redzēts pirms 2 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 01. novembrī, 10:11
0
Es arī nekad, jo apple produkcija ir ļoti dārga

Es nekad neesmu izcepis līdaku

Mežpils
Lietotājs
HaTeR HaTeR
2540 atbildes forumā
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2024. gada 01. novembrī, 16:43
0
es gan esmu ,bet tas bija sen sen atpakalj un bija garshiga.

es nekad neesmu bijis attiecibas ilgak par pusgadu.

Latvians
WAR3 Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Psychopath
12437 atbildes forumā
Online: 487d 2h 8m
Redzēts Vakar, 20:04
Pievienots, 2024. gada 02. novembrī, 09:32
0
Es arī nekad neesmu bijis, jo vietā, no kuras nāku, ir pārāk maz normālu meiteņu, lai  varētu ar viņām palikt kopā ilgāku laiku. 

Es nekad neesmu pļāvis ar izkapti.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 683 ( 241430 skatījumi )
MayKizz, ZeltaBlack, luīze, alska, cruelcin, Jan4a, wishuamerryc, SHIT, duck, WickedLady, Laauriinaa, pigmi , Bread Pitt 😎, beijbe_, bicis no MOSS, blonda, Mohit, Bridzaa, KickMan Kick, Ibetāa, Zelts*, Rubax, Mežpils, Vecteevs, Who cares, Rub, Rub sieva , chubbynalwayshorny, PiGGy, Ardzeik, 🌿🌿🌿, PooKa, Latvians, ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ـﮩﮩ, **Nezināmā**, Spridzeklis, 90_degrees, akasi, Fruzenty, Grafiti, Oskars.R, arthurqee, Draugs , ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, One Tunnel, Responds, Katya, Pizhikz, Sal, BANZAI, Keeram3, Matriks, Hazard, Sandis., Hybrid Minds, milo humble, Falcon, DankLxrd, Omega, Meth, emaymyska., PrixoditeV4era , Deu, exe, Ha3E, Pīle, 575, zooniijsftw, kokobino, duum, Minnia, nolodžik, Boris, Kristy, AndisKoks, SintijaL, Agneshuks, mrfouley, snoopy, NewbieEU*, kapteinis, Mcmz, Piziks, Zane, EddieLV, deqwatian357ANW, Laurz, Kamiks, Čaiņiks, santiz, maar4a, mrc, love_me, who`s who, Pickle Laura, PaksPorgand, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, Amors, Haiduk, Сhrееру©, vazzaa, HSkill, pankuksh, killerLV, vytuls, RokkY*, Aut0ft, Kill, ~*TuttiFrutti*~, AreZed, Modba, Siidzi 0_o, gary, Bibuks, knejvs, cyruss, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, efka, Kiwi :], Wolfyy, Dzonis, cheburashka, 𝗮𝗸𝗮𝘇𝗶, zxcfiend, MathaFaʞʞa, Incorrigible qwz, MENDIJA, seskosio, Wunderschlange, aBL, `Barbija`, Gloks, Techno Vikings, Enemijs, melns, Girdle , mqjors, scarlxrd, tenblunt, headbangerz.-, RushFuck, Oz1ris, phine, inar4xx, Faacha, Venta, goosy, Snuffeklis, Eddy, #44, tuis, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, skyya, Arch, Chemijs, Laima*, jollylv, dēkla, BigTomens, xVeins, EXIT.-, bnation-, ayy, nazislv, ThevilisH., eKs., cr3ww, Crack, Marshmello, Krista, Sajma, ALDIS, tomts, arbuz, Dalī, ღ𝓑𝓮𝓪𝓽𝓻𝓲𝓬𝓱ღ, Jenotinshj, Exc, medalus, Kapracis, Kikii., Hellabooza, Siguldietis, - З Л О -, Anna, CaHb4o, Almighty., Diplomāts, Chillotajs, dedushka, Grizzlijs, GrimReaper, qppykt, Aaron Kyro, Criple, 𝔄𝔨𝔪𝔢𝔫𝔰 𝔷𝔞ķ𝔦𝔰, fljw, aldcor, Churix, Kizit, ChmooZvaigzne, MCK, Šis nav viltus profilsv2, maqq, space cadet, magisterial , kaifotajs!!! :D, Full365437, Jitzie, petuunija, Vivasvat, eslats, Flabijs, ZnT, atpisies, Faacha_fake, Raichis, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, король мажор, Asikis, nosebleed, hellgirl, traitors, Weksijs, Deebosantana, Em4a, Lacz, yoko 777, Kalvix, Aldariitis, Klaus, Vineta., Dzēsts lietotājs3133033, ruutam, sneiks, Pilsonis., kawaski, Minimi, husis :D, Pigijs, mrs. doubtfire, fxqcxq, negeris1940, Leh , log1, Milkyu, Slyy, h1x_immortals, edytricks, Lewy, NOvEnJKAJA, ZirguZaglis, prote1ns, Witch, UTSNAHUY, NoScOpE_LV, Bobijs, Codee, cerealkiller, Bumbiers, KewKew, KenT1k, agentlee, agent_smith, Friška, FG^xXx, 25CM, why so serious?, Bra4o, SM_97823, Canep, Jackass3D, crshdr, JērsA, Roo`, naturals, Ultra Hacker, baltimors, Artūrs, aimbatten (;, raiviss, LatvietisNU, dibens, Pfizer, Cirulitis, Jazeps Vitols, Vinchester, denzens, Laura, vamos a la playa, Obijs, M5-, KaapostgalvaLV, 2kk, Moxley, KOB, Zapara, гей, hehegeeva, nisker, PD / Kapteinis, LAKIJZ, Festo, sTovil, concijs, Manuris, Andzumen, ReactivE., REKTOPUSS, AzBest, Flafijs, not hns, C0ppy, Vilciņš, Unicorn, Fūdiņš, Duzis, Edzinems, rnx, kakaataajs, Apocalypse, bazzars_577, Karro, martins31, FIN., kalimaoff, rodzh, Spike*, keKei, K@@SiS, MrShauu, Woshiniba, sсhoKKur-, dest, Amaya, dzēsts profils, w3Ed!ch7, nanKa^, Lauraaa, Beasty, masieris, thestyle, ыкауз, MurkainaisKushkis, Erikzzz, klubuJuris, Kriksons, MrDiego995, DramoK, BARBARIAN, Marquise de Sade, danik2021, LaQ, Capture, Benjamins, mokabezpiena, Greenluv^, kaishi, bagdad?, din1ja, SINCAS_MONSTRS, gettingahitwithgod, 6paaudze, def., ozoljaunskungs, ANormalStick, Draiskule, seiko., Raseens, Bumm, 0blivionx, ScoRp1oN^^, kraims, MA1M, Cool Dude, Excellent., Tupenis, malenJkaJa*, Ski The Clueless, Jorcikk, enrico, Beyondz, rulX, Swex, Dinčaa, Pienvedeja., KrievuJakudza, ⛔lolwut?, veipsmama, konstance, Nightdog, -valters-, shimbo, jevrika, k0minax, Zeltinsh, kill 4 you, 𝒶𝓋𝒾𝓀𝓈, Emoji, Kraapaals, X-pAc, Haskys`, Truth_Hurts, EmptY^, NIGHTSKY, fckuman., Strelnieks., Saldaaa., Maruzha, izpirtirpeklis, Siipols, Laggato, GeT_AiMkIlLa, janis_ir_hakeris, Purpel, Мишка, shaize_, DAISY, intars45, tukijs, Naft'līns, malbaro, hipester, charming, eater24, FastShooter, aim.ru~~~~~, Skrevele, asdasdasdasd, MACAN, DidzzyS, StaFFорд, Lauronja, Goodbye, Sviests12, Critikalz., GlicK, angiiins, N A T O # Bunnyflop, Ethe, Annaconda, BunnyHop, crewified, Alty, Pansexuals, ★ToughEnough★, RV`, tehshine, crow, Vardarbība, Flaatroon, AIDZIS., Whatever*, LowSkillL, pointseven, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., ZinZino, 𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼, AK-69, e6b, sTeFH__, Mannepis :D, Rolković, Rastaman4iks, laescobare, Gadžo, Svinnesis, Xeexs, manguss, Beichz, wind, radžiņš, Tomelis, SniegaRausis, kon4, black cobra, bstky1337, Stas, Lauriitis, FeyNesy, Fady, Gambit, Martinshhh, raiden, deniskafrol, 2nf*, ReGri, BandiHUNGARY, R0DEmental-, Skonto, RooFee, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, peaky, auns, Raivic, Bu4haa, sOn3Z, Kosmoss., CBBRIS, stulbs, Baltais, medusa, hermis, no-legal, FizzyS_fake, peh, Bavility, ePIls, eena, sync, VILKNADZIS, stovetais, ER., DusmīgāSintijaL, OR-2, ILL BILL, Latex~, bomin, AkuuEyyy, Explicit, **MoHiTo**, 9 9 9, Bubliks, sapnu puas, ketamine, Hennessy-, Peak, slice, G$ SHOOTER, Platais:P, Kaktuss, exit999, Bastaardio777 , caw, Nil_Ushakov, T. Bagvels, Dancits, nenshuks, rronijs, Kristersss, Yakuza, Lamba, 32x6JLsuPy, Kazocinsh, ozzy, Skies, queen_of_black, Riepa, RagnaR, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, ariZona1337, Šņabītis, Vaaveriite*_^, Fantograms, BRATSKY KRUG, EvE, `klauns, FreakyyPrime., CharmZ, ZīLe, INLOVE., lmfao, Roman_Reigns, Terarists, СТИЛЬ., bitchzzzz, chubs, Jon Snow, Mr.Wii, Rindindin, deewekzij, Pelmix, Celms, Backwoods, ethereum, Dzēsts, Frii, Paldies., MadrYy, naviat, sojka, kumeljdzemd, replay ., Swizy, Kalmars, Zalkt!S, ERIKS K, ᴊᴀɴᴄʜᴜx, snowqueen111, Limpo10, HUSEINS88, xvid, VERT'Z, InsaneCamper / Mr.NobodyX, motty, Saldenieks, VendeN, HaTeMeZzz, Antuha, duffer, latvietis75, Wukong, ............., ,.,, drotzy, è’lei, adjustable, NoBodijs, MaxFly, zexty, NORMALY, Krisiittz, Ralfuuzis, lainNy, Flak3, LapIn, tumshaiss, v3tro, _qwi, Delimo, -Zajka-, NinjaC5, Jetta, Diademantus, SpeZ, Valtero, Patinjaa, BRAZILIJS, exp, Lauku puika a.k.a hnc. , Emīls., sofc?, BeethoveN, FreestyleManiac, Alchemic, FireFun#TnT, World-, SkyBlowYT, Stjopa_M, gucci, <FiZz>, weecoc, LogiTec, M*Z*, HaRZz, LuigiKP, Ruf, maisinsvajag??, 327, MAIZE., dudi, socket.io, Lvbulta, BUU`, Rembatnieks81, Cietvīrs , SiGoNs, Pilots, Osiits, Komplleks, real kurwa, raacha, WizKhalifa*, Yuuki, Remember-ME, Leegy, CepumCepuminshhh, daryl, spokio, toxicated, Otte, agaa, ALLAHS, 123456789, Snicker, milkhouse`, nezinits, _Mazaiss_, nitrose, Mercury`, bifeļametamais, iFamous